Alle 20-vuotiaiden MM-kisat 2015–2016: Suomi

  • 282 492
  • 1 264
Tila
Viestiketju on suljettu.

Zinetula

Jäsen
Hyökkäys ei paperilla ainakaan ole niin laaja, etenkin kun erittäin todennäköisesti tuota ykköskolmikkoa ei ainakaan kaikkia niissä kisoissa tulla näkemään, koska ainakin osa heistä pelaa NHL:ssä.

Tämähän se alkaa tässä vaiheessa kummitella kun useampi jätkä pelaa niin hyvin! Tosin jos kaksikaan noista kolmesta ihan huipusta hyökkääjästä saadaan kisoihin, niin kyllä me silloinkin huikea joukkue saadaan. Ovat entistä parempia ja sitten tämä seuraava sukupolvi ja muut ysiseiskat ja ysikasit voivat kehittyä vaikka mihin sfääreihin yhden vuoden aikana. Se on hyvin lajityypillistä näille kavereille, että harppaukset tuppaavat olemaan usein isoja.

Silloin pelataan taas pienen kaukalon kiekkoa ja opit sieltä ovat tarpeen. Monet tuosta mainitsemastasi porukasta tulevat pelaamaan rapakon takana ensi kaudellakin ja osa tekevät sitä jo nyt eli saavat siten tärkeitä pienen kaukalon niksejä mukaan kisoihin. Myöskin sopeutuminen on silloin helpompaa aikaerojen, kulttuurin yms. tekijöiden myötä. Isokokoisia kavereita myös löytyy sinne ja etenkin juuri tuo tärkeä peräpää vahvistunee merkittävästi.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Ku
Montakos vuotta se Rantanen on pelannutkaan isossa kaukalossa? Hivenen köykäinen väite, että pelaaja on pelannut koko ikänsä isossa kaukalossa, ja sitten muutamassa kuukaudessa unohtaa miten siellä pitikään pelata. Vähä niin ko ajais Mersulla kymmenen vuotta, vaihtas Audiin ja alkais viidennellä ajokerralla väittämään, ettei enää osaa ajaa Mersulla.

Kuten myöhemmin kirjotin niin ihmetyttää. En kyllä oikein muita selityksiä keksi, ellei ole vammaa jne. Sen sanon kuitenkin että peliä joutuu muuttamaan paljon. Rantanen tosin on ollu niin huono ettei tosiaan ole aavistustakaan miten on noin vaikeeta.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Ei pitäis lyödä lyötyä, mutta tuossa ennen peliä mainitsin kolme pelaajaa nimeltä, joiden suorituksia uskalsin epäillä enkä valitettavasti erehtynyt.
Mutta, joo - ei kai tuolle kierteelle voi mitään, kun ei näytä Jalonenkaan voivan/ymmärtävän... valitsi sen "veiniläisen" vielä maaliinkin. Onneksi oli kanttia vaihtaa just in time!
Minusta esim. Hintz voisi siirtyä Kiben seuraksi selostamoon oppimaan vielä vähän stadin slangiakin, muut edari-jutut alkaakin olla jo hallussa... Niin ja tuo pelaaminenkin on onnistuttu tzadissa jalostamaan vähän vika raiteille - Rantasen ja Keskitalon ohella illan onnettominta pelaamista - taas...
Minusta Hintzin ketjun saisi huoletta pudottaa neloseksi ja peluuttaa vain hajavaihtoja ja jos aikaa olisi, koota Nättisen ja Kapasen ympärille toisen yv-kentän, vaikkei tuo Kasperikaan oikein vakuuta - asenne on kuitenkin jo parantunut...

PS. Kiitokset K. Kähköselle ja etenkin Virtasen Jakelle, kompensoivat pikkuisen em. kavereiden mokia ja pitivät Suomea pystyssä vaikeilla hetkillä...
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Sanoisin sen heti kärkeen, että muut hyökkääjät saavat kuraa osittain siksi, että yksi ketju pelaa niin hyvin, ja toisaalta omiin menee niin paljon häkkejä. Muut ketjuthan vetävät ihan regular-tahtia tulosta, mutta kun joka matsiin on pitänyt tehdä jotain seitsemän kaappia voittaakseen. Rantanen on ollut pelillisesti jossain määrin pettymys, mutta toisaalta Hintz ei ole paljoa tukenut. Kalapudas ollut yllättävän hyvä, monipuolinen ja taitava tälle tasolle.

Kapanen pelaa minusta ihan hyvää, voittavaa lätkää. Eihän Kapanen ole koskaan mitään hirmutehoja iskenyt, enkä sellaisia odottanutkaan. Ilme on hyvä.

Pakeista olen tykännyt Nikun ja Juolevin kiekollisesta pelistä. Saarijärvikin ihan ok, mutta odotin enemmän. Mikkolalla ajoittain vaikeuksia, Tuulolalla useammin(johtunee tosin suuremmasta kiekollisesta vastuusta). Muutenkin Tuulola ollut omaan silmään Keskitalon jälkeen pahiten pinteessä.

Kähkönen oli maalilla paljon varmempi, parempi ja vakuuttavampi kuin Vehviläinen. Veini toki ollut todella hyvä Liigassa, ja hänelle voi povata valoisaa tulevaisuutta ainakin Euroopan kaukaloissa, kunhan pysyy jatkossa paremmin pelin sisällä ja pitää hanskakäden ylhäällä. Paketti hajosi tänään Kanadan kolmannessa maalissa, ja toisessa tuli häröily. Muutenkin ylipäätään tullut sellainen vaikutelma, että välillä uinuu maalilla.

Ensi pelissä saattaa Suomen hyökkäyspeli olla vieläkin parempaa. Sitähän se Ikakin aina sanoo, kun veskariin voi luottaa, se vapauttaa pelaamista. Tämäniltaisesta ennakoin lopputulosta 8-7, eikä se nyt mennyt vikaan kuin pari pussukkaa suuntaansa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
En kyllä oikein muita selityksiä keksi, ellei ole vammaa jne.
Case Rantanen taitaa olla enemmän korvien välissä. Vaikka kuinka Rantanen sanoo haastatteluissa ettei paineita, mutta onhan tuossa pelissä nähtävissä pieni mailanpuristaminen. Mietitään Rantasen tilannetta.: NHL-Status, C rintaan, kotikisat ja AHL >1 PPG. Kaikkien karjalalippiksien silmät on selässäsi ja pakko pelata hyvin. Täytyy olla hermoton ihminen, jos tuossa ei ala paineet kasaantumaan.

Ristolaisessa oli vähän samaa havaittavissa 2014 kisoissa vaikka olikin vain A rinnassa. Kumminkin karjalalippikset unohti huonot kisat, kun jatkoilla kävi ratkaisemassa kullan. Jatkoajassa kyllä muistetaan, että turnaus ei ihan odotuksien mukainen ollut. Onneksi silloin löytyi pelaajia (Saros ja Teräväinen), ketkä otti joukkueen reppuselkään. Tämän vuoden u20 joukkue on Laine + Aho + Puljujärvi- ketjun selässä ja Juolevi on siinä takana hyvänä tukena.
 

Bromse

Jäsen
Mistä perustuu niin radikaali Hintz-"viha" täällä? Onko kanssakirjoittajat asettaneet omia odotuksiaan korkealle ja nyt kun muut ovat vieneet sankarin viitan pois otetaan joku syntipukiksi? Mitä nyt Suomen pelejä on näissä kisoissa tullut seurattua, ei Hintz todellakaan niin huonosti ole pelannut mitä voisi puheista saada aikaan. Kaveri tuhri tänään, ja yhdessä aikaisemmassakin pelissä (en nyt muista ketä vastaan) hyvät maalipaikat mutta ei se voi syy olla miksi mies on isketty jalkapuuhun? Slovakia- ja Tsekki-pelissä mies oli mielestäni erittäin pirteä, varsinkin ensimmäisessä nopeudellaan teki pelikavereille paljon tilaa aikaiseksi, ja loi itsekin vaarallisia tilanteita. Toki vaikea saada kokoaika itseään esille kun samassa joukkueessa pelaa uskomattomia kisoja yksi hyökkäyskolmikko.

Joukkueessa on mielestäni monta muuta suurempaa epäonnistujaa ennen Hintziä. Jos alhaalta lähdetään ylöspäin, oli tänäänkin lähestulkoon koko puolustus aivan käsittämättömän unessa, eikä se ole ollut suurin perisynti pelkästään Kanada-pelissä. Maalivahtitilanteesta on turha sen kummemmin puhua, Vehviläinen on pelannut kisat heikolla menestyksellä, mutta hänen peluutuksestaan vastaakin valmennus, jonka piikkiin voi myös osan täyslaidallisesta laittaa. Hyökkäyksessä Rantanen-Kapanen parivaljakko ei ole sen parempia näyttöjä ansainneet, tosin ainakin edellä mainittu onkin aika tehokkaasti käsitelty tälläkin palstalla. Ja heille oli mielestäni aika isot odotukset (jopa vrt. Hintz) asetettu.

Ennen kuin kukaan alkaa epäillä tämän lauanatai-sunnuntai yön välisen itkunhuuruisen avautumiseni olevan vain katkera tilitys siitä kuinka nykyistä IFK-pelaajaa mollataan, voi ne mietteet jättää kokonaan pois. Rehellisyyden nimissä en ole Hintzin otteita tällä kaudella paljoa IFK:ssakaan nähnyt, joten mitään sen suurempaa mielikuvaa ei ollut päähäni piirtynyt miehestä. Mutta silti, ei kaveri todellakaan ole minusta sitä shitstormia ansainnut mitä täältä on ilolla vastaan annettu.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ku


Kuten myöhemmin kirjotin niin ihmetyttää. En kyllä oikein muita selityksiä keksi, ellei ole vammaa jne. Sen sanon kuitenkin että peliä joutuu muuttamaan paljon. Rantanen tosin on ollu niin huono ettei tosiaan ole aavistustakaan miten on noin vaikeeta.

Pakko olla jotain vammaa, oli kuitenkin viime keväänä niin hyvä ettei muutama kuukausi rapakon takana tuota konttaamista selitä. Rantanen on erittäin hyvä jääkiekkoilija, tästä ei liene epäselvyyttä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Aika hassua ajatella että tämä samainen Jesse Puljujärvi joka nyt mättää pisteitä 3 ppg tahdilla jäi viime kisoissa kiikareille ja teki varmaan jonkinlaisen epävirallisen tolppien kilistelyn kisaennätyksen. Vaikka oli niissä(kin) kisoissa Suomen parhaita pelaajia.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
En nähnyt loppupeliä, mutta miltä Kähkösen maalivahtityöskentely vaikutti 3. erässä? Ainakin 2. erässä KK vaikutti VV:tä varmemmalta ja piti joukkuetta pystyssä, kun Kanadalla oli henkinen yliote 3-2 -johtoasemassa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jos onkin tuo Rantanen alisuorittanut niin sanokaa minun sanoneen, että ei jumaleissöni tuon Hitzin vieressä onnistuisi Malkinikaan. Jos joku on pelistä pihalla niin Hintz.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Olli Juolevi, Juolevin Olli - siinäpä pelimies. Ei voi liiaksi hehkuttaa tuota Kanada-matsin pelaamista, oli niin uskomaton peli nuorelta sälliltä. En mitenkään saata uskoa, että kyseessä on vasta 17-vuotias puolustaja. Kalaputaan maali oli viimeistelyä lukuun ottamatta täysin Juolevin käsialaa: koko vaihto oli silkkaa seksiä. Toi kiekon alueelle röyhkeästi ohittamalla pari kanadalaispelaajaa, piti tämän jälkeen laidoilla pyörityksen käynnissä pitämällä viivaa ja laittamalla kiekkoa laitaa pitkin omille maalin taakse. Kun sai kiekon haltuun viivalla, levitti oikeaoppisesti ja laadukkaalla syötöllä pakkiparilleen. Pyöritys purkautui lopulta ja joukkueet vaihtoivat, mutta Juolevi sai kiekon ja teki oivallisen löydön keskeltä: Kalapudas läpiajoon ja nimiä lehteen. Tuossa vaihdossa Juolevi teki aivan kaiken oikein! En malttanut olla hehkuttamatta, tuli suorastaan kylmiä väreitä tuosta pelaamisesta.

Toisessa maalissa, jonka Juolevi syötti, olin jo etukäteen innoissani. Sanoin, että katsokaa tuota peliä, ihan loistavaa tekemistä koko ajan. Heti seuraavaksi Juolevi kiertää pari höntyilevää hyökkääjää ja syöttää pelivälineen millintarkasti toiselle puolelle. Ja 2-0. Kolmas syöttö tuli vielä ylivoimalla, sekin oli laadukas passi ja hyvinhän Juolevi sitä ylivoimaa operoi.

Ihan mahtava matsi Juolevilta. 17-vuotias pakki muka, herranjumala.

Mitä muuten tuohon Rantaseen tulee, niin toivottavasti herää kuin Ristolainen pari vuotta sitten välieriin ja finaaliin. Rassen turnaus ei ollut mitään riemukulkua, mutta joukkueiden pudotessa RR55:n pidot vain paranivat. Uskotaan ja luotetaan myös Hot Wheelsiin.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
En nähnyt loppupeliä, mutta miltä Kähkösen maalivahtityöskentely vaikutti 3. erässä? Ainakin 2. erässä KK vaikutti VV:tä varmemmalta ja piti joukkuetta pystyssä, kun Kanadalla oli henkinen yliote 3-2 -johtoasemassa.
Ei ainakaan Kaapo ylipelannut. Aika hyvin näki myös ruuhkatilanteissa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jees, hieno peli ja voitto tänään. Harmi että puolustus ei ole lähimainkaan hyökkäyksen tasolla. Varsinkin alakerran #18 on kyllä liian usein vaikeuksissa hazardi-syöttöjensä kanssa. Noh, nuoret pelaajat on nuoria pelaajia, ja noistahan sitä oppii.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Case Rantanen taitaa olla enemmän korvien välissä. Vaikka kuinka Rantanen sanoo haastatteluissa ettei paineita, mutta onhan tuossa pelissä nähtävissä pieni mailanpuristaminen. Mietitään Rantasen tilannetta.: NHL-Status, C rintaan, kotikisat ja AHL >1 PPG. Kaikkien karjalalippiksien silmät on selässäsi ja pakko pelata hyvin. Täytyy olla hermoton ihminen, jos tuossa ei ala paineet kasaantumaan.
No joo en ole hirveästi paineille antanut arvoa. Pelaajat niitä ottaa mutta miksi? Ei Mikko Rantaselle käy mitään vaikka vetäs koko turnauksen kiikareilla. Palkka juoksee entiseen malliin ja Rantasen ei tarvi vähät välittää siitä mitä joku kotona kaljaa juova pera on sen pelistä mieltä.

Oon ollu paljo tekemisissä mm. yksilöurheilijoiden kanssa joiden pitää oikeesti onnistua tietyssä kisassa että saa rahaa ja voi jatkaa kunnon treeniä ja olla menemättä muihin töihin. Siinä on painetta.

Leijona pelaajien on unohdettava kaikki se mitä fanit niistä miettii. Tottakai se on inhimillistä, mutta ei siinä mitään peruuttamatonta käy vaikka ei onnistu.

edit. Terveisiä vaan Veini Vehviläiselle. Nää pelit meni miten meni ja that's it. Joo ei näyttäny scouteille hyvältä, mutta pääsee änäriin jos on jatkossa tarpeeks hyvä.
 
Viimeksi muokattu:

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pirun viihdyttävää peliä tämä jengi kyllä pelaa, junnut varsinkin on huikeaa seurattavaa. Hehkutuksen ohessa on kuitenkin sanottava, että Kanadan veskari oli aivan käsittämättömän huono, parikolme suoranaista lahjamaalia ja loputkin oli otettavissa. Jalonen onneksi ymmärsi ottaa tärisevän Veinin vaihtoon, mutta Blackwood sai jäädä imuroimaan koko pelin ajan.

Toivottavasti saavat Ruotsinkin veskarin näyttämään yhtä huonolta.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Kovin saa Rantanen kuraa kyllä niskaan. Kanada peli oli taas huono, mutta edellisessä pelissä pelasi useita paikkoja, paikkoja josta esim Laine olisi naulannut useammankin maalin. Rantasen ketju ei ole lähtenyt kulkemaan, osasyynä myös se ettei kemiat ole löytynyt. Selvästi ketjun peli ei ole samalla taajuudella. Ei tässä silti Rantasta puolustellakkaan juuri voi. Mies pystyy henkilökohtaisella tasolla haastamaan ja ratkomaan myös itse, tätä ei ole kuitenkaan nähty ollenkaan. Kaverit ei ole niistä paikoista tehneet mitä Rantanen on järjestänyt, mutta tosiaan miehellä olisi mahdollisuudet tehdä paikkoja myös itselleen.

Valitettavasti Rantanen ei käytä vahvuuksiaan tällä hetkellä laisinkaan, sekä hänellä on suurimpia vaikeuksia noudattaa pelisuunnitelmaa, mikä on kyllä luonnollista. Kisoja on jäljellä pari peliä ja kyllä se pahasti siltä näyttää että turnaus on ohiturnaus Mikolle. Itse en kuitenkaan sanoisi että kaveri fleguilee. Toivotaan että vielä heräisi, täysin ei silti tosiaan voi mennä tuon ketjun toimimattomuudenkaan piikkin vaikka se pisteitä onkin verottanut, sillä kuten sanoin, Mikolla on tuolle tasolle täydet valmiudet dominoida tietyissä lainalaisuuksissa kuten karvaus, kiekon suojaus, 1vs1 tilanteissa sekä kulmapelissä. Mitään mairittelevaa ei olla kuitenkaa nähty tuolla saralla, paria väläytystä lukuun ottamatta.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Niin Rantasella on AHL:stä 22 pelistä 26 pistettä (10+16), joten on noita pisteitä ihan kivasti sieltä ropissut.
Pitää vielä lisätä se, että on ollut loukkaantuneena 2 kertaa tällä kaudella mm. low body injury, joten pieni epäilys on hänen kunnostaan tällä hetkellä. Ei luistin liiku ihan samalla tavalla kuin viime keväänä.

Pakko olla loukkaantuminen, itsekin katsoin 2-3 matsissa, että ehkä se alkaa tosta parantaa, mutta ei. Rantasesta tulee mieleen Selänne ennen polvileikkauksia, jolloin hänestäkin sanottiin, että homma taitaa Teemulla olla tässä, mutta ei vaan pisti kunnolla tuulemaan kun sai uudet polvet ja lopun tästä tarinasta tietää täällä varmaan kaikki.

Sen vähän mitä olen Laineen pelejä nähnyt (U20 ja nyt tällä liigakaudella 3-4), niin juuri sijoittuminen ja vetopaikan aktiivinen hakeminen erottaa jannun oikeastaan kaikista aikaisemmista tuon ikäisistä suomalaislupauksista. Pulkkinen menee samaan katetegoriaan tuon epäsuomalaisen vedon kanssa, mutta Laine painaa selvästi ohitse hockey sense:n (<- vaikea suomentaa; pelisilmä?) ansiosta. Mulla oli helvetin suuret ennakkoluulot Laineesta kiukuttelevana kakarana, mutta ei se ole ainakaan nyt kentällä näkynyt.

linkki: IS

Lisäksi IQ-pelisilmän lisäksi tai ehkä vielä suurempana asiana on se, että Laine on Pulkkista puolet pidempi ja fyysisempi ja kaikki kuten kiekon suojaus yms. tuohon sitten tuon fyysisen olemuksen päälle.

Minusta esim. Hintz voisi siirtyä Kiben seuraksi selostamoon oppimaan vielä vähän stadin slangiakin, muut edari-jutut alkaakin olla jo hallussa... Niin ja tuo pelaaminenkin on onnistuttu tzadissa jalostamaan vähän vika raiteille - Rantasen ja Keskitalon ohella illan onnettominta pelaamista - taas...
Minusta Hintzin ketjun saisi huoletta pudottaa neloseksi ja peluuttaa vain hajavaihtoja ja jos aikaa olisi, koota Nättisen ja Kapasen ympärille toisen yv-kentän, vaikkei tuo Kasperikaan oikein vakuuta - asenne on kuitenkin jo parantunut

Aloittajana Hintz ei ole ollut niin hyvä kuin oletin aikaisempien maajoukkue tilastojen perusteella, mutta siis kyllä se paskuus tarttuu mielestäni todellakin Rantasesta, Hintz on sentään ihan itse tehnyt pisteensä ja on kuitenkin 6 pisteissä parhaiden, eli kolmoset, Juolevi ja Saarela jälkeen. Hintz jos pääsee Rantasesta eroon (ennen kisoja luulin Rantasen olevan kisojen paras pelaaja, kuten moni muukin), niin varmasti alkaa moni muukin huomaamaan Hintzin hyvyyden ja vaikka olen HIFK fani, niin ihan naurettavaa paskaa mitä Hintzistä lätistään täällä yleensäkin. Lisäksi kokonsa lisäksi, löytyy käsiä riittävästi ja todella nopea luistelija ei vain kokoisekseen, eli tässä nyt Hintzin HIFK-logon lisäksi tuulta purjeisiin tulee lisään kun laidassa pelaa kapteeni jolla on jotain pehmeenä, eli joko polvet (ennemmin tämä, mutta en toki toivo mitään vakavaa) tai pää.

Mistä perustuu niin radikaali Hintz-"viha" täällä? Onko kanssakirjoittajat asettaneet omia odotuksiaan korkealle ja nyt kun muut ovat vieneet sankarin viitan pois otetaan joku syntipukiksi? Mitä nyt Suomen pelejä on näissä kisoissa tullut seurattua, ei Hintz todellakaan niin huonosti ole pelannut mitä voisi puheista saada aikaan. Kaveri tuhri tänään, ja yhdessä aikaisemmassakin pelissä (en nyt muista ketä vastaan) hyvät maalipaikat mutta ei se voi syy olla miksi mies on isketty jalkapuuhun? Slovakia- ja Tsekki-pelissä mies oli mielestäni erittäin pirteä, varsinkin ensimmäisessä nopeudellaan teki pelikavereille paljon tilaa aikaiseksi, ja loi itsekin vaarallisia tilanteita. Toki vaikea saada kokoaika itseään esille kun samassa joukkueessa pelaa uskomattomia kisoja yksi hyökkäyskolmikko.

Joukkueessa on mielestäni monta muuta suurempaa epäonnistujaa ennen Hintziä. Jos alhaalta lähdetään ylöspäin, oli tänäänkin lähestulkoon koko puolustus aivan käsittämättömän unessa, eikä se ole ollut suurin perisynti pelkästään Kanada-pelissä. Maalivahtitilanteesta on turha sen kummemmin puhua, Vehviläinen on pelannut kisat heikolla menestyksellä, mutta hänen peluutuksestaan vastaakin valmennus, jonka piikkiin voi myös osan täyslaidallisesta laittaa. Hyökkäyksessä Rantanen-Kapanen parivaljakko ei ole sen parempia näyttöjä ansainneet, tosin ainakin edellä mainittu onkin aika tehokkaasti käsitelty tälläkin palstalla. Ja heille oli mielestäni aika isot odotukset (jopa vrt. Hintz) asetettu.

Ennen kuin kukaan alkaa epäillä tämän lauanatai-sunnuntai yön välisen itkunhuuruisen avautumiseni olevan vain katkera tilitys siitä kuinka nykyistä IFK-pelaajaa mollataan, voi ne mietteet jättää kokonaan pois. Rehellisyyden nimissä en ole Hintzin otteita tällä kaudella paljoa IFK:ssakaan nähnyt, joten mitään sen suurempaa mielikuvaa ei ollut päähäni piirtynyt miehestä. Mutta silti, ei kaveri todellakaan ole minusta sitä shitstormia ansainnut mitä täältä on ilolla vastaan annettu.

Allekirjoitan tämän ja vähän sama flunssa kuin Petrellin kohdalla olikohan vuonna 2004?

hienosti tämäkin homma sitten kustu. Klo 16 arkipäivänä..

Tämä on joukkueelle kuitenkin paras, eli saa yli vuorokauden lepoa finaaliin tai melkein vuorokauden pronssiotteluun kun vastustajalle jää finaaliinkin lepoaikaa vajaa 24h.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
U-18 pelaajien piste-ennätyksiä

1. Jaromír Jágr 7: 5+13=18
2. Wayne Gretzky (16v.) 6: 8+9=17
3. Eric Lindros 7: 6+11=17
4. Jesse Puljujärvi 5. 5+10=15
5. David Výborný 7: 6+9=15
6. Niklas Sundström 7: 10+4=14
7. Pavel Bure 7: 8+6=14
8. Bobby Crawford 6: 4+9=13
9. Patrik Laine 5: 6+5=11
10. Juha Jyrkkiö 7: 7+4=11

11. Vyacheslav Kozlov 7: 4+7=11
12. Robert Reichel (16v.) 7: 3+8=11
13. Connor McDavid 7: 3+8=11

Painotin tasapisteissä pelimäärää.

Edit. Eli vituiksihan se meni kun kopioin tämän Maazan listan ja päivitin sitä huomioimatta että koski vain U-18 pelaajia: To 31.12.2015 Otteluseuranta (6. kisapäivä) | sivu 23 | Jatkoajan keskustelupalsta

Lista on nyt korjattu. Kiitos Johnnie ja Virveliä kainaloon huomautuksista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kovin saa Rantanen kuraa kyllä niskaan. Kanada peli oli taas huono, mutta edellisessä pelissä pelasi useita paikkoja, paikkoja josta esim Laine olisi naulannut useammankin maalin. Rantasen ketju ei ole lähtenyt kulkemaan, osasyynä myös se ettei kemiat ole löytynyt. Selvästi ketjun peli ei ole samalla taajuudella. Ei tässä silti Rantasta puolustellakkaan juuri voi. Mies pystyy henkilökohtaisella tasolla haastamaan ja ratkomaan myös itse, tätä ei ole kuitenkaan nähty ollenkaan. Kaverit ei ole niistä paikoista tehneet mitä Rantanen on järjestänyt, mutta tosiaan miehellä olisi mahdollisuudet tehdä paikkoja myös itselleen.
NImenomaan siinähän se ongelma hyökkäyspäässä on kun herra Rantanen ei halua lainata sitä kiekkoa kavereille. Ei se mistään kemioista ole ollut kiinni. Sen jälkeen kun Kalapudas tuli ykköseen, tuo ketju on pystynyt luomaan maalipaikkoja. Olen laskeskellut sellaiset 4-5 "salettia" maalia menneen ohi tasan sen takia kun Rantanen ei syöttänyt vaan koitti itse. Sekin ainoa Rantasen maali, minkä hän teki tyhjiin ekassa matsissa, oli malliesimerkki itsekkyydestä. Aho oli mukana hyökkäyksessä ja rinnalla täysin vapaana. Joka ikinen joukkuepelaaja olisi siinä tilanteessa syöttänyt Aholle, mutta mister Rantanen halusi väkisin puskea kahden V-Venäläispelaajan välistä ja ottaa maalimerkinnän omiin nimiinsä. Toki peli oli jo ratkennut tuossa vaiheessa, joten mitään merkitystä ei ollut sillä vaikkei olisi onnistunutkaan. Samaa "minä itte" asennetta on Rantasen kohdalla ollut läpi kisojen.

Tuota voisi Hintz ja Kalapudas käydä vaikka miehissä vähän läpsyttelemässä avarilla poskelle ja herätellä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jaloselta tämä Laine-Aho-Puljujärvi-trion kokoaminen oli aikamoinen ässä hihasta -temppu. Tässä turnauksessa lähestulkoon mikään muu ei ole toiminut, mutta tämä ketju on painanut Suomen Välieriin. Pelkästään Laineen, Ahon, Puljun ja Juolevin pistemäärä hakkaa reilusti koko muun joukkuen pistemäärän. Neljä mainittua on tehnyt turnauksessa huikeat 47 pistettä, kun taas muu Suomen joukkue on jäänyt 31 pisteeseen.

Näin hienoa ketjua ei kyllä ole näkynyt sitten Näslund-Forsberg-Sundströmin ja Bure-Fedorov-Mogilnyn. Etenkin tulee mieleen nuo Neuvostoliiton vanhat ykkösnyrkit kun super-laiturit dominoi offensiivista pelistä ja Larionov.. siis Aho varmistaa ja rakentaa.

Vittu miten täpinöissään vieläkin tuosta Kanada-fiilistelystä.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Täytyy kyllä sanoa, että tämä oli ehkä jännittävin peli koskaan. Joskus vuosi sitten ostettu liput välieriin ja mitalipeleihin, joten oli vähän ylimääräistä jännitystä mukana kotisohvalla ja ei helvetti, pahin mahdollinen trilleri tietenkin tähän paikkaan. Ääni on käheänä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Faktat kuitenkin kuntoon, Lehkonen ei ole tällä kaudella alisuorittanut millään mittarilla SHL:ssä tai ollut edes "ainaostaan keskinkertainen". Veikkaanpa, että palstan suurin Intiaani-fani @Lampinen voi vahvistaa näkemystäni.

Lehkonen on ottanut valtavan askeleen viime kauteen verrattuna ja on paljon kokonaisvaltaisempi pelaaja. Kehitystä Rönnbergin alaisuudessa on siis tapahtunut. Lehkonen on pelannut tällä kaudella myös sentterinä, kun Janmark ei palannutkaan ja oli siinäkin roolissa kohtuullinen. Eikä flopille ulkomaalaiselle kovin herkästi sorvattaisi jatkoa. Lehkoselle se kumminkin tehtiin.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
NImenomaan siinähän se ongelma hyökkäyspäässä on kun herra Rantanen ei halua lainata sitä kiekkoa kavereille. Ei se mistään kemioista ole ollut kiinni. Sen jälkeen kun Kalapudas tuli ykköseen, tuo ketju on pystynyt luomaan maalipaikkoja. Olen laskeskellut sellaiset 4-5 "salettia" maalia menneen ohi tasan sen takia kun Rantanen ei syöttänyt vaan koitti itse. Sekin ainoa Rantasen maali, minkä hän teki tyhjiin ekassa matsissa, oli malliesimerkki itsekkyydestä. Aho oli mukana hyökkäyksessä ja rinnalla täysin vapaana. Joka ikinen joukkuepelaaja olisi siinä tilanteessa syöttänyt Aholle, mutta mister Rantanen halusi väkisin puskea kahden V-Venäläispelaajan välistä ja ottaa maalimerkinnän omiin nimiinsä. Toki peli oli jo ratkennut tuossa vaiheessa, joten mitään merkitystä ei ollut sillä vaikkei olisi onnistunutkaan. Samaa "minä itte" asennetta on Rantasen kohdalla ollut läpi kisojen.

Tuota voisi Hintz ja Kalapudas käydä vaikka miehissä vähän läpsyttelemässä avarilla poskelle ja herätellä.
Ihmeen huono on kyllä Rantanen ollut. Ajaa joko maalin taakse ja kaatuu tai ampuu huonosta paikasta. Ei taklauksia ei kiekonriistoja. AIka heikko on meidän kapteeni ollut tähän mennessä. Joku Kalapudaskin ollut paljon parempi tullessaan ihan puskista kokoonpanoon. Herätystä kaivattaisiin Rantanen.

Muutenkin näyttää vähän, että 17-18 vuotiaat on dominoinut näitä kisoja. Kuka on ollut paras 19-vuotias tähän mennessä, kun ei ole niin tarkasti tullut seurattua muita joukkueita?
 

Vatso

Jäsen
Eksyin itsekin Hbboardsin keskusteluihin ja kovasti siellä tuntuu menneen ihon alle se, että Saarela on jossain keskustelussa sanonut Nättisen kertoneen, että Blackwwod on "seula". Onkohan joku nähnyt tuon haastattelun jossain?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös