Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 602 306
  • 13 596

Sportsguy

Jäsen
Han veti 800k omaan liiviin, mutta muut maksavat laskun (rikoksen). Kohta joku murhaaja pyytää istumaan omia tuomioitaan. Olisko Mäkiset ja Riihilahdet silloinkin käsi ojossa?

Eiköhän tästäkin saada uudet sekaannukset, kun pienet asiat unohtuu taas.

Uskomaton loinen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näen punaista... Siis vittu mikä jätkä. Ainoa positiivinen asia on se, että hän haluaa maksaa verovelkansa pois. Siihen se sitten jääkin. Olisi edes lyönyt jonkun prosentin tuosta hyväntekeväisyyteen. Nyt tuo selkärangaton nilviäinen haluaa mennä sieltä, mistä aita on matalin. Toivottavasti monet ei lähde tuohon.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
On kyllä Valavuorella pokkaa lähteä tällaiseen touhuun. Eri asia joku tonnien juttu seuralle missä oli vähän epäselvyyksiä mutta kuitenkin joku oikea ja hyvä syy taustalla vaikka toteutus oli jotain muuta. Tässä taas summat ihan eri luokkaa ja syy vähintäänkin kyseenalainen. Melkein siinä rajoilla, että onko vain häikäilemätöntä röyhkyyttä hakea muilta rahat omiin töppäyksiin, tai sitten ei vaan käsitä koko asian vakavuutta ja perusvarmalla pelikirjalla kohti tuulimyllyjä.

On se aikamoinen seppä.
 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
En itsekään arvosta Rahavuorta suuresti, mutta en osaa lähteä moralisoimaan, jos tuolla tavalla saa velkansa hoidettua. Tuomio on annettu ja se kärsitään. Ihan niin kuin muualla ei tapahtuisi vielä härskimpää vedätystä.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
On kyllä oksettavaa touhua. Äijä tietoisesti luistaa kaikista velvoitteistaan ja sitten on itkemässä muilta apua. Pokkaahan sillä on aina riittänyt, mutta rajansa kaikella. Mäkinenkin laittoi vain 250€, olisi nyt vetäissyt yhden nollan perään, että ei tarvitsisi hävetä.
Noinkohan Mäkiset ja muut tsempparit tuohon oikeasti sijoittaa mitään. Tyhmä saa olla olla jos euronkin tuohon laittaa.

Rahaa tässä uusimmassa kusetuksessa kerätään vaikka ei ole metriäkään hiihdetty. Mitenkähän käy kerätyiden pähkinöiden kun suorittamisen hetkellä voitelu pettää ja hiihdot jää hiihtämättä. Aika ison vedon voisin lyödä että hiihtämättä jää.

Aika monta avointa kysymystä on jos tämä kusetus jotain mahdollisesti tuottaa. Mikä taho rahaa kerää? Kaveri on liiketoimintakiellossa joten joku bulvaani kai tarvitaan. Kuinka meinaa laillisesti kotiuttaa tuosta varoja joilla sitten maksella voudille? Mikä taho valvoo, että mahdollinen tulo sitten menee voudille eikä omiin liiveihin kuten aiemmissa hankkeissa. Sellainen tässä vielä pistää silmään ettei miljoona edes riittäisi vaikka hanke sellaisen saisi kerättyä. Sitä on toki turha miettiä kun ei saa millään mokomia kerättyä likikään. Monta avointa kysymystä ja kaikkiin vastauksena kyllä Allu on nämä miettinyt.

Jos tämän kokonaisuuden kiteyttää niin hommasi kusetuksella itselleen loppuelämän verovelat. Nyt yrittää kusetuksella maksella voudille ja päästä kuiville että voi taas jatkossa kusettaa omaan taskuun.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Mielenvikaista ja psykopaattista päänsisäistä naurua tälle viimeisimmälle tempaukselle.

Aivan uskomaton tapaus, tuomittu talousrikollinen joka on kussut omat asiansa ja viitsii vielä ruveta ruinaamaan rahaa että selviäisi tuosta keittämästään sopasta ja saisi omat velkansa kuitattua. Ei tässä tiedä oikein miten päin tässä olisi nyt, niin absurdiksi menee jo homma. Kai tuohonkin kusetukseen pieni lammaslauma lähtee noiden mäkisten ja muiden somesankareiden innoittamana, mutta hyvin vaikea nähdä että tässä(kään) viritelmässä maaliin päästäisiin. Olisi voinut Mäkinen laittaa nuo rahansa johonkin kehittävämpään kohteeseseen, esimerkiksi junioritoimintaan tms.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Siis tämä?


Mäkisen Antti löikin sisään jo neljäsosan tuusulalaisen alkoholialan yhtiön vuoden 2019 liikevaihdosta.
Ei saatana mikä pulju sillä on bulvaanina. Tuo sitten maksaa varainkeruumiehelle palkkaa jolla kuittaa verovelkansa korkoineen.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Tulee paljon kysymyksiä kirjanpidosta ja verotuksesta liittyen Valahiihtoon. Älkää pliis kyselkö niistä minulta, en ymmärrä niistä mitään ja minulla on tästä ymmärtämättömyydestä ihan suomalaisen oikeusjärjestelmän antama todistus. Olen vain töissä.



 

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei saatana mikä pulju sillä on bulvaanina. Tuo sitten maksaa varainkeruumiehelle palkkaa jolla kuittaa verovelkansa korkoineen.

Jos palkan aiotaan kattavan koko velan ja siitä hoidetaan asianmukaisesti ennakonpidätys ja muut roippeet, niin tiukkaa tekee riittääkö tavoiteltu miljoona. Alv-osaaja en ole, mutta luulisi sellaistakin tulevan tuollaisesta myynnistä tilitettäväksi, jolloin miljoona ei enää riitäkään. Itse tapahtuman järjestäminen luonnollisesti maksaa.

Vuoden 2021 laskurilla miljoonan liksalla ennakonpidätys ja muut olisi yhteensä noin 55 prosenttia.
 
Viimeksi muokattu:

JKyykka

Jäsen
Kävin katsomassa varainkerjuu miehen sivun pankkisiirtoon asti, näyttää juuri @Reggie Dunlop mainitsema Lucratum Oy lukevan

Siellä on Aleksi kuola suupielistä valuen seurannut verkkokaupan analytiikasta, että nyt joku on oikeasti lisännyt tuotteen ostoskoriin! Ja perskele sentään, siirtynyt vieläpä kassalle asti!
 

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Valahiihdon miljoonasta menee puolet verotukseen ja loput verovelkaan. Sääliksi käy miestä (ei oikeasti).
Tuota rahaliikennettä enemmän minua epäilyttää se, ettei Aleksi jaksa hiihtää kuukaudessa tarvittavaa määrää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Valavuoren esiintyminen on edelleen uhriutumisen tyyppistä. Silti jos hänen väittämänsä velkansa koroista 7 % ja 40 000 vuodessa on totta, pitäähän velkaa maksaa korkojen lisäksi mahdollisimman nopeasti. Liiketoimintakielto tarkoittaa, että Valavuori voi toimia vain työsuhteessa - laillisesti siis.

En usko, että yksikään yritys Valavuorta palkkaisi oikeastaan mihinkään. Hänellä on mainehaitta ja riski olemassa siitä, että palkkaus kääntyisi mm. Blues Espoon tavoin yritystä vastaan. Seuraavaksi olisi sitten ryhdyttävä ulostamaan Valavuorta, jossa olisi pakko myöntää virheellinen rekry alkujaankin.

Joten Valavuoren kannalta vaihtoehtoja on kovin vähän. Helpointa on bulvaani eteen ja työsuhde sinne. En epäile etteikö Valavuori halua maksaa velkaansa, koska tuolla korolla se nyt vaan on järkevää, jos Suomessa aikoo asua ja tehdä laillista bisnestä. Valavuoreen muuten uskominen on sitten vähän samanlainen asia kuin maahisiin, näkkiin tai tonttuihin.

Silti erilaisia uskovaisia on maassa miljoonittain, joten ei Valavuoreen uskominen sen typerämpää ole. Ja päinvastoin kuin esimerkiksi Jeesuksen toiselle tulemiselle, on olemassa pieni mahdollisuus Valahiihdon kunnialliselle toteutumiselle.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Jos palkan aiotaan kattavan koko velan ja siitä hoidetaan asianmukaisesti ennakonpidätys ja muut roippeet, niin tiukkaa tekee riittääkö tavoiteltu miljoona. Alv-osaaja en ole, mutta luulisi sellaistakin tulevan tuollaisesta myynnistä tilitettäväksi, jolloin miljoona ei enää riitäkään. Itse tapahtuman järjestäminen luonnollisesti maksaa.

Vuoden 2021 laskurilla miljoonan liksalla ennakonpidätys ja muut olisi yhteensä noin 55 prosenttia.
Tukipakettiahan tuossa myydään joten alvit on käsittääkseni maksettava. Milli ei riitä ilman alvejakaan kun yli puoli milliä menee tuloveroihin, velka on kasvanut jo mojovasti korkoa ja tokihan tuossa touhussa on kilujakin. Toki aivan turhaa spekulointia kun ei saa kerättyä lähellekään tuollaisia summia. Jokainen tuohon upotettu euro menee täysin hukkaan koska ei riitä auttamaan tyyppiä kuiville. Ei edes siihen jamaan että pystyisi ihan oikealla työnteolla maksamaan loppuvelkansa pois. Lotto on ainoa millä pääsee päävoiton sattuessa kuiville.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Ihmeellisen moni ajattelee, että Valavuori on kokenut hirveää vääryyttä elämänsä aikana. Olet tehnyt rikoksen ja hölmöillyt elämässäsi, joo kaikki tekee virheitä ei siinä mitään. Virheitä voi saada anteeksi ja elämä jatkuu. Mutta tälläisessa tilanteessa oman julkisuuden hyväksikäyttö niin, että muut maksavat sinun virheitäsi on järkyttävän oksettavaa. Kavereilta voi ja pitää kysyä apua, mutta ei siitä tarvitse tehdä julkista tempausta, jossa omat virheet pyyhitään pois ja saadaan kaikki näyttämään niin hirveän urholliselta taistelulta.

Tässä maassa on niin monia muitakin, jotka ovat hirveissä veloissa omien hölmöilyjensä takia. Harva niistä alkaa kehittämään sankaritarinaa josta jumalauta hiihtämällä päästään eroon. Elämässä on vain pyrittävä jatkamaan eteenpäin ja tekemään töitä asioiden ratkaisemiseksi. Työksi en lue sitä, että mennään lappiin hiihtämään miljoona metriä, jonka jälkeen järjestetään "isot" juhlat ja naureskellaan kuinka velat on nyt kuitattu muiden rahoilla.

Valavuori on ihan jees mediapersoona ja on ihan hauska seurata hänen tekemistään, kun hän keskittyy olennaiseen. Tuota hänen pitämää liveäkin on ollut ihan hauska välillä käydä katsomassa. Mutta tälläiset tempaukset ovat älyttömiä.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mielenkiinnolla seuraan tätä projektia. Etenkin sen suhteen, miten tämä rahaliikenne paperilla aiotaan toteuttaa ja mitä seurauksia ja uusia verovelkoja se aiheuttaa. Tällä siis pyritään puolen millin velkojen maksuun keräämällä miljoona jonkun firman nimiin ja ilmeisesti maksamalla valavuorelle palkkaa.

1m - alvit = 800k
800k - palkan sivukulut (hatusta 30 %) = 600k

Tuo 600 k voitaneen jakaa vuodenvaihteen molemmin puolin, jolloin verorasitus aleksille vähän pienempi. Tuollaisesta 300k vuositulosta verot ja muut kulut on noin 50 %.

Eli tuosta miljoonasta aleksille jää käteen 300k. Olettaen että mitään muita kuluja ei tapahtumassa firmalle ole. Ei oikein riittäne 500k verovelkojen maksuun.

Toki jos tällä massivisessa hiihtotapahtumalla on sitten muitakin tuloja/sponsseja reilun puolen millin edestä, kulut edelleen nolla ja kaikki profit aleksille, niin sitten.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Valavuoren esiintyminen on edelleen uhriutumisen tyyppistä. Silti jos hänen väittämänsä velkansa koroista 7 % ja 40 000 vuodessa on totta, pitäähän velkaa maksaa korkojen lisäksi mahdollisimman nopeasti. Liiketoimintakielto tarkoittaa, että Valavuori voi toimia vain työsuhteessa - laillisesti siis.

En usko, että yksikään yritys Valavuorta palkkaisi oikeastaan mihinkään. Hänellä on mainehaitta ja riski olemassa siitä, että palkkaus kääntyisi mm. Blues Espoon tavoin yritystä vastaan. Seuraavaksi olisi sitten ryhdyttävä ulostamaan Valavuorta, jossa olisi pakko myöntää virheellinen rekry alkujaankin.

Joten Valavuoren kannalta vaihtoehtoja on kovin vähän. Helpointa on bulvaani eteen ja työsuhde sinne. En epäile etteikö Valavuori halua maksaa velkaansa, koska tuolla korolla se nyt vaan on järkevää, jos Suomessa aikoo asua ja tehdä laillista bisnestä. Valavuoreen muuten uskominen on sitten vähän samanlainen asia kuin maahisiin, näkkiin tai tonttuihin.

Silti erilaisia uskovaisia on maassa miljoonittain, joten ei Valavuoreen uskominen sen typerämpää ole. Ja päinvastoin kuin esimerkiksi Jeesuksen toiselle tulemiselle, on olemassa pieni mahdollisuus Valahiihdon kunnialliselle toteutumiselle.

Kyllähän 7 % varmasti paikkansa pitää, kun kyse on maksamatta jääneistä veroista: Viivästyskorko, kun maksu myöhästyy
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Aina mitä enemmän tuota omassa päässään miettii, sitä kuvottavammaksi tuo kuvio mielessäni muuttuu. Törkeästä talousrikoksesta tuomittu mies yrittää luistella ul... korjaan: yrittää juosta karkuun jälleen kerran omaa vastuutaan muiden rahoilla. Siitähän tuossa oikeasti on kyse. Ja vielä kehtaa suureen ääneen julistaa sitä, miten on nyt niin perkeleen miestä ja kantaa vastuutaan ja muuta paskaa.

Eniten tässä vituttaa ehkä se, että miten hän saa noin monet lähtemään tuohon samaan paskanjauhamiseen mukaan. Kuten tuossa aiemmin puhuttiin, niin tuolla on valtavasti ihmisiä, jotka ovat myös todella pahoissa vaikeuksissa, mutta eivät tee niistä selviytyäkseen asiasta minkäänlaista numeroa. Sen sijaan he oikeasti kantavat suoraselkäisesti sitä vastuuta, kasvavat ja oppivat virheistään. Siinä on todella iso ero tähän kaveriin verrattuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös