Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

  • 1 361 935
  • 3 724

Yö-Orava

Jäsen
Jaahas, pakko olla välipäivä NHL:n pudotuspeleistä kun joku vaivautuu tällaisia pyörittelemään ja lähden leikkiin vielä mukaan.

Ainahan näitä on mahdollista tulkita ja pyöritellä mieleisekseen, kuten apulais-GM jo tekikin. "Ei ole järkeä" tulkitsen ainakin siten, että touhussa ei mielestään hänelle itselleen ole järkeä. jos henkilökohtaiset tavoitteet eivät ole korkealla ja vaatimustaso maksimaalinen. Hieno homma jos tuon onnistuu joku kääntämään negatiiviseksi. En ole kyseistä haastattelua nähnyt tai lukenut, mutta myös jossain kisojen alkupuolen insertissä vastaili kysymyksiin menneestä kaudesta niin joukkue- kuin yksilötasolla virkistävän tervettä itseluottamusta suomalaiseksi osoittaen, kuitenkin uhoamatta. Quiet confidence, nääs.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
On aina hienoa nähdä kun joku tarttuu apulais-GM:n viesteihin. Tavalla tai toisella.

"Haluan olla maailman paras" on ehkä harvinaisin lausahdus suomalaiselta urheilijalta lajista riippumatta. Lisää näitä, ainakin Patrik Laine kuuluu samaan kastiin. Ehkä se on se Tampere sitten.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Hienoja kommentteja Barkovilta, isolla kädellä menty henkisesti eteenpäin sukupolvien välillä. Siinä missä -70 lukulainen sanoi: "Tavoitteenani on voittaa MM-mitali (pronssi)", niin nykyään tähdätään aina kultaan ja mahdollisimman korkealle.
 
niin nykyään tähdätään aina kultaan ja mahdollisimman korkealle.
Toiset lähtee tavoittelemaan MM-kultaa joukkueena, kuten U20 leijonat, toiset lähtee tavoittelemaan Stanley Cupia, Barkov haluaa olla maailman paras. Kaikki ihan yhtä hyviä tavoitteita.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Toiset lähtee tavoittelemaan MM-kultaa joukkueena, kuten U20 leijonat, toiset lähtee tavoittelemaan Stanley Cupia, Barkov haluaa olla maailman paras. Kaikki ihan yhtä hyviä tavoitteita.
Mikä vaivaa taas? Luonnollisesti Barkovin tavoite on voittaa Stanley Cup. Mikä on paras keino yksilölle auttaa joukkuettaan matkalla siihen tavoitteeseen? Tietysti olemalla paras mahdollinen pelaaja. Jos Barkov onnistuu puskemaan itsensä maailman parhaaksi, silloin hän on tehnyt kaikkensa joukkueen eteen eikä mestaruuden mahdollinen puuttuminen ole jäänyt hänen panoksestaan kiinni. Käsittämätöntä mistä kaikista asioista voit tehdä ongelman.
 
Timo Jutila: - Kiitos kuuluu koko joukkueelle.
Raimo Helminen: - Ei tehä tästä ny mitään numeroo.
Wayne Gretzky: - Me voitamme joukkueena ja häviämme joukkueena.
Jarkko Ruutu: - Team.
Aaron Ekblad: - They’ve won Stanley Cups and that’s what I want to do. I want to help my team and contribute to winning a Stanley Cup. I want to win multiple Stanley Cups and I pray to God that’s with Florida because I love the team, love the organization and I think we have a really opportunity to do great things.

Bobby Orr: - Growing up in Canada, most kids from Canada dream of playing in the NHL, and they also hope one day to be on a Stanley Cup team. That was a big goal.

Sidney Crosby: - Individual honors and scoring championships are great, but my No. 1 goal is to win the Stanley Cup.

Guy LaFleur: - You do not play hockey for good seasons. You play to win the Stanley Cup. It has to be the objective.

Alexander Barkov: - Haluan olla maailman paras. Eihän tässä hommassa muuten olisi mitään järkeä.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
@apulais-GM taas trollailee.

Todella mahtavaa, että Jr. sanoo ääneen haluavansa olla paras. Mahtavaa että myös Laine sanoo saman asian. En todellakaan hämmästyisi, vaikka ihan muutaman kauden sisään Barkovista ihan tosissaan puhuttaisiin samassa lauseessa Hart Trophyn kanssa.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Siis mistä haastattelusta nyt edes puhutaan? Yksi lause nyt ei kerro mitään. Periaatteessa voi puhua vaikka joukkueesta.

Ja onhan ae hyvä, jos haluaa yksilönäkin olla paras.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Mikä parasta nämä kaksi maailman parhaaksi jääkiekkoilijaksi halajavaa tulevat Tapparan organisaatiosta. Onkohan Barkov sr käynyt antamassa Paten äidille hellyyttä reilut 18 vuotta sitten. Leikki leikkinä, minusta on pelkästään hyvä että pojat uskaltavat sanoa ääneen sen mitä haluavat ja ajattelevat, poliittisella korrektiudella voi pyyhkiä hanuriaan. Minusta molemmilla on mahdollisuus tehdä upea ura NHL:ssa mutta onneakin tarvitaan ettei tule vakavia loukkaantumisia.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Onhan Sidney Crosbykin sanonut haluavansa olla maailman paras pelaaja. Ja niin on myös kymmenet, ellei sadat muutkin pelaajat. Trolli vaan haistoin tässä tilaisuuden saada muutama ihminen närkästymään, joten heitti vieheen vesille. Sehän nyt on ihan luonnollista urheilijalle haluavansa olla maailman paras, vaikka kyseessä olisikin joukkuelaji. Outoa olisi, jos joku ei haluaisi olla maailman paras.
 

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
"I want to be the best, so whatever comes with that, I'll have to accept."
Sidney Crosby

Eli Crosby ei ole myöskään joukkuepelaaja samalla logiikalla. Käsittämättömiä kommentteja kanadalaiselta.

Vakavasti puhuen Sasha on, ja tulee aina olemaan joukkuepelaaja. Puolustuspeli on ehdoton valttikortti, kun miettii herran olevan vasta 20-vuotias. Kiekon suojaaminen on myös loistavalla tasolla. Sanoisinkin että enemmän tekemistä Sashalla on esim. laukauksen parantamisessa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
"I’ve always wanted to be the best player in the world."
- Dylan Larkin

Toivottavasti tuollainen itsekäs paska lähetetään vaikka KHL:ään.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Missä joukkueessa ja keiden pelaajien kanssa Sasha voisi oikeasti olla maailman paras? Minusta Floridassa ja Jagrin kanssa tämä ei tule toteutumaan.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Missä joukkueessa ja keiden pelaajien kanssa Sasha voisi oikeasti olla maailman paras? Minusta Floridassa ja Jagrin kanssa tämä ei tule toteutumaan.

Jagr nimenomaan on paras mahdollinen mentor Sashalle. Väkivahva äijä joka on kaikkien aikojen paras suojaamaan kiekkoa, ja pelisilmä maailman eliitiä. Sasha on väkivahva, pelisilmä timanttia ja vaikka vasta yksi kausi Jagrin kanssa takana, niin jo nyt näkee kun ihmishärkä Sasha painaa kiekon kanssa, että keneltä oppia on saatu. Minä toivoisin että Jagr pysyisi Floridassa mahdollisimman pitkään. Uskomattoman paljon pystyy pikku niksejä opettamaan nuoremmilleen.
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Barkov on jääkiekkoilija, jonka vuoksi jaksan katsella yöllä NHL-pelejä. Nöyrä poika joka ei korosta itseään mutta uskaltaa kertoa avoimesti tavoitteensa, olla maailman paras. Sasha on mua vuoden nuorempi mutta on käytökseltään sen tyyppinen, josta haluan ottaa mallia.
Toinen suuresti ihailemani pelaaja NHL:ssä on Jussi Jokinen. Ootteku joskus kuullu Jussin kitisevän yhtään mistään? Viimeisen päälle fiksu urheilija ja ihminen ja aivan loistavaa, että Sasha saa pelata samassa joukkueessa ja ottaa Jagrin lisäksi oppia myös Jussilta.

Kyllä Florida on Barkoville erittäin hyvä paikka kehittyä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kyllä, paitsi että Jagr on edelleen hyvä pelaaja hän on pelannut maailman parhaan sentterin eli Super-Marion rinnalla joten näkemystä ja kokemusta riittää. Ei Sasha tarvitse rinnalleen maailman parhaita laitureita todistaakseen tasonsa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tässä todellista ylpeyttä:

"I think that with a lot of hard work and dedication, I feel that I could be the best in the world. I'm still only 35 years old... I have a fresh start physically and mentally, and I feel that I can achieve my goal to be the best again." - Mario Lemieux
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Tuli tuossa aamulla katsottua Unelmana NHL-dokumentti. Barkov, Ristolainen ja Lehkonen siis matkalla NHL-draftiin. Kiva hymy tuli kasvoille kun Barkov varattiin #2. ja yleisöstä kuuluu kohina. Kommentoijakin sanoo, että nyt varattiin odotuksia vastaisesti ja Florida otti ison sentterin. Barkovilla sanotaan olevan potentiaalia tulla hyväksi pelaajaksi. Mutta Seth Jonesin sivuuttaminen oli kyseenalaista hommaa, kunnes Barkov todistaa olevansa hyvä pelaaja. Selostaja uskoi Jonesin todistavan, että on erinomainen pelaaja varmuudella. Tuosta Jonesin ilmeestä kun olisi vielä saanut kuvan talteen niin ai että :) Menihän siinä lopulta Jonathan Drouinkin vielä ennen häntä.

Niin.. helppo se on jälkikäteen huudella mutta kyllähän tuossa voipi Florida nyt hyvillä mielin hymyillä. Barkovista on kasvamassa yksi NHLn parhaita senttereitä - ja se on varma asia se. Eiköhän pikku hiljaa ole Barkov todistanut muillekkin kuin suomalaisille-kiekkoniiloilla, että kyllä tätä hokia ihan jees osataan pelata. Pitää vain toivoa, että nuita loukkaantumisia ei tulisi samaa tahtia enää sen enempää. Hidastavat kehitystä, joka on nyt varmasti jo suurimmillaan niin ei tee hyvää nuoren miehen uralle. Onhan Barkov kuitenkin vasta 20-vuotias. Toki tässä auttaa myös naureskelua se, että Florida sai sitten ykköspickin ja sillä Ekbladin itselleen heti seuraavana vuonna. Voisi sanoa, että hienoa taktista osaamista mutta myös hyvää tuuria/scouttaamista.

Eihän se Joneskaan nyt ole huono toki ollut mutta tässä kohtaa ainakin näen Barkovissa monenkertaisesti isomman potentiaalin ja mahdollisuuden tehdä joukkueensa kanssa isompia juttuja kuin Seth Jonesin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Meni kyllä Floridalla niin nappiin tuo Barkovin varaus ihan jo sen takia koska tosiaan seuraavana vuonna saivat tuon Ekbladin vielä.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös