Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Schröder, 01.07.2013 klo 14.57.

 1. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Aliarvostus ei varmaankaan koske tätä palstaa. Kannattaa myös huomioida, että on kyse subjektiivisista mielipiteistä. Barkov käyttäytyy yleensä hyvin vastustajia kohtaan, jolloin he ovat taipuvaisempia äänestämään "mukavaa tyyppiä".
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  On siellä hyviäkin ratkaisuja tehty. Tampereelta hankittiin Barkovin seurakaveriksi hyökkääjä, jota on NHL:n sääntötulkinnoilla todella vaikea pysäyttää, kun mailahäirintään sekä epäreiluun vastustajan tuuppimiseen ja tönimiseen puututaan tuolla Pohjois-Amerikassa niin tarkasti.
   
 3. Rantojen mies Jäsen

 4. steierwrass Jäsen

  Lainaus:

  Eikös Barkov tehnyt saman liikkeen Lehtosta vastaan tällä kaudella? Nyt toki vielä selkeämpänä. Viimeisen kolme kautta rankkareissa 15/21.

  Törmäsin myös seuraavaan tietoon "Aleksander Barkov has played 79:07 on the PK this season. His GF% is 57.14." Onko nämä pelaajakohtaiset alivoimatilastot jossain helposti tarjolla?
   
 5. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Ei ole varmaan kaukaa haettua, kun sanoo että Barkov on liigan kovin rankkariseppo.
   
 6. Knox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers
  Lainaus:
  Ei ole ei. Kannattaakohan veskarien edes perehtyä etukäteen Sashan liikkeisiin, sen verta monipuolisesti noita ratkaisuja tulee. Kuvittelet ratkaisun olevan mitä viimeksi, ja sekunnin päästä olet jo myöhässä.

  Aika kivaa kautta Sasha pelaa muutenkin. Isoimmat minuutit hyökkääjistä ja tehojakin ropisee tasaisesti.
   
 7. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Normipäivä Barkovilla. 1+1, rankkarimaali, aloitukset 67 %, 24,18 jääaika.

  Tuo rankkarimaali on tosiaan samanlainen, minkä Barkov jo teki Lehtoselle tällä kaudella, kuten @steierwrass totesi. Rankkari Lehtosta vastaan giffeinä: Kuvakulma 1, Kuvakulma 2. Jotain samaa tuossa rankkarissa on tähän viime öiseen... Bobrovsky osti tuon sen verran huolella, että tuo näytti taas kovin helpolta Barkoville. Barkovilla on järjetön repertuaari rankkareissa, vaikka väistämättä näitä harhautuksia tulee uudelleenkin käyttöön.

  Ei tuo Barkovin maali varsinaisellakaan huono suoritus ollut, vaikka ns. tyhjiin pääsikin puttaamaan. Pehmeästi taittuu ison miehen kädet pienessä tilassa, nopeasti kohdalle tulleeseen tilanteeseen, kun Huberdeaun toiselle puolelle kenttää yrittämä syöttö pomppaakin pakin luistimesta Sashan lapaan. Eipä noiden käsien toimivuus tosin taida enää ketään yllättää.
  Lainaus:
  Tätä ainakin olen nähnyt ihmisten käyttävän: Natural stat trick. Eri filttereitä pyörittämällä saa aika hyvin haluamansa irti tuolta. Lienee ainakin suurin piirtein luotettava, noin suuntaa-antavasti.
   
 8. M10 Jäsen

  Lainaus:
  Nostan hattua Sashan reaktionopeudelle ja pehmeille käsille tuossa tilanteessa. Olisi mennyt 99% Liiga-hyökkääjistä ohi tuo tilanne tai kaatunut viimeistään kömpelyyteen. Mieletön maali Barkovilta.

  Ja olihan tuo rankkari nyt taas sitä luokkaa että huh huh.
   
 9. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvin toimii ketjun yhteispeli. Barkov riistää pakilta kiekon,Dadonov syöttää nopeasti Huberdeaulle maalin eteen. Sama kuvio pari kertaa.
   
 10. Larionov #8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kiinnitin samaan kuvioon huomiota. Olen omille laitureilleni yrittänyt opettaa sen seitsemän vuotta, että hakekaa se kiekko siitä vierestä. Kyllähän tuo Dadonovin paluu tekee Sashan hyökkäyspelille hyvää. Ei sillä etteikö Huberdeau olisi myös hyvä hyökkäyssuuntaan, mutta noin tuo ketju on täydellinen.
   
 11. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Dadonoville tehnee myös hyvää päästä tuohon. Näyttänyt vaan jotenkin siltä, ettei ole ihan täydessä kunnossa ollut loukkaantumisen jälkeen. Ja kun katsoo tämän kauden Jagria, niin on se hurjaa, miten Barkov (ja Huberdeau) saivat piiloon herran heikkoudet melko hyvin.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kuulemma Jagr nimenomaan nosti tuon ketjun niin hyväksi kuin se oli. Omaan silmään näytti enemmänkin käsijarrulta.
   
 13. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Jagr on voinut opettaa pojille jutun tai pari, mutta kyllä se oli pelillisesti ketjun heikoin lenkki pitkään, jos ei jo alusta asti. Mutta onhan se kiva ajatella, että lähes eläkeikäinen (normaalissa työssä) legenda kannattelee kahta nuorta huippua.
   
 14. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Muutenkin kädet käy erittäin nätisti vaikka pelaa aika pitkällä mailalla. On samalla todella ulottuva pelaaja mutta kiekkoa voi näplätä vaikka omissa jaloissa yhtään "käsien" kärsimättä.
   
 15. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Barkov jatkaa vahvaa menoa. 1+2, aloitukset 65 %, jääaika 21:18 7-4 voitossa Bluesia vastaan. Barkov tehnyt nyt maalin kolmessa pelissä putkeen. Tehot näissä kolmessa pelissä 3+3. Pisteputki neljä peliä, kun Minnesota pelissäkin Barkov yhden syötön kirjautti.

  Merkille pantavaa on Barkovin laukausten määrä. Boughner tuossa taannoin jutteli, kuinka haluaisi Barkovin (ja Huberdeaun) laukovan enemmän. Viiden viime pelin otanta: Blues 9.1.: 8 laukausta, Blue Jackets 7.1.: 3 laukausta, Red Wings 5.1.: 10 laukausta, Wild 2.1.: 3 laukausta, Canadiens 30.12.: 7 laukausta.
  Tuo Detroit pelin 10 laukausta per peli on Sashan henkilökohtainen ennätys. Nuo 7 ja 8 laukaustakin yhteen peliin on aika paljon enemmän kuin Barkovilta on totuttu näkemään. Hienoa, että Barkov alkaa käyttää laukaustaan enemmän. Ei se laukaus huono ole, kyllä sitä käyttää voi.

  E. Lisätään nyt vielä: Barkov nousi viime yön maalillaan Floridan seuratilastoissa jo kymmenen kärkeen tehdyissä maaleissa. Toki koska Florida, niin kilpailu all-time -listoillakaan ei hirveän suurta ole verrattuna moniin organisaatioihin, mutta kuitenkin...
  Jameson Olive Twitterissä: "At 22, Barkov has cracked the #FlaPanthers top-10 goals scored list."
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018 klo 10.50
 16. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Panthersin top 10 maaleissa näyttää siis tältä, ottelut/maalit:
  Olli Jokinen 567/188
  Scott Mellanby 552/157
  Pavel Bure 223/152
  Stephen Weiss 654/145
  Nathan Horton 422/142
  Radek Dvorak 613/113
  Viktor Kozlov 414/101
  Rob Niedermayer 518/101
  Ray Whitney 273/97
  Aleksander Barkov 293/87
  David Booth 309/87

  Kymppikärjessä saatetaan nähdä muitakin muutoksia piakkoin, sillä Boothin takana kyttäävät Panthersin nykymiehistöstä Huberdeau (84), Trocheck (77) ja Bjugstad (72).
   
 17. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  mitähän tämä lihavoitu tilasto tarkoittaa?
   
 18. Haastattelija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Winnipeg Jets
  Tuosta Barkovin laukomisesta vielä sen verran, että hieman yllätti huomata että Barkov on 40 peliin laukonut maalia kohti 126 kertaa. Esimerkiksi Laine on 43 peliin laukonut maalia kohti 122 kertaa.

  Barkov alkaa olemaan kyllä niin kokonaisvaltainen paketti että oikein myhäilyttää.
   
 19. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Maalisuhde. Goals for prosentteina.
   
 20. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Tuossahan jo lyhyt vastaus tuli, mutta se tarkoittaa, että miten suuri osa maaleista sinä aikana on ollut oman joukkueen tekemiä. Eli tuossa on 4 maalia omalle joukkueelle ja 3 itseä vastaan.
   
 21. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Kyllä näin. Kaiken lisäksi vaikuttaa oikeinkin sympaattiselta persoonalta. Helppo tykätä.
   
 22. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Voidaan laittaa taas yksi rasti seinään Barkovin uran osalta: Ensimmäinen valinta All stars -tapahtumaan kaudella 2017-2018. Onpahan yksi syy vähintään vilkuilla tuotakin höntsää taas tänä talvena...
   
 23. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Onnittelut valinnasta Barkoville! Ansaittua tunnustusta.
   
 24. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Kaikella kunnioituksella muita panttereita kohtaan, mutta olisihan se nyt ollut vääryys, jos joukkueen ylivoimaisesti paras jääkiekkoilija ei olisi ollut valittuna All Stars -tapahtumaan.
   
 25. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Kaikkihan täällä jo tietää, että Barkov on aika hyvä puolustamaan mailalla eri puolilla kenttää. Otetaan silti esiin:

  Mike Kelly Twitterissä: "Bob Boughner re: Barkov: "It's the little things that impress me more than anything.....how good his stick is."
  Barkov leads all forwards with 124 stick checks - the only forward with over 100.
  Here's a minute of his finest work...#SelkeTalk"

  Yllä olevan linkin takaa löytyy tosiaan twiitti, jossa minuutin kooste Barkovin tekemisiä mailan kanssa kiekon riistämiseksi. Onhan tuo vaivattoman kauniin näköistä.

  Olisiko kenelläkään tietoa, että mistä noista "stick check" -tilastoja voisi vilkuilla?