Ahvenjärvelle kenkää?

  • 44 997
  • 444

Ahvenjärvelle kenkää vai ei?

  • Kenkää

    Ääniä: 57 32,9%
  • Ei kenkää

    Ääniä: 91 52,6%
  • Ehkä kenkää

    Ääniä: 32 18,5%

  • Äänestäjiä
    173

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
Sehän riippuu budjetista millä ensi kauden joukkuetta rakentaa, Tämä on jokavuotinen virsi, kun joku lähtee niin vapautuu rahaa uusiin pelajiin, jos tuota nyt on seurannut kolme vuotta, niin ei ne tulijat ole päätä huimannut, Nythän siellä siellä ei taida pelata kuin Kalapudas ylipalkalla esityksiin nähden. Mutta ei hänenkään palkkalla ihmeiden tekijää saa.

Jospa Jyp yllättää kaikki ja Budjetti on 3000000. Olisi sen velkaa jo kannattajille.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ei vissiin kuulu kuluvan jakson teemaan.

Teemana on "no risk, no reward".

Tähän ketjuun on about kaikki sanottu, mutta tuntuu että Ahvenenkin kalanälkä katosi jossain vaiheessa kun myyntipuheet eivät realisoituneetkaan enää kentällä.

Ei välity fiilis että edes haluaisi taistella jatkopahvin arvoisella otteella.
 

Coutinho

Jäsen
Samat virheet toistuvat kuukausia ammattilaisilla, joten tässä on pakko vaan myöntää, että vaatimustaso ei ole riittävät. Koirakin oppii olla kusematto matolle kun on oikeat keinot käytössä. Ehdottomasti ovea Ahvenjärvelle. On saanut tarpeeksi aikaa korjata D-junnu tasoiset virheet pois.
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Ei voi kyllä olla henki hääppöinen kopissa. Valmentaja on kuin kännissä. Juuri pysyy hereillä pelin ajan ja käy horisemassa jotain omiaan lehdistölle pelin jälkeen ja sitten leuka rintaan ja kunnon pohjat seuraavaan peliin.

Kerran viikkoon ajaa parran ja vaihtaa kravattia.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jännästihän tuo nyt näyttää kuitenkin siltä, että Kivi saisi kuitenkin enemmän irti samasta nipusta pelaajia, mitä Atu sai. Samoin Pikkarainen.

Vituiks män meidän kausi jo aikaa sitten, eli ei kannata rahaa polttaa tämän kauden osalta. Menköön tällä sakilla kausi loppuun ja sitten uutta ukkoa kehiin, jos ei ala kaikilla vetämään suonta siihen malliin, että usko palaa ryynibyyhyn.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kuntopuntarissa JYPin viimeiset 20 ottelua ovat tuoneet 11 pistettä. Se on noin 0,5p/peli, jolla hätyytellään suurella todennäköisyydellä paikkaa Liiga-historian surkeimpien pistesaaliiden joukossa. Ulkomuistini mukaan Ässät on ottanut joskus 47 pistettä 60 ottelun jälkeen.

Ahtaalle on JYP päätynyt taas valmennuksen kanssa. Ymmärrettävästi tämä oli se kausi, jolloin lähdetään rakentamaan uutta nousua ja joukkuetta, mutta tällä hetkellä tilanne näyttää synkältä. Kuntohuippu osui lokakuun alkupuolelle, jolloin meno näytti varsin hyvältä, mutta tällä hetkellä peli on aivan hirveää katsottavaa. JYPillä ei ole edes aineksia taistella realistisesti voitosta. Jopa yksittäiset hyvät erät alkavat loistaa poissaolollaan, ehjästä 60 minuuttisesta puhumattakaan.

Antaisin Jukan vetää rauhassa kauden loppuun, mutta jatkolle ei näytä olevan edellytyksiä. Käsi pystyyyn virheen merkiksi, että taisin lokakuussa liputtaa jo kovasti option käytön puolesta, mutta ei kiitos. JYPin mahdollisuus menestyä ja luoda uutta identiteettiä riippuu nuorten pelaajien kehittämisestä. Tällä hetkellä esitykset ovat sen verran surkeita, että kehittyminen ei välity kopin ulkopuolelle. Jos Jyväskylää ei nähdä steppinä kehittymiselle, niin millä tänne oikein saadaan pelaajia jatkossa?
 

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Jep juujuun panos on ihan käsin kosketeltava.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tällä kaudella ei mitään järkeä enää antaa kenkää mut option käytölle ehdoton ei.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Juujärvihän se tuli parantamaan puolustustakin.

Hiukkasen mietityttää, että ei kai tosissaan nyky JYPissäkään sentään viisikoiden sijasta peluuteta ketjua ja puolustusta erillään. Aivan päätöntä, jos näin. Ajassa noin 20 vuotta jäljessä pelin kehitystä. Jos kentällä halutaan tulosta, siellä pelaa viisikot, eikä mitkään puolustajat ja hyökkääjät.

Se on tosiasia kyllä, että sitä Jusun modernia kiekkoa ei tuo joukkue pysty joukkueena toteuttamaan ja se ei ole yksittäisistä pelaajista kiinni, vaan valmennetusta kokonaisuudesta joka ei toimi.

Mikä mun silmään iskee, on tuo pakotettu hyökkäyspelaaminen, joka muistuttaa sitä JYPin ikivanhaa pystysuunnan kiekkoa ilman riittävän taitavaa joukkuetta ja lopulta peliä ilman oivallusta. Omissa ollaan kusessa, koska tilanteesta ja pelistä toiseen osa viisikosta karkaa, mutta ei myöskään osaa antaa mitään tarjontaa. Tässä Kärppä pelissä tuota seurasin eritoten ja kamalalta näytti. Tuosta johtuen keskialueelta ei onnistuttu kuin Kalaputaan kentällä luomaan muutama vauhtiylivoimainen hyökkäys. Lopuille oli voitto, jos saivat alueelta ulos.

Väkisin sitä miettii onko Ahvenjärvellä ja tiimillään ollut vapaus luoda pelitapaansa, koska jos on, niin mihinkään tuo ei liigassa riitä, jos ei, niin ihmetyttää kuka seuran herra ja hidalgo osastolla on se jääräpää, joka pakottaa tuohon pystysuuntaan peliä pohjaamaan. Luulisi jo tyhmimmänkin ymmärtävän, ettei se liigassa riitä, eikä ole riittänyt enää vuosiin.

Täällä on vallalla ajatus, että seura on niin henkitoreissaan, ettei valmentajan vaihto tule kyseeseen, mutta onkohan noin. Ilman muuta siellä on paalutettu jotain tulospuolellakin, mutta jos perseaukinen Ässät pystyy valkun vaihtamaan, siihen kyllä pystyy JYPkin halutessaan.

Tälle kaudelle on siis jäljellä jumbokamppailu, eikä edes sen suhteen kovin hääviltä näytä. Monen tekijän summahan tuo kokonaisuus tietenkin on, minusta ulkkariosasto (tätä moni varmaan on vastaan) on liian isolta osalta pettänyt siinä, mihin niiden olisi pitänyt pystyä, jotta JYPiä olisi auttanut ja junnuosasto ei ole riittävästi onnistunut viimekauden tasoaan nostamaan, jotta pistesarakkeessa näkyisi, mutta ei myöskään valmennus ole löytänyt materiaalille sopivaa ja toimivaa pelitapaa.

Mikäli näkisi pelillistä ideaa, vaikka ei tulosta tuottaisikaan, niin voisi ajatella, että tässä ollaan rakentamassa fokus tulevissa kausissa, mutta jostain syystä mun silmään ei tältä näytä, vaan tuntuu, että tästäkin kaudesta vain yritetään selvitä jotenkin, ilman sen suurempaa kuningasideaa tästä tai tulevista kausista, surku juttu jos näin.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vahva teksti @JypFabu ! Samaa huolta jaamme ja tuo viittaus Ässien tilanteeseen on kyllä osuva. Nykyiset panostukset ja osaaminen organisaatiossa ei riitä, joten kysymys kuuluukin, onko omistajakunnassa halua ja kykyä panostaa?

Nimimerkki @snake70 on useamman kerran korostanut, että Seppänen on saavuttanut tässä bisneksessä kaiken. On totta, että hänellä on ollut iso rooli siinä, että täällä on mestaruuspokaaleja nosteltu. Jotenkin kuitenkin tuntuu, ettei tällainen rämpiminen varsinaisesti mairittele, eikä "Olliloiden" tekeminen pienemmässä mittakaavassa kuulunut suunnitelmiin.
 

Grafix

Jäsen
Hiukkasen mietityttää, että ei kai tosissaan nyky JYPissäkään sentään viisikoiden sijasta peluuteta ketjua ja puolustusta erillään. Aivan päätöntä, jos näin. Ajassa noin 20 vuotta jäljessä pelin kehitystä. Jos kentällä halutaan tulosta, siellä pelaa viisikot, eikä mitkään puolustajat ja hyökkääjät.

Eikös nykykiekossa ole jo vuosikaudet peluutettu hyökkääjiä ja puolustajia erikseen? Usei(mmi)ssa joukkueissahan pakkien ja hyökkääjien peluuttamisesta vastaa eri valmentajat.
 

manageri6969

Jäsen
Suosikkijoukkue
Osaavat Jääkiekko-organisaatiot, Jypinkylä
Virran Pekka nosti "Suojatyöpaikkalaiset" otsikoihin, mielestäni Jypissäkin on ilmiö olemassa. Onko tämä talouden sanelemaa, suurimmalta osalta varmaankin, mutta jos tapa pelata on tämä, kuka kantaa vastuun jatkuvista tappioista, Viitanen??? Korpela?? Seppänen???? Olisi aika sanoa jotain...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös