Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Aaro Kivilinna -palkinto

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Euro71, 11.04.2001 klo 22.11.

 1. Flip#51 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos Jokerit voittaisi pronssiottelun (niin varmaan..), voittaisiko Blues silloin yhdellä pisteellä tämän palkinnon? Ne naiset, ne naiset... :)
   
 2. Shardik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Avs, Mestis
  Kyllä, Blues on voittanut Kivilinna-palkinnon! Viiden kärki on seuraava:

  Blues 28-29
  Jokerit 26-27
  Kärpät 19
  KalPa 18
  HIFK 15

  JYP voi vielä kiilata kuutoseksi ohi Ilveksen ja Tapparan voittamalla mestaruuden. Vaan kukapa niitä jämäsijoja kattelee kuin vain yksi pysti jaetaan. Onnea Bluesille!
   
 3. jouman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Töölön Vesa
  Lainaus:
  No naisten jääkiekko on verrattavissa harrastesarjoihin ja sitä ei pitäisi laskea näihin ollenkaan mukaan. Mutta säännöt on säännöt ja blegille kiinnitys tähän pystiin.
   
 4. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Kyllähän tämä jossain määrin mieltä lämmittää, koska tämä tarkoittaa sitä, että organisaatiossa tehdään jotain oikein. Mutta olisihan se kiva, jos joskus täydet pisteet tulisivat miehistä, eikä aina junnuista tai naisista..
   
 5. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Naisten jääkiekko on kuitenkin tärkeä osa jääkiekkoperhettä, joten kyllä senkin kehittämisestä ja menestyksestä pitää palkita seuroja.
   
 6. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Juu...vaihtaisin heti kaikki Kivilinnapystit yhteen miesten Suomen mestaruuteen. Ihan kiva silti.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Niin tekisin minäkin, mutta kun moinen diili ei onnistu edes Hjallikselta, näihin on tyytyminen...
   
 8. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  En vaihtaisi

  Lainaus:
  Minäpä en vaihtaisi. Suomen paras jääkiekkoseura-palkinto on iso juttu. Sitä ei voita muutoin kuin todella laajalla ja pitkäjänteisellä työllä. Ei edes rahalla, jolla hetkeksi voi hankkia millaisen liigajoukkueen hyvänsä.

  Espoon jääkiekon ongelma on ollut, että tätä asemaa ei ole osattu täysin hyödyntää liigajoukkueen hyväksi. Toivotaan, että uuden omistuksen ja johdon myötä tähänkin saadaan parannus.
   
 9. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ehkä jos mietitään kokonaisuutta eli että on maan paras lätkäseura niin luulisi sen näkyvän liigajoukkueen arvostuksena. Varmasti tässä on hyvin paljon toivomisen varaa.

  Jos taas mietitään kuinka hyvin edustusjoukkue on kyennyt hyödyntämään junnupuolta niin kyllä mun mielestä siinä ei ole juurikaan toivomisen varaa. Aika lailla se on otettu irti, mikä on ollut mahdollista.
   
 10. jani#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Poissa.
  Lainaus:
  Siihen asti, kunnes Jokereillakin on naisten pääsarjatasolla oma joukkue, eikö totta? Katkeraa?? Voititte sentään pronssia...
   
 11. Kynäilijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Katkeraa tai ei, niin naisten jääkiekko on todellakin kuin eri laji miesten jääkiekkoon nähden. Tästä syystä en niputtaisi niitä sarjoja samaan palkintokategoriaan. Nyt kun kuitenkin näin on tehty niin pulinat pois ja onnittelut Bluesille Kivilinnan muistopalkinnon voittamisesta.

  Joskus olen pohtinut, että naisjääkiekko voisi saada nostetta mukavasti, mikäli Jokerit ja HIFK perustaisivat naisjoukkueet. Ei tosin taida kummallakaan organisaatiolla olla kiinnostusta tähän, vaikka kustannukset naisjoukkueesta aika pieneksi jäisivätkin.
   
 12. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Näinhän se on. Olen samaa mieltä kanssasi, että nuo sarjat voisi jättää pois tästä palkinnosta. Naistensarjoihin voisi kehittää oman "ansaitset parempaa" tai "jokainen nainen ansaitsee" -palkinnon.
   
 13. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Sä ootkin sitten poikkeustapaus. Kivilinna on "ihan jees", mutta suurin osa Bluesia seuraavista ei tiedä palkinnosta mitään. Mä vaihtaisin Kivilinnan jo pelkkään tilaisuuteen pelata mitaleista, eli välieräpaikkaan, joka kerta.
   
 14. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Tämä taas kertoo enemmän blueskannattajista kuin Kivilinna-palkinnosta ja sen arvostuksesta jääkiekkopiireissä.
   
 15. trap Jäsen

  Nimenomaan peruskannattaja / peruskiekkoihminen Espoossa on paremmin palkinnon olemassaolosta tietoinen kuin muualla, koska pytty tulee niin usein kotiin. Viime keväänä ennätysvoitto rikkoi uutiskynnyksenkin laajemmin.
   
 16. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Viiri kattoon

  Jatkan vielä Kivilinna-palkinnon puolustamista. Se on palkinto seuran koko kiekkoväen toiminnalle, isät ja äidit mukaanlukien. Ei vain liigajoukkueen omistajille, pelaajille ja valmentajille.

  Ilman varsinaisen kiekkoväen vapaaehtoista toimintaa, hokia ei Suomessa nykytaolla pelattaisi eikä 'änärissä' miljoonia tienattaisi.

  Jotta palkinto pysyisi mielessä ja saisi lisää huomiota, sen merkiksi voisi hyvinkin nostaa viirin hallin kattoon.

  Niin kauan kuin naisjääkiekko on olympialaji ja Suomi kammoittelee mitalista, naiskiekko on hyvin perusteltu osa palkintoperusteita. Jospa Jokerit ja IFK'kin kantasivat kortensa kekoon. Se voisi nostaa naiskiekon tasoa ja kiinnostavuutta.
   
 17. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
 18. BLEGI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
  Taitaa olla niin, että tämä pysti matkustaa Espooseen jälleen kerran tänäkin keväänä. Kaikki junnut pelaavat finaaleissa ja naisissa tuli mestaruus.
   
 19. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Bluesin tulevaisuus on kyllä turvattu. Huikeaa juniorityötä.
   
 20. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Linkki Blues sivustolle
  Aaro Kivilinna muistopalkinnosta:
  Ref: "Jos Blues voittaa palkinnon tänäkin vuonna olisi voitto kolmas peräkkäinen ja jo viides seitsemän vuoden sisällä."
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Mitä Espoossa tehdään paremmin kuin muualla? Jos muualla tehtäisiin yhtä hyvää työtä kuin Espoossa, niin olisiko Suomi junnutuotannossa Ruotsin tasolla tai edes lähellä?
   
 22. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Espoossa tehdään läheltäkin nähtynä paljon oikeita asioita, mutta osaltaan juniorimenestykseen vaikuttaa suuri väestöpohja, jossa lapsia ja jääkiekon harrastajia myös suhteellisesti paljon verrattuna muuhun Suomeen sekä yksinäinen asema kaupungin juniorimyllynä viisine kasvattajaseuroineen (Jäähonka, EKS, EPS, EJK ja Grani).
   
 23. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jaksaako joku laskea onko muilla joukkueilla edes teoreettisia saumoja ohittaa enää Bluesia? Naisten mestaruus ja A-, B- ja C-nuorten finaalipaikka varmistaa jo Bluesille ainakin 29 pistettä, mahdollisuudet 35 pisteeseen. Pikaisesti kun vilkuilin noita sarjoja niin näyttäisi ettei siellä ole oikein ketään toista joukkuetta joka olisi laajalla rintamalla loppupeleissä mukana.

  Tuolta pistelaskutaulukot (lieneekö ajantasaiset, en tiedä):
  Aaro Kivilinnan muistopalkinto – Wikipedia
   
 24. Soilworker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Preds
  Lainaus:
  Lukolla on teoreettiset mahdollisuudet tällä hetkellä 30 pisteeseen (SM-kulta, A:n pronssi, B:n 5. sija, B2 mestaruus ja A-tyttöjen mestaruus). Toki se on yhtä todennäköinen kuin Räikkösen maailmanmestaruus vuonna 2007 pari kisaa ennen kauden loppua.
   
 25. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Nykyiset kasvattajat ovat Blues Matinkylä, EPS, EKS.
  Espoon väkiluku 250 tuhatta ei pelkästään menestystä selitä, sillä on paljon muitakin lajeja jotka vetävät lahjakkaita puoleensa.
  Jos ajatellaan että D-junioreissa koko ikäluokan pelaajamäärä vaihtelee 160-230 pelaajaan vuodesta riippuen niin tästä määrästä valitaan n 50 pelaajaa kahteen C-kilpajoukkueeseen, joten ns kehittymisen paikkoja (vastuu-rooleja) on paljon tarjolla.
  Taidon ja yksilön kehittäminen kuuluu Espoolaiseen identiteettiin toisin kuin joissain muissa seuroissa esim "kovaa pelaamisen" kulttuurin tärkeys näkyy jo pienestä pitäen.