3. Välieräottelu Kärpät - HIFK, 31.3 klo 18.30 Raksilassa

  • 60 017
  • 434

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Mites se Jortsu Heikkilästä sanoikaan??

Noniin.. Molemmat miehet Heikkilä ja Jalonen pelaaavat kaunista ja taidokasta kiekkoa, siitä ei kahta sanaa. Vielä on kuitenkin muutama konsti ja temppu oppimatta, miten pojasta taistellaan.

Heikkilällä on toki vielä mahdollisuus, mutta todella pieni sellainen. Vaatii melkoisen uroteon hakea nordikselta kaksi pojoa seuraavassa matsissa. Toisaalta, saman tempun teki IFK hakametsässä, joten jännitystä riittää..

Jokatapauksessa finaalissa nähdään, tuli vastaan kumpi tahansa. TPS on antanut tasoitusta tässä vaiheessa loukkaantumisten muodossa rutkasti, joten kumpi tahansa finaaliin tuleekaan, ei materiaalietuja tai ennakkosuosikkeja ole.

Hermoja raastava finaali tulossa.. Vetäkää itsenne viidessä pelissä puhki, pliiis.

K
 

Myers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Dallas Stars
Brett Harkins... on se vaan äijä. Ennen peliä tokasin, että ihan vituttaa tuo kuinka hyvä se on. No 1+3 ja good night oulu. Hannu oli muuten sysipaska, mutta oisitte te voittanu ilmankin.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Olipa harvinaista herkkua katsoa peliä oululaisessa baarissa kun porukka lähtee ulos jo toisen erän aikana.

-Lundell, kuka olisi uskonut, että mies edes pelaa pudotuspeleissä?? Kuin muuri, loistavia torjuntoja!

-Harkinsille tehot 1+3, joista jokainen syöttö oli todella oivaltava sekä maali todellinen taidonnäyte. Tässä on vahvistus!

-Vopat näytti kuka on äijä! Kaksi Kärppäpelaajaa siniviivan tuntumassa kahville ja tiukka rannelaukaus suoraan yläkulmaan, jonka jälkeen kunnon tuuletukset kärppien fanikatsomoon päin.

Kärppien hermo ei kestä, toisin kuin (yllättäen) IFK:n. Juntusen taklaus oli törkeä. Turunen oli muistaakseni kaapimassa kiekkoa tai jotain, kuitenkin oli pitkään selkä kentälle päin ja Juntusella oli selvästi pitkään aikaa estää selkään kohdistunut taklaus, mutta tyhmyyttään päätti viedä sen perille asti. Aivan oikea tuomio ja tästä kuuluu myös pari lisäpeliä rangaistusta.
Machuldan tilanne sen sijaan oli vähän epäselvä, koska sitä en nähnyt kunnolla, mutta poikittainen maila selkään, kyllä siitä ainakin 2min olisi ollut paikallaan. Tämä ei kuitenkaan ratkaissut peliä suuntaan eikä toiseen, sen verran onneton Kärpät oli koko ottelussa. Ei 5-0 jätä paljon jossiteltavaa.
Kärppien hylätty maali taas.. Smyth kyllä osui ruumiillaan Lundelliin ennen ratkaisevaa torjuntaa ja samalla repi paidasta HIFK:n pakkia, joten sikäli aivan oikea tuomio.
Hendrikkson saa minulta ainakin propsit siitä, että uskaltaa tuomita sääntöjen mukaan Oulussa.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Olipa mielenkiintoista olla seuraamassa peliä Raksilassa. Ekan erän alussa Kärpät painosti reilut 6 minuuttia ilman tulosta. Sen jälkeen peli siirtyi HIFK:lle, tai oikeastaan Kärpät antoi HIFK:n viedä peliä.

Peli oli oikeastaan ohi jo ensimmäisen erän jälkeen kun HIFK johti 2-0. Kärpät pelasi todella luokattoman pelin. Peli pyöri pikkunättiä nurkissa eikä laukauksilla ollut osoitetta. Lisäksi kaikki yivoimat oli liki umpisurkeita.

No, Henrikson krunasi illan antamalla pari aivan outoa jäähyä. Machuldan mailanpäällä lyömistä en nähnyt, mutta jos näin oli nin Kuhta koki todellisen ihmeparantumisen.

Tuossa tapauksessa mielenkiintoista oli, kuinka Lindfors vaihtoaitiossa hymyili kuin Hangon keksi ja osoitti Kuhdalle peukkua ylöspäin. Eli todennäköisesti hyvin sukellettu.

No oli miten oli, parempi voitti sille ei voi mitään.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Olihan paukku. Kaks Kärppää ulos –Machulda laitataklaus, vattöfak?- ja HIFK paukutteli yv-maaleja, näytti helpolta ku heinänteko. En oo tilanteita nähny eli en voi haukkua Hifkiläisiä pehmeiks ja filmaajiks, silti Henrikssonilta ryhdikästä menoa, siis jos jäähyt tuli ansaitusti. Oulu ollu ymmärtääkseni paha paikka pelata. Ja tuomaroida.

HIFK oli sitten se joukkue joka sai pidettyä paketin kasassa, ekan erän yv-maalit varmasti nosti fiilistä kun Kärpille kävi päinvastoin. Tätä pelkäsinkin, jos HIFK saa hengen päälle, on se paha vastus kelle tahansa. Kuuma veska, liigan parhaimistoon kuuluva puolustus, runkosarjan -ja pikkuhiljaa pleijareidenkin- kuumin ykkösnyrkki ja muissakin kentissä oikeat miehet oikeissa rooleissa, paljon nuoria, ifk-profiloituneita taistelijoita duunariosastolla. Eikä runkosarjan kolmostilaakaan tsäkällä pelata. Eli potentiaalia löytyy ja paineet kuitenkin muilla, optimaalitilanne.

Aravirta vedelly oikeista naruista, jollain lailla Hifkin miehistön mieltää henkisesti isommaks. Kärpillä kenties pientä takkuamista jo narrisarjassa. Playoffit on kuitenki niin ihme maailma, duunarit syttyy pelaan tosissaan eikä taitopelaajat saa mitään ilmaseks. Kuten Summanenkin aikanaan totes, on pleijarit hienoa aikaa eikä ois uskonu koskaan saavansa samanlaista fiilistä esim. futissysteemin tapasessa pitkässä ja dieselmäisessä runkosarjassa. Pleikkareissa ratkastaan lyhyessä ajassa pitkän kauden sijotukset, vaan voitolla on merkitystä.

Jos Stadin kingit vie sarjan, lähtee Heikkilä Kärppien penkin takaa otsassaan häviäjän leima. Ei oo osannu psyykata joukkojaan tiukassa paikassa oikealla tavalla. Vai onko puuttunu oikeenlaisia pelaajatyyppejä? Ohan tässä jengissä kuitenkin nuoremmatkin pelannu pleikkareita jo muutaman kerran. Kuten pelaajatkin, voidaanko valmentajatkin luokitella playoff- ja runkosarjakategorioihin?

No, Heikkilä saa varmasti vielä tilaisuutensa kiillottaa kilpensä. Tehnyt kuitenkin paljon asioita oikein viimesten vuosien aikana. Tekihän Arakin ihan tyylikästä jälkeä Leijonissa vaikka monet syyttivätkin johtamisentaidon puutteesta ratkasuhetkillä, ku jäi se kirkkain uupumaan. Ja olihan Ara nykäskylässä Suomen huipulla jo toistakytävuotta sitten.

Ja kuitenkaan tää ei oo ohi ennen ku on ohi, tuskin kukaan muuta on luullutkaan, vaikkakin vanhassa hallissa on varmasti kasapäin rantapalloja perjantai-iltana toivottamassa porolauman kesälaitumille. Valtavan optimismin vallassa-epätoivoinen viimenen oljenkorsi- ennustan että tää tappio viimestään herätti Kärpät ja se oikeenlainen nöyryys ja itsensä pistäminen likoon niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla nousee pelaajien selkärangasta esiin. Perjantain huikeessa tv-trillerissä Kärpät vie pelin valtaisan taistelun jälkeen 2-3 ja ratkasu siirtyy sunnuntaille Raksilaan jossa Kärpät vie pelin 5-2 ja jatkaa matkaansa finaaliin.

Muussa tapauksessa Heikkilä toivotetaan helvettiin ja nähdään aika kovalatauksinen finaalisarja TPS-HIFK, ois kiva sekin. Mutta...porot nousee ja kusee kissapedon kintuille!
 

Grove

Jäsen
Hifki ansaitsi voittonsa.

Harmittaa tuollainen tuomarointi tosissaan. Voiko olla totta, että tässä edustajamme MMkisoihin?!

Ifk on ollut yksi suosikeistani, mutta toivoisin todella, että puhtaat filmaamiset tämä kovan pelin maineessa oleva joukkue nyt jättäisi pois. Machuldan pieni napautus, jollaisia on nähty runkosarjassa about 50 per peli, saa punapaidan kuolleeksi.

Tuollainen on pelkästään noloa ja häpeäksi punapaidalle.

Itse tulos oli oikea ja parempi voitti.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Liigan nettisivujen mukaan Lundellin torjuntaprosentti pleijareissa tähän menneesä on 95,65%.

Aika hyvä monien hyljeksimältä jämäveskalta :-)
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Noniin. Puolikkaan kaljan voimalla väännän lyhyen selostuksen siitä, miltä ottelu paikan päällä näytti:

Kärpät oli yksinkertaisesti huono. Tänä iltana Raksilassa oli vain yksi joukkue, HIFK. En muista tämän vitutuksen keskeltä yhtään noin munatonta esitystä Kärpiltä. Kolmannessa erässä peliä saatiin hieman kuosiin, mutta tuskinpa vastustajakaan antoi enää tuossa vaiheessa kaikkeansa.

Toisaalta IFK oli todella hyvä. Kurinalaista peliä täydet 60 minuuttia, tuhoisa ylivoima ja tulikuuma Lundell. Siinä voiton avaimet tänä iltana.

Jäähyistä voidaan olla montaa mieltä. Itse en Juntusen taklausta nähnyt, joten en sitä kommentoi. Machuldan 5+20 tuli melko kevyesti. Tosin Vallunkin pitäisi tietää, että tällä kaudella tuollaisiin laidan lähellä tapahtuneisiin kontaktitilanteisiin on kiinnitetty erityistä huomiota. Olisikohan ollut tsekinpojalla pientä turhautumista siinä tilanteessa.

Ainoa jäähy jota en voi käsittää oli Kärpille vihelletty rangaistus tilanteesta, jossa Kuhta kompastui omia aikojaan.

Summa summarum: tänään parempi voitti, ei voi perkele mitään! Ihmeitä olisi Kaken keksittävä perjataiksi, jotta tästä vielä noustaisiin. Olisi niiiiiin helppoa kaataa tää tappio tuomarin syyksi, mutta en sitä tee. Asennetta Kärpät, nyt on tosi kyseessä!

edit: pari sanaa
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Golden Brett!

Enpä osaa kokonaisvaltaisesti peliä analysoida, mutta maalit olen nähnyt. Ja täytyypä sanoa, että on Harkins vaan ÄIJJÄ. Lätty irtoaa (vieläkin) lavasta ja Harksin bravuuri läpiajoissa, kiekko rystyllä häkkiin, puri jälleen. 1-0 -maali oli kyllä mahtava näyte, poikkikentän lättysyöttö Söderholmille, juuri oikeaan kohtaan, Söde laittoi siitä vielä hienosti kiekon aivan etu-ristitolpan juureen.

Kuhta sai laittaa maalinsa aivan tyhjiin, kerrassaan mieletön lätty takatolpalle Harkinsilta. Ei todellakaan ole mikään kakkossyöttöjen mies tämä Brett, vaan HIFK:n hyökkäyspelin sielu. Ykkösnyrkki jälleen suuressa roolissa, mutta tärkein palanen siinä taitaa ollakin #33. Vauhtia ei vallan valtavasti ole, mutta korvien välissä raksuttaa sveitsiläinen tarkkuuskello.

Perjantaina vielä viimeinen naula arkkuun ja päästään taas turkulaisten kimppuun.

Ei taida Heikkilä voittaa koskaan mestaruutta, minä vähän epäilen.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Viestin lähetti Grove
Hifki ansaitsi voittonsa.



Ifk on ollut yksi suosikeistani, mutta toivoisin todella, että puhtaat filmaamiset tämä kovan pelin maineessa oleva joukkue nyt jättäisi pois. Machuldan pieni napautus, jollaisia on nähty runkosarjassa about 50 per peli, saa punapaidan kuolleeksi.

Tuollainen on pelkästään noloa ja häpeäksi punapaidalle.


Itse en nähnyt tilannetta kunnolla uusinnoistakaan, mutta käsittääkseni Kuhta kaatui ja rysähti laitaa päin. Eikai siihen mitään ihmeellisempiä filmauksia tarvita?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti #97
Ainoa jäähy jota en voi käsittää oli Kärpille vihelletty rangaistus tilanteesta, jossa Kuhta kompastui omia aikojaan.

Tilanteessa Kärppähyökkääjän ja Kuhdan luistimet kopsahtivat toisiinsa. Mutta mitään kampitusliikettä tms. ei tilanteessa ollut. Itse en olisi viheltänyt jäähyä, mutta toisaalta ymmärrän jäähyn viheltämisenkin. Tuollaisia tosin näkee jokaisessa matsissa useampiakin. Sitä en vain käsitä, että miksi Kuhdan maila lensi niinkin komeassa kaaressa huitsin nevadaan.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Nyt vituttaa. Ennenkaikkea Kärppien munaton suoritus. Miten voi olla mahdollista, että joukkueen suoritustaso heittelee näin hirveästi? Miksi Kake? IFK ansaitsi voittonsa. Se oli aivan selkeästi parempi joukkue tänään. Onnittelut IFKlle ja sen faneille.

Kärpät aloitti ottelun hienosti. Ekalla kympillä nolla-nollassa Kärpät alkoi purkamaan kiekkojan keskialueelle kylmän viileästi. Pakit aiheuttivat pientä jännitettä sentään hukkaamalla kiekkoja Bäckströmin nenän eteen. Sitten astuikin kehiin Hannu H. Tämä mies ei seuraavalta oulun vierilulta luultavasti ehjänä selviä. Mutta ei Kärpät missään nimessä Hendriksoniin kaatunut. Kärpät kaatui tohon kirjainyhdistelmään HIFK.

Kärpät... Kauden tärkeinpiä pelejä, kauden surkein suoritus. Ei tämä joukkue ansaitse voittaakaan mitään, mikäli taso on tämä. Ei edes pronssia. Mutta ei pelkoa, ei sitä tuolla pelillä tulekaan. Hävetkää saatana!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Viestin lähetti #97
Ainoa jäähy jota en voi käsittää oli Kärpille vihelletty rangaistus tilanteesta, jossa Kuhta kompastui omia aikojaan.

Kyllä siinä Kärppäpelaaja sivalsi luistimellaan Kuhdalta jalat alta. Ei tuossakaan mitään niin ihmeellistä ollut. On noista ennenkin vihelletty.
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ainiin, Kärpät filmaa, eikös?
Kyllähän Smyth ainakin yritti pari kertaa radiosta kuultuna, mutta ilmeisesti taidot ei ole sitä luokkaa mitä esim. Kuhdalla. Onko Kuta käynyt Teatterikorkeakoulun?
No, ehkä se on hyvä asia jos ei osaa näytellä kovin hyvin?

Kummiskin, vaikka tulos oli 0-5, Kärpät on tehny joka ottelussa yhden maalin vähintään. Tänään sitä ei hyväksytty.

Kauhia tsemppi perijantaiksi ja vaikka Peksi pelastavaksi enkeliksi maaliin.

muoks.

Kantor: Kyllä siinä Kärppäpelaaja sivalsi luistimellaan Kuhdalta jalat alta. Ei tuossakaan mitään niin ihmeellistä ollut. On noista ennenkin vihelletty.
Mutta tuskin ihan 5+20?
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Kyllä oli kova näyttö HIFK:lta! Kerrassaan mykistävä voitto Raksilassa. Saammeko vuoden -99 finaalien uusinnan? Ykköskenttä on teksti-tv.stä katsoen ollut aivan liekeissä. Nyt vielä ottelupallo DDR:ssä ja tämän kevään yllätys on valmis.
 

JPL

Jäsen
Kärpät oli P.a.s.k.a ja isolla P:llä. Hifk oli hyvä, mutta ei siinä paljon muuta tarvinnut tehdä, kuin laittaa ylivoimalla kiekko sisään toisinaan.

Kärpillä ei kestänyt hermo. Juntusen taklaus oli erittäin ruma ja Machuldan erittäin tyhmä. Se, että filmasiko Kuhta saa jäädä jokaisen mietittäväksi. Puolen minuutin jäässä kieriskelyn ja Machuldan ulosajon jälkeen hän kuitenkin kävi putsaamassa pleksin ja palasi samantien kentälle pelaamaan yv:tä. Tähän ei Kärpät kuitenkaan kaatunut, aivan kuin ei tuomariin muutenkaan. HIFK sai kyllä sieltä suunnalta huomattavaa helpotusta pelaamiseen, mutta ei tuommoisella pelillä ja tuollaisilla laukauksilla tehdä yhtään maalia yhdellekkään liigan maalivahdille. Yksi onnistunut kuti ja se menikin maaliin. Ilmeisesti mies kuitenkin oli maalivahdin alueella, kun sitä ei hyväksytty. Itse en tilannetta nähnyt, joten luotan tässä tapauksessa tuomariin. Sekin toki olisi ollut vain kosmeettinen maali, vaikka se olisikin hyväksytty.

Palsola sanoi hyvin että yhtään kostojäähyä ei saisi ottaa, aivan kuten ei ole ottanut koko sarjan aikana vastustajakaan. Sanoi että tuolla kopissa pitäisi tässä suhteessa ottaa oppia vastustajasta. Aika erikoista, että joukkueen kapteeni ei usko omien tekemisiin lainkaan.

Sanoin vierustoverille ensimmäisen erän loppupuolella että jos Kärpät ei paranna radikaalisti, Lundell saa helpon nollapelin. Ei tarvinnut korjata sanomisia.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Comoon!

Nyt Kärppäfanit otetaanpa pikkusen itseämme niskasta kiinni ja lopetetaan tuomarin haukkuminen. Ei peliä voi voittaa jos ei tee paikoista maaleja. Ykspeli, ja turpaan tuli kunnolla. Sou what! Pelaajat on unohtanu sen ja jatkavat taistelua perjantaina. Ei varmaan Hpk:llakaan oo helppoa. Hallitsivat kaikkia pelejä Tepsiä vastaan, mutta nolla voittoa. Plaoffit on oma maailma ja silloin viisaat ja kokeneet joukkueet pärjää. Tps on sen jo osoittanut. Hifk näyttää kans. Kärpiltä puuttuu täysin se normaali hurmos. Ja juuri väärään aikaan. Näin se vaan on


"Murphy ei lähde vetämään lämäriä vaan vetää lämärin.."
- Timo Jutila, Hockeynight Hifk-Ilves seitsemäspeli ja Murphyn 3-4 kavennus
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Oloneuvos
...Nyt vielä ottelupallo DDR:ssä ja tämän kevään yllätys on valmis.

Mikä yllätys?

Oliko tuo a) turkkulaista huumoria, b) etkö ole seurannut mitään Aurajoen tois´pual tapahtunutta viime aikona vai c) valmistaudutko jo helsinkiläisvieraisiin heittämällä "valmentaja-klingonia", muka-paineiden toivossa?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti JPL
Se, että filmasiko Kuhta saa jäädä jokaisen mietittäväksi. Puolen minuutin jäässä kieriskelyn ja Machuldan ulosajon jälkeen hän kuitenkin kävi putsaamassa pleksin ja palasi samantien kentälle pelaamaan yv:tä.B]


Katsopas uusintana, niin näet kuinka Kuhta nousee samantien jäästä ylös. Ja kyllä varmaan pelaajat yleensäkin filmailee lentelemällä laitaa päin pää edellä. Onhan se tärkeämpi saada Kärpille yksi rangaistus silläkin uhalla, että loukkaantuu.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan käsittämätöntä! Tuomari oli surkea, IFK kahvasi, Kärpät vei taklaukset 100-0, Liigan liikuvin joukkue! Ja sitten tuli herätys.
0-5 ja Vopat show oli valmis. Ai että teki hyvää. Henriksson oli vähintään yhtä pihalla kuin Heikkiläkin. Ei mitään asiaa tähän liigaan.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Veiki, veikiii... Nyt tarttis tosiaan jotain, joka herättäisi... Siis MINUT, ei Kärpät... Ei meinaa nimittäin millään uskoa lopputulokseen. Voitto ei sinänsä yllätä, mutta tulos kylläkin. Länki-Lundell hei, sä oot ihan paska! =)) Hienointa tässä nollapelissä oli, se että se tuli juuri raksilassa ja oli ensimmäinen maaliton ottelu kärpille koko kaudella... Onneksi myös Vopi teki maalin, ettei jengiä päästä taas nimittämään yhden ketjun joukkueeksi... ; ) Oli kyllä hienoja maaleja jätkiltä!

Kuten aikaisemminkin, voiton jälkeen saa nauttia, mutta ei liian pitkään. Perjantaina taas jatketaan! Huudetaan Ifk finaaliin!
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vitutuksen pikku hiljaa alkaessa hellittää... Koitetaas jotain fiksumpaa saada näppikseltä ulos.

Ei Kärpät mielestäni tasakentällisin ollut jäljessä. Päinvastoin. Peli saatiin Hifkin päätyyn, mutta viimeistely oli todella surkeaa.

Hifkin yv on murhaavaa. Harkins kentän kingi. Lundell muuri. Siinä tiivistettynä ottelun ratkaisu.
Nyt onkin Heikkilällä kova työ saada joukkue pitämään pää kylmänä. Jäähyjä on vältettävä kaikin keinoin. Hifk ei jätä niitä käyttämättä. Taistelutahtoa ei varmasti tarvitse paljoa lietsoa, sillä tuollaisen nöyryytyksen jälkeen on jokainen varmasti mennyt itseensä ja haluaa näyttää pystyvänsä parempaan.

Aravirralle propsit asiallisesta haastattelusta.

Juntusen taklaus oli törkeä, Machuldan ulosajo aiheeton, joskin kakkosen arvoinen. Pari todella surkeaa tuomiota muutenkin sekä viheltämättä jäi selviä rikkeitä. Totuuden nimessä myös Kärpiltä. Surkea tuomari, mutta peli ratkesi ennen näitä karmeita virheitä.

Viimeistely kuntoon ja ei jäähyjä. Niin yksinkertaista se on, mutta silti niin helvetin vaikeaa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Viestin lähetti Viima
Kantor: Kyllä siinä Kärppäpelaaja sivalsi luistimellaan Kuhdalta jalat alta. Ei tuossakaan mitään niin ihmeellistä ollut. On noista ennenkin vihelletty.
Mutta tuskin ihan 5+20?

Puhuttiinkin nyt vähän eri tilanteesta.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Torsti
Sitä en vain käsitä, että miksi Kuhdan maila lensi niinkin komeassa kaaressa huitsin nevadaan.

Eli uskot että Kuhta filmasi vaikka myönnät että kärppäpelaajan luistin tähän osui ja vielä niin ettei Kuhta tätä voinut millään ennakoida? Kyllä se on aika vaikeaa pitää tasapaino tuollaisessa tilanteessa eikä kukaan ymmärrä 0,2 sekunnissa ruveta filmaamaan, kyllä se Kuhta oikeasti kaatui ilman mitään filmaamisia.

Viestin lähetti Viima
Mutta tuskin ihan 5+20? (lintu lisää: Kuhdan kampituksesta)

Eihän tässäkään pelissä tullutkaan, Machulda sai sen femman ihan eri tilanteesta. Tästä tuli kakkonen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös