22.08.01 Ilves-Magnitogorsk Hakametsä

  • 15 900
  • 113

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
kaukomielipide

No toisaalta miksi Magnigorksin pelaajien tulisi alentua farssiin jossa pääosissa ovat kotiyleisöä huvittamaan tulleet tuomarit, joista entinen Ilvesläinen? Parin vuoden päästä Ilveksen kotiharjoituspelit tuominnee Raipe. No, eipä ainakaan hänen autoaan naarmuta hallin parkkipaikalla.

Ilves-fanien asenne oli että nythän se isoisän kalakaverin kuolema Karjalan Kannaksella vuosimallia 1941 tuli kostettua. Jätetään nyt ne asekätköt kuitenkin kaivatta sieltä Hervannasta..

Olen nähnyt vastaavaa -ilmeisesti lievemmässä mittakaavassa- muissa harjoitusotteluissa missä ulkomaalaista vierasta ollaan sorsittu niin törkeästi että on alkanut omiakin korvia punottaa. Onko se sitten jotain pätemisen tarvetta vai mitä, sen voisi joku tuomaroinut selvittää. Mainilan laukausten kuminasta ei aina liene kyse, sillä usein myös ruotsalaisia sorsitaan. Jos tässä vaiheessa on sellainen olo, että "puppelipojat saavatkin mitä ansaitsevat", on syytä vaihtaa lajia ja alkaa katsomaan vaikka vapaapainia..

Siinä missä ilvesläiset toivovat etteivät Metallurgin miljoonamiehet enää koskaan ylitä Uralia, minä taas pelkään että tälläisen puolueellisen tuomaroinnin takia SM-liiga seurojen voi olla hankala saada ensi kesiksi tasokkaita harjoitusvastustajia maailmalta.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Ilta-Sanomat kuittaa tylysti

Suurilevikkinen iltapäivälehtemme toteaa kylmän viileästi yksityiskohtiin menemättä jutussaan Magnitogorskin ulosmarssista:

"Valmentajan pinna paloi, kun joukkue sai kolme perättäistä kahden minuutin rangaistusta ja kaupan päälle vielä kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

Päätuomarikaksikko Hannu Henrikson ja Timo Favorin puhalsi kaikki jäähyt aiheellisesti."

Itse en peliä nähnyt, ja tämän viestiketjun kommenttien perusteella rohkenen epäillä, että ei tainut siellä olla IS:n toimittajakaan..

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/urheiluuutiset.asp#id203680
 

Rehtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa / Ilves
:(

Ennen seuraavaa kommenttia huomautan, että olen tähän mennessa pitänyt Tampereen faneja suvaitsevaisina ja fiksuina ja itseasiassa pidän edelleen, mutta arvostuksen taso laskee koko ajan.

Itselläni on tullut ajoittain samanlainen fiilis. Tampereen pelejä muutaman vuoden seuranneena (en ole syntyperäinen Treelainen) olen kuullut mitä kauheampia huutoja. Varsinkin nuorten erittäin rasistiset ja väkivaltaiset huudot pistävät vihaksi. Varsinkin TAP-ILV matseissa meno on usein aivan järkyttävää. Toki suurin osa kannustuksesta on rehtiä ja asiallista. Yleensä vain negatiiviset asiat jäävät mieleen...
 

tt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Typerä tempaus Magnitokorskilta, mutta täytyy myöntää, että hieman kyllä meni sympatioita venäläisillekin. Kolmannessa erässä he itse asiassa pelasivat mielestäni jo melko siistiä kiekkoa verrattuna 1. ja 2. erän halonhakkuuseen.

Venäläisillä oli jo yksi mies jäähyllä, kun Favorin pisti toisen miehen boksiin pelin viivyttämisestä, mielestäni melko hätäinen ratkaisu. Tämän jälkeen heti kyseenalainen huitomisjäähy (Itse en nähnyt tilanteessa rikettä ollenkaan.), josta suivaantuneelle pelaajalle vielä 10min kiekon lyömisestä laitaan.

Jäähyt toki pitäisi hyväksyä tyynen rauhallisena, mutta koko episodin ajan tuomareiden kommunikaatio venäläisten suuntaan oli todella huonoa. Tällä en tarkoita, että jokainen jäähy pitäisi erikseen selitellä, mutta kyllä jotain kommenttia voisi antaa, vaikka sitten huonolla englannilla, jos venäjä ei suju.

Kuitenkin olisi ehkä venäläisvalmentajankin kannattanut luovuttamisen sijasta tyytyä antamaan Favorinille paloturvallisuusvinkkejä, kuten erään tamperelaisjoukkueen valmentaja aikoinaan...

Kokonaisuuten peli oli huomattavasti parempaa ja valmiimman näköistä kuin Tappara-Blues, kummastutti vain Hakametsän jään huono kunto, Johtuukohan halliremontista tai viime viikonlopun lentopallokisoista?

--
tt
 

simpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
RuoSKA, Habs
HAUKKA44:

Veikko koko ajan maskimiehenä yv:llä? Etpä tainnut seurata peliä tai sitten et vaan ymmärrä siitä mitään. Raipen pyörittäessä oikealta Veikko on maskimiehenä. Miksi? Sopisiko kätisyys? Veikko Raipen tasolla lapa jäässä, Vesku pari metriä etutolpalta kulmassa.
Raipen pyörittäessä vasemmalta, Vesku maalilla ja Veikko kulmassa.
Hokaatko?

Jääkiekko on viisaiden miesten yksinkertainen peli!
 

haukka44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara ja Kalevan Haukat
No ehkä en sitten ymmärrä, mutta mielestäni Veikko sopisi paremmin juuri siihen Viitakosken paikalle josta voi pyärähtää maalille tai leipoa maalin takana kiekkoa ja syöttää Viitakoskelle / nousevalle pakille. Viitakoski kyllä laittaa pakkien laukauksien reboundit sisään todella kovalla prosentilla ja ei sieltä maalin sivulta / takaa niitä maaleja tehdä sen verran minäkin ymmärrän.
 

haukka44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara ja Kalevan Haukat
Ei kai se poikien hurraaminen sille Venäläisten maalille nyt niin kamalaa ollut? Mielestäni vielä vielä huonompaa käytöstä osoittivat ne suht lyhyttukkaiset kaverit jotka sitten menivät uhoamaan sinne. No ilmeisesti oli kyse tosi faneista koska yhdelle oli ilveksen logo tatuoitu oikein ajukoppaan. Hupaisaa tilaanteessa oli lähinnä vartijoiden käytös. Nämä hienon uniformun omaavat "karjut" seisoivat kauempana uljaassa haara-asennossa ja katselivat tapahtumia ja ainoa joka uskalsi mennä lähemmäs oli vanhempi mieshenkilö keltaisen liivinsä kanssa :-)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
En nähnyt peliä mutta...

Mielestäni Vopatille voi tämän viestiketjun perusteella antaa 10 pistettä ja papukaija merkin vielä päälle. Jos joukkuetoveria rikotaan noin törkeesti niin jonkun on PAKKO lähettää signaali että sellaista ei suvaita. Se on piirre pohjois-amerikkalaisessa kiekkoilussa jonka haluaisin Suomeenkin.

Vopatin teko oli noin 100x tehokkaampi kuin mikään kakkonen tuomarilta ja todennäköisesti hillitsi ryssiä ainakin vähän.

Tämä siis ilman että näin peliä.
 

haukka44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara ja Kalevan Haukat
No hupaisahan tilanne kieltämättä oli, mutta olisi varmaan moni muukin vastaavassa tilanteessa lopettanut huutelemisen. Tietys jos olisi tappeluhakuinen luonne niin ei sitä kaveria varmaan paljoa olisi tarvinnut ärsyttää ja mielestäni näytti olevan hieman jonkin päihdyttävän aineen alaisena. Vartijoiden toiminta oli mielestäni aika surkeaa, koska mielestäni kunnon kähyn ainekset olivat ilmassa. Pieni tönäisy näiden Tapparafanien toimesta niin mylly olisi ollut valmis.
 

axe

Jäsen
Da katkeruus

Tämän kauden kiekkosana on ilman muuta katkeruus. Kaikki omasta mielipiteestä poikkeavat tai omaa suosikkia tavalla tai toisella negatiivisesti käsittelevät jutut ja huhut kirjoitetaan aina katkeruudesta. Tappelijoiden arvosteleminen on vain katkeruutta kun omasta joukkueesta ei yhtä kovaa miestä löydy. Huhu pelaajan siirtymisestä ulkomaille on katkeraa tekstiä kun omassa joukkueessa ei ole yhtä hyvää pelaajaa. Ilveksen peliäkin jäädään katsomaan vain koska Tappara hävisi, ei sen takia että on joutunut siitäkin matsista jo maksamaan tai koska naapurin otteet tai jääkiekko yleensä voisivat kiinnostaa.

Minäkin kai kirjoitan tätä katkeruudesta koska Tappara hävisi eilen tai koska Tapparalla ei ole omaa jäähallia tai koska Janne Ojanen ei pääse olympiakisoihin tai blahblahblah.

Jo riitti katkeruus.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Missä sanotaan että meidän olisi pitänyt kannustaa Ilvestä??

Pelin alussa meistä ei tainnut kukaan olla kummankaan joukkueen puolella, vain hienoille suorituksille taputtelimme hillityn tasapuolisesti. Taputtelimme myös Ipan maaleille mutta kun peli oli 2-0 Ilvekselle aloimme kannustamaan Metallimiehiä ja toivoimme että näkisimme edes jonkinmoisen taistelun voitosta joka siis siinä tilanteessa näytti valuvan vääjäämättömästi Ilvekselle. Ilmeisesti meidän 6 hengen kannustusporukkamme metelöinti oli sitten liikaa Ilveksen hyvin hiljaiselle kotiyleisölle kun noin paheksuvia kommentteja saa täälläkin lukea, mitähän se mahtaa olla Ilveksen keskustelupalstalla??

Eli eiköhän meilläkin ollut aivan täysi oikeus kannustaa altavastaajana olleita venäläisiä, vai?? Eikö riittänyt että lähes koko yleisö ja tuomaristo oli jo Ilveksen puolella?

Ja ihan tiedoksi sinne Hervantaan niin mun käsittääkseni sillä Tampere Cupin päivälipulla saa käydä katsomassa myös ennemmän kuin yhden pelin jos vain sattuu sopimaan ohjelmaan.

PS. jos ihmetyttää miks en ollut HPK-Jokerit harkkapelissä Tampere Cupin sijaan niin se johtui ihan siitä että tämä Tampere Cupiin meno oli sovittu jo kauan sitten ja toisekseen en edes tiennyt ennen eilistä että Jokerit oli tulossa pelaamaan Hämeenlinnaan Rinkelinmäelle.

PPS. mitähän me muuten saatiin kun väität "Harmi vain, että joitakin Tappara (ja Jokerit) -faneja kirvesrintojen tappio harjoituspelissäkin katkeroittaa niin paljon, että sen jälkeen on jäätävä Ilveksen peliin pelleilemään. Sori nyt, Flintstone, mutta te ansaitsitte sen, mitä saitte"
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja mitä tulee meidän hiljenemiseemme sen skinheadin tullessa paikalle niin

Satuitko huomaamaan, että Metallimiehetkään eivät tainneet sen jälkeen saada kontrolloitua hyökkäystä piiiitkään aikaan vaan kiekko oli koko ajan Ipalla tai keskialueella? Ja kyllähän me edelleen muutamaan kertaan taputtelimme "hei hei"-huudoin vaikka se hurjan näköinen Ipan mies siihen eteen parkkeerasikin.

Olimme myös kaikki selvinpäin, toisin kuin tämä teidän miehenne ja ilmeisesti meistä kukaan ei ollut kovinkaan tappelu haluinen niin tilanne pystyttiin selvittämään ihan puhumalla. Tosin olihan tämä skinhead, komeine tatuointeineen, sen verran hurja ilmestys että ainakaan allekirjoittanut ei kovinkaan mielellään lähtisi ko miekkosen kanssa tappelemaan, sillä tuloksen arvaamiseen ei kovinkaan suurta taistelulaji asiantuntemusta olisi tarvittu.

PS. se hemmo oli loppujen lopuksi ihan huumorimiehiä ja ihan sovinnollisesti siitä erottiin ilman mitään ei toivottua häslinkiä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Siellä oli muutamia törkeitä halonhakkuita

joista myös lähdettiin jäähylle, mutta pääsääntöisesti myös Metallimiesten hakkuu näytti ainakin minun silmin ihan tavalliselta normaalissa lätkäpelissä esiintyvältä koputtelulta. Se mikä minun pointtini on ollut niin tuomaristo vaikutti tuomitsevan rikkeitä varsin ihmeellisellä haravalla, venäläinen jäähylle pikku rikkeistä ja joskus myös suurmemmista mutta Ipalaisia ei saatu jäähylle aina edes isoista rikkeistä.

Itse ymmärsin Magnitogorskin ratkaisun marssia pihalle, urheilullinen se ei ollut mutta ymmärrettävä siinä tilanteessa.
 

Becks

Jäsen
Ei voi ymmärtää

Mitenkä joku ymmärtää joukkueen ulosmarssin..? Ei ole ainakaan itse pelannut koskaan siinä tapauksessa, pelimies on erimies. Ei sieltä pois lähetä ennenkun summeri soi. Ei.

'Emmää pelaa ku toi antaa meille jäähyjä koko ajan..'
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti HN
<b>Axe:</b>


Nämä HC:t, joista yhden kanssa pääsitte jutustelemaan, ovat varsin mukavaa porukkaa, kuten huomasitkin. Erittäin pahoja äijiä ovat, jos sille päälle sattuvat, mutta erittäin harvoin aiheuttavat mitään hässäköitä.


Enpä noiden mukavuudesta juurikaan tiedä! Saattaahan ne toki mukaviakin olla,kun ne tosiaan on sillä päällä.

Itse olen ollut pienessä episodissa juurikin tämän porukan kanssa viime play offeissa (4. ottelu 2 erätauko)! Oltiin kolmen kaverin kanssa tupakalla tupakkapaikalla jonne tämä "hieno" porukka saapui rääpimään turpaa. Noh pieni kuittailu ei ollenkaan ole pahasta mutta jos meinaa jäädä alakynteen niin en ymmärrä kyllä sitä,että pitäisi ruveta painimaankaan. Se asia mistä kaverit jäivät loppujenlopuksi alkynteen oli se,että sanoivat meitä oikein junteiksi josta me kyllä hiukan innostuttiin ja ruvettiin laulamaan rytmikkäästi JUNTTI huutoja. Seurauksena oli se,että kavereilta paloi hihat melko täydellisesti. Sivuhuomautuksena,että ovella oli kokoajan järjestymies joka ei edes uskaltanut katsoa tapahtumapaikalle päin. Hc porukka joka koostui muistaakseni kolmesta-neljästä kundista ja parista muijasta ei saanutkaan meitä lähtemään tanssiin teki yksi kaveri seuraavan ratkaisun heitti minun rinnuksille maitokahvit (yritti naamaan).

Noh mitä teki järkkäri joka siinä ovella seisoi ei yhtään mitään vaan päinvastoin meni oventaakse piiloon. Kyllä täytyy sanoa,että silloin kyllä jo hiukan pelotti,kun ajattelin,että ei perkele täällä lähtee järkkäritkin karkuun! Meistä lähti kuitenkin pari tyyppiä kyselemään tältä järkkäriltä osko tekisit hommia niin heppu tunnusti ettei se uskalla mennä sanomaan noille yhtään mitään. Kaverit sitten kysyi tältä järjestysmieheltä,että voisikohan se edes pyytää tänne jonkun joka uskaltaa tehdä jotain! No sen tää kaveri sitten teki ja sai kutsuttua niiden esimiehen joka laittoi kyllä tämän porukan kuriin kohtuullisen mukavasti. ja me saimme katso kolmannen erän rauhassa katsomossa.

Summeri,kun oli tärähtätnyt IFK:n voiton merkiksi (kauden vika voitto) oli tämä esimies järkkäri kerännyt IFK: katsomolle oman kuljetuksen busseille. Eli meidät tosiaan saatettiin järjestysmiesten välissä busseille eri kautta,kun muu hallin porukka (hienoa toimintaa).

Busseilla juttelin sitten tämän esimiehen kanssa jonka oli meidän fani bussin juniorit ristinyt takatukaksi,että missäs tämä Hc porukka oikein oli jolloin sain vastauksen,että niin kaukana tästä hallista ettei ne tänne tänään ehdi riitaa haastamaan. Ennen kuin bussien nokat lähti kohti Helsinkiä toivotti "takatukka" meille onnea huomiseen peliin ja toivoi että kaadettaisiin Ilves ettei tarvitsisi katsella tuota riidanhaasto porukkaa.

No niin ei käynuyt mutta se onkin jo eri tarina.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kokoonpano?

Paikallaolileet voisivat kertoa pitivätkö alustavat ketjukokoonpanot kutinsa ja kuka pelasi Hildenin tilalla loppupelin. Mitenkäs peliaikaa siunaantui nelosketjulle ja kuinka pärjäsi Rahikainen. Lähinnä kiinostaa sen takia jos tuo try out loppuu turneen jälkeen?
 

redhockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuomaroinnista

HN

Minua kiinnostaa ajatus, että sinun mielestäsi tuomareiden toimintaan ei oikeastaan kannata kiinnittää huomiota vaan venäläisten halonhakkuuseen.

'On täysin naurettavaa keskittyä siihen, että Magnitogorsk sai muutaman helponkin jäähyn

'On täysin naurettavaa keskittyä siihen, että Magnitogorsk sai muutaman helponkin jäähyn

Voin sanoa, että en hyväksy halonhaakkuuta, mutta ilmeisesti se kuuluu osana venäläiseen pelityyliin.

Mutta pointtini onkin se, että mielestäni tuomareiden epäpätevyyteen/puoluellisuuteen tulee kiinnittää huomota, sillä muuten ei edistystä tapahdu koskaan tuomaroinnissa.

En tiedä oliko Hannu Henrikssonin asettaminen tähän otteluun kovinkaan järkevä veto hänen Ilves taustansa vuoksi. Myönnän, etten tiedä onko järjestäjillä sanan valtaa harjoitusmatsien tuomareihin, mutta tässä tapauksessa olisi voinut käyttää tervettä maalaisjärkeä.

Tämä kommentti koskee kumpaakin tuomaria kyseisessä ottelussa. Mielestäni kommunikointi on suuri osa tuomarin pätevyyttä, hyvällä yhteistyöllä ja puhumisella pääsee pitkälle. En tarkoita kuitenkaan, että tuomarien tarvitsee juosta jatkuvasti joukkueiden luona selittämässä tuomioitaan ja tilannetta.

Mutta kyseisessä ottelussa oli luettavissa koko ajan venäläisten kasvava epätietoisuus ja tyytymättömyys tuomioita kohtaan. Varsinkin loppupuolella olisi voitu estää tilanteen räjähtäminen käsiin kunnon kommunikoinnilla.

Yksi asia vielä. Eli miksei turnauksessa ollut englanninkielistä/venäjänkielistä kuuluttajaa? Yleensä kansainvälisissä turnauksissa on tapana, että kuulutukset esitetään kielellä jota edes osa vieraista osaa. Tässä kiitos Danske Capital Cupin saksankielisille kuulutuksille.

Lopuksi korostan, että mielestäni erotuomareiden arvostelu on sallittua, silloin kun siihen on aihetta.

Kiitän
 

Jaakkima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No eipä tuo Magnitogorskin peli nyt niin törkeää ollut kuin miten HN on asian nähnyt. Asian voi nähdä niin että heillä on oma tyylinsä ja Ipalla (yleensä Suomessa) omansa. Tuo oli vielä kaukana törkeästä hakkaamisesta.

Aika tyypillinen harjoituspeli, enemmän intoa kuin onnistumisia. Veikko oli aika näkymätön 1. vaihtonsa jälkeen.

En ymmärrä miksi Vopatille piti hurrata. Aivan mitäänsanomattomassa tilanteessa (jossa tuomarit töpeksivät kun eivät viheltäneet aikaisemmin peliä poikki) kaveri menee sössimään itsensä pihalle. Kauden tärkein harjoitusturnaus, olisi varmaan tehnyt hyvää saada vähän lisää pelikokemusta ketjukavereiden kanssa. Tuleeko tuosta vielä seuraavaan peliin pelikielto ?

Tuomaritoiminta oli surkuhupaisaa, aattelin 1. erän jälkeen mitähän tästä tulee jos jatkavat samalla tyylillä.
 

Mr_T

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Missä sanotaan että meidän olisi pitänyt kannustaa Ilvestä??

Viestin lähetti flintstone
Ilmeisesti meidän 6 hengen kannustusporukkamme metelöinti oli sitten liikaa Ilveksen hyvin hiljaiselle kotiyleisölle kun noin paheksuvia kommentteja saa täälläkin lukea, mitähän se mahtaa olla Ilveksen keskustelupalstalla??

Ilveksen kannattajana minä ainakin koin teidän Metallurgin kannustamisenne varsin hupaisena ja täysin tilanteeseen sopivana.

Näyttää pipo kiristävän liikaa jo elokuussa joillakin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kävin ilves.comissa lukemassa keskustelua

Ja olen hämmästynyt kuinka sokeasti omien puolella voidaan olla, eilinen tuomarityöskentely hakee puolueellisuudessaan vertaistaan ja silti vain muutama Ilvesläisistä (pääasiassa "junnu"-kirjoittajat) on huomanneet arvostella kyseistä tuomarikaksikkoa. Metallimiesten sikailu ei ollut SM-liigan mittakaavassakaan mitattuna mitään erityisen pahaa - olen nähnyt moniakin huomattavasti rumempia pelejä kuin tämä Ilvesläisiltä täyden laidallisen saavan venäläisten peli oli. Myös Ipa pelasi viime kaudella muutaman ottelun jonka otteissa oli paljon enemmän törkeilyn makua kuin eilisessä.

Toivottavasti nimerkki Saarinen oli katsomassa Ilveksen peliä niin saataisiin vähän objektiivisempaa otetta tähän farssiin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mr_T, kiitos tuosta - hauskaahan siellä oltiin vain pitämässä

Me olimme ja olemme edelleenkin samalla jo Marski Cupissa tutuksi tulleella hilpeällä ja rennolla meiningillä liikkeellä ja eipä näistä harkkapelien tuloksista vielä kannattane ottaa sen suurempaa pulttia, näistähän ei saa liigaan yhtään pistettä mukaan. Liigapelit on sitten asia erikseen, mutta ei sielläkään saa ottaa herneitä nenään siitä että vieruskaveri saattaa olla eri joukkueen puolella kuin itse on.

No jokainen taplatkoon tyylillään...
 
HUOM!

Viestin lähetti ipa rules
Huh huh, johan oli peli ja johan oli loppu.

Ryssät pelasivat juuri sitä halon hakkuuta ja sikailua mitä pelättiinkin.

Tapaus Vopat-sateenraiskaama kommunistipaska:
.
.
.
Tuomaripelin linja oli aivan hukassa, eikä viheltelyssä ollut mitään mieltä, mutta silti tämä komministipaskojen tempaus painua pukukoppiin sietäisi johtaa siihen, että moiset sikailijat suljetaan eurokentiltä kokonaan.

Ryssä on ryssä vaikka sen voissa paistais.

Julkinen varoitus:
Keskustelupalstalla emme hyväksy rasismia.
Seuraavasta rasistisesta kommentista paukahtaa vähintään viikon pelikielto.

Nimimerkki Ipa Rules on nyt erikoistarkkailussa.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Flintstone:

Itse en ottelua nähnyt vaan olen lueskellut eri lähteistä eilisen pelin kommentteja. Tuomareissa oli varmasti vikaa, mutta tuskinpa Ilves näille tuomareille mitään on voinut. Minusta vähän kyseenalaista ottaa joitakin ilves.com kirjoituksia noin vakavasti ja hakea sieltä uskonvahvistusta, varmasti jokaisen joukkuueen kannattajista löytyy sellaisia jotka näkevät asioita hyvin yksipuolisesti, myöskin Jokerileiristä.
Minusta tällä palstalla on esiintynyt hyvinkin objektiivisia näkemyksia ottelun kulusta. Eiköhän suutarin olisi vaan syytä pysyä lestissään?? Ja eiköhän tätä asiaa ole jo muutenkin puitu tarpeeksi. Uutta matoa koukkuun ja toivottavasti Kosice-peli illalla kestää täydet 60 minuuttia, eikä tuomareina toivottavasti ole Henriksson-Favorin. Ehkä toiseen arviointivirheeseen ei ole varaa. Toivottavasti myös Hannun tuomariura alkaa tästä kehittymään, silla vanhoja pelureitahan sitä on peräänkuulutettu tuomaritehtäviin myös tälläkin palstalla...

Kunnioittavasti

Janis
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika erikoista on HN:jän suhtautuminen muihin kirjoittajiin.Tämän otsikon alla moni Ipa fanikin kritisoi sekä tuomarityöskentelyä että Vopatin käyttäytymistä.Mutta sen jälkeen HN tulee ja sanoo että olette kaikki väärässä,tuomarit eivät olleet puolueellisia ja Vopat pelas kuten pitikin.

Hn näkijä vetoaa jatkoajan raportiin (jonka hän on itse tehnyt) ja ottaa sieltä tukea itselleen.

HN,onko se niin vaikea ymmärtää että joku näki ottelun eri lailla kuin sinä?

HN on hyvä kiekkotuntija aina siihen asti kuin ei puhuta Ilveksestä mitään sen jälkeen on puolueellisuus niin silmään pistävää että huonoa tekee.

Mitä tulee Vopatin tappelemiseen niin on se kumma kun Suomen asiantuntevin kiekko yleisö antaa hänelle aplodit mutta taas viis kertaa pienemmällä palkalla pelaava Pasi Nielikäinen haukutaan jatkuvasti idiootiksi tällä samalla palstalla.

Heillä ei ole muuta eroa kuin että Nielikäinen on edelleen voittamaton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös