2007 Stanley Cup Finaali: Anaheim vs. Ottawa

  • 82 256
  • 351

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ei tarvitse mielestäni tämän pelin perusteella spekuloida ainakaan sillä etteivätkö finaalissa olisi kaksi parasta joukkuetta. Huikean viihdyttävää, vauhdikasta kiekkoa, perinteistä vauhtia ja vaarallisia tilanteita-hockeytä. Niin se vaan Anaheim osoitti ettei puntti ruvennut tappioasemassa tutisemaan, jos reippaasti ahnehtien veikkaa nyt Anaheimin tappelevan itsensä mestariksi niin se oli viimeistään se Niedermayerin tasoitus Detroitia vastaan mikä antoi lähtölaskennan tälle kylmäpäiselle voittajien marssille.

Nooh, pahasti ennakoitu, peli ei todellakaan ole ohi, mutta Påhlssonin vitja onnistui tänään hyvin, ja paikoittain Ottawa oli isosti Ray Grant Fuhr Emeryn varassa. Mah~tawia torjuntoja. Mah~tawia jakeluja myös Selänteeltä, vaikkei yv tuonutkaan onnistumisia Anaheimille. Tulee valvottua loputkin pelit, kävi miten kävi.
 

Dani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomi, Real Madrid, Espanja, Argentiina
Paitsi että Carlysle oli jostain loihtinut Anaheimille sittenkin neolsketjun, ja upeasti pelasivat. Periaatteessahan Marchant jo yksin tekee nelosesta varteenotettavan nyt kun on ilmeisesti pahimmista vammoistaan toipunut. Miller ykkösketjussa oli aika kiero veto, joka näytti toimivan kohtuullisesti.

Muita huomioita. Selänteellä on nälkä, kyttää paikkoja, pari kertaa oli aivan avoinna mutta syöttöä ei tullut, lopussa pelasi harvinaisesti alivoimaakin, ja sanoisinko aika eri tyylillä kuin 10 vuotta sitten. Mies uhraa itseään nykyään vimmatusti. Sitten vielä Niedermeyerien veljesten yhteispeli. Tuntuu, että se on yksi suurimpia syitä miksi kolmosketjulta tulee tehoja noinkin paljon. Onko heiltä nyt tullut yhteispelin tuloksena kolme vai neljä voitto tai tasoitusmaalia?
(syöttö ja maali tai kaksi syöttöa joiden päätteeksi maali) Tuntuu vaan siltä, että Rob Niedermeyerin taso on noussut valtavasti Scottyn liityttyä joukkueseen, en olisi pitänyt Selke ehdokkuutta vääryytenä tänä vuonna.

Lisäys: Voi olla Ottawan pelaajilla hieman mustelmia huomenna.
 
Viimeksi muokattu:

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Ensimmäisen finaalimatsin voi oikeastaan kuitata sanomalla näin: Spezzan johtama jarrukenttä ei löytänyt mitään keinoja Påhlssonin johtaman hyökkäysketjun pysäyttämiseksi 5-5-pelissä. Tarkoitan tällä tietysti sitä, että pelitapahtumiiin nähdän osat olivat juuri näin päin.

Andy Mac pelasi myös loistavan matsin. Oli ärhäkkäänä häärimässä jokaisessa karvaustilanteessa ja voitti jopa kaksinkamppailuja laidoissa. Maalinkin mokoma teki.

Veikkaanpa, että Ottawa oli kuitenkin hieman ruosteessa tässä ensimmäisessä matsissa, ja se tulee kyllä parantamaan otteitaan. Täytyy vain toivoa, että ylivoima ei enää tuosta paranisi.
 

jpet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Veikkaanpa, että Ottawa oli kuitenkin hieman ruosteessa tässä ensimmäisessä matsissa, ja se tulee kyllä parantamaan otteitaan. Täytyy vain toivoa, että ylivoima ei enää tuosta paranisi.

Eipä se juuri tuosta voi paljoakaan enää parantua. Sen sijaan Anaheimin ylivoimapeli todennäköisesti paranee tästä vielä, sillä vain Emeryn loistopelaaminen ja huono tuuri esti sen, että ducks ei saanut yhtään yv:lla sisään. Anaheimiin kiekkoa liikutteleva ylivoimataktiikka on kuin luotu Ottawan passiivista alivoimaa vastaan.

Voisi melkein sanoa, että Ottawa on nyt pakkovoiton edessä. Anaheimin selkeä etu on siinä, että se saa tulosta aikaan kaikilla ketjuillaan, puolustuspeli on lähes virheetöntä ja erikoistilannepelaaminen toimiin vähintäänkin hyvin. Mikäli vain jäähyjen määrää saadaan vielä hieman karsittua, niin toinenkin kotipeli menee Ducksille.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Voi jösses sentään, matsista jo yli tunti aikaa ja pulssi edelleen 140. Vittu mikä nitromatsi taas vaihteeksi, ei näitä kestä ainakaan kuutta kappaletta lisää.

Selänne oli täysin tulessa, kaveri ajeli, pelasi hyvää puolustuspeliä, meni maalille todella ahnaasti, jakeli namuja ja veti kerran hirmulämärin tolppaan. Uskomaton peli Temeltä.

Ducksit vei fyysisen osaston suvereenisti, Senatorssit olivat hätää kärsimässä varsinkin ekan erän lopun ja koko kolmannen erän.

Hyvältä näyttää Duckseille, nyt vaan jäähyt pois.

Eikä väsytä yhtään!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Veikkaanpa, että Ottawa oli kuitenkin hieman ruosteessa tässä ensimmäisessä matsissa, ja se tulee kyllä parantamaan otteitaan.

Jäi mainitsematta että ylipitkä tauko ainakin vaikutti varmasti asiaan, tosin oli se melkein yhtä ylipitkä Anaheimillakin.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
No niin!!! Ensimmäinen voitto takana ja vielä kolme edessä! Ei taaskaan voi oikein kommentoida peliä, kun en nähnyt sitä, mutta oli kuitenkin pakko tulla hehkuttaan tänne. (Se lienee sallittua tässä tilanteessa?)
 

H.ana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Sapsu
#8

Juu,ei nähty peliä täälläkään.....Mutta kysymys etuoikeutetuille jotka pelin näkivät millainen oli Chris Prongerin viime minuutin jäähy,ja saiko Senators yhtään paikkaa?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Aneheim voitti pelin tasakentällisin 3-0 ja mikä parasta joukkueen kannalta, kaikki maalit teki eri ketjut. Tämä nostaa varmaan Anaheimin itseluottamuksen huippuunsa toiseen peliin. Påhlssonin ketju piti Spezzat todella loistavasti pimennossa ja jopa voitti oman pelinsä 1-0 Ottawan ykkösketjua vastaan. Ottawan pakeista Redden oli -3, vaikka tekikin yhden yv-maalin, niin kehno esitys. Esitin jo eilen kysymyksen, että onko Ottawa sittenkin vain yhden tähtiketjun joukkue ja jos se saadaan tulevissakin peleissä edelleen tehottomaksi, niin Anaheim jatkaa voittokulkuaan. No, seuraava peli näyttää jo lopullista suuntaa ottelusarjalle. Tämä oli vasta ensimmäinen peli. Tosin Ottawalle toisen pelin voittaminen olisi todella tärkeää, kotijäällä sillä on viimeinen vaihto-oikeus ja Ottawa saa Spezzat irti Påhlssoneista. Toinen peli mennään vielä Anaheimin määrätessä peluutusjärjestyksen ja on iso näytön paikka Spezzan ketjulle, että he eivät jää yhtä pahasti jalkoihin Påhlssoneiden kanssa kuin viime yön pelissä. Påhlssonin ketju voitti jopa laukaukset kohti maalia 12-6 Spezzan ketjua vastaan.

Anaheim kuormitti pelissä todella runsaasti kolmea puolustajaa eli Prongeria, Niedermayeria ja Beaucheminia, mutta käytti 12 hyökkäjää, joista vain 2 jäi pienille minuuteille. Ottawa puolestaan käyttää 7 puolustajaa ja 11 hyökkäjää ja peluuttaa todella paljon ketjua Heatley-Spezza-Alfredsson.
 
Juu,ei nähty peliä täälläkään.....Mutta kysymys etuoikeutetuille jotka pelin näkivät millainen oli Chris Prongerin viime minuutin jäähy,ja saiko Senators yhtään paikkaa?

Kyllä sai. Muutamaa sekuntia ennen loppua joutui Sebastian vetämään todellisen gamesaverin, kiekon pompattua yläkulmaa kohti. Refleksit ottivat ja sen jälkeen peittämistä niin perkeleesti. Kuvakulmasta on toki vaikea sanoa, olisiko kiekko mennyt maaliin, mutta siltä näytti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ducks 1 - Senators 0

Näin lähellä ottelua minulle tulee kolme pointtia mieleen.

1. Herääkö McDonald?

- Heräsi, tai oli ainakin selkeästi paremmin liikkeellä kuin Detroit sarjassa ja tulipa sieltä tärkeä Anaheimin avausmaali Selänteen syötöstä.

2. Pahlssonit vs. Spezzat, tässä taistelussa on kyse elämästä ja kuolemasta

- Påhlsonin ketju vei ensimmäisen taiston selkeästi, vain 2.erä oli vaikea muuten Påhlsonin ketju määräsi tahdin Ottawan pelättyä ykköstä vastaan. Alfredsson oli ainut joka varsinaisesti näkyi pelissä, sen sijaan Spezza ja Heatley oli lähes täysin pimennossa koko pelin ajan. Vaikka ketju kulkeekin Påhlsonin nimellä niin tuon ketjun ja koko pelin paras pelaaja oli mielestäni Rob Niedermeyer joka ajeli läpi pelin murhaavia taklauksia ja loppujen lopuksi vielä pohjusti Moenin voittomaalin. Jos Påhlsonin ketju pystyy samaan tapaan nollaamaan Spezzat niin Ducks on vahvoilla, vaikkakin Ottawassa pelatuissa peleissä Murray yrittänee saada Spezzat pois Påhlsonien puristuksesta.

3. Giguere vs. Emery

- Tasainen taisto, eikä mennyt ainakaan vielä oikeastaan kummallekaan. Tasaisen vahva suoritus molemmilta.

Koko pelistä ensivaikutelma oli että Ducks oli niskanpäällä vaikka numerollisesti Anaheim olikin lähes koko pelin ajan takaa-ajajana ja johti peliä alle 3 minuutin ajan. Tosin jälleen 2.erä jäähyineen oli Duckseilta huono ja tuossa Senatorssilla oli paikkansa ratkaista peli itselleen kun pääsivät nopeasti 2-1 johtomaalinsa jälkeen vielä pelaamaan yli 1:30 minuuttia kahden miehen yv:llä. Kaiken kaikkiaan Duckseilta ja erityisesti Påhlsonin jarruketjulta vahva esitys. Itseasiassa tämän 1.pelin perusteella oma vaikutelmani on että Red Wings oli Senatorsia vaikeampi vastustaja Duckseille. No eiköhän Senators paranna tuosta ja se Spezzan johtama ykkönenkin vielä aiheuta kauhun hetkiä. Hieno alku ja tästä on hyvä jatkaa 2.peliin.

Niin ja Selännekin pelasi varsin hyvän pelin ja petasi Andy Macin maalin lisäksi useita hyviä paikkoja ketjukavereilleen lisämaaleihin ja Ducksin yv:kin pyöri Teemun kautta, tällä kertaa Getzlaf, Pronger ja Scott Niedermeyer ei vain pistäneet sisään Teemun tarjoilusta. Ja olihan Teemulla itselläänkin pari hyvää paikkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Gaff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Philadelphia Eagles
Hyvä ja viihdyttävä matsi ensimmäinen finaali oli. Vuorotellen kumpikin joukkue loi vaarallisia tilanteita vastustajan päätyyn. Ottawalla on todella kova ylivoima. Vaikkakin 5-3 yv ei tuottanut tulosta ja olisi hyvin voineet ratkaista pelin jo siinä vaiheessa. Tasakentällisin Ottawa ei saanut luotua yhtä hyviä paikkoja kuin Anaheim.

Giguere teki muutaman tärkeän torjunnan mutta jotenkin vaikutti vähän pomputtavan kiekkoja. Tosin Ottawan saadessa tilanteita ne olivat myös vaarallisia. Emery torjui myös tuurilla ja taidolla mutta on myös sanottava, että varsinkin Getzlafin maali meni helposti. Tosin myös Brad May olisi jo pystynyt tilanteillaan ratkaista ottelun aikaisemminkin kuin ottelun viimeminuuteilla. May on muutenkin nostanut profiiliaan muutamassa viimeisessä Anaheimin ottelussa.

Selänteen pelissä on tällä kaudella pistänyt silmään, että hän on todella hyvä aloittaja. Varsinkin pudotuspeleissä Teemu on ottanut aloituksissa lähestulkoon pelkkiä voittoja. Tässäkin ottelussa 4 voitettua ja 0 hävittyä aloitusta.
 

Aatos

Jäsen
Esitin jo eilen kysymyksen, että onko Ottawa sittenkin vain yhden tähtiketjun joukkue ja jos se saadaan tulevissakin peleissä edelleen tehottomaksi, niin Anaheim jatkaa voittokulkuaan. No, seuraava peli näyttää jo lopullista suuntaa ottelusarjalle. Tämä oli vasta ensimmäinen peli. Tosin Ottawalle toisen pelin voittaminen olisi todella tärkeää, kotijäällä sillä on viimeinen vaihto-oikeus ja Ottawa saa Spezzat irti Påhlssoneista.

Itsekin mietin peliä katsoessa, että onko tosiaan Ottawan kaatuminen tahi menestys ykkösen varassa. Anaheimin jarrukenttä teki kyllä Mahti työtä.

Anaheimilta ihmetyttää jäähyily, lähinna se huitominen ja hölmöt jäähyt, jolloin pulaan itsensä laittavat. noh,Kai se helppo huudella sohvalta käsin, että miksi teit sen..(a`la Kummeli)
http://anaheimducks.com/multimedia/...2:2613:2614:2615:2616:2617:2618:2619&num=5:23
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ei taas auta muu, kuin hehkuttaa Påhlssonin ketjua. Eräidenkin toimesta lähes pilviin hehkutettu Spezzan ketju jäi tänään Sammy The Godin johtaman vitjan varjoon täydellisesti. lisäksi maaliluvut Påhlssoneille 1-0, mikä on pelkkää plussaa, kun puhutaan NHL:n parhaasta jarrukentästä. ;) Olisi voinut tulla useampikin kassi tälle ketjulle, sillä sen verran komeaa pyöritystä oli ajoittain. Moenilla ainakin oli parikin paikkaa ennen onnistumista.

Kyllähän Anaheim jälleen näytti sen, miksi joukkue pelaa Stanley Cupista: 2.erässä tilanne näytti ajoittain todella pahalta jäähyilyn ja Ottawan hallinnan vuoksi, mutta jälleen, jälleen kerran Anaheim nousi ahdingosta rinnalle ja ohi, voittoon! Joukkue on tehnyt saman tempun tämän kevään loppupeleissä jo niin monta kertaa, että jos sitä Cupia ei nyt tule, niin ei sitten koskaan...

Tärkeää oli McDonaldin herääminen: nyt Anaheimilla oli kolme tasaisesti jylläävää ketjua ja lisäksi Carlylen peliliikkeen ansiosta myös Marchantin hienosti johtama nelosvitja. Brad Mayn hankintaa aikanaan ihmettelin, mutta enpä enää. Äijä on kova kuin kivi!

Jatkossa Anaheimin on kuitenkin vältettävä jäähyjä, sillä Ottawan ylivoima oli pelottavan tehokas. Varsinkin Getzlafin hyökkäyspäässä ottama poikkarijäähy oli aivan käsittämätön. Toisaalta taas dumareiltakin pari aika mielenkiintoista näkemystä...
Vastaavasti Anaheiminkin ylivoima pyöri ottelun edetessä koko ajan paremmin ja vain huono onni esti onnistumiset. Hyvin Ottawakin oli lukenut Anaheimin kuviot ja Pronger ei päässyt virittämään jättiläistykkiään juuri kertaakaan. Onneksi muitakin variaatioita löytyi-

Ansaittu voitto Anaheimille ja tästä on hyvä jatkaa. Vielä 3 voittoa suureen unelmaan!
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Anaheim ottaa jäähyjä, voiko tuohon paljon muuta todeta. Koko kauden joukkue on pelannut omaa peliään ja rapatessa on roiskunut jäähyjen muodossa, mutta nyt Ankat porskuttavat samalla tyylillä finaaleja ja voittavasti. En tiiä muista, mutta ite oon tykänny! Itseä on aina rasittaneet tps-kiekkotyyppiset kommentit "ei niitä pelejä boksissa istumalla voiteta". Anaheim ei todellakaan pelaa mitään pullopersekiekkoa vaan ajoi kovaa, karvasi ja väänsi kulmissa. Olin aika ekstaasissa koko pelin.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Anaheim ottaa jäähyjä, voiko tuohon paljon muuta todeta. Koko kauden joukkue on pelannut omaa peliään ja rapatessa on roiskunut jäähyjen muodossa, mutta nyt Ankat porskuttavat samalla tyylillä finaaleja ja voittavasti. En tiiä muista, mutta ite oon tykänny! Itseä on aina rasittaneet tps-kiekkotyyppiset kommentit "ei niitä pelejä boksissa istumalla voiteta". Anaheim ei todellakaan pelaa mitään pullopersekiekkoa vaan ajoi kovaa, karvasi ja väänsi kulmissa. Olin aika ekstaasissa koko pelin.

Juurikin näin. Itsekin tykkäsin. Eikä Anaheim varmasti tule pelitapaansa mihinkään muuttamaan. Onneksi NHL:ssä ei taklaaminen ole kiellettyä, mikä mahdollistaa Anaheimin pelitavan vaalimisen. Sen sijaan typeristä jäähyistä, kuten Getzlafin poikkari, on päästävä eroon. Muutenkin Anaheimin jäähyt tulivat lähinnä mailasta kiinnipitämisistä, kampituksista ym. jotka on mahdollista kitkeä pois ilman merkittävämpää pelitavan muutosta.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jatketaan samaa laulua

Anaheimin kolmonen oli tosiaan kaikkien kehujen arvoinen. Tasakentällisin Alfredssonit olivat täysin hukassa, peli pyöri Ottawan päässä koko ajan. Kaiken kruunasi tietenkin lopun voittomaali, joka tuli kyllä täysin oikealle ketjulle.

Muista Ducksien pelaajista voi huoleti nostaa onnistujiksi Getzlafin, vaikka pelasikin vähän turhan lähellä sääntöjen rajaa jatkuvasti. Saipa jäähynkin, jonka aikana Senators teki maalin. Silti aivan sikahyviä oivalluksia ja henkilökohtaisia taidonnäytteitä, kirkkaimpana kirsikkana tasoitusmaali. Selänne pelasi myös hyvän pelin, vaikka saikin kahdessa ekassa erässä järkyttävän vähän peliaikaa. On aivan uskomatonta, että tuon tason maalintekijä kuin Selänne on niin monipuolinen pelaaja. Peliäly ja "vainu" on huikea, löytää tilaa ja aikaa sekä itselleen että muille ja laittaa itseään likoon. Yksinkertaisesti: nykyaikainen huippukiekkoilija parhaasta päästä.

Koko Anaheimin pakisto pelasi erittäin varmasti koko pelin, lukuun ottamatta O'Donnelin karseaa virhettä avausmaalissa. Jiggy maalissa oli myös itse varmuus.

Ottawan suurin onnistuja oli maalivahti, joka piti joukkueensa mukana taistossa. Itselleni varsinkin Spezza ja Alfredson olivat suuren suuria pettymyksiä. Johtajuus ja oivallukset eivät välittyneet ainakaan kotisohvalle millään lailla. Yhtä vaisua oli kyllä muunkin porukan esitys.

Anaheim pelaa sikaviihdyttävää kiekkoa. Muutamien huipputaitavien yksilöiden ja äärettömän kovan ja fyysisen joukkuepelin yhdistelmässä on kieltämättä vivahde sitä "aitoa" P-Amerikkalaista kiekkoa. Pelin luonne kyllä muuttunee aika lailla, kun siirrytään pois Kaliforniasta ja Ottawa saa kotijoukkueen edut puolelleen. Vähäisin niistä ei viime yön perusteella ole se, että Spezzan ketju pääsee irti vartijoistaan viimeisen vaihto-oikeuden turvin.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Teen vahvan veikkauksen: Temmi-Påhlssonin ketju pitää Spezzat aisoissa kotikentällään ja yhden Ottawassa pelattavan ottelun Anaheim ratkaisee juurikin edellisissä viesteissä hehkutetun Selänteen avulla.

Anaheim mestariksi viidessä pelissä. Scott Niedermayer nostaa Cupin ensimmäisenä, jonka jälkeen luovuttaa sen Anaheim-ikonille.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Tärkeää oli McDonaldin herääminen: nyt Anaheimilla oli kolme tasaisesti jylläävää ketjua ja lisäksi Carlylen peliliikkeen ansiosta myös Marchantin hienosti johtama nelosvitja. Brad Mayn hankintaa aikanaan ihmettelin, mutta enpä enää. Äijä on kova kuin kivi!

Oli kyllä kova veto laittaa Miller ykköseen, ja oikea veto olikin. McDonaldsin ketju oli paljon pirteämpää nyt kuin aikaisemmissa otteluissa, tie sitten johtuiko Andyn heräämisestä vai muusta. 3. erä oli Duckseilta täydellistä hallintaa tasakentällisin, kenttä kuin kenttä painoi pelin hyökkäysalueelle ja sai aikaan pienen painostuksen. Ja Brad Maytä ei voi hehkuttaa liikaa; aina tapahtuu kun mies on kentällä!

Kyllähän Ducks voi pelata 2 pakkiparilla koko sarjan jos peli pelataan koko ajan hyökkäysalueella...
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Huippu viihdyttävä aloitus tälle finaalisarjalle. Påhlssonin kenttä kyllä todellakin kyykitti Ottawan ykköskenttää, mistä parhaimpana näyttönä voittomaali ja kolmannessa erässä Alfredsonin karmea kiekon menetys oman sinisen alla. Ankoilla oli jo ekassa erässä monta todellista maalipaikkaa jotka vaan sattuivat väärille pelaajille jotka eivät saaneet maaleja tehtyä (Penner,May,R Niedermayer). Lisäksi ensimmäisen erän ylivoimassa ihmetetty että miksei anaheim alussakin pistäny Teemua omalle paikalleen vaan siellä oli Getzlaf räpimässä hyviä laukaisupaikkoja Teemun syötöistä.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juu,ei nähty peliä täälläkään.....Mutta kysymys etuoikeutetuille jotka pelin näkivät millainen oli Chris Prongerin viime minuutin jäähy,ja saiko Senators yhtään paikkaa?
Täällä nähtiin peli ja aikaisempien kirjoittajien juttuihin (Påhlsson, R.Niedermayer...) on helppo yhtyä, mutta näkikö kukaan oikeasti mistä tuo Prongerin viimeinen kakkonen tuli? Ainakaan omaan silmään ei canalin lähetyksestä -edes hidastuksessa- osunut. Vaikutti vaan pieneltä oikeusmurhalta, ja hyvä sinäänsä ettei tasoitusmaalia Ottawalle tullut.

EDIT: Jaahas, no taas jälkiviisaana otteluketjua lueskeltuani jonkinlaisen käsityksen sai. Ilmeisesti siis Heatleya rikkoi...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Muita huomioita. Selänteellä on nälkä, kyttää paikkoja, pari kertaa oli aivan avoinna mutta syöttöä ei tullut, lopussa pelasi harvinaisesti alivoimaakin, ja sanoisinko aika eri tyylillä kuin 10 vuotta sitten. Mies uhraa itseään nykyään vimmatusti.

Mitähän pelejä sitä on 10 vuotta sitten katseltu, jos kehtaa väittää etteikö Selänne olisi silloinkin tärkeissä paikoissa uhrautunut? Ainoa ero 10 vuoden takaiseen on, että ainoat tärkeät pelit mies pelasi silloin maajoukkueessa.
Muutenkin ihmetyttää ihan helvetisti, mitenkä Selänteen pelikäsitystä ja syöttötaitoa jaksetaan jatkuvasti hehkuttaa, ihan kun ne eivät olisi olleet koko uraa lähes samalla tasolla.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tää on törkeen vaikee selittää, mut yritän.

S. Niedermayer oli siinä maalinedustalla, ja veti poikittaisella jotain Ottawan pelaajaa selkään. Ottawan pelaajahan tietenkin kaatui. Pronger oli siinä vieressä, ja kun Ottawan pelaaja kaatui, niin prongerilla oli maila ottawan pelaajan edessä (ei kuitenkaan missään vaiheessa osunut ko. pelaajaan) Pronger veti mailan sen ottawan pelaajan edestä pois, ettei se olisi jäänyt sinne alle, että hän olisi pystynyt vielä pelata mailallaan.

Mielestäni se jäähy tuli tuon tilanteen jälkeen. Miten muut ottelun katsoneet näkee ton asian? Epäilen et tuomari on siis jotenki nähny väärin ton tilanteen, josta se on sit antanu sen jäähyn. En kyl tajuu et miten siitä on sit tullu Mailasta kiinni pitäminen jäähyn syyksi. Itse en kuitenkaan nähnyt Prongerin tekevän mitään rikkeen arvosta.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Vähän OT:

Kuuntelen silloin tällöin Ottawalaista The Bear asemaa.

Tämän aamun "show"ssa he keskustelivat Teemusta ja hänen kavereista (joista oli juttu myös NHL.com:ssa) katsomassa peliä.

Itse Teemusta
"aina näissä sarjoissa on joku kokenut kaveri joka ei ole voittanut SC:a ja jonka tekemisiä media seuraa tarkasti. Tänä vuonna se on Tiimu Selaanni".

"Yeah, hänen kaveri Suomesta olivat tulleet katsomaan peliä"
"Jep, olivat juoneet kaljaa puolivälistä matkaa Suomesta Anaheimiin"
"Yeah, se on pitkä matka"
"He taitavatkin olla Kanadalaisia"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös