Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

2000-luvun suomalainen pelaajatuotanto – laatupelaajia vuodesta toiseen?

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana adolf, 16.10.2015 klo 14.57.

 1. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Granlundit tulee ensimmäisenä mieleen. Markuksesta en mene 100% takuuseen mutta Mikael pelasi koko junioriuransa ajan kaksi vuotta vanhempien sarjoissa. 13-vuotiaana C-SM sarjaa Laser HT:n riveissä, tämä tieto löytyy jo Eliteprospectistakin.

  Kiviharjusta en tiedä muuta kuin nimen niin en voi kommentoida. Mutta tuossa murrosiön kynnyksellä/ alussa pojilla voi olla valtavia eroja kasvussa. Viimeiset valmennettavat mitä itsellä oli, olivat 12 v ja skaala oli alkaen 145 cm /40 kg päättyen 171 cm/69 kg. Tuokin selittää jo paljon, miksei niitä 12 vuotiaita ei kovin paljon ole C2 sarjoissa, joissa suurimmat kaverit lähentelee jo kahta metriä ja sataa kiloa. Tietäähän sen kumpi kerää varusteita jos yhteen sattuvat osumaan. 15/17 vuoden iässä nämä fyysiset erot on kuitenkin yleensä tasoittuneet.

  Tietysti sillä 12-vuotiaalla pienelläkin kaverilla voi olla semmoisia ominaisuuksia, että pystyy pelaamaan 14 vuotiaiden kanssa. Tarpeeksi taitava ja nopea niin ehtii alta pois jos joku korsto tulee taklaamaan. Tapauskohtaisesti tämmöiset pitäisi aina harkita valmennuspäällikön toimesta, ei pelkästää pelaajan vanhempien mielihalujen mukaan. Mutta jos se kaveri pystyy pelaamaan vaikka kolme vuotta vanhemmissa niin antaa mennä. Itse olen sitä mieltä, että jos kaveri menee vanhemmassa ikäluokassa kärkikenttiin niin silloin sen paikka on siellä. Muussa tapauksessa sitten oikea paikka on jossain muualla.
   
 2. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tästä tuli muuten mieleen että minkä kokoinen Kiviharju mahtaa olla nyt? Eli onko hän kentällä ns. mikkihiiri-osastoa vai menee kokonsa puolesta samassa kuin vanhemmatkin pojat? Tällä on tottakai iso vaikutus siihen missä ikäluokassa pystyy pelaamaan.

  En epäile etteikö kaveri ole poikkeuksellinen kyky, niitä kysymysmerkkejä vaan tuossa iässä on vielä hiukan turhan monta. Ja itseäni hirvittää kaikista eniten alle murrosikäisten kohdalla se henkinen puoli, lahjakkaan lapsenkin pitää silti saada edes välillä olla myös lapsi. Joku 12-vuotias voi vielä hyvin leikkiä vaikka legoilla, väitän että olisi jopa terveellistä. Sitten kun pelikaverit on jotain 14-15v, niin legojen sijaan katsellaan kopissa jotain kirkkovene-videoita. Voi olla nuorelle pojalla hiukan vaikeaa käsitellä asiaa.
   
 3. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Samaa mieltä. Kehitys on hyvin yksilöllistä ja jokin, mikä toimii yhden kohdalla, ei todellakaan toimi toisella. Optimitilanteessa jokaisella junnulla olisi oma henkilökohtainen harjoitusohjelma, mutta eipä niitä ehdi oto-valmentajat tekemään kun pitää töitäkin tehdä.
   
 4. Lainaus:
  160/54.4 oli näköjään WSI:n turnauksessa toukokuussa. Isä on 172cm Jani Kiviharju, joten jos pojasta ei isää pidempää tule ei Kiviharjusta Suomen Karlssonia tule kuten jo hfboardsilla arvioitu.
   
 5. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Lainaus:
  Vuonna 2016 kirjoittelin yllä olevan tekstin. Maltti on valttia ja varsinkin kun täällä puhutaan ala-aste ikäisistä pojista....joku jantteri on 13 vuotiaana biologiselta iältään 15 v. ja vastaavasti toinen "saman ikäinen" vasta 11 v. Vaatii valmentajilta ja taustajoukoilta (lähinnä perhe ja muut "neuvonantajat") näkemystä ja tietämystä ihmisen kehityksestä.

  Konkreettinen esimerkki: Lätkä-Seppo on 13 v. ja pituutta 170 cm. Varhainen murrosikä ja Sepi kasvaa enää 4 cm. Lätkä-Petteri on 13 v. ja pituutta 168 cm mutta murrosiästä ei vielä tietoakaan. Petsku saavuttaa 193 cm pituuden vasta 17-vuotiaana. Kehityspotentiaali on ihan eri luokkaa Petskulla kuin Sepillä mutta vaatii paljon treeniä.
   
 6. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Mites persoonalliset ominaisuudet, mitä ehkä harvemmin otetaan huomioon näin ulkopuolisemman fanin silmin pelaajan urapolkua tarkasteltaessa? Onko pelaajalla tavoitteena tulla joku päivä ammattilaiseksi? Onko hänellä tarvittavaa motivaatiota ja itselleen selviä välitavoitteita, jotta ammattilaisuus voidaan jossain vaiheessa saavuttaa? Miten paljon ihmisen luonne ja kenties periytyneet ominaisuudet persoonassa vaikuttavat kehittymiseen? Onko kivempaa tehdä asioita porukassa kuin vittuuntuneena ja väkipakolla nostaa painoja omatoimisessa harjoittelussa salilla?

  Siinä on myös eroja miten näitä asioita tulee toteutettua ja pohdittua eri ikäkausina. + 12-vuotiaana saattaa kiinnostaa paljonkin erilaisemmat asiat kuin joskus 15-16 kesäisenä, kun yhtäkkiä se lapsuuden paras kaveri/pelikaveri ja muutkin kaverit alkavat enempi ja enempi kokemaan murrosikään vahvasti liittyvät tekijät mielenkiintoisempina ja mukavampina kuin äärimmäisen kurinalaisen elämän osaksi koulun ja osaksi rakastaman lajin ehdoilla. Sattumalla on tässäkin asiassa suuri merkitys miten kunkin elämä muotoutuu eri ikäkausina.
   
 7. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Tepsin teinitähti Kaapo Kakko jälleen antanut näköjään myrskyvaroitusta otteistaan miehiä vastaan. Ja mikä merkittävintä jälleen voittomaalitilastoihin tällä kertaa Jukureita vastaan. Jo kolmas maali ja seitsemäs tehopiste kuuteen otteluun tällä kaudella. Tosin paremmalla tuurilla voisi omata useammankin tehopisteen lisää.

  Mietityttää pikkuisen asenteet ja mielipiteet tuolla hfboardseilla, että Kakko tekisi ns. "Helppoja" vastustajia vastaan vain pisteitä (kun jäi esim Kärppiä vastaan tehoitta vaikka osui siinäkin rankkariskabassa). Että millainen liigan "Gretzky" pitäisi olla (joka siis heittäisi parasta mahdollistakin vastustajaa vastaan hatullisen) jotta moni suomalainen olisi vakuuttunut? (Silloinkin varmaan asiaa selitettäisiin jollain heikentyneellä liigan yleistasolla tjsp.).

  Minusta noin kokonaisvaltainen, mutta kehittymään pyrkivä yksilö on sellainen asia, varsinkin ottaen huomioon 17-vuoden ikä mistä kannattaisi olla ylpeä, koska tästä kaverista tullaan vielä kuulemaan isommissakin ympyröissä ja vieläpä paljon enemmän kuin nykyään.

  Liigassa joka joukkueessa oli sitten voimasuhteet mitkä ovatkaan niin paljon kokeneimpia ja kovemmissa liemissä keitettyjä kavereita kuin B-junnuikäinen Kakko, että jos aikuisia vastaan pystyy tosissaan kamppailemaan illasta toiseen tasaisen tasokkaasti niin kyllä se minusta kertoo enemmän tämän yksilön taidoista, ominaisuuksista, itseluottamuksesta ja potentiaalista, kuin siitä että aina pitää keksiä joku suorituksien arvoa himmentävä tekijä (vaikka tosiaan liigan nykyinen taso).

  Tapparan miehenä voin kertoa että teki Lainekin jossain pelissään "heikompaa" Sportia vastaan 0+3 tai Ipaa vastaan 3+0 mutta oli Laineellakin kiikaripelejä kauden ajankohdasta riippumatta huippuketjukavereiden kanssa kyseisiä jonkun mielestä "heikompia" vastaan. Niitä kiikaripelejä vain tulee ja niin tulee Kakollekin väistämättä, mutta tehopisteiden lisäksi on hyvä tarkastella kokonaisvaltaisuuden kasvua, koska sitä myös scoutit tulevat lehtereillä tarkkailemaan.

  PS. Tarkoitus ei siis ollut verrata Lainetta ja Kakkoa keskenään, vaan todeta että adaptoituminen miesten tasolle suoraan junnuista on ainakin Kakolla onnistunut luontevasti. (Laine haki vauhtia Mestiksestä aikanaan, mikä on sekin hyvä ja kehittävä reitti huipulle tähtäävälle nuorelle ja kertoo myös laajasta pelaajiin satsaamisesta, kun vaihtoehtoja ja tukea voidaan antaa erilaisissa ympäristöissä).
   
 8. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Tänään Tapparan liigakokoonpanossa debyyttinsä pääsee tekemään 16-vuotias suurlupaus Kasper Simontaival. Pelaa siis illan ottelussa Lukkoa vastaan nelosketjun oikeassa laidassa Matti Järvisen ja Joona Luodon kanssa.
   
 9. Puke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Lukossa debytoi myös 2001 syntynyt puolustaja Ville Heinola.
   
 10. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Lainaus:
  Ja tulihan se liigauran avauspistekin sieltä. Syötön muodossa 1-1 tasoitukseen à la Matti Järvinen (Kasper Simontaival)
   
 11. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Myös Heinola sai avauspisteensä. Mutta mutta. Myöhemmin Heinolan syöttämä maali hylättiin, ja Simontaipaleen avauspistekin poistettiin tilastoista.

  Eli molemmille ensin 0+1 ja pelin päätyttyä 0+0. Noh, myöhemmin sitten. Tuskin tällaista sekoilua heti seuraavalla kerralla uudelleen tapahtuu.
   
 12. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  @Pardus Simontaipaleelle on ainakin jo korjattu syöttö ihan ansaitusti takaisin. En tiedä mistä tuo Rantakari siihen välillä arvottiin. Simontaival otti myös kakkossyötön Lukon kolmanteen maaliin, muuten oikein hyvä peli.
   
 13. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Noniin, hyvä homma.

  Nyt pitää sitten toimituksenkin keksiä raportilleen uusi otsikko:
  Debytantit menettivät pisteensä, Lukko ei johtoasemaansa

  Edit. Siellähän oltiin hyvin hereillä, kun noin nopeasti tekivät työtä käskettyä :D
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2018 klo 21.37
 14. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Kohta saa joku varmaan jo avata uuden NHL Draft -ketjun, kun puskee noita 2020 vuoden lupauksiakin Liigaan. Ensin Simontaival, ja tänään debyyttinsä teki Anton Lundell.
   
 15. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Ihan kiinnostaisi kuulla että miten heidän pelit menivät tänään? Tuo Kakon ja Hongan kohtaaminen vei oman mielenkiintoni.
   
 16. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Minulla jää nyt valitettavasti tämän viikonlopun lätkän katsomiset väliin Tallinnan reissun vuoksi, mutta eiköhän joku palstaveli ole poikain esiintymiset nähnyt.

  Kumpi veti pidemmän korren Kakon ja Hongan kohtaamisessa?
   
 17. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Oli molemmille aika hankala peli. Kakko pääsi 3. erässä paremmin kiekkoon ja oli siinä yksi loistava maalipaikkakin hänellä. Honka pelasi ihan ok muuten paitsi tuo tepsin 3. maali tuli hänen virheestään.
   
 18. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Melko hienolta näyttää kyllä tämä tuotanto. Viimeisenä 5 vuotena top kympissä on draftissa mennyt yhtä poikkeusta lukuun ottamatta aina suomalainen. Tämän on myös mahdollista jatkua ainakin seuraavana kolmena vuonna, Kakko, Lundell ja Räty kolmikon avulla.

  Kaikista top 10 varauksista ei valitettavasti tule Laineita, Barkoveja tai Rantasia, mutta kyllä tämä jatkumon kannalta hyvä mittari on. Siellä on kuitenkin kympin takana aina myös näitä joista Ahon ja Teräväisen tavoin kasvaa kovempia miehiä kuin monesta aiemmin varatusta.
   
 19. 2003 syntynyt Brad Lambert taas palannut SM-kaukaloihin. Teki tänään Pelicansin C:ssä voittomaalin jatkoajalla ja tehot 1+1 koko pelissä. Kaverin nimi löytyy eliteprospectista jo NHL Draft 2022 prospecteista. Mitat näkyy kaverilla olevan 14-vuotiaaksi (s. 19.12.2003) yllättävän hyvät 181/78. Eliteprospects kertoilee, että pelaisi tulevalla kaudella Pelicansin A:ssa.
   
 20. tuffgong Jäsen

  Jääkiekkoa Viikingeissä harrasteleva 2003 syntynyt Terho pelasi jo ensimmäiset maajoukkuepelinsä jalkapallossa, ensimmäisessä pelissä syntyi kaksi maalia. Perjantaina sama poika teki jääkiekon C SM-sarjan pelissä neljä maalia, vaikka ei ole kuuleman mukaan kerennyt juuri jäällä käymään pelejä lukuunottamatta. Jääkiekon maajaoukkuepelit jäi ainakin ensimmäisen mahdollisuuden kohdalla haaveeksi, mutta olisihan se ollut hieno saavutus...
   
 21. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Tappara heittää tänään kokoonpanoon junnuketjun, kun CHL:n alkulohkon viimeisessä ottelussa vastaan saapuu Djurgården. Tapparan nelonen on tänään muodossa: Patrik Puistola (syntynyt 2001) - Kristian Tanus (s. 2000)- Kasper Simontaival (s. 2002).

  Puistolalle kyseessä on debyytti kilpailullisissa aikuisten peleissä. Toivottavasti edes kohtuullisesti saavat minuutteja, kun ottelussa ei lohkovoiton jo varmistuttua Tapparalla enää panosta ole.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Piti oikein hieraista kun katsoin Kristian Tanusin tehopisteet tämän kauden Mestiksestä. 8 ottelua ja 8+1. Siis pelaajalle, joka on oikein pelintekijän prototyyppi ja jonka maali/syöttö -suhde on aina ollut noin 25/75.
   
 23. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Drafteittain lupauksien tilastoja:

  2019 Draft
  Liiga
  Kaapo Kakko, LW, TPS 12 3+6=9 -2 TOI 18:08
  Mikko Kokkonen, D, Jukurit 11 0+5=5 0 TOI 15:40
  Anttoni Honka, D, JYP 12 1+3=4 -5 TOI 16:03 -00
  Henri Nikkanen, C, Jukurit 6 2+0=2 0 TOI 8:35
  Leevi Aaltonen, LW, KalPa 5 0+1=1 +1 TOI 9:36
  Ville Heinola, D, Lukko 5 0+1=1 +6 TOI 16:18
  Mikko Petman, LW, Lukko 2 0+0=0 0 TOI 8:02

  Mestis
  Patrik Puistola, W, LeKi 1 1+0=1 0

  A-SM (U20-League)
  Jiri Parviainen, F, KooKoo 16 7+14=21 +7 -00
  Mathias Hänninen, LW, KooKoo 14 4+16=20 +9
  Aleks Haatanen, F, Pelicans, 15 7+12=19 +9 -00
  Matias Mäntykivi, C, SaiPa 17 7+12=19 -3
  Patrik Puistola, W, Tappara 16 9+7=16 +6
  Aarne Intonen, F, TPS 16 7+7=14 -2
  Konsta Hirvonen, F, HIFK 16 4+10=14 +3 -00
  Wiljami Myllylä, RW, HIFK, 16 7+5=12 +7
  Iivari Räsänen, D, Tappara 14 4+8=12 +1
  Kim Nousiainen, D, KalPa 16 3+9=12 +2 -00
  Karri Kapanen, F, KalPa 16 3+8=11 +6 -00
  Miiro Linjala, LW, Jukurit 15 4+6=10 +5 -00
  Tuukka Tieksola, F, Kärpät 15 2+8=10 +1
  Markus Oden, F, KooKoo 15 6+3=9 -7
  Aku Räty, F, Kärpät 16 5+4=9 +1
  Mikko Petman, LW, Lukko 12 4+5=9 -5
  Antti Saarela, F, Lukko 12 3+6=9 +1
  Ville Heinola, D, Lukko 9 1+8=9 -2
  Verneri Metsänen, F, Ilves 16 7+1=8 0
  Kasperi Heinänen, RW, HPK 12 6+2=8 -4
  Benjamin Korhonen, F, KalPa 16 5+3=8 +6
  Leevi Teissala, RW , TPS 16 2+7=8 -13
  Santtu Hakanen, C, HPK 16 2+5=7 +1
  Antti Tuomisto, D, Ässät 12 1+6=7 -1
  Juuso Pärssinen, C, TPS 11 4+2=6 +1
  Kalle Loponen, D, Kärpät 12 1+4=5 -1
  Henri Nikkanen, C, Jukurit 7 0+5=5 +1
  Santeri Hatakka, D, Jokerit 10 1+3=4 +1
  Elias Vilen, C, Pelicans 6 0+3=3 0
  Aapo Holtinkoski, D, TPS 9 0+3=3 +1
  Tomi Niku, D, JYP 11 0+3=3 -4
  Leevi Aaltonen, LW, KalPa 2 1+1=2 +1
  Manu Räty, D, KooKoo 15 0+1=1 -13

  B-SM (U18-League)
  Aleksander Forslund, C, Blues 13 6+16=22
  Daniel Mäkiaho, RW, Blues 14 11+9=20
  Miro Markkula, F, Tappara 14 9+11=20
  Elias Vilen, C, Pelicans 8 10+7=17
  Joona Haarti, D, Blues 14 4+10=14
  Verneri Metsänen, F, Ilves 1 2+3=5
  Kalle Loponen, D, Kärpät 2 0+4=4

  WHL
  Lassi Thomson, D, Kelowna Rockets 11 4+1=5 -3 -00

  QMJHL
  Jasper Rannisto, D, Blainville-Boisbriand Armada, 4 1+1=2 +2 -00

  USHL
  Marcus Kallionkieli, F, Sioux City Musketeers 4 4+1=5 +2
  Jami Krannila, F, Sioux Falls Stampede 5 1+3=4 +3 -00
  Matias Maccelli, LW, Dubuque Fighting Saints, 5 1+1=2 0 -00
  Oskari Oksanen, D, Green Bay Gamblers 3 0+0=0 +1

  2020 Draft
  Liiga
  Anton Lundell, C, HIFK 6 3+0=3 TOI 12:25 -01
  Kasperi Simontaival, W, Tappara 5 0+2=2 -1 TOI 5:11

  Mestis
  Kasper Simontaival, W, Tappara 2 0+2=2 +2

  A-SM
  Roni Hirvonen, C, Blues 16 8+14=22 +11
  Veeti Miettinen, RW, Blues 16 9+11=20 +10 -01
  Kasper Simontaival, W, Tappara 12 6+6=12 +5
  Anton Lundell, C, HIFK 9 5+6=11 +9 -01
  Arttu Tuomaala, F, Tappara 11 5+4=9 -1 -01
  Roby Järventie, W, Ilves 13 4+3=7 0
  Onni Boman, F, JYP 15 3+2=5 +6 -01
  Veeti Lehmuskallio, F, Sport 13 2+2=4 -2 -01
  Matias Rajaniemi, D, Pelicans 7 1+1=2 0
  Veeti Korkalainen, C, KooKoo 7 1+1=2 -6
  Christoffer Sedoff, D, HIFK 12 0+2=2 -1
  Joona Lehmus, D/F, Tappara 7 0+1=1 -4
  Kasper Puutio, D, Kärpät 10 0+1=1 +1
  Kalle Myllymaa, F, Ässät 3 0+0=0 +1
  Topi Niemelä, D, Kärpät 5 0+0=0 0

  B-SM
  Jimi Rönkkönen, F, HPK 11 7+12=19 -01
  Oliver Suni, F, Kärpät 13 11+7=18
  Thomas Hölsömäki, F, Lukko 14 8+9=17
  Vili Munkki, F, TPS 14 7+9=16
  Jesper Tarkiainen, F, Jokerit 12 9+6=15
  Taneli Kovaniemi, F, KalPa 14 8+6=14 -01
  Jesse Seppälä, F, Tappara 9 5+9=14
  Kalle Myllymaa, F, Ässät 8 9+4=13
  Veikka Hahl, C, KalPa 13 6+7=13
  Anton Sihvonen, F, HPK 13 5+8=13
  Juuso Mäenpää, F, Jokerit 11 7+5=12
  Niklas Meriläinen, F, KalPa 14 6+6=12
  Veeti Korkalainen, C, KooKoo 9 5+6=11
  Ville Ottavainen, D, Kärpät 14 3+6=9
  Matias Rajamäki, D, Pelicans 8 2+2=4
  Niko Liiri, D, JYP 14 2+6=8
  Joona Mourujärvi D, Kärpät 14 1+7=8
  Nikolas Ketonen, D, TPS 14 0+8=8
  Topi Niemelä, D, Kärpät 6 1+5=6

  B-Mestis
  Luukas Laiho, F, SaPKo 12 18+22=40

  USHL
  Ruben Rafkin, D, Tri-City Storm 4 1+0=1 +4

  2021 Draft
  A-SM
  Aatu Räty, F, Kärpät 8 5+0=5 +2 -02
  Valtteri Karnaranta, F, Ässät 11 2+2=4 -4 -02
  Eero Niemi, F, Ässät 14 1+1=2 -1 -02

  B-SM
  Samu Tuomaala, F, Kärpät 14 8+14=22
  Aatu Räty, F, Kärpät 6 10+8=18 -02
  Verner Miettinen, F, Blues 13 7+8=15
  Vili Kukkola, F, Tappara 11 5+6=11 -02
  Jere Virolainen, F, Tappara 13 7+2=9
  Verneri Ahonen, F, Tappara 6 2+6=8
  Viljami Marjala, F, Kärpät 10 3+5=8
  Perttu Kauhanen, F, JYP 12 4+3=7 -02
  Viljam Sandvik, F, Jokerit 14 3+3=6
  Aapo Siivonen, D, Lukko 14 2+4=6 -02
  Niko Huuhtanen, F, Blues 7 1+5=6
  Valtteri Koskela, D, JYP 8 2+3=5 -02
  Santeri Koskela, F, JYP 13 2+3=5 -02
  Lenni Hämäläinen, F, HIFK 12 2+2=4 -02
  Aleksi Malinen, D, JYP 12 1+3=4
  Joni Loukkojärvi, D, SaiPa 6 2+0=2
  Samu Salminen, F, Jokerit 4 1+0=1

  C-SM karsinta
  Sisu Yliniemi, F, Kärpät 14 14+19=33
  Leevi Kinnunen, F, Kärpät 15 9+23=32
  Rasmus Kuiri, F, Jokipojat 14 15+10=25
  Viljami Juusola, D, Kärpät 14 8+13=21
  Samu Salminen, F, Jokerit 10 7+14=21
  Verneri Ahonen, F, Tappara 6 9+11=20
  Jeremi Tammela, F, KalPa 8 11+8=19
  Joni Loukkojärvi, D, SaiPa/Ketterä 9 6+10=17
  Arttu Kuivas, D, Kärpät 9 5+11=16
  Viljami Marjala, F, Kärpät 4 7+5=12
  Niko Huuhtanen, F, Blues 4 1+6=7

  2022 Draft
  B-SM
  Rasmus Ruusunen, F, Jokerit 9 2+1=3 -03
  Joakim Kemell, F, JYP 8 0+1=1
  Brad Lambert, F, Pelicans 2 0+0=0 -03

  C-SM karsinta
  Joni Virolainen, F, Tappara 12 9+15=24 -03
  Topi Rönni, F, Tappara 12 6+16=22
  Oiva Keskinen, F, HC Nokia 13 7+13=20
  Otto Hokkanen, F, SaiPa/Ketterä 15 4+15=19
  Elmeri Laakso, D, Jokipojat 13 5+9=14
  Kasperi Kulonummi, D, Jokerit 13 2+11=13
  Iiro Halme, F, Kärpät 5 7+3=10 -03
  Rasmus Ruusunen, F, Jokerit 4 5+3=8 -03
  Joakim Kemell, F, JYP 3 3+3=6
  Brad Lambert, F, Pelicans 1 1+1=2 -03

  Pitää kyl mainita tää:
  2023 Draft
  C Mestis karsinta
  Lenni Hämeenaho, F, YJK 9 12+15=27 -04


  Edit: @Tinke-80 Jepa, luonnollisesti.
  Thanks @Pardus voinu tosiaan jäähä noita loppuvuodesta syntyneitä huomaamatta, tosin ei ollu tuohon 2021 ja 2022 drafteihin niin syvällisesti tarkotus viel tota listaa tehäkkään. Lisätään nyt kuitenkin (samalla muutama muu). Toki tuolla on sitten noita jotka on aiemmin jääny mieleen, kuten Topi Niemelä ja Niko Huuhtanen, jotka ei pisteiden valossa nyt niin oo kauttaan hyvin alottanu.

  Kiitos myös @Russell Bell huomiosta.

  @EinoKeisari Juu, ilman muuta Lambert listaan, ei vaan vielä oo niin pisteitä tehny täl kaudella ja en nyt muistanu häntä listaa väsätessäni niin jäi listaamatta.

  @tuffgong Lisätään ja lisätään nyt samalla kaikki jotka on vähintään 4 ottelua yli 2.00 PPG:llä C:n karsinnassa pelanneet -03:set
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2018 klo 14.57
 24. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 25. Russell Bell Jäsen

  Lainaus:
  Verneri Ahonenhan ehti tekemään C-SM karsinnassa kuuteen peliin tehot 9+11=20, ennen nostoa B:hen. Oli pistepörssin piikkipaikalla nostohetkellä.