20 pisteen metsästys

  • 285 041
  • 1 661

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Pääsiäisen ihme! Tässähän menee ihan sanattomaksi.

Nyt täytyy hiljentyä tutkimaan teksti-tv screenshotteja, yön änäreitä, ehkäpä jopa Ameriikkalaisten versiota evankeliumista.

Mertarantahan tämän hienosti jo tiivisti:
”Se on siinä! 20 pistettä. Suomen historian ensimmäinen 20-pisteen kierros on varmistunut. Katsokaa tätä meteliä, katsokaa tätä rypälettä, joka on muodostunut Suomen maalille. Suomi on maailmanmestari, Suomi voittaa. Armia ja Rantanen tekevät kolme maalia. Koko joukkue on rynnännyt kentälle. Pelaaja-aitiossa siellä on Mikael Granlund, kokenut pelaaja, itkee siellä vaihtoaitiossa!”
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Loistavaa, että tuli tasan 20. Nyt voi nostaa ennätystä kuin seiväshyppääjät konsanaan pinna kerrallansa.
Juuri näin. Tämäkin tuli niin rimaa hipoen että ei tuossa oikein kukaan selväpäinen enää pysynyt laskuissa. 21 pistettä seuraavaan pyristykseen on aika bueno ja jopa ihan raelistinen. Tänään kumminkin sieltä puuttui pelimiehistä Hintz sekä Lehkonen ja Canes pysähtyi Sarokseen jolle voisi jopa pienen käytöskympin antaa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Monta sivua asiasta jo jauhettu, mutta ei sanallakaan mainintaa illan todellisesta sankarista eli Kaapo Kähkösestä. Antoi Mikolle tarvittavat pisteet ja paineli vaihtoaitioon.
Tosipuheessa ei kyllä mitään hurraahuutoja herättänyt Sharks puolustuskaan. MacK ja Rauno sai huseerata aika rauhassa siinä maalin edessä ja tulos on taululla.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Monta sivua asiasta jo jauhettu, mutta ei sanallakaan mainintaa illan todellisesta sankarista eli Kaapo Kähkösestä. Antoi Mikolle tarvittavat pisteet ja paineli vaihtoaitioon.
Kähkösen nimi täytyy saada paitaan! Hän oli tämän kierroksen Jukka Tammi ja Pappi Hovinen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kähkösen nimi täytyy saada paitaan! Hän oli tämän kierroksen Jukka Tammi ja Pappi Hovinen.
Kähkönen ja Meriläinen olivat kyllä ymmärtäneet roolinsa, Saros saatanan pölkkypää meinasi pilata kaiken mutta RANTANEN!

Siellä Erik Karlsson katseli vierestä kun Mikko teki hattutempun, ja sotarikollisen kaveri näki aitiopaikalta Armian hattutempun. Semmosta se on ku ei oo Natossa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Helppoa! Eikö tullu edes hiki!
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Jokiharjun toinen syöttö poistettu joten ollaanko nyt sitten taas 19 pisteessä?





Aprillia! (unohdin viettää viime viikolla)
 

la vida loca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Sitten kun saadaan päätettyä/äänestettyä minkälainen design tähän pyhäpaitaan tulee, niin olisihan se upeeta jos paidassa olisi myös paikka omalle nimimerkille. Voisi sitten muita uskovaisia morotella oikeilla nimillä...

Syttyykö kukaan tähän ajatukseen?

Ja tosiaan kuten jo aiemmin olen maininnut, toivon että paita pidetään sen verran tyylikkäänä/asiallisena , että voi töihin sillä mennä edustamaan.

Ei tässä muuta voi sanoa kun KIITOS!
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
235 päivän bänni näistä.
235 vuoden bänni vähintään. Pääsiäiselle ominainen ristiriipunta ensin ja sitten loppuaika kiirastulessa pelkkää mämmiä syöden.

Saatana!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Loistava suoritus jälleen suomalaispelaajilta. Kuluneen vuoden aikana on luotu hienoa 20 pisteen ylittämisen kulttuuria. Enää ei pelätä teksti-tv-merkintöjen keräämistä, toisin kuin aiemmat sukupolvet. Suomesta on tullut maa, joka kamppailee joka kierroksella tosissaan 20 pisteen rajan ylittämisestä.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Missä on kaikki YLEn ja Maikkarin erikoisuutislähetykset aiheesta? Hornet lennot? Porilaisten marssi? Onko Sauli Niinistö kommentoinut asiaa millään tavalla? Mä häpeän.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kun kaikki toivo oli menetetty, lausui Rantanen Jatkoajalle ilosanoman, "Odottakaa minun pisteitä, niin saatte iankaikkisen ilon ja pääsette eteenpäin elämässänne ", kiitos Mikko että nousit ylös taivaisiin ja päästit meidät piinasta, kaikilla muilla nousi ylös jotain muuta, mulla lens mämmit ja kermat näytölle.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Jussi Saarinen ei pääse tänä keväänä pelkästään Kaliforniaan tekemään erikoisraporttia, vaan joutuu kiertämään joka hemmetin NHL-kaupungin.
 

The M

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tämä nyt se päästäisen ihme™ mistä ala-asteellakin muinoin opetettiin? Täytyy myöntää että usko ei ollut koetuksella vaan kaukana poissa kun matkalla jumalaista sivua 235 näkyi otsikko Saros nollasi carolinan, mutta niin vain poijjjat kansan urhokkaan väänsivät meille ihmeen.

Kyllä nyt kelpaa alkoholisoitua.
 

Myrkky

Jäsen
Koskas me otettiin tämä 20 pistettä viralliseksi tavoitteeksi? Oma ketju on avattu elokuussa 2022, mutta muistelen, että olihan tätä jo pidempään manattu. Hieno päivä!
EDIT: eikös tätä ketjun avaamista edeltänyt harhauskoisten ja tosikoiden muodostama eräänlainen uskovaisten ajojahti ja sen seurauksena jouduttiin syrjittynä omaan ketjuun ja diasporaan?
 

Veterano

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joko lähtee tilaukseen? Kesällä on kiva grillailla ja muistella kevään juttuja...
 

Liitteet

  • 20+.jpg
    20+.jpg
    55,5 KB · kertaa luettu: 380
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Olipas ihmettelyä, kun avasin teksti-TV:n. Carolina jäi nollille, joten nyt jää paljon Rantasen ja MacKellyn varaan. No toinen pistää 3+1 ja toinen vakiosyöttöpisteen! Mutta riittääkö se? Laskin pisteet, ja 19. Ei taas! Jälleen oma joukkue pilaa kaiken, kun Canes on jäänyt nollille jo vaikka kuinka monennen kerran tänä keväänä. Sitten avaan Jatkoajan, ja täällä juhlitaan 20 pisteen saavuttamista. Mikä homma? Täyttyikö 20 pistettä, mutta kabinetti vei sen meiltä taas pois jälkikäteen? Sitten alan laskea pisteitä uudelleen, ja kolmannella laskukerralla huomaan Kapasen nimen violetilla. On tämä Kasperi Kapanen ihmemies, uraan sisältyy U20-kulta jatkoajalla ja se puuttuva kahdeskymmenes piste, ja sekin jatkoajalla! Eikä siinä vielä kaikki, Rantanen rikkoi samalla 50 maalin rajan niin että heilahti!

Saisiko tälle saavutukselle Mertarannan selostuksen? "Taivas varjele, mitä sieltä tulee! Vielä sitä tutkitaan siellä, mutta siellähän se verkon perukoilla on, mitä sitä tutkimaan. Vielä kerran, katsokaa ja ihmetelkää! Huh huh. Siellä kaveri nyökyttelee, että no joo, tulihan tuossa yritettyä pikku kikkaa. Ja sitten, vielä siellä tutkitaan tilannetta. Katsotaan, kun kellot pysähtyvät, sieltä tulee merkkejä. JA TOTTA KAI SIELTÄ TULEE MERKKEJÄ! 13+7, se jää myöskin aikakirjoihin."
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Ei tätä vielä käsitä mitä on tapahtunut.
Myöhemmin sen vasta tajuaa mitä suurta tuli todistettua.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Aijaijai, olen tuijotellut niin lumoutuneena 235 sivua, että vasta nyt huomasin sen. Sivu 238/1. Messiaamme Atlantin toisella puolella on noussut viime yönä Pettrsonin ja Karlssonin ohi pistepörssissä, joten nyt näyttää todella hyvältä.

Ensin pääsiäisestä tuli 19 pisteen ristiinnaulitsemis - ja kuolinpäivä ja teksti TV: n ilojuhla. Sitten mahdollisuudet vielä iloista ylimmälle, eli ruotsalaisten pilkkamiselle. In Rantanen we trust, Psalm 96 rules!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös