20 pisteen metsästys

  • 285 465
  • 1 661

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Mutta onko sittenkään 20 pistettä täynnä kun Barkov kuitenkin vain puoliksi suomalainen niin pisteetkin pitäisi puolittaa?!
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Mutta ajatelkaapa, kun uskossa horjuneet siskot ja veljet ynnäilee kaikkia kuutta (6) 235:den alasivua, ja viide nen kohdalla vesi kielellä ja kaikki raajat ristissä toivotaan "olisiko, olisiko, ei. Siellö kuitenkin vaan joku Tolvasen syöttöpiste". Sitten pienen, kiusoittelevan odotuksen jälkeen sivu 6/6 rävähtää auki ja vihreä valo valtaa verkkokalvot aiheuttaen giganttisia orgasmeja ympäri suomen maata.

Tästä perjantaista tulee pitkä.

Rantanen.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
13+7 on minun laskujeni mukaan. Vielä tämä voidaan meiltä kabineteissa riistää.
Ei voida, sillä kuvakaappaukset on otettu.

Useampas kuin kahta kuvaa ei voi palstalle laittaa, tässäkin on nyt salaliiton makua!
 

Liitteet

  • IMG_20230407_072855.jpg
    IMG_20230407_072855.jpg
    265,4 KB · kertaa luettu: 296
  • IMG_20230407_072839.jpg
    IMG_20230407_072839.jpg
    270,9 KB · kertaa luettu: 297

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ihmettelin kun koiramme alkoi haukkumaan tuossa varttia vaille seitsemän. No perkele sehän se oli se aika kun Rantanen tykitti hattutemppunsa täyteen ja teki sen 20. pisteen. Eläimet tietää.
 
Viimeksi muokattu:

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Oi tätä ilon ja onnen päivää! Nyt vain tatuointiliikkeeseen aikaa varaamaan! Perhana kun nukuin ratkaisuhetket, soittiko YLE Porilaisten marssin jo? Nyt torille!
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Joo, tämä 20 pistettä tuli niin naurettavan helposti, että kyllä se rima pitää nostaa 30 pisteeseen.
Veikkaan että tätä ei ihan heti tulla rikkomaan. Laittaisin riman siihen 21 pisteen tienoille jos suomalaiset vetää kiikareilla nämä kolmannet erät.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Perkele, sehän tuli sieltä! Jeesuskaan ei pitkäperjantaina roikkunut ristillä turhaan. Suomalaisten kärsimysnäytelmä, korpivaellus, Via Dolorosa ja kärsimysten tie on vihdoin ohitse. 2000 vuoden odotus on päättynyt. Nyt voi hyvillä mielen vetää mämmiä Mietaan hennolla otteella.

Eiköhän pääsiäistä juhlita jatkossa ympäri maailmaa suomalaisten NHL-kiekkoilijoiden muistojuhlana. Kaikki pistepottiin osallistuneet kohotetaan pyhimyksiksi.

Paavi luettelee nämä suomalaiset jääkiekkolähettiläät jatkossa pääsiäismessussaan.

Rane teki sen!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Väärin tehty.

Ensinnäkin mukana oli pari selvää pelleilypeliä, toisekseen siellä pari kansallissankaria oli ihan Ruususen unilla. Ei voida hyväksyä.

CAS:lle tästä on jo laitettu vetoomus, ainakin jotkut pisteet poistetaan.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Kyllä se nyt on veljet niin, että tämä sompailu pitää saada päätökseen.
Täällä on rukoiltu, luotettu, itketty ja petytty niin monesti, että on aika korottaa panoksia. Noita 15-18 pisteen kierroksia on jo niin paljon, että niitä tulee jo tynkäkierroksillakin. On siis vain ajan kysymys, milloin tämä maaginen 20 tapahtuu. Ja minä väitän, että tämä tapahtuu vielä vuoden 2023 puolella. Olen tästä niin varma, että laitan yksitoista-vuotisen palstaurani tästä panokseksi.

Eli lyhykäisyydessään: Jos 20 pistettä ei rikkoudu vuoden 2023 aikana, poistan JA tunnukseni! Rane, Sebu, Pate, Sassa, Dallasin pojat sekä ynnä muut turistit, saa suorittaa!
Mää tiesin! Tätä ei Bettmann enää voi meiltä viedä, eihän!?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SE ON SIINÄ! SE ON SIINÄ!!!

SUURIN NIISTÄ ON TEKSTI-TV!!!

RANTANEN!
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tehkää nyt yks vitun piste vielä vaikka varmuuden vuoksi ettei esim Jokiharjulta nussita tuota syöttöä enää kabineteissa
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Ajatella että 20 pistettä täyttyi mutta silti jäi kaivamaan Carolinan ja Dallasin vaisuus, sekä Hintzin, Laineen sekä Lehkosen poissaolot. Kyllä me 30 seuraavaksi tähdätään eiks vaan? Ketsuppipullo on nyt aukaistu.
Kyllä, Aho ja kumppanit olivat vaisuja. Onko Bettman uhkaillut? Mielestäni tässä on salaliittokeskustelun paikka. Moni ratkaisumies oli jäässä jostain syystä. Onneksi nobodyt ratkaisivat tämän ennätyksen. Ei voineet siellä NHL-johtoportaassa uskoa, että Armia, Ristolainen ja Luoto pääsisivät yllättämään. Tämä on valtava isku koko Änärin johtoa kohtaan. Veikkaan, että potkuja ja uusia kierrosjärjestelyitä nähdään jatkossa niin, että suomalaisten määrää yhdellä kierroksella vähennetään Max kolmeen. Mutta tänään juhlitaan kaikesta huolimatta, koko Pitkä perjantai!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Tehkää nyt yks vitun piste vielä vaikka varmuuden vuoksi ettei esim Jokiharjulta nussita tuota syöttöä enää kabineteissa
Kyllä mun raamattu eli Teksti-TV näyttää 21 pistettä. Kapasen JA-maali ei ole ohjekirjan mukaisella vihreällä värillä, mikä saattaa hämätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös