2. Välieräottelu, HIFK - Kärpät, (Ma 29.3.04 klo 18:30) Helsinki

  • 37 939
  • 324

PeZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teksti-tv:ssä ja netissä sm-liigan sivuilla oli tilanne 60 min 3-2. Myhäilin tyytyväisenä ja kävin röökillä ja aloin katsomaan urheiluruutua. Ja selvis että peli päättyi 4-2. EI ENNAKOIDA, PRKLE! Ois ollut melkonen shokki jos ois urheiluruudusta selvinnyt että kärpät tasoitti ajassa 59.59.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Aika moni näillä palstojen sivuilla katselee peliä radiosta ja tuomitsee sen mukaan.

Varmaan Jatkoaika-pariskunnat harrastaa sekstailua eri huoneissa. Joku Linkkukin on niin pihalla joka helvetin kerta. Saati kun mies selostaa Serie A:n pelejä töllössä,huh huh.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvä peli, parempi voitti.

Kärpillä muutama hyvä paikka kahden ensimmäisen erän aikana, laukaukset huonoja, ohi, yli tai syliin. IFK:lla huomattavasti paremmat paikat, ensimmäinen meni maaliin, muut tolppii.

Kolmannessa erässä näytti, että Ara saa jäädytettyä pelin täysin, mutta Svängi pääsi kahdesti yllättämään, kaksi hyvää aloitusvoittoa hyökkäyspäässä ja Vallinin nousu.
Molempien maalien jälkeen ei osattu pelata kylmäpäisesti ja omissa kolisi. Hyvät yritykset vielä lopussa mutta ei rittänyt tällä kertaa.

Levoselta ihan hyvä peli, näin niikun kokonaisuutena. Eka erän jäähyt saavat tosin vieläkin veren kiehahtamaan. Ei mennyt mies kuitenkaan niihin kaikkiin filmeihin mitä siellä kyllä oli vähän liikaakin, yleisöä pitää kehua hyvin yrittivät hiillostaa dumaria.

Katseet keskiviikkoon.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
No niin, IFK fanit, alkakaapas nyt kyykyttään ylimielisiä oululaisia näin voiton jälkeen. Iskuja aletaan ottamaan vastaan nyt tältä sivulta ja sen odotetaan loppuvan jossain sivulla 20.

Onnea voitosta. Taistelu hävittiin, mutta sota jatkuu.
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Jeff
No niin, IFK fanit, alkakaapas nyt kyykyttään ylimielisiä oululaisia näin voiton jälkeen. Iskuja aletaan ottamaan vastaan nyt tältä sivulta ja sen odotetaan loppuvan jossain sivulla 20.
Mä veikkaisin että viiminen sivu olisi sivu 35 tai vaihtoehtosesti sivu 46 tai vaikka 100...


Taistelu jatkuu. Nyt voidaan kääntää tuo Jokerisarjassa ollut homma, eli voitetaan kotona, hävitään vieraissa. Itseasiassa paljon parempikin näin?

Ja keskiviikon pelin seuraan radiosta. Ottaa päähän tuo plussan ns. kuvan laatu. Pätkii ja rätisee kokoajan.

muoks.
e->a
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Shaa-la-laa-laa-laa-la-la-la-la-la-laa-la-laa-laa-laa-la-la-la-la-la-laa-la-laa-laa-la-la-la-la-la-la-la-la-HEI-HEI-HEI-HEI-shaa-laa-laa-laa-laa-la-la-la-la-la....

Eiku oho. Mä olinki IFKi-fani.

Nyyh. Tuomari oli ihan p***a. Siis niinku IHAN p***a. Siis aikuisten oikeesti niinku IHAN P***A! Nyyh.

Niin mutku se OLI!

Pääseekö tällä mukaan hiekkalaatikolle, ku tääl on niin kivaa?
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
136.46 pelattu ja tilanne on 1-1

Minä kun luulin, että edellistä Ilves-matsia ei voinut ylittää, mutta kyllä taas oli sydän tiukoilla. Kovin vanhaksi sitä ei itseään tunne, mutta kuitenkin.

Paikkoja molemmilla usempaankin maaliin, joten ei kovin korkealle kannata nousta vaan mennä kiltisti jatkamaan hommaa Ouluun.

edit:

Pari sekuntia unohtui.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Tinde
Nyyh. Tuomari oli ihan p***a. Siis niinku IHAN p***a. Siis aikuisten oikeesti niinku IHAN P***A! Nyyh.

Huikee matsi, tällästä on kunnon tv-hoki. Paikkoja ja kunnon rymistelyä. Ois voinu mennä kummalle vaan.

Kuten Rindell sano pelin jälkeisessä haastattelussa, tuomari oli loistava. Aivan, miettikääpä sitä!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
4-2

Ottelu alkoi HIFK:n osalta hienosti. Heti yv ja Jere pommitti 1-0. Jostain syystä peli sekosi n. 10 min kohdalla. Väli 10-30 min oli Kärppien etsikkoaika kääntää peli. HIFK:lla oli paljon vaikeuksia esim. purkukiekkojen kanssa ja mm. pari Kurvinen-Pikkarainen oli aikamoisissa vaikeuksissa.

HIFK kuitenkin selvisi kehnosta vaiheestaan ilman takaiskuja osin onnella ja osin Lundellin torjunnoilla. Ottelun puolivälissä Karalahti ja Harkins ampuivat 5 sekunnin välein tolppaan. Sen jälkeen Kärpät menetti parhaan otteensa peliin ja hyökkäykset vyöryivät päästä päähän.

3. erässä tuli sitten 3 min 24 sek jakso, jonka aikana tehtiin vuorotellen maaleja ja peli olikin 3-2. Ari Vallin nousi Kärpistä melkein koko ottelun ratkaisijaksi vahvoilla nousuillaan voitettujen hyökkäyspään aloitusten jälkeen. HIFK:n onneksi Kultenen ampui välillä oman reboundinsa maaliin ja Pärssinenkin onnistui maalinteossa. Molemmilla oli hyviä paikkoja tehdä lisääkin maaleja, mutta vain Kuhta onnistui ajassa 59.59.

Nyt yritetiin jo vähän peluutustakin. Aravirta ja kumppanit tekivät niin paljon muutoksia kentällisten vastakkain peluuttamisessa, että siitä olisi pitänyt pitää kirjaa. Kun en näin tehnyt, sanon vain että paljon erilaista yritettiin, välillä onnistuen, välillä ei. Vopat menetti luottonsa aloittajana Kärppien avausmaalissa, kun hävisi sitä edeltävän aloituksen 100-0. Häppölän ja Viitaluoman kentällisten roolina olikin enemmän puolustustehtävät. Hirson kentällisellä luistin kulki iloisesti, maalipaikat osuivat Vihkolle, joka oli viimeistelyissään epäonninen. Harkinsin kentällinen teki 3 maalia ja ampui lisäksi 3 kertaa tolppaan.

Taistelu jatkuu siis ainakin 2 peliä vielä. Saatiin 1 kotiottelu lisää Helsinkiinkin välieriin. Keskiviikon ottelu on kyllä todella iso peli tähän ottelusarjaan.
 
Viimeksi muokattu:

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno peli,hieno voitto,hieno fiilis. Olut oli kylmää ja naiset kauniita. Ai että. Kiitos IFK!

P.S. kärpät tuliko kalaa ;)
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Ottelun parasta antia oli se, kun Hirso löi Nikkeä. Pojilla oli paljonkin hauskaa keskenään...
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Playoff-kiekkoa ja -meininkiä

Hienoa, että halli oli täysi ja katsomossa ''tämä on parasta mainosta kotimaiselle jääkiekolle'' -fiilis. Ottelu oli pleijarivääntöä. Ei aina niin hienoja sommitelmia, mutta joka ukko veteli peräsuoli pitkällä. Siinä nimittäin uskon olleen illan ratkaisun; IFKlla peräti tasainen suoritus lähes kaikilta. On hienoa nähdä, että (Cairns, nyt se tulee) Hirson kenttä on runkosarjasta nostanut tasoaan kummasti. Hyvä Hirso ja pojat.

Muistelkaas taas illan maaleja. Karalahden siniviivavetoa ja Kuhdan tyhjiinvetämää lukuunottamatta kaikissa taas isossa roolissa termit Tahto, maalineduspelaaminen ja räkämaalit. Ainoastaan voitto saa minut olemaan isommin viisastelematta Turunen-Benysek -maalineduspelaamisesta ja Kurvisen puruista. Perketti. Herätkää siellä tai me hävitään nää pelit. Järviselle taas isokäsi, jannu painaa karmeella tahdolla.

Tänään isot miehet vähän pulassa Kärppien liikkeen kanssa. Onneksi Lundellilla peli-ilta. Kuka muuten olisi uskonut, sanotaan nyt vaikka tammikuussa, jos joku olisi ennustanut Lundellin pitävän IFKiä pleijareissa pystyssä? Emmä.

Tuomarilinjasta: minä pidän siitä, että pleijareissa annetaan pelata. Mieluummin rajatapaus viheltämättä kuin helppo viheltäen. Antaa poikain painia ja mittailla toisiaan. Vihelletään ruumiinvammat vain. Ja kahvat. Keskiviikkoon/
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh huh kun oli jännä peli! Onneksi päätyi onnellisesti.
Kurvinen - Pikkarainen oli todellakin hukassa, en tiedä mistä johtui. Myös meidän ykkönen oli yllättävissä vaikeuksissa omassa päässä. Tolppalaukauskiintiö taitaa olla täynnä tämän sarjan osalta, ehkä tästä lähtien laitetaan paikoista sisään.
Saako voitetun ottelun jälkeen valittaa kahvaamisesta? Nimittäin Kärpät kahvasivat niin että Tapparakin kalpenee. Toivon todellakin ettei HIFK pelaa tuollaista vieraskiekkoa. Levonen piti linjansa, eli ei antanut mistään jäähyä, Pärssisenkin päällä sai vaikka istua eikä mitään. Mun mielestä alussa esitettiin hyvää taklauspeliä, se tuntui hiipuvan loppua kohden.
Kimmo Kuhta tuhosi mun tulosvedon ajassa 59.59. Kiitos vaan! Olishan HIFK voittanut ilman Kiben maaliakin, että sinällään ihan turha maali. No hyvä että tsempataan loppuun asti.
Keskiviikkona taistelu jatkuu, tuliskohan se tv:stä? Pääsis paremmin kommentoimaan HIFKn vieraskiekkoa sen jälkeen...
 

mandel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Tiukkaa on....

Hyvää vääntöä puolin ja toisin.
Täytyy vaan ihmetellä ettei HIFK saaanut Vallinia kiinni, mies oli lähellä tasoittaakin ottelun 3-3, mutta kahden loistosuorituksen jälkeen syöttö+maali kolmas jäi haaveeksi.
Lundell pelaa kyllä sopimusta itselleen ensikaudeksi.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Olipas hurrrja ottelu. Nitroja menee vähemmästäkin. Ensin kaksi erää tarkkaa mutta kovaa, ja sitten kolmanteen erään sulle-mulle-maalintekokilpailu.

Kärpät pelasi hyvin ja karvasi tiukasti läpi ottelun. Niin oli hyvin opiskeltu IFKoon puolustuksen purkupeli, ettei meinannut IFK saada peliä pois omalta puoliskolta välillä millään. Pakkoko sitä on perkale yrittää purkaa rännin kautta kun siellä on kaksi vihulaista odottamassa?

IFK taisteli kiitettävästi ja pysyi niskan päällä kuitenkin koko ajan taidolla ja tuurilla. Lundellin kannattaisi myös panna lotto vetämään. Jere-piru, kun olisit tehnyt toisen maalin etkä tällännyt tolppaan, niin olisipa tullut toisenlainen peli. Muuten pelasit kyllä hyvin. Kuten koko joukkue. Tämä oli tahtovoitto. Koko joukkueen voitto. Kiitos.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Kyllä nyt ottaa päähän. Hieno taistelu Kärpiltä, mutta ilmeisesti aina tasoituksen jälkeen alettiin jo odottelemaan jatkoaikaa. Asennevamma vaivaa vieläkin. Nämä pelit ovat nyt molemmat olleet sellaisia, että voitto olisi voinut mennä kumpaan suuntaan tahansa. Siinä mielessä ollaan oikeudenmukaisessa 1-1 tilanteessa. Keskiviikon pelissä paineet on Kärpillä. Jos tulee turpaan, niin ollaan todella pahassa sillassa. Jos taas Kärpät voittaa, niin HIFK pääsee hakemaan tasoittavaa voittoa kotikentällään. Kunpa nämäkin pelit pelattaisiin paras seitsemästä, niin näkisi enemmän tällaisia vääntöjä. Hieno peli molemmilta joukkueilta. On käsittämätöntä, että tälläkin palstalla moni keskittyy vastustajan filmauksiin ja valmentajien kommentteihin, kun kumpikin joukkue esittää todellista kiekkoviihdettä kentällä. Nauttikaa nyt älkääkä etsikö vain niitä valituksen aiheita joka paikasta.
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos minussa yhtään on ennustajan vikaa, väitän että keskiviikon pelinä tavalliselta puoleta tulee TPS-HPK ja plussalta Kärpät-HIFK.

Oli miten oli, tämä tyttö kuuntelee sen pelin radiosta tai lähtee paikan päälle.
 

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Varmasti hieno peli ollut siellä IFK:n kotiluolassa mutta tulos kärppälasien takaa ei paras mahdollinen ;)
Ja tuo Pärssisen maali näytti menevän suht helposti ja mitä tekevät puolustajat ja misä ne ovat?
Mutta parempi voitti ja sota jatkuu keskiviikkona Oulussa ja eikä se loppujen lopuksi vituta hävitä näin hienolle joukkueelle kuin IFK kuin vastaavasti TPS:lle jos ei me Kärpät voita mestaruutta IFK saa kyllä sen sitten viedä TPS:n nenän edestä =)
mutta joka tapauksessa onnea voitosta sen te tänään sen ansaitsitte.
Jossain vaiheessa kautta Hirschovitsiä haukuitte ja Vihkoa ja muita junnujanne joista alkaa jalostua pelimiehiä minusta mahtavaa taistelua Turo Järvinenkin vaikuttaa todella loistavalta ei teillä ole huolenhäivää ja vielä huippukoutsi peräsimes =)
Se vaan et kunhan näitä pelejä olis runkosarjassakin useemmin joissa saa rymistellä eikä anneta joka taklaustilanteesta jäähyä. En haluaisi sanoa näin mutta jotenkin alan kuulostaa jo siltä kait et mun olis puoliks punanen petosydän ja puolet kärppää =)
IFK vaan sytyttää mutki joka kerta sori tää mun viesti meni jo jonkin verran off-topicista mut mitäs siitä.
 

Jiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Stadi HC, Jatkoaika HC, Slavia Praha
Mahtavaa peliä. Jääkiekko oli tänään todellakin rahanarvoista. Sain viimeiset paikat puristettua itselleni F3:n viimeiseltä (13) riviltä ja ystäväni kanssa komennettiin kovaan ääneen peliä.

Eipä aikaakaan kun jo toisessa erässä päätti eräs seurakunta lähteä naisväen johdolla urputtamaan meille kovasta kielenkäytöstä. Ei edes huudeltu törkeitä tai mitään alapään juttuja vaan kaikki oli just tasan peliä ja sen analysointia. Ei oltu känninen kahdenmiehen huutosakki vaan aito fanikaksikko kannustamassa omiaan.

Ennenkuin tilanne äityi nyrkkitappeluksi (omien kesken, syynä: huutaminen jääkiekkokatsomossa...) päätimme olla ihan vaan vaiti ja antaa hengellisten ihmisten nauttia saarnastaan.... Vittu että vituttaa jälkeenpäin kun ei tullut tehtyä silakkapihviä tartar -täytteellä tuosta kaksikosta jotka käytännössä pilasivat iltamme. Vituttaa tuollaiset nynnyt jotka valittaa ettei lätkämatsissa saa huutaa ja kannustaa, menisivät kirkkoon ja kattoisivat kotona pelit.

Anyway, kiitos IFK:lle mahtavasta voitosta ja todellisesta taistelusta. 1-1 on kuitenkin otteluvoitot ja myös vieraissa pitäis voittaa! Näitä pelejä katsoo mielellään. Taidan vaan tästälähin katsoa kotoa, kun täällä saa ottaa osaa peliin ja elää mukana.

ps. mitä mieltä muut on metelinpitämisestä (aiheessa pysyen ja asiallisesti) katsomossa?
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kahdelta hienolta joukkueelta upea peli. Enpä montaa jännempää, kiihkeämpää ja parempaa peliä muista paikanpäällä nähneeni!

Kärpät on pelottavan liukas joukkue hyökkäyspäässä, mutta yllättävissä ja isoissa vaikeuksissa omassa päässä, kun sinne vähänkin saadaan painetta. Pakeilla ja hyökkääjillä omat miehet hukkuvat, avaukset ei lähde ja purutkin jää viivaan monesti.. tässä on IFK:n paikka, jos tästä jatkoon meinataan. Peruuttelemalla tulee noutaja varmasti, mutta jos kondis ja raivo riittää iskeä tämän päivän lailla Kärppien pakkeihin painetta, niin lähellä ollaan.. uskokaa pois!

Ja siitä iänikuisesta maalivahti tilanteesta: en sanoisi että ainakaan jäljessä ollaan. Vaikka joka kerta otteluun lähdettäessä pelottaa, niin kyllä todella hienoa ja varmaa peliä Janne pelaa! Toisessa päässäkin on loistava ukko tolppien välissä, mutta ainakin tämän pelin perusteella pikkusen enempi pomppii.. (tai sitten ei.. ei mulla mitään tilastoa ole.. fiilis vaan :)
 

#76

Jäsen
Viestin lähetti Jeff
No niin, IFK fanit, alkakaapas nyt kyykyttään ylimielisiä oululaisia näin voiton jälkeen. Iskuja aletaan ottamaan vastaan nyt tältä sivulta ja sen odotetaan loppuvan jossain sivulla 20.

Onnea voitosta. Taistelu hävittiin, mutta sota jatkuu.
Meidän puolustuspeli on sen verran sekaisin ja surkeaa, että ainoa asia mikä esti Kärppä-voiton oli Kärppien heikko suorittaminen hyökkäyspäässä.

Tuomari Levonen vihelsi suht hyvin. Jätti molemmilta viheltämättä tasapuolisesti ja kuittasi yhden hätäisen katkonsa heti Saariselle ja Lundelille näyttämällä, että hänen virhe, hän hätäili.

Jos ei oman pään peli muutu, niin Oulussa tulee kylmää kyytiä kun Kärpät tulee leveällä kentällä kohti maalia.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Uhhuh,onnea voitosta IFK.

Damn,kun Kärpät olis tehny ekaan erään maalin..se roikkui ilmassa. Sitten kun jo toivo oli mennyt niin Arska-show alkaa. Ja kaks kertaa päästetään IFK ohi. Voe voe. Keskittyminen? Leijuttiinko maalien jälkeen tai jotain?

Enpä tiedä mitä pelistä sanoa. HIFKi tuli kovaa, taklas ainakin paremmin. Mutta oli Kärpilläkin paikkansa. En tiä...tympäsee että ei jaksa kommentoida isommin. Jännä peli kuitenkin,siitä ei pääse mihinkään.

No,keskiviikkona taistelu jatkuu ja hoidetaan homma kotio.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Viestin lähetti JJLehto
Huikee matsi, tällästä on kunnon tv-hoki. Paikkoja ja kunnon rymistelyä. Ois voinu mennä kummalle vaan.

Saanen tulkita tämän luvaksi tulla leikkimään? On vaan viimeiset viikot pistäny punaiselle kun noin 80% viesteistä on sisällöltään pelkkää itkemisen itkemistä.

Olen iloinen voitosta! Kannustin omiani hallilla, en haukkunut vastustajaa (okei, vieruskavereille tietty valitin fanien rummusta, mutta noin muuten...), ja peli oli kaiken kaikkiaan play-off hokia parhaimmillaan. Mitään ei anneta eikä saada ilmaiseksi.

Fyysisestä pelistä ei varmasti tule kädenvääntöä, eikä pidäkään, hyvä jos Kärpät hyödyntää omia vahvuuksiaan, minä olen tyytyväinen jos IFKi tekee samoin omillaan. Tässä pelissä vaan jostain ihmeen syystä tuntui siltä että Kärppien vauhti hiipui jossain vaiheessa? Olisko se IFKin fyysinen peli sitten toiminut juuri sillä toivotulla tavalla niin että Kärppien peli meni sekaisin.

Harmittaa kun ei työnantaja ole jääkiekkoihmisiä, eli en saanut vapaapäivää keskiviikko/torstaille, joten Raksila jää vielä tältä(kin) erää näkemättä. Radio Mega siis saa rulettaa:) No, perjantaina jatkuu livenä.

Kiitos IFK.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös