Kuka haluaa maksaa 30€ siitä että näkee huomattavasti karhua pienemmän elukan kuseksivan ja syövän bambua? 30€ tuosta per henkilö on ihan täyttä ryöstöä. Kahdessa eläintarhassa ja yhdessä huvipuistossa noita noita on tullut pällisteltyä kun sattuivat siinä hollilla olemaan ja lipun hintaan kuulumaan. Toki Washington DC:n Smithsonian Zoo oli ilmainen eikä Taipein eläintarhan lippu montaa euroa köyhdyttänyt.
Se on synonyymi Kehä 3 ulkopuolella olevalle asialle. Se on sitä Hesa keskeisyyttä.Kaikissa kirjoituksissa täällä on pointtinsa mutta yhteen perustavanlaatuiseen kysymykseen haluan vastauksen/vastauksia.
Mitä tarkoitat/tarkoitatte että paikka on ”keskellä ei mitään”?
Oikeastaan Kehä I:n ulkopuolisille alueille.Se on synonyymi Kehä 3 ulkopuolella olevalle asialle. Se on sitä Hesa keskeisyyttä.
Ihan hyvä korjaus ja pahoittelut että minä kehtasin laajentaa tuon otannan noinkin kauas kuin kehä 3 asti, siellähän voi jo törmätä hirviin, karhuihin ja muihin skutsin asukkeihin.Oikeastaan Kehä I:n ulkopuolisille alueille.
Siitä tietää, että joku paikka on keskellä ei mitään, kun melkein 30 kilometrin päässä olevan kohteen voi sanoa olevan "vieressä". Mun kämpältä olis kutakuinkin sama matka johonkin Sipooseen ja kuka helvetti sinne jaksaisi mennä.Mitä tarkoitat/tarkoitatte että paikka on ”keskellä ei mitään”?
Ai niin mutta onhan tuo Tuurin kyläkauppa vieressä.
Käykääpä joskus lukemassa mitä turistit kysyvät Suomesta. Kuten jo arveltu tai tiedetty, niin nimenomaan Helsinkiä ja revontulia ja joskus ihan muutakin Lappia. Kukaan aasialainen ei todellakaan lähde katsomaan jotain pandoja jonnekin Ähtäriin. Sieltä päin tuleville turisteille tuo naurettava hinta ei tietenkään ole mikään ongelma, mutta monille eurooppalaisille voi ollakin. Ja kuten todettua, kun niitä pandoja on Berliinissäkin, niin miksi joku tuhlaisi arvokasta vierailuaikaa Suomessa menemällä. Ei kukaan.
Siitä tietää, että joku paikka on keskellä ei mitään, kun melkein 30 kilometrin päässä olevan kohteen voi sanoa olevan "vieressä". Mun kämpältä olis kutakuinkin sama matka johonkin Sipooseen ja kuka helvetti sinne jaksaisi mennä.
Keskustalaisuus on vahvana suomalaisissa. Tällä pyritään tukemaan Keskustaa ja Väyrystä.En täysin ymmärrä koko ketjun otsikkoa. Miksi koko Suomi täytyisi pitää elinvoimaisena?
En täysin ymmärrä koko ketjun otsikkoa. Miksi koko Suomi täytyisi pitää elinvoimaisena?
En täysin ymmärrä koko ketjun otsikkoa. Miksi koko Suomi täytyisi pitää elinvoimaisena?
Eipä Helsinkikään Suomeen vartavasten matkustavia turisteja tuo. Sillä kukapa sitä Suomeen kaupunkilomalle tulisi, kun sille löytyy paljon korkeammankin profiilin kohteita jopa ihan läheltäkin (Pietari).
Eikö varsinainen kaupunki rajoitu siihen alueeseen, minne ratikalla pääsee?Oikeastaan Kehä I:n ulkopuolisille alueille.
Kaikissa kirjoituksissa täällä on pointtinsa mutta yhteen perustavanlaatuiseen kysymykseen haluan vastauksen/vastauksia.
Mitä tarkoitat/tarkoitatte että paikka on ”keskellä ei mitään”?
Alkuperäinen otsikko oli "Koko Suomi asuttuna? Not". Tähän liitettiin myöhemmin jokin toinen ketju enkä tiedä oliko tuo uuden ketjun aloittajan vai moderaattoreiden kaunosieluisuuden kipinä.
Kyllä. Toki välillä on kiva fillaroida landelle, esim. Laruun. Tulevaisuudessa raide-jokeri tätä määritelmää hämmentää. Toki se aika hyvin noudattaa kuitenkin Kehä I:n linjoja.Eikö varsinainen kaupunki rajoitu siihen alueeseen, minne ratikalla pääsee?
Kai nyt elinvoimaisena hyvä mies. Kai ne metsien tuomat tulot kaikille kelpaa ja ruoka. Sen verran asuttuna että hommat hoituu. Ei kai se mitään kepulaisuutta vaadi vaan terveen järjen.
Tilastojen mukaan ulkomaalaiset yöpyivät Helsingissä kesällä kuukausitasolla 250 000 yötä ja talvella tuosta about puolet eli vuositasolla pari miljoona yötä, joten aika paljon on kävijöitä jos tuo ettei siellä yövyttäisi pidempää kuin yksi yö pitäisi paikkaansa. Luku sisältää vain hotelliyöt ja päälle tulevat Espoon ja Vantaan hotellit eli stop-over -turistit eivät luvuissa ole.Eipä Helsinkikään Suomeen vartavasten matkustavia turisteja tuo. Sillä kukapa sitä Suomeen kaupunkilomalle tulisi, kun sille löytyy paljon korkeammankin profiilin kohteita jopa ihan läheltäkin (Pietari). Toki Helsingissä on turisteja:
1. Aasialaisia, jotka kiertävät muutamassa viikossa koko Euroopan.
2. Itämeren risteilyturisteja.
3. Helsingin lentoaseman strategian kautta lisääntyvissä määrin (pääosin aasialaisia) yhden yön stopover-turisteja
4. Suomen luontokohteisiin matkalla olevia kauttakulkuturisteja.
Helsingissä ei taideta juuri yhtä yötä enempää yöpyä.
Kyllä. Toki välillä on kiva fillaroida landelle, esim. Laruun.
Tilastojen mukaan ulkomaalaiset yöpyivät viime vuonna Helsingissä 259 000 yötä, joten aika paljon on kävijöitä jos tuo ettei siellä yövyttäisi pidempää kuin yksi yö pitäisi paikkaansa.
Jossain kuntaliiton julkaisussa oli määritelty elinvoimaisuuden koostuvan näistä osa-alueista: julkiset ja kaupalliset palvelut, sosiaalinen pääoma, vahva kuntatalous, vetovoimainen ympäristö, kilpailukykyinen yrityskanta, osaaminen ja työvoiman saatavuus. Minulle ainakin on ihan sama missä kukakin asuu ja elelee, mutta realisti pitää olla oman elinympäristönsä suhteen. Ei jossain peräkylillä ole ainakaan valtion kustantamana syytä olettaa ylläpidettävän samankaltaista elinvoimaisuutta kuin kaupunkikeskittymissä.
Joku raja pitäisi olla myös tuossa keinotekoisesti ylläpidetyssä maanviljelyssä. Suomessahan on maailman korkeimmat maataloustuet, eli maanviljelijällä on käytännössä oikeus harjoittaa kannattamatonta liiketoimintaa.
Protektionismi ja varsinkin EU:n elintarviketuet ovat järjettömyyden huippi ja kokonaisuutena lähes rikos ihmisyyttä vasteen. Sillä pumpataan rahoja kaikenlaisiin kusetuksiin, saastutetaan ympäristöä ajeluttamalla tomaatteja edestakaisin, ylituotetaan kaikkea järjetöntä ja tuhotaan Afrikan maatalous. On olemassa laskelmia että EU:n tullit tappavat 6600 ihmistä Afrikassa päivässä. EU:n tasolla tukiin haaskataan käsittämättömät 133 miljardia dollaria vuodessa. Jos kansalaisilta ei verotettaisi tuota 133 miljardia niin niillä köyhillä olisi varaa ostaa sitä ruokaa suoraankin, ei nuo rahat mistään taikaseinästä tule.Maataloustuet noin ylipäätään ovat unionin omaa protektionismia jossa varmistetaan ruokahuolto ja samalla pidetään elintarvikkeiden hinnat köyhimpienkin saavutettavissa. Se on järkevää. Myisitkö itse kasvattamasi broilerin parhaat osat viidellä eurolla naapurille? Kannattaa hieman ottaa selvää asioista.
Ahdistaa olla Kehän 1:n ulkopuolella. Onneksi metrolla pääsee sisäpuolelle sivistystä. Yksi pysäkinväli Myllypuroon Jes!Kyllä. Toki välillä on kiva fillaroida landelle, esim. Laruun. Tulevaisuudessa raide-jokeri tätä määritelmää hämmentää. Toki se aika hyvin noudattaa kuitenkin Kehä I:n linjoja.