Éric Perrin palaa JYPiin

  • 199 091
  • 631

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Nyt onkin sitten hyvä hetki katsoa Erkin tilastoja ja arvioida tämän pelaajahankinnan onnistumista;

35 ottelua, 17 + 29 = 46, +24

Samalla Erkki sivuaa omaa SM-liigan piste-ennätystään (JYP 2002-03)

56 ottelua, 18 + 28 = 46, - 3

No, ihan hyvin on mennyt ja näyttää kehitystäkin tapahtuneen joten hyväksyttäköön tämä hankinta nyt sitten.

Seppänen kuittas tällä kyllä Makon ja Sopasen ohilyönnit, timanttisin hankinta koko liigassa aikoihin!
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Urholta tulleessa henkilökuvassa Eric kertoi jo tuon aiemmin mainitun asian, eli hän nimenomaan tahtoi Suomeen ja Jyväskylään. Sen lisäksi sanoi haluavansa pelata uransa loppuun JYP:ssa. Kuitenkin kuulemma pitää neuvotella Seppäsen kanssa, koska sopimus on ainoastaan parivuotinen. Eli Perrin ainakin tuossa haastattelussa antoi kuvan, että tahtoisi jatkaa uraansa vielä jokusen vuoden eteenpäin, ja nuo vuodet olisi mukava viettää Jyväskylässä. Mies on viihtynyt täällä aina ja mikä tärkeintä myös perheensä.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Urholta tulleessa henkilökuvassa Eric kertoi jo tuon aiemmin mainitun asian, eli hän nimenomaan tahtoi Suomeen ja Jyväskylään. Sen lisäksi sanoi haluavansa pelata uransa loppuun JYP:ssa. Kuitenkin kuulemma pitää neuvotella Seppäsen kanssa, koska sopimus on ainoastaan parivuotinen. Eli Perrin ainakin tuossa haastattelussa antoi kuvan, että tahtoisi jatkaa uraansa vielä jokusen vuoden eteenpäin, ja nuo vuodet olisi mukava viettää Jyväskylässä. Mies on viihtynyt täällä aina ja mikä tärkeintä myös perheensä.

Hieno mies, ei voi yksin kertaisesti muuta sanoa. Paukuttaa kyllä tällä kaudella (otteluiden määräänkin nähden) hurjat tehot ja miehen asenteesta peliin ei tarvitse kai edes puhua, jokainenhan sen tietää. Kuka Makkonen?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
En odota Perriniltä suvereenia dominointia liigassa (nyt kun Jarkko ei pelaa meillä), mutta odotan kuitenkin tasaista pistetehtailua.

Lainaus ketjun alusta. Erkki on twistannut ja dominointi on ollut sillä tasolla, että edes Ville Peltonen on melko lailla paperia Erkin rinnalla. Nyt Seppänen 3-4 vuoden jatkosoppari, sillä minun on ainakin vaikea päättää kumman haluaisin JYPiin, jos olisi pakko valita, Erkin vai Jarkon. Molempi parempi, mutta jos pitäisi valita, niin enpä tiedä. Kaksi legendaa...

Jos Erkki pelaa uransa loppuun JYPissä, niin kaikista paidan nostamis spekseistä huolimatta paita kattoon. Vuosia joukkkueessa ei ole montaa, mutta vaikutus joukkueen peliin on ollut ratkaiseva aina kun Erkki on JYPin väreissä pelannut.

Tulevat paidat katossa: #42, #15 ja #11. Viiden vuoden säteellä kaikki paidat katossa ja syystä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Erkin vai Jarkon.

Nopeasti ne ihmisen mielipiteet muuttuu. Immosen aikana mies ei ollut koskaan voittaja/ "suuri pelaaja", kunnes tuli se mestaruus. Se oli ainoa mittari sille, ihan sama kuinka hyvä mies oli runkosarjassa tai pleijareiden alkuvaiheessa. Nyt Eric Perrin on samalla viivalla pelkällä runkosarjassa dominoinnilla. Eric on fantastinen pelaaja kyllä, mutta playoffeissa mies mitataan kunnolla.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Nostetaanpa ikivanhaa ketjua ylöspäin. Perrinin Erkki on pistepörssin #2 ja syöttöpörssin kärki. Ässät-ottelu nosti miehen tasan 100 maalin mieheksi SM-liigassa (runkosarjan osalta), pelejä tähän saavutukseen tarvittiin 314 kappaletta. (Laitoin kysymyksen liigan tilastomiehelle kuinka moni ulkkaripelaaja onkaan tuon rajapyykin saavuttanut, liigan sivuilta kun tätä tietoa ei löydy tai voi etsiä.)

Liigan pistepörssin kärkipaikkakin on - ainakin teoriassa - napattavissa, jos pisteputki jatkuu nähdyn "kevätvireen" kaltaisena. Mutta voitti Erkki pistepörssin tai ei, on hän "selvinnyt" yllättävän pienillä otsikoilla tekemisen tasoon nähden. Hieno mies, hieno pelaaja!
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
(Laitoin kysymyksen liigan tilastomiehelle kuinka moni ulkkaripelaaja onkaan tuon rajapyykin saavuttanut, liigan sivuilta kun tätä tietoa ei löydy tai voi etsiä.)

Eliteprospects antaa tietoa pienellä kikkailulla. Sen mukaan 100 maalia olisivat ylittäneet Darren Boyko, Shayne Toporowski, Mal Davis, Allan Measures, Jan Caloun, Otakar Janecky, Petr Tenkrat, Vladimir Machulda, Petr Ton, Ladislav Kohn, Vjatsheslav Fandul, Alexander Barkov, Stefan Öhman (makuasia miten lasketaan, hänellähän taitaa olla nykyisin myös Suomen passi) ja nyt siis myös Perrin. Taitaa olla 14 kokonaismäärä hyvin epävirallisen ja nopean kahvitaukotarkastuksen mukaan?
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Liigan verkkosivuilla, tuolla tietojärjestelmien suunnittelun kirkkaimmalla kruunulla, on tapana laskea kesken kauden siirtyneiden pelaajien tilastot kahteen kertaan sen joukkueen osalta, missä kausi on aloitettu. Esimerkiksi kaudella 2001-02 Perrin on liigan sivujen mukaan tehnyt 102 ottelussa 31 maalia (Ässät 45o 13m ja HPK 57o, 18m). Näistä siis jälkimmäinen on todellisuudessa kauden kokonaissaldo, mutta uran kokonaismäärässä nuo Ässissä tehdyt 13 maalia kummittelee kahteen kertaan. Vastaava virhe on edeltävän kauden tilastoissa, joskin hankalammin havaittavissa Jokeri-uran lyhyyden takia.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Niin, Perrinin maalimäärä SM-liigassa on tosiaan 86 tällä hetkellä, eikä 100. Ensimmäistä lukua tarjoaa myös Eliteprospects ja kun oikein ynnäilee, niin taas päästään siihen lopputulemaan, että kannattaa käyttää EP:n tilastoja. Ne voivat olla jopa luotettavat.

Näin ollen 100 maalin ulkomaalaisia on kuitenkin vaan 13.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Liigan verkkosivuilla, tuolla tietojärjestelmien suunnittelun kirkkaimmalla kruunulla, on tapana laskea kesken kauden siirtyneiden pelaajien tilastot kahteen kertaan sen joukkueen osalta, missä kausi on aloitettu.
No jopas, enpä erikseen ynnännyt tilastoja yhteen joka kauden osalta. Valhe - emävalhe - SM-liigan tilasto. Juhlistinpa 100 maalia siis liian aikaisin. Taitaa lisäksi tasalukuun olla liian paljon gäppiä, että edes Erkki ehtisi tuollaisen maalimäärän värkätä kuluvan kauden aikana...Kiitokset Kemulle korjauksesta ja MM:lle 100 maalin kerhoon kuuluvan ulkkarin selvittämisestä!
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Nyt kun Zaborskyn kausi on ohi, Perrinillä on mahdollisuus jopa pistepörssin voittoon. Tällä hetkellä eroa Zaborskyyn on viisi pistettä. JYPillä on otteluita vielä jäljellä seitsemän. Piste per ottelu keskiarvolla Perrin menisi ohi. Takana on Mikael Granlund, joka on Perriniä perässä kolme pistettä. Lonksunokkien Lasch ja Ässien Dixon ovat Perriniä neljä pistettä perässä. Joten ihan realistiset mahdollisuudet Erkillä on jopa pistepörssin voittoon. Toivon todella että Perrin jatkaa ensi kaudellakin JYPissä.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Perjantain Ilves-voiton jälkeen tilanne on se, että Perrin enää 4 pistettä loppukauden sivussa olevaa Zaborskya perässä, Lasch on huippuiltansa jälkeen vain kaksi pinnaa Perrinin perässä.

Zaborsky voi siis vain katsoa sivusta ja toivoa parasta (omalle kohdalle), muuten Perrin ja Lasch ovat vahvoilla. Toki Granlund, Dixon ja hurjavireinen Hodgman ovat myös taistelussa mukana. Hodgman tosin tarvitsee jo VÄHINTÄÄN 11 pinnaa voittaakseen pörssin.

Perrin on lisäksi vahvasti kiinni syöttöpörssin voittajan tittelissä.

Milloinhan viimeksi on muuten ulkomaalaisten edustus ollut näin kova pistepörssin kärjessä? Kympin sakissa on vain neljä suomalaista ja nekin sijoilla 4.,7.,8. ja 10.

EDIT: Lisäksi mainittakoon että Perrin on minun laskujeni mukaan jo 8 ottelun pisteputkessa...joku tarkistakoon miten paljon tarkasti on tuossa ottelumäärässä pisteitä...omien muistikuvien mukaan AINAKIN 15 pinnaa tehnyt noissa kahdeksassa ottelussa. Ehkä enemmänkin.
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Nostetaanpa ikivanhaa ketjua ylöspäin. Perrinin Erkki on pistepörssin #2 ja syöttöpörssin kärki. Ässät-ottelu nosti miehen tasan 100 maalin mieheksi SM-liigassa (runkosarjan osalta), pelejä tähän saavutukseen tarvittiin 314 kappaletta.
Eli Perrinin 100 maalin raja SM-liigassa on yhden osuman päässä. Perrin ei ole tehnyt tällä kaudella maaleja aiempien kausien malliin, joten jää nähtäväksi ehtiikö rajapyykkiosuma syntyä tämän kauden aikana.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siirretään tuolta mediaketjusta:

Eric Perrin haluaa pelata Jääkiekkolehden mukaan vielä ainakin vuoden kuluvan kauden lisäksi ja JYP lienee ainut vaihtoehto. Ykkössena ongelma siis ratkaistu. Immonenhan teki juuri kahden kauden pahvin KHL:ään eli vapautuisi juuri sopivasti sitten.

Kyllä maistuu!

Erittäin hieno uutinen, jos Eric meinaa JYPissä vielä jatkaa. Ainakaan harjoituskaudella vauhti ei ole näyttäneen hidastuneen vaan pikemmin päinvastoin. Ericin lisäksi kolmellatoista (13) pelaajalla loppuu sopimus tähän kauteen (lähde Jatkoaika.com), mukaanlukien nykyinen maalivahtikaksikko, Wärn, Louhivaara ja Abid. Eli mahdollista paikattavaa löytyy suhteellisen paljon, joten Perrinin jatko helpottaisi asiaa jonkin verran.

Tämän kauden aikana nähdään, onko Perrinistä vielä ensi vuonna 1.sentteriksi, vai 2.sentteriksi isolla ylivoimavastuulla.

Toivon mukaan jatkaa, tulokset puhukoot puolestaan.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Itse ajattelin, että ei Perrin enään ensikaudella pelaisi, mutta mikäs siinä jos intoa riittää. Ainakin tämänkauden alkuun Perrin on edelleen ollut todella hyvä. Varmasti on sitä vielä pari kautta.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Perrinille on aina paikka ja palkkakin varmasti laskeva, joten kelpaa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
No tästä en nyt tiedä. En usko, että Perrin palkan suhteen hirveästi on tinkimässä jatkossakaan. Kyllähän mies hyvin viihtyy joukkueessa, mutta uskoisin palkan olevan samaa tasoa jatkossakin.

Joo totta, riippuu tietysti paljon tämän vuoden esityksistä ja siitä, tehdäänkö sopimusta vuosi kerrallaan tästä eteenpäin. Nousussa ei kuitenkaan ole!
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Sellainen huomio, että Perrin on saanut 100 liigamaalia täyteen ja tällä erää validi lukema lienee 101 häkkiä.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Tulot

Eric Perrinin verotietojen mukaan mies on nostanut yllättävän pientä palkkaa kuluneena verovuonna. IL:n mukaan summa on 220 626 €, josta veroa on maksettu 46,3 %.
Muistaakseni joskus viime syksynä spekuloitiin palkka 280 000 tienoille (Veikkaajassa tai Jääkiekkolehdessä) ja oli listalla kolmanneksi kallein pelaaja. Ykkösenä oli Ville Peltonen, jonka luvut ovat 292 220 € ja 47,4 %.

Voiko tosiaan olla, että Perrin saa ulkomailla pelatusta vuodesta käteen vain ~140 500 €?
 
Suosikkijoukkue
JYP
Voiko olla että ulkomaalainen pelaaja saa "signinbonuksen" sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.... Tämä on lähdeveron alainen kertakorvaus eikä näy ennakonpidätyksen alaisessa bruttopalkassa...
Toki koko kauden tulot voi jaksottaa kaudelle vaikka 60 kiloa syksyllä ja 200 kiloa keväällä. Jääkiekkokausi ei ole verovuosi.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eric Perrinin verotietojen mukaan mies on nostanut yllättävän pientä palkkaa kuluneena verovuonna. IL:n mukaan summa on 220 626 €, josta veroa on maksettu 46,3 %.
Muistaakseni joskus viime syksynä spekuloitiin palkka 280 000 tienoille (Veikkaajassa tai Jääkiekkolehdessä) ja oli listalla kolmanneksi kallein pelaaja. Ykkösenä oli Ville Peltonen, jonka luvut ovat 292 220 € ja 47,4 %.

Voiko tosiaan olla, että Perrin saa ulkomailla pelatusta vuodesta käteen vain ~140 500 €?
Tuloja on voitu "piilottaa verottajalta" rahastoon 100 000€.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän alkaisi olla aika täräyttää Ekille 2 v jatkolappu, kun mies on suoraan sanonut haluavansa pelata vielä 2 vuotta ja nimenomaan JYPissä. En usko, että miehen taso tuosta parissa vuodessa oleellisesti laskee, vaikka ihan parhaaat päivät alkaisivatkin olla takana. Mahtava johtaja joukkueellemme!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös