Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
2.12 Ässät - KooKoo, pari lippua Syöpyköille pistetty matkaan. Aivan loistava kampanja kyseessä, iso hattu Porin suunnille tästä.

Koitetaan josko pari seurarajat ylittävää saisi vielä haastettua:
@Sämppäri pidetään kiekko jäässä ja seurat pystyssä
@Bread Boy Kai me tahdotaan joulukuussa KooKoon (vieras)matsiin väkeä?

edit: typo jouluukuussa -> joulukuussa
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Koitetaan josko pari seurarajat ylittävää saisi vielä haastettua:
@Sämppäri pidetään kiekko jäässä ja seurat pystyssä
Ässät-Kärpät, Ässät-IFK, Ässät-Tappara. Jokaiseen peliin kaksi lippua jokaiselle kolmelle lahjoituskohteelle.

Vaikka mulla on tietynlainen ryssän trollin maine tällä palstalla, niin en mä halua tippaakaan, että yksikään kotimainen seura kaatuisi tähän vaikeaan tilanteeseen. Työttömiä on jo liikaa, ja onhan Ässät vanha rakas vihollinen. Muutenkin tämänlainen toiminta on lähellä sydäntä, ja kun samalla on mahdollisuus tukea myös kaikkia ihmisiä koskevia asioita, mitä lahjoituksien kohteet edustavat, niin päätös tukea on helppo.

Oikeestaan tää on niin hieno kampanja, että otan firmassakin tän puheeks rahaliikenteestä vastaavan kanssa. Vaikka tuetaan jo Jokereita, niin varmasti myös tähän tarkoitukseen lohkeaa kassasta rahaa. Kyseessä on kuitenkin iso asia ja yrityksellä on toimintaa myös Satakunnassakin päin.

Tsemppiä Ässille jatkoon. Kaikkea hyvää.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Ässät-Kärpät, Ässät-IFK, Ässät-Tappara. Jokaiseen peliin kaksi lippua jokaiselle kolmelle lahjoituskohteelle.
Mahtavaa, jos täällä olisi tykkäykselle joku "next level", niin nyt pamahtaisi. Helvetin hyvä homma, että näinä vaikeina aikoina vedetään yhtä köyttä ja tehdään toimia mistään seurarajoista tai muusta huolimatta.

Kiitos, vastasit haasteeseen upeammin kuin oletin! Toki oletin vastausta huutoon, mutta ylitit kyllä positiivisessa mielessä sen, mitä oletin realistiseksi.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täällähän tulee melkein tippa linssiin, meillä on upea kiekkoyhteisö!
Kiitos kaikille jo osallistuneille.
Mä en nyt tässä vaiheessa osta tämän enempää. Keväällä ostin nipun playoff-lippuja, sen päälle kausarit, fanikrääsää, hallin palveluiden käyttämistä... olen kyllä oman osani tehnyt. Hengityssuojaimiinkin mennyt jo 60 euroa rahaa, mutta kuinka paljon tuosta menee seuran kassaan? Toivottavasti iso osa, sillä näitä saa ihan avoimella kaupalla ostaa, omalla printillä luokkaa vitosella / kpl. Jos organisaatio saa tuosta vaan euron tai pari, niin kusetuksen makua on.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kannoin pienen korteni kekoon.

Satasairaalalle 2 lippua per ottelu.
-ke 18.11. Ässät-Pelicans
-ke 2.12. Ässät-KooKoo
 
“It’s now very common to hear people say “I’m rather offended by that”, as if that gives them certain rights. It’s actually no more than a whine. “I find that offensive”. It has no meaning, it has no purpose, it has no reason to be respected as a phrase. “I’m offended by that”, well so fucking what.” -Stephen Fry

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ihastelin vain täällä meininkiä, ja meinasin prkl itse kokonaan unohtaa osallistua. Kaksi lippua on nyt ostettu Syöpyköille tuohon 31.10 Ässät-Kärpät otteluun. Onhan siinä silloin vieläpä halloween ja kaikkea. Enkä tosiaan uskaltanut ostaa mihinkään kauhean kaukana olevaan otteluun, kun ei tästä tilanteesta tiedä..

Syöpykät valikoituivat kohteeksi ainakin nyt siksi, että siellä jos missä toimitaan hyvin raadollisten ja sanalla sanoen julmien asioiden parissa, jollaista yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua käymään läpi. Näin ollen siis elämänlaadun kohentaminen tulee tarpeeseen jos milloin..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy