Ässien kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2019–2020

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Leijonat
Hyvä pointti sinulla, Guillermo. Mikäpä sen parempaa viikonlopun urheiluviihdettä kuin käydä vieraissa kaatamassa hallitseva mestari ja päälle vielä Suomen eka paikka jalkapallon arvokisoissa. Lykkyä tykö, että niin Ässät kuin Huuhkajatkin voittaisivat kamppailunsa.

Paljon kiitoksia tiedosta, nelisenkymmentä henkeä siis menossa matkaan. Hyvä hyvä. Uudet osallistujat kelpaisivat siis... oolrait, saamanne pitää. Ei ollut vielä tarkoitus osallistua tälle reissulle, mutta sekä tapaninpäivän megamatka Vaasaan että piipahdus idässä kiinnostavat. Luulisin osallistuvani molemmille matkoille, ainakin tekisi mieli. Olisi hienoa olla ekalla fanireissulla juuri Vaasassa, jossa Ässät melkein putosi Mestikseen kymmenisen vuotta sitten ja jossa kävin isoisän kanssa hieman yli vuosi sitten todistamassa Ässien 3-1 tappiota Kotkaniemen kriisisyksyn aikaan. Pataljoona oli silloinkin paikalla, olin samassa päädyssä mutta eri puolella sitä.

Revanssin hetki sitten joulupyhinä.
 

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
Vittu kun täytyy tulla tuotaa turhanpäiväistä kumikuulaa tuolta telkkarista silloin perjantaina, olisi varmaan tullut hieno vierasreissu Hämeenlinnaan.
Noh, itse ainakin aion mennä varmasti matalista kannattajamääristä jotka saapuvat sinne pataa kannustamaan huolimatta katsomaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös