Ässät vs. Lukko – missä mennään kaudella 2006–2007?

  • 23 093
  • 162

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
TosiFani kirjoitti:
Ja mielestäni tässäkin ketjussa aika moni Lukko fani muistelee kaukaisempaa menneisyyttä, kun Ässä fanit tuntuvat keskittyvän viime kauteen...

Tosiasia on, että viime kauteen keskittyminen tulee vielä lisääntymään, kun tästä kaudesta ei taida tulla yhtään mitään. Vilkaisin tuossa Ässien harjoitusotteluiden saldon ja se näytti joukkueelle sopivasti kovin punaiselta eli kolme tappiota.

Raumalla kukaan ei muistele viime kautta kuin ehkä painajaisissaan. Alkava kausi on sitten sitäkin sitäkin mielenkiintoisempi. Lähestulkoon koko kiekkoa seuraava Suomi (porilaisia lukuun ottamatta) veikkailee Lukolle hyvää sijoitusta ja yleensä menestystä. Porista tulleelle Mika Toivolalle on katettu kaikki menestymisen mahdollisuudet, joukkue on uusittu hänen mielensä mukaiseksi. Lisäksi juhlavuotta lähdetään pelaamaan uusitussa hallissa.

Lukon ennakoitavissa oleva menestys tuntuu olevan liian kova pala joillekin porilaisille. Lukko-fanien tyytyväistä hykertelyä pyritään häiritsemään milloin milläkin keinolla. Keskustelut ja vertailut joukkueiden historiasta ovat jo surkuhupaisuuden huippu. Alkavalla kaudella ei ole merkitystä sillä, mitkä olivat joukkueiden voimasuhteet 60-luvulla tai sillä, mitä korkki kirjoitti Kiekkopesään vuosituhannen vaihteessa.
Toivon kuitenkin, että kauden loppuvaiheissa Ässien pelien jo loputtua porilaiset ryhmittyisivät samalla tavalla Lukon taakse kuin suurin osa Lukon kannattajista viime keväänä Ässien. Minäkin kehtaan sanoa tuulettaneeni täysillä Ässien puolesta koko play-offien ajan.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
peno kirjoitti:
Ja tämäkö on se hyvä kotiyleisö? Jos ei satu olemaan vierasfaneja hallissa, tai sattuvat muuten vaan olemaan hiljaa, niin silloin jäpitellään vaan?

Nyt ymmärsit väärin. Satun tietämään eli minulle on kerrottu, että porissa huudetaan ensi kaudella yhtä vähän tai paljon kuin Raumallakin. Että kannattaisi siellä porissakin nyt katsella miten pelit lähtevät sujumaan. Voi nimittäin olla, että syksyllä voidaankin Raumalta kysellä, miksei siellä huudeta. Desibelitaso hallissa on suoraan verrannollinen joukkueen menestyksen suhteen, ja se on 2000-luvun osalta kutakuinkin tasan näiden kahden kylän osalta.

TosiFani kirjoitti:
Miksi sen aikaisesta raumalaisyleisöstä ei kohistu valtakunnallisessa mediassa??

Nyt jompikumpi muistaa väärin, todennäköisesti minä, kun mutu-pohjalta rupesin muistelemaan.

Anyway, juttu alkaa olemaan jo sen verran väsynyttä että menen maate. Kiva näitä kumminkin on huomenna töissä lukea kun ei muutakaan tekemistä ole.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hearsay kirjoitti:
Tosiasia on, että viime kauteen keskittyminen tulee vielä lisääntymään, kun tästä kaudesta ei taida tulla yhtään mitään...

Lukon ennakoitavissa oleva menestys tuntuu olevan liian kova pala joillekin porilaisille...

Ennakkoasetelmissa Porissa on totuttu olemaan sijoilla 11 - 14. Onneksi ratkaisevat pelit pelataan vasta ensi keväänä.

Ehkä Lukon ennakoitavaa menestystä suurempi ongelma on ollut raumalaisille tämä Ässien jo toteutunut menestys...
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Hearsay kirjoitti:
Minäkin kehtaan sanoa tuulettaneeni täysillä Ässien puolesta koko play-offien ajan.
Niin täälläkin tuuletettiin Ässien värejä ja jopa tietoisena, että nämä pohjoisen velikullat pissivät hunajaa asian johdosta vielä 20 seuraavaa vuotta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yuppi kirjoitti:
Anyway, juttu alkaa olemaan jo sen verran väsynyttä että menen maate. Kiva näitä kumminkin on huomenna töissä lukea kun ei muutakaan tekemistä ole.
Hyvät yöt. Odottakaamme yhdessä innolla Modejen ilmoituksia huomispäivänä ;).

Kyllähän molemmilla on se yhteistä, että kun peli kulkee hallissa riittää porukkaa ja kun ei kulje, niin hallissa ei ole kuin kausikorttilaiset (hieman kärjistäen).

Kuumat on väittelyt, kausi lähenee ja sen huomaa.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
TosiFani kirjoitti:
Miksi sen aikaisesta raumalaisyleisöstä ei kohistu valtakunnallisessa mediassa??

Niin mitä nyt sitten voidaan pitää kohisemisena ja mitä täysin ylivietynä ilmiönä 70-luvulta peräisin olevan sanonnan perusteella.

Mutta itse asiassa tuon Tihonovin ajan raumalaisyleisöstä - etenkin kaudella 1999-2000 - puhuttiin kyllä todellakin valtakunnallisia medioita myöten. Ei kieltämättä samassa naurettavassa mittakaavassa kuin näistä viime kevään wannabe-Geronimoista, mutta Äijänsuon yleisö todellakin huomioitiin. Muun muassa Maikkari (jota täällä nyt näköjään porilaisten osalta arvostetaan jumaluuden rajoille asti) otti useaan otteeseen kantaa siihen kuinka opiskelijoista silloin suurimmissa osin koostunut haalariporukka loi Äijänsuolle hurmoksellisen keski-eurooppalaisen meiningin.

Että se siitä sun muistista.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Johan on taistelut.

Eiköhän lyödä ensin tosiasiat pöytään. Lukko on (jopa selkeästi.?) varakkaampi seura kuin nyt velaton Ässät, ainakin toistaiseksi, näin ollen Raumalla on paremmat resurssit tällä hetkellä. Historian suhteen Ässät on menestyksekkäämpi, perinteisyydeltään molemmat joukkueet ovat aika tasapäisiä. 2000-luvulla Lukko on ollut niskan päällä, viime kaudella kuitenkin Ässät kyykytti Lukkoa selkeästi.

Lukkofanit täällä julistavat, että täällä päin leijutaan nyt kusi päässä pilvissä. Itelle jääny kyllä sellainen kuva, että melko harva Porilainen julistelee varmoja p/o paikkoja ja viime kauden uusintaa. Kyllä täällä realiteetit on tiedossa, viime kauden jälkeen vaan tiedetään ja toivotaan kaiken olevan mahdollista. Kyllähän meillä on ennakkoasetelmiin nähden liigan kovin ykkösketju sentään. Ei tässä silti mitään muuta odoteta, kuin pohjaa tulevien vuosien menestykselle. Jokainen voitettu pleijari peli on extraa tulevallakin kaudella.

Porilaisten väittämistä puolestaan tuo, että Raumalaisia suunnattomasti häiritsisi meidän menestys on vääryys. Jokainen tuntemani/tietämäni Raumalainen on Ässien puolella viime kauden pleijareissa ollut. Ja varmasti jos oma rakas Ässät on ulkona leikistä aikaisemmin kuin Lugu, niin itse toivon Lukon (ja HIFK:n) menevän mahdollisimman pitkälle.

Eniten kuitenkin keskustelua tuntuu herättävän yleisöpuoli. No sehän nyt on selvää, että Porissa on TÄLLÄ HETKELLÄ ehdottomasti liigan paras kotiyleisö (niin pelaajien, valmentajien, median kuin Tapparan tj:nkin mielestä). Se titteli on täysin vietävissä ja tottakai riippuvainen joukkueen pelitavasta ja esityksistä.

Siitä tittelistä toivottavasti sitten pistetään kova kisa päälle Raumallakin, ainakin muutaman viime kauden aikana on aika lattea tunnelma ollut Isomäkeen verrattuna peleissä mitä olen Äijänsuolla käynyt todistamassa. 14.9 sitten nähdään josko Raumalla halutaan vastata Isomäen antamaan haasteeseen muiden joukkueiden kannattajille. Porissa uskon tunnelman olevan korkealla alkukaudesta ja pelillinen puoli sitten osoittaa loppukauden suunnan. Siinä ehkä täällä ollaan edessä, että vaikka kuinka rämmittäisi niin ainakin Lukko ja HIFK peleihin on joka kerta odotettavissa "lähes" täyttä hallia ja hyvää meininkiä. Toisin kuin esim viime kauden Lukko-Ässät peleissä kauden loppupuolella. Ja onhan Ässien kotiyleisö kautta aikojen se tunnetuin, huolimatta sikakatsomoista ja Jokerien soihtuavista fanilaumoista. Kun puhutaan "kautta aikojen parhaista tunnelmista", poikkeuksetta aiheeseen kuuluu nämä 70-luvun legendaariset Isonmäen finaalit ja tulee varmasti olemaan viime kauden pleijarifiilis. Sen tietää jokainen, joka noita pleijareita oli paikan päällä todistamassa (ennenkaikkea Tappara-sarjaa).

Turhankin totista vääntöä täällä, vaikka pakko myöntää, että hymyssä suin tulee lueskeltua ja kauden alun odottelu tuntuu vain tuskaisemmalta näiden ah-niin-ihanan-katkerien provojen ansiosta.

Ässien eduksi tässä rakas naapuri kiistassa laskisin padan "imagon", pelattiin paikkakunnalla kuin paikkakunnalla (Raumaa lukuunottamatta), tuntuu että Ässien vierailut kiinnostavat enemmän. Tämä kylläkin mutu-tuntumalla. Saas nähdä onko Toivolalla jotain taikarohtoja tämän ilmiön kääntämiseksi ensi kaudella.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan turhaa vääntöä jostain tunnelmasta.

Kukaan ei varmastikaan kiistä, että Isonmäen tunnelma oli infernaalinen viime kauden pudotuspeleissä. Vastaavasti Raumalla mm. Tihonovin aikaan oli loistava tunnelma, lisäksi Rautakorven aikana mm. HIFK-sarjassakin hallissa riitti meteliä... Mitä paremmin menestyt sitä paremmin yleisökin on mukana, tuota faktaa on vaikea kumota.
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Rauman yleisöön on vaikea ottaa kantaa, koska en ole siellä kuin ehkä kerran kaudessa.
Porissa olisi kuitenkin ollut viime keväänä vielä jonkin verran isompi meteli, mikäli kaikki kunnon fanit olisi päässyt paikalle. Hyvinhän siellä yleisesti porukka äänteli, mutta paljon oli poissa niitä oikeita faneja, jotka ei sitten lippuja saanutkaan.
Porin yleisö on mahtava, mutta saattaa olla että Raumallakin on meno hurjaa, kun pelit menee hyvin.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hearsay kirjoitti:
tästä kaudesta ei taida tulla yhtään mitään. Vilkaisin tuossa Ässien harjoitusotteluiden saldon ja se näytti joukkueelle sopivasti kovin punaiselta eli kolme tappiota.

Voit toki olla oikeassa. Mutta muistatko kun Lukko ei Lehkosen aikana hävinnyt kesällä peliäkään ja miten sitten sarjassa sujui?
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
TylerDG kirjoitti:
Ässien eduksi tässä rakas naapuri kiistassa laskisin padan "imagon", pelattiin paikkakunnalla kuin paikkakunnalla (Raumaa lukuunottamatta), tuntuu että Ässien vierailut kiinnostavat enemmän. Tämä kylläkin mutu-tuntumalla. Saas nähdä onko Toivolalla jotain taikarohtoja tämän ilmiön kääntämiseksi ensi kaudella.

Katselin tuossa yleisökeskiarvoja viimeisen viiden kauden ajalta, ja joka vuosi Lukko on vierashalleissa vetänyt enemmän yleisöä kuin Ässät.

Tuosta Tihonovin ajasta sen verran, että miehen ensimmäisellä kaudella Lukko taisi olla liigan kovin kotijoukkue ja tunnelma Äijänsuolla aivan mahtava. Se kyllä huomioitiin niin Iltapäivälehdissäkin, kuin muissakin medioissa. Tuon kyseisen kauden jälkeen onkin Äijänsuolla ollut huomattavasti hiljaisempaa, ikävä kyllä.
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
jupster kirjoitti:
Raumalla ihmiset tulevat mielestäni hallille enemmänkin Lukon menestyksen mukaan. Samalla kaudella Lukko-Hifk playoff-sarja oli parasta tunnelmaa mitä olen jääkiekko-ottelussa koskaan nähnyt. En toki ollut playoff sarjaa katsomassa Porissa viime kaudella.

Puuttumatta nyt sen kummemmin täällä käytävään tiukkaan vääntöön, niin totean, että olin itsekin katsomassa pelin tuosta Lukko-Hifk -sarjasta. Juuri sen, jossa käytiin tuo Penan käskyttämä joukkonahina. Mielestäni hallin tunnelma oli valovuoden jäljessä Porin viime vuoden vastaavasta. Hyvää yritystä toki oli, mutta suurimmaksi osaksi kannustus keskittyi "Pentti on pelle" -huutoihin tai vastaaviin.

Kyllä se tunnelma on paljon kiinni pelitavasta ja menestyksestä. Niin se on joka paikkakunnalla. Porissa on suurena etuna muihin nähden juuri tuo legendaarinen seisomakatsomo.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Johto kirjoitti:
Katselin tuossa yleisökeskiarvoja viimeisen viiden kauden ajalta, ja joka vuosi Lukko on vierashalleissa vetänyt enemmän yleisöä kuin Ässät.

Jos pudotetaan listalta Lukon ottelut porissa ja ässien raumalla, niin ero tasoittuu.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
mjarkko kirjoitti:
Jos pudotetaan listalta Lukon ottelut porissa ja ässien raumalla, niin ero tasoittuu.

Pitää paikkansa. Itse uskon, että molemmat joukkueet vetävät ensi kauden vierasotteluissaan hyvin yleisöä halleihin. Myös paikalliskamppailuissa on lupa odottaa täysiä katsomoita sekä Porissa että Raumalla. Ensi kauteen lähdettäessä Lukon ja Ässien väliset asetelmat ovat mielestäni mielenkiintoisimmat yli 10 vuoteen. Toivottavasti tämä näkyy myös kaukalossa, ja näemme vähintään 6 kiihkeää paikallisottelua.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kyllähän porilaisessa ja raumalaisessa luonteessa on selvät erot. Porilaiset ovat kovempia innostumaan ja vauhtiin päästessään jopa varsin epäsuomalaisen estottomia. Raumalaissa on taas on enemmän satakuntalaista hiljaisuutta ja kieroilua, karrikatyyrina voisi puhua hiljaisista savolaisista. Hegemonia on myös Raumalla paljon isompi juttu kuin Porissa, Raumalla on kansanhuvi kertoa porilaisvitsejä, Porissa raumalaiset ovat vain yksi stereotyyppi ruotsalaisten, homojen, mustalaisten ja muiden vähemmistöjen ohella.

Toisaalta taas porilaisilla tämä innostus heittelee laidasta laitaan, Raumalla kannustus on tasaisempaa. Raumalla ollut keltaisten haalarien sirkus silloin muutama vuosi takaperin oli hyvinkin ulkopaikkakuntalais ja olutvetoinen opiskelijajuttu, perus Lukko-fani oli hiljempaa. Porissa seisomakatsomossa on näitä kahjoja ihan omasta takaa, mutta istumapuolen innoittamiseen vaaditaan jo paljon enemmän, mutta kuitenkin se kynnys on matalampi kuin Raumalla.

Kyllä Lukko-huumasta ilmestyisi lehtiin kirjoituksia jos Lukko tiensä finaaliin raivaisi, mutta viime kevään mediahuomion ylittäminen lienee mahdotonta, niin paljon patoutunutta tunnetta pääsi Porissa ilmoille viime keväänä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
mjarkko kirjoitti:
Jos pudotetaan listalta Lukon ottelut porissa ja ässien raumalla, niin ero tasoittuu.

Toinen Lukon vierasyleisö lisäävä pelisarja on aikoinaan ollut TPS-Lukko, mutta se lienee hiipunut viime vuosina. Ässillä ei Rauman lisäksi ole muuta vieraspeli-paikkaa jossa olisi jonkinlainen perinne Ässä-matseista. Tappara ja HIFK-yleisön joukossa on tietty ydin joka toki syttyy Ässäpeleihin ihan eri lailla, mutta suurta massaa Ässät ei sinällään puhuttele. Tosin nyt syksyllä on jonkinlainen piikki odotettavissa.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Major Julli kirjoitti:
Kyllä Lukko-huumasta ilmestyisi lehtiin kirjoituksia jos Lukko tiensä finaaliin raivaisi, mutta viime kevään mediahuomion ylittäminen lienee mahdotonta, niin paljon patoutunutta tunnetta pääsi Porissa ilmoille viime keväänä.

Nyt osuit asian ytimeen. Kaudesta toiseen allapäin Isomäestä kotiin raahustaminen on varmasti jättänyt syvät arvet paatuneiden Ässä-fanien sieluihin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
TosiFani kirjoitti:
Väitän, että valtaosa Lukko faneista asuu Satakunnassa, Rauman alueella. Toisaalta valtaosa Ässä faneista asuu myös Satakunnassa, Porin alueella. On turha väittää, että "suuri osa Lukon kannattajakunnasta asuu Satakunnan ulkopuolella", pötypuhetta.

Suuri osa ja suurin osa on kaksi aivan eri asiaa, minkä luulisi sinunkin tietävän. Lukutaito kunniaan. Kyllä on täysin perusteltua sanoa, että suuri osa on Satakunnan ulkopuolelta (Laitila, Pyhäranta, Ugi). Muutenkin juttusi ovat muuttuneet vajaan vuoden aikana asiallisista lähinnä säälittäväksi provoiluksi. No eipä toki voi sanoa, että ainoa lajissasi olisit. Provoilijoita löytyy molemmista leireistä, mutta jotenkin on kuitenkin ikävä niitä sisäpiirijuttuja, vaikkeivät aina pitäneetkään paikkaansa. Toisaalta tämän ketjun tarkoituksena kai onkin piikitellä naapuria puolin ja toisin...

Ja tuosta hallin hiljasuudesta. Totta on, että Rauman hallissa on usein tunnelma kuin raamattupiirissä. Istumakatsomossa kun yrität kannustaa, niin saat todennäköisesti osaksesi vain hymähtelyä ja huvittuneita katseita. Ajoittain tunnelma saattaa kyllä nousta kattoon. Esimerkiksi Penan käskytykset edelliskauden puolivälierissä saivat kyllä yleisön innostumaan. Outoa kuitenkin on, että vieraspeleissä Lukko-fanit ovat aina hyvinkin äänekkäitä. Olisikohan alkoholilla sitten vaikutusta
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
jupster kirjoitti:
Mitä tunnelmaan tulee, niin kyllä näkisin asian niin, että molemmilla tunnelma on riippuvainen peliesityksistä. Tai voisin sanoa, että Porissa enemmänkin pelitavasta. Vaikka joukkue ei runkosarjassa menestyisikään, niin kovaa pelaavaa ja koiruuksia harrastavia pelaajia Porissa tullaan kyllä katsomaan sarjataulukosta riippumatta. Olin itse katsomassa tuolla 04-05 kaudella Porissa peliä ja tunnelma oli aivan huima seisomakatsomossa. Tällöinhän Lukko kyykytti joukkueiden historiassa pahiten Ässiä.

Joo, sellanen muistikuva on että toissa kaudella alkoi seisomakatsomossa olla jo hitunen vanhan ajan meininkiä. Aiempiin vuosiin verrattuna tasaisempi, kohtuullinen runkosarja, muutama mielenkiintonen pelaaja sekä hieman päätään nostava fyysisyyden aste saivat yleisön heräilemään. Nöyrillä mielin liikkeellä niin joukkueen taisteleva yleisilme riittää jo sytykkeeksi. Lukko -pelien lisäksi lauantai-illan klassikot HIFKiä ja Jarkko Ruutua vastaan ovat jääneet mieleen.

En ole Raumalla pyörinyt joten en ihan tarkkaan tiedä homman nimeä. Tihon aikana tuli menestystä (runkosarjassa), Lehkosen aikana pelityyli taisi olla miellyttävän fyysinen ja viihdyttävä, mutta ei kovin menestyksekäs. Jonkinlainen tasapainohan tuohon on löydyttävä, jatkuvasti häviävää joukkuetta eivät massat tule katsomaan. Eikä se taistelukaan jatku koko kautta. Mutta, pitää paikkansa että Porin seisomakatsomo rakastaa rososia ja ilkeitä kavereita. Tosin, minkä jengin fanit ei rakastaisi. Ihan mukavan kokonen seisomakatsomo meidän vanhassa ladossa herätetään kuitenkin helpoiten henkiin muutamalla kovalla niitillä ja in your face -pelityylillä. Viime kausi meni sikäli melkein nappiin. Toivola loi juuri oikeanlaista henkeä joukkueeseen ja satuimme saamaan pelityyliin sopivia pelaajia jengiin. Nickerson, neloskenttä...vuosi sitten tähän aikaan ei pelaajien viihdearvoa ja asennetta olisi voinut allekirjottaa. Mutta nyt voi - ja ohan Ässäleirissä vedetty ainoat oikeat johtopäätökset ja kasattu joukkuetta täsmälleen oikeaan suuntaan. Jäähyennätykset eivät välttämättä mene rikki mutta uskosin että Isomäessä viihdytään mukavasti tulevallakin kaudella. Menestyminen vaatii tiivistä pelisysteemiä, puolustuspeliä, maalivahtipelin onnistumista sekä erikoistilanteiden hyödyntämistä idioottimaisessa jäähyrumbassa.

Joo...viime kausi hakee vertaistaan SM-liigan historiassa. Tuollaista puskista tulemista tuskin Ässät -tai kukaan muukaan- onnistuu lähitulevaisuudessa tekemään. Isomäki leimahti liekkeihin jo runkosarjassa, joukkueen ja yleisön välille syntyi hieno side. Playoff´sit olivatkin yhtä juhla, erityisesti Tappara-sarjan tunnelma oli aivan käsittämätön. Halli pullisteli, lämpöä pukkasi niin perkeleesti - ja meteli jo alkuverryttelystä lähtien oli uskomatonta. Helvetin hienoa meininkiä!

Niin, ohan Lukko spekuloitu vahvasti neljän joukkoon, kenties tämä kausi voi olla Se Lukon kausi. Mutta finaaleihin eteneminen vaatii monen asian loksahtamista kohilleen pienien marginaalien pleikkareissa. Asia joka Raumallakin on jouduttu useasti toteamaan.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
mjarkko kirjoitti:
Voit toki olla oikeassa. Mutta muistatko kun Lukko ei Lehkosen aikana hävinnyt kesällä peliäkään ja miten sitten sarjassa sujui?

Taidetaan muistaa vähän eri tavalla nämä asiat. Ika Lehkosen kaudella Lukko hävisi kenraaliharjoituksen HPK:lle Hämeenlinnassa 12-0 Jan Lundellin seisoessa maalilla.
Kyllä harjoituspelit jotain suuntaa antavat tulevalle kaudelle, vaikka niiden varaan ei onneksi tarvitse pahemmin laskea. Ässien pari tappiota elokuun alkuun ei ole vielä kauhean iso juttu.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
RaLu kirjoitti:
Taidetaan muistaa vähän eri tavalla nämä asiat. Ika Lehkosen kaudella Lukko hävisi kenraaliharjoituksen HPK:lle Hämeenlinnassa 12-0 Jan Lundellin seisoessa maalilla.
Kyllä harjoituspelit jotain suuntaa antavat tulevalle kaudelle, vaikka niiden varaan ei onneksi tarvitse pahemmin laskea. Ässien pari tappiota elokuun alkuun ei ole vielä kauhean iso juttu.

Ikahan valmensi lukkoa kahden kauden alussa. Muistaisin että toisella näistä näistä Lukko ei kotimaiselle porukalle hävinnyt. Mitään faktaa asiasta ei ole esittää, todennäköisesti kyseessä oli "omat pojat"-projektin avaus elikkä kesä 2002.

Harjoitusotteluiden tuloksilla ei ole suurtakaan merkitystä, tosin ei niiden voittaminen kai huono asia ole.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
mjarkko kirjoitti:
Ikahan valmensi lukkoa kahden kauden alussa. Muistaisin että toisella näistä näistä Lukko ei kotimaiselle porukalle hävinnyt. Mitään faktaa asiasta ei ole esittää, todennäköisesti kyseessä oli "omat pojat"-projektin avaus elikkä kesä 2002.

Harjoitusotteluiden tuloksilla ei ole suurtakaan merkitystä, tosin ei niiden voittaminen kai huono asia ole.

Oikein taidat muistaa. Lehkosen Lukko pelasi hyviä harjoitusotteluita tuota HPK-murskatappiota lukuunottamatta. Omakohtaisten kokemuksieni mukaan harjoitusotteluista ei voi tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä tulevan kauden menestyksestä.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
mjarkko kirjoitti:
Ikahan valmensi lukkoa kahden kauden alussa. Muistaisin että toisella näistä näistä Lukko ei kotimaiselle porukalle hävinnyt. Mitään faktaa asiasta ei ole esittää, todennäköisesti kyseessä oli "omat pojat"-projektin avaus elikkä kesä 2002.

Harjoitusotteluiden tuloksilla ei ole suurtakaan merkitystä, tosin ei niiden voittaminen kai huono asia ole.

Projekti alkoi 2001 ja silloin myös tuo suurinumeroinen tappio näki päivänvalon.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
mjarkko kirjoitti:
Ikahan valmensi lukkoa kahden kauden alussa. Muistaisin että toisella näistä näistä Lukko ei kotimaiselle porukalle hävinnyt. Mitään faktaa asiasta ei ole esittää, todennäköisesti kyseessä oli "omat pojat"-projektin avaus elikkä kesä 2002.

Harjoitusotteluiden tuloksilla ei ole suurtakaan merkitystä, tosin ei niiden voittaminen kai huono asia ole.

Ika valmensi Lukko kolmen kauden alussa eli 2001,2002 ja 2003. Marraskuun alussa 2003 Rautakorpi korvasi Ikan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rommeli kirjoitti:
Suuri osa ja suurin osa on kaksi aivan eri asiaa, minkä luulisi sinunkin tietävän. Lukutaito kunniaan. Kyllä on täysin perusteltua sanoa, että suuri osa on Satakunnan ulkopuolelta (Laitila, Pyhäranta, Ugi). Muutenkin juttusi ovat muuttuneet vajaan vuoden aikana asiallisista lähinnä säälittäväksi provoiluksi. No eipä toki voi sanoa, että ainoa lajissasi olisit. Provoilijoita löytyy molemmista leireistä, mutta jotenkin on kuitenkin ikävä niitä sisäpiirijuttuja, vaikkeivät aina pitäneetkään paikkaansa. Toisaalta tämän ketjun tarkoituksena kai onkin piikitellä naapuria puolin ja toisin...

Itse kirjoitat juuri sillä tyylillä, miksi en jaksa enää olla analyyttinen ja fiksu. Kirjoituksesi ei sisällä mitään uutta vaan pyrkimys on ainoastaan kumota minun kirjoitukseni mm. lukutaitoon vedoten tai väheksyen tietojani.

En ole viitsinyt enää kirjoitella tietoja tai asiapohjaisia juttuja paljoa, koska vastanotto on juuri tämän tyylinen. Tässä voi todeta vain, että sitä saa mitä tilaa.

Ymmärrän JanJ:tä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös