Ässät - TPS Su 16.1.2005

  • 54 884
  • 358
Tila
Viestiketju on suljettu.

Cessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigan Siniviivat
Ässien voitolle kaikki kunnia, vaikkakin TPS:n ala-arvoinen peli suorastaan lahjoitti voiton patapaidoille. Toisaalta, edes lahjoja ei saa ellei niitä osaa ottaa vastaan.
TPS:n koko joukkue oli yössä, mutta erityisesti Hulkkonen, joka ei onnistunut missään. Ohimennyt perstaklaus ja avopaikan sössiminen olivat vain jäävuoren huippuja, mies oli läpi ottelun umpisurkea.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
En jaksanut lukea kaikkia viestejä. Samanlaista soopaa kaikki, myös tämä. Mutta lätkä on.

TPS:ssä on tällä hetkellä käytäntö; Sakuun ei kosketa. Sorokins oli jotain nyhjännyt ja seuraavalla kerralla Bouck käytti heti tilaisuuden hyväkseen? Jotain outoa? Näköjään Ässillä sama käytäntö. Koskematon pelaaja on vain Sorokins. Toteutustapana puun takaa.

Rivet'n kommentit hauskoja ottelun jälkeen. Mediapeliä. Tuskinpa seuraavassa pelissä mitään ihmeellistä esittää ellei sen pelin tapahtumat sitä vaadi. Vrt. Jarkko Ruudun haastattelu.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Isaksson
Turkulaista logiikkaa:

Bouck, joka tulee kolmantena tappeluun -> sankari, joka puolustaa omiaan.

Levokari, joka tulee kolmantena tappeluun -> pelle, neiti.

Koivu, joka tulee kolmantena tappeluun - > sankari.

Ruutu, joka uhkaa kostaa - > täys ämmä.

Rivet, joka uskaa kostaa -> sankari.

Turkulainen kiekkofani - > täys ääliö, mutta ei mitään uutta.

Teenkö samanlaisen aikuismaisen päättelytaulun erään joukkueen muutaman satunnaisen kannattajan ajatuksista päätyen yleispäätelmään kaikista? Siis vaikkapa tyylillä kuinka älykästä on seurata maalintekopeliä välittämättä vitut lopputuloksesta vuosi toisensa perään omien keskittyessä kaikkeen muuhuin kuin voittamiseen. Enpä taida viitsiä kun epäilisin sen olevan ihan silkkaa provoilua lapsettaen.

Ässille selkeä voitto, nolottaa koko palloseura tällä hetkellä. Takkiin pelissä ja sitten tappeluksi. Koko systeemi, eritoten peluutus ja äijien asenne on aivan yössä. Tilanne on ihan sama kuin Kojon aikoina. Huomaatteko mitään muuta yhtäläisyyttä yleisasetelmassa, aivan.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi mielenkiintoinen ajatusleikki itsensä kanssa on se, että ajattelee asiat päinvastoin. Siis siten, että miten olisin suhtautunut ja mitä olisin kirjoitellut, jos _meidän_ pelaajan päälle olisi tullut joku tai jos _meidän_ jengin iso poika olisi tullut puolustamaan omiaan. Tai jos _meidän_ joukkueen pelaaja olisi käynyt pukuhuoneen ovella ilmoittamassa: meet You next game (tjsp). Noh, meillä kaikilla on lasimme. Mielenkiintoista seurata kirjoittelua, kun oman lasit ovat kaapissa. Tunnetta peliin, sitä tämä liiga kaipaa. Kaikilla nenät ehjinä ja Kruus piti tuomiot siedettävinä. Huvia kansalle, joka siitä maksaa.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Senior
Mielenkiintoista seurata kirjoittelua, kun oman lasit ovat kaapissa. Tunnetta peliin, sitä tämä liiga kaipaa.

Minua vituttavat nuo pelaajien uhoamiset aivan yhtä paljon, esittävät niitä Ruutu, Nielikäinen, Rivet tai kuka tahansa muu.

Yhtä paljon minua vituttaa loputon jauhanta siitä, kuka oli äijä ja kuka ämmä. Kakaroiden touhua.

Ihan sama, ketkä pelaajat ja mistä joukkueista ovat.

Eniten minua vituttavat tuollaiset Isakssonin kaltaiset kirjoittajat, jotka vain odottavat tilaisuuttaan tulla eri tilanteisiin julistamaan pyhää vihaansa jonkun seuran kannattajia / kaupungin asukkaita kohtaan. Naurettava pelle.

Jokainen voi miettiä tämän ketjun käsikirjoitusta, mikäli Sorokins olisi Tuokko, Levokari kuka tahansa Tepsistä ja Bouck kuka tahansa HIFK:sta. Aivan, tarina kulkisi aivan toisella tavalla. Tuokko olisi neiti.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuolle Rivet'n uhoamiselle ei kyllä kannata kovin suurta painoarvoa antaa. Tuollainenhan kuuluu ihan olennaisena osana P-Amerikkalaiseen kiekkoiluun. Vastustajia psyykataan joka välissä ja kuten ystävämme Sean Avery asian mainiosti ilmaisi: "Vaihtoaitio ei ole istumista varten. Siellä seisotaan ja huudellaan solvauksia vastustajille." Ainahan nämä jenkki- ja kanukkipelaajat ovat uhonneet ja huudelleet kaikenlaista. En usko että Rivet tulee sen kummemmin hakemaan Levokarin päänahkaa seuraavassa matsissa mutta tuskin perääntyykään jos paikka myllyyn tulee.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Tää Levokarin temppu tuntuu vituttavan tepsiläisiä yllättävän paljon. Juuri mitäänhän ei tapahtunut! Pari viikkoa sitten Bouck tuli Koivun ja Ruudun väliin, eikö. No mutta tämähän on eri asia...? Ja siis Rivet on käyny huutelemassa.hehhehheh. Juu siis tämä kiekollinen Montreal puolustaja.

No ei ois ensimmäinen änäri mies jonka ego on kasvanu lennon aikana vähän turhan suureksi. No odotan miehen myllytys kykyjä innolla. Tepsi-faneilla usko miehen kykyihin ei tunnu horjuvan. No, ymmärrän mieshän oli kuitenkin menossa Hollantiin pelaamaan (lue.tappelemaan). Tästä ei puutu enään kun Stouni kitisemästä, onks se pelle muuten tulossa takaisin? Eiköhön turkulaisten kannattais keskittyä pelaamiseen, myllyissä niitä on nöyrytetty jo kohta vuosikymmenen verran.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Viestin lähetti Nielikäinen #25
Mielestäni Koivun voi lukea ko. ottelun perusteella joukkoon Madden, eli niihin, jotka luulivat, että he dominoivat SM-liigaa ja ovat kuninkaita siellä.

Ja mä luulin, että Saku nimenomaan on painottanut, ettei yksi mies enää voi jyrätä miten tahtoo kuten Nylander teki 10 vuotta sitten. Mun mielestä herra on monesti näin sanonut.

Ja tuollaisella nimimerkillä tuskin kannattaa toisten jäähyherkkyyttä arvostella ennen kuin seuraa idolinsa tekemisiä. Nih.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Aika hyvä raportti mielestäni. Lopputuloskin saattoi toki vaikuttaa, mutta siltikin. Mieleen jäi Jukka Koivun eräänlainen vastuunotto huonosta valmistautumisesta. Se oli suorastaan sympaattista, eikohän saranat liene kuitenkin poissa paikoiltaan pukukopin ovesta jo pelkän melun tähden, kun Koivun pappa on kiitellyt omiansa. Taikka mistäs sen tiedän, en ollut paikalla.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti TJ MACKEY
Tästä ei puutu enään kun Stouni kitisemästä, onks se pelle muuten tulossa takaisin? Eiköhön turkulaisten kannattais keskittyä pelaamiseen, myllyissä niitä on nöyrytetty jo kohta vuosikymmenen verran.

Stouni on palannut Jokken sinnikkäistä ponnisteluista huolimatta takaisin Ranskaan joten voitte odotella siellä Hämeenlinnassa vuosittaista kohokohtaanne, pronssipeliä ihan rauhassa.
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jurvanen

KIVENMÄKI EI OLLUT OTTELUN VAKUUTTAJA!

Mitä vittua? Missä sukulaiset ja anopit? Kuka nykyään vakuuttaa, ellei Mave? Mavehan vakuuttaa yhtä varmasti, kuin napajäätikkö sulaa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Grainger
Ja mä luulin, että Saku nimenomaan on painottanut, ettei yksi mies enää voi jyrätä miten tahtoo kuten Nylander teki 10 vuotta sitten. Mun mielestä herra on monesti näin sanonut.

Tarkoitin lähinnä sitä, että kun joukkue on häviöllä ja oma peli ei kulje, niin Koivun tapainen pelaaja alkaa hakkaamaan vastustajia ja pelaamaan sikaa. En toki ole pahemmin nähnyt Koivun NHL-pelejä, mutta tuskin hän siellä alkaa samanlaiseen toimintaan... Siksi laitoin Koivun samaan kastiin Maddenin kanssa.
Koivun tekemisiä ottelussa seuratessa tuli ainakin minulle sellainen kuva, että Koivu luulee olevansa kuningas täällä, vaikka kuinka mediassa onkin antanut kommentteja, ettei hän usko pystyvänsä dominoimaan liigaa.
Ihmetystä herättää myös se, että muistakin Koivun tähän mennessä pelaamista otteluista ole kuullut, että Koivu on keskittynyt vähän liikaa ihan muuhun kuin pelaamiseen. En tiedä, mikä Koivuun on mennyt, mutta kuten sanottua, tuskin koivu NHL:ssä samalla tavalla pelaa...
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Nielikäinen #25
Tarkoitin lähinnä sitä, että kun joukkue on häviöllä ja oma peli ei kulje, niin Koivun tapainen pelaaja alkaa hakkaamaan vastustajia ja pelaamaan sikaa. En toki ole pahemmin nähnyt Koivun NHL-pelejä, mutta tuskin hän siellä alkaa samanlaiseen toimintaan... Siksi laitoin Koivun samaan kastiin Maddenin kanssa.

Siis pelasiko Madden sikaa ja hakkasi vastustajia lyhyellä visiitillään Suomessa.

---

Levokarin tilanteeseentulo näytti ulkopuolisen silmin huvittavalta. Ei se tuliko kolmantena kähinään vaan se tapa. Töllöstä tilanne näytti hetken siltä, että Sorokins pitää kanukkia pihdeissä ja Pale naputtaa nyrkillä niskaan. Siihen päälle vielä Sakun loikka niskaan niin kieltämättä lähti hyvät naurut.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Viestin lähetti JanJ
Taklasi koskematonta The H11nttiä?

Mitähän JanJ tarkoittaa tällä The H11ntillä? Kyseistä ilmaisua ei voi millään liittää Suomen jääkiekon kiistämättömiin keulakuviin, joihin Saku lukeutuu.
Varmasti itsekin tuuletit WorlCupin aikaan kun Saku teki maalin?

Todella törkeätä ja mautonta on vitsailla Sakun sairaudesta. Toivottavasti itse sairastut syöpään, kokeile sitten vääntää vitsiä itsellesi.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Viestin lähetti amok
Siis pelasiko Madden sikaa ja hakkasi vastustajia lyhyellä visiitillään Suomessa.

Eiköhän tässä haettu sitä asennepuolta. Kirjoittaja haki siis sitä, että Koivulla ja Maddenilla oli "mä ownaan tämän liigan"-asenne ja siitä johtuva turhautuminen, kun asiat ei suju.

EDIT: joo. Antaa olla. Selittäkööt jokainen OMAN sielunelämänsä tästä lähin. Minunkin pitäisi olla joskus...

Siellä muuten pelattiin jääkiekkoakin.

Pelasiko Tasku siis yhtään? Miksei joku junnuista voisi tulla ylim. pakiksi?
 
Viimeksi muokattu:

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Levokari tuli kolmantena Sorokinsin ja Bouckin tappeluun...
Koivu teki kunnon mahalaskun...

Just joo... Eipä se nyt niiiiin ihmeelliseltä näyttänyt.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:
assat.com otteluraportista

Linjuri tappelee kahden tepsiläisen kanssa, Koivu(?) on polvillaan Patun edessä ja Willie tekee mitä tekee... Rontti hempeilee myös tepsiläisten kanssa. Mutta missä on Pauli?
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitos kysymästä. Tottakai olen kännissä ja pelistä en muista mitään. Luojan kiitos Ässät ilmeisesti voitti. Se mikä huolestuttaa on, että putkelta soi Anssi Kelan - Mikan faijan BMW. Onneksi on huomenna iltavuoro ja koskaan en mene jatkoille eli jatkoajalle(HAHAAA) Vittu jääkaapissa ei ole edes valoa. Tässä teille syväanaalilyyssi pelistä.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Upea matsi ja upea loppu. Propsit niin Levokarille, Sorokinsille, Bouckille kuin Koivullekin. Ei etikettien mukaista, mutta niin hlevetin viihdyttävää.

Ässien ykkönen oli jäätävän hyvä.

Saas nähdä miten seuraavassa matsissa...Rivet vs Nielikäinen?
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Jurvanen
Eiköhän tässä haettu sitä asennepuolta. Kirjoittaja haki siis sitä, että Koivulla ja Maddenilla oli "mä ownaan tämän liigan"-asenne ja siitä johtuva turhautuminen, kun asiat ei suju.

Täh? Eikös tuossa pari viestiä ylempänä (22:32) kyseinen nimimerkki kerro, että ei ihan sitä tarkoita? Kumpi ei tajua?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kovia kavereita nämä NHL kaverit...

Pelissä Ässät oli selvästi parempi kuin TPS, ilmeisesti asenne oli jäänyt Aurajoen rannalle.
Hässäkästä sen verran, että kaikki johtui Koivun turhautumisesta ja Levokari toimi oikein kun puolusti meidän "taito"pelaajaa.
Tilannehan lähti kehittymään Ässien puolustualueelta, jossa Peltonen antoi puutavaraa Koivulle, joka kyllä vastasi kiitettävästi. Peli jatkui ja Sorokins oli menossa vaihtoon, mutta pudotti mailan TPS:n vaihtoaition edessä ja sattui olemaan Koivun tiellä, joka tönäisi Sorokinsia ja tämä vastasi jne. Molemmat saivat kakkosen, vaikka Sakulle olisi kuulunut 2+2 aloittajana. Kun kaverit tulivat jäähyltä tilanne jatkui, kun Bouck oli päättänyt, että Sorokins ansaitsi "kuitin" ja karkasi Sorokinsin päälle. Onneksi Levokari teki mitä pitikin eli suojeli Sorokinsia.
Täällä monet ovat ilmeisesti tuominneet Levokarin, mutta kun tuomittava olisi pitänyt olla Bouck. Kaveri ryntäsi ns. taitopelaajan kimppuun, jolla ei ollut mitään tekemistä Koivun hakkaamisen kanssa. Koivu sai Ässien maalin edessä puutavaraa kohtuullisesti, mutta Sorokins ei suuremmin tähän tyylin turvautunut. Olisi käynyt Peltosen, Levokarin tai Toivosen kimppuun.
Nämä NHL kaverit tuntuu olevan varsin kovia kavereita, mutta kuinka monta todellista vahvistusta sieltä on tullut?? Rivet on pelannut viisisataa peliä NHL:ää, mutta mitä sitten?? Täällä pitää antaa näytöt, eikä vaan puhua. Rivet on rivipuolustaja, ei muuta.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Re: Kovia kavereita nämä NHL kaverit...

Viestin lähetti TosiFani
Täällä pitää antaa näytöt, eikä vaan puhua. Rivet on rivipuolustaja, ei muuta.

Rivetin SM-liiganäytöt ovat kieltämättä olleet vähissä. Peliaika suorastaan kortilla.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti amok
Täh? Eikös tuossa pari viestiä ylempänä (22:32) kyseinen nimimerkki kerro, että ei ihan sitä tarkoita? Kumpi ei tajua?

Eli sinä et tajua, sillä tarkoitin juurikin sitä, että Koivun pelistä tuli kuva, että Koivu oli kommenteistaan huolimatta liikkeellä asenteella, että hän ownaa tämän liigan.
Vai miten voi käsittää sen, että Koivu antaa mediassa kommentteja, että tietää, ettei ole vielä parhaassa kunnossa, ja kuitenkin hän käy kuumana, kun oma peli ei kuljekkaan (mitään kovin erityistä Koivun kuumentamista Ässien puolelta en havainnut).
Tietysti pelaaja voi turhautua, jos oma peli ei kulje, mutta eipä siellä kovin monen Tepsin pelaajan peli kulkenut, mutta en huomannut muiden tepsiläisten käyvän läheskään yhtä kuumana (en edes Bouckin ennen tappelua)...
Ja eniten minua ihmetyttää, että kuumana kävi juuri Koivu, joka tosiaan on antanut medioissa kommentteja omasta keskenkuntoisuudestaan ja siitä, ettei häneltä voida vielä odottaa ihmeitä. Ja ei voidakaan, vielä, ja se myös Koivun ehkä pitäisi ymmärtää ja hiukan rauhoittua ja keskittyä auttamaan omaa joukkuettaan. Kuten aiemmin sanoin, jäähypenkiltä ei pisteitä tehdä!
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Viestin lähetti Jukka L
Mitähän JanJ tarkoittaa tällä The H11ntillä? Kyseistä ilmaisua ei voi millään liittää Suomen jääkiekon kiistämättömiin keulakuviin, joihin Saku lukeutuu.
Varmasti itsekin tuuletit WorlCupin aikaan kun Saku teki maalin?

Todella törkeätä ja mautonta on vitsailla Sakun sairaudesta. Toivottavasti itse sairastut syöpään, kokeile sitten vääntää vitsiä itsellesi.


En ole JanJ, joten en voi vastata hänen puolestaan, mutta...

Ei jessus, ei noin herkkä voi olla!

Miten tuon syövän tuohon vedit? Hintistäkö? Miten?

Siitä ei ole kysymyskään etteikö Saku olisi yksi keulakuvista, mutta toi sinun herkkyys on suorastaan liikuttavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös