Ässät mediassa

  • 2 300 687
  • 9 541

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mikäli ei saatu, niin kuten totesin, melkoista puuhastelua.

En tiedä paljonko tilauksia on tullut, mutta jos niitä on satoja tai jopa tuhansia (mitä en edes pidä mahdottomana), niin en minä ihmettele lainkaan mikäli kaikki tilaukset eivät vain lähde yhden päivän aikana. Koko maailma ei kuitenkaan pyöri Kiven kovat - kirjan ympärillä vaikka jotkut näyttävätkin niin uskovan. Satakunnan Kansahan ei yleisesti ottaen harjoita kirjojen myyntiä ja mielestäni se, että torstaina ilmestynyt kirja saapuu postissa seuraavan viikon kuluessa on täysin kohtuullista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Koko maailma ei kuitenkaan pyöri Kiven kovat - kirjan ympärillä vaikka jotkut näyttävätkin niin uskovan.

En usko, eikä tämä asia minulle mitään ylitsepääsemätöntä raivokohtauksia aiheuta. Kunhan ihmettelen vain, että mitään ilmoitusta asiasta ei ole tullut. Muistelisin, että kirjaa ei edes painettu kuin muutama tuhat kappaletta, enkä oikein usko, että julkaisupäivänä olisi ollut tuhansia tilauksia vetämässä, postin kautta siis. Ja mikäli olisi ollut, ammattimaista olisi ollut varautua tähän ja palkata vaikka vuokratyömies tai kaksi paketoimaan noita teoksia, jotta ne olisi saatu lähetetyksi päivän aikana (tämä siis sillä olettamuksella, ettei kaikkia ole vain ehditty postittaa). Maailmalla on melko paljon isompiakin julkaisuja, jotka ovat ehtineet ennakkotilattuina julkaisupäivänään jo perille.

Itellan ylityökieltoja itsekin epäilen todennäköisimmäksi syyksi. Vituttaa sinällään nillittää tästä aiheesta, kun kirja ilmiselvästi on kuitenkin hyvä, mutta olisi se kiva päästä itsekin lukemaan.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ja mikäli olisi ollut, ammattimaista olisi ollut varautua tähän ja palkata vaikka vuokratyömies tai kaksi paketoimaan noita teoksia, jotta ne olisi saatu lähetetyksi päivän aikana (tämä siis sillä olettamuksella, ettei kaikkia ole vain ehditty postittaa).

Ammattimaista on myös miettiä menoja suhteessa tuottoon. Se että saatko sinä kirjan maanantaina vai keskiviikkona ei vaikuta voittoihin mitenkään, mutta parin ylimääräisen työntekijän palkkaaminen vain tuosta syystä onkin eri juttu.

Tämä toki sillä olettamuksella että.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Juuri saapuneen sähköpostin mukaan ennakkoon varaamani kirja (kaksi tosin varasin) on postitettu tänään. Eli tuloillaan ovat, aina ei näköjään tilausvahvistuksia harrasteta. Oli miten oli, tuskin maltan odottaa että pääsee opuksen lukemaan, samalla faijan joululahjakin tulee hoidettua...
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten muuten kirjan tuotot mahtaa jakautua? En muistaakseni ole lukenut mitään tuosta seikasta.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaha, tänään olikin tullut viesti tossa viiden jälkeen, että kirjasi on postitettu. Kohta...
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Miten muuten kirjan tuotot mahtaa jakautua? En muistaakseni ole lukenut mitään tuosta seikasta.

Kivi määritteli Mikkolan Prisman julkistamistilaisuudessa, että hänen ehtonsa lähteä hommaan oli tuoton ohjaaminen junioritoimintaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt sain kirjan hyppysiini ja oli kyllä kaiken odottamisen arvoinen. Ainoa miinus tulee siitä, että pelaajien kommentit oli jostain syystä väännetty preesens muotoon, vaikka ne on selvästi annettu jälkikäteen. Muutama varsin hölmön oloinen lausahdus sattui silmään tuon takia.

Mutta siis todellakin, erittäin hyvin kirjoitettu ja ennen kaikkea syvälle joukkueeseen pureutuva teos kyseessä. Vastaan tuli niin utta tietoa, varmistusta epäilyksille ja puolestaan muutaman huhun torppaamista. Suosittelen kyllä kaikille lätkästä kiinnostuneille (saattaa Jatkiksesta löytyä lisäkseni myös joitakin muita), ihan suosikkijoukkueeseen katsomatta.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Hain kirjan SK:sta ja luin sen välittömästi, pari tuntia meni. Täytyy myöntää, että liikutuin useampaan kertaan lukemisen aikana. Minusta Luotola ja Laiho kuvaavat hyvin jääkiekkojoukkueen arkea ja sitä läheisyyttä mitä parhaassa tapauksessa joukkueessa syntyy. Lisäksi kuvataan aika hyvin miten veitsenterällä menestyvät jääkiekkojoukkueet liikkuvat, yksi peli saattaa kääntää kaiken.

Tuli vasta eilen haettua oma kirja kotiin, täytyy sanoa että aika vastaavat fiilikset heräsi. Eihän tuota voi tietysti verrata mihinkään muuhun lukemaani kirjaan, koska sisältö on niin lähellä sydäntä. Aivan kuin saisi katsella uusiksi maailman parhaan unen.. Toivottavasti pääsen vielä joskus Karrin kanssa vaihtamaan muutaman sanan, sen verran kosketti tuo tarina. Pelillisistä asioista tuo kirja ei hirveästi yllätyksiä tarjonnut jo matseissa nähdyn lisäksi, mutta kyllähän nuo kirjan pääosissa olleiden pelaajien tarinat tulivat tälle fanille yllätyksinä, etenkin AUK ja Raanta.
Osa jutuista on tietysti pyörinyt etenkin Jatkoajassa jo kauden mittaan, mutta paljon oli myös sitä joka on pysynyt hyvin pimennossa. Ilta meni myöhäiseen yöhön vaihteeksi Youtuben parissa, hienoa että nykyaikana tuota materiaa on netti pullollaan. Pakkohan ne mestaruusvideot ja Isomäen legendat oli veivata läpi, nyt kun ollut sopivaa taukoa peleistä ja nälkä muutenkin kasvanut.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olihan siellä juu yllätyksiä seassa. Pakko oli lukea koko kirja samalla kertaa, vaikka pitkälle sunnuntain puolelle menikin, kun myöhään pääsi aloittamaan. Tuo preesens-muoto kyllä häirtsi välillä, mutta aika pieni miinus tuossa kokonaisuudessa.
 

frodo

Jäsen
Tuo preesens-muoto kyllä häirtsi välillä, mutta aika pieni miinus tuossa kokonaisuudessa.

Tuli myös eilen luettua kirja. Minua preesens ei häirinnyt. Se nimen omaan sai eläytymään kauden tapahtumiin uudestaan, jotenkin aidommin pala palalta.

Tosi hyvä kirja. Voin huoletta suositella kaikille Ässähenkisille.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olihan se aivan mahtava kirja. Sitä kun katsoo asioita kannattajan näkökulmasta, välillä unohtuu että pelaajat ja valmentajat ovat ihan tavallisia ihmisiä tavallisine ongelmineen. Kirja teki pelaajista jotenkin inhimillisempiä ja se täytyy koittaa pitää mielessä jatkossakin. AUK:sta ja Raannasta tosiaan tuli esille uusia puolia, muitakin pelaajia tarkasteltiin sopivasti.

Kirja myös vahvisti käsitystäni siitä, kuinka tärkeitä aivan kaiken pienimmätkin asiat voivat olla. Yksi onnistunut torjunta, heittäytyminen kiekon eteen tai kohdilleen osunut taklaus voi kääntää koko kauden päälaelleen. Upeaa tekstiä ja juuri sopivan dramaattisesti sekä todellisentuntuisesti ilmaistuna.

Ja niinkuin olen jo aiemminkin täällä mietiskellyt: mestarikapteeni Ville Uusitalon paidalle voisi olla syytä miettiä paikkaa katossa joskus tulevaisuudessa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oli kyllä mielenkiintoista luettavaa, koko opus, sunnuntaina se tuli luettua. On se vaan kumma, että kaikenlaista valtataistelua Ässissäkin on käyty, mikä tulee vain kirjassa julkiseksi. Osan esille tulevista asioista osasi arvata, osaa ei osannut edes aavistaa. Täällä on tehty jo kolme hienoa kirjaa, Pitkä laukaus, Patajätkät ja Kiven kovat, mielenkiintoisia opuksia kaikki. Kiven kovat kirja toi esiin meidän kapteenimme ja hänen ison sydämensä, Uden arvostus nousi entisestään, on meillä vaan hieno kapu!
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Vihdoinkin saatu Ässien virallinen pelaajaesittelyvideo youtubeen, joka siis näytetään aina ottelujen alussa mediakuutiolta:

http://www.youtube.com/watch?v=0ZFxJ-eNq8c

Mielestäni täyden 10 arvoinen esittelyvideo, missä biisikin sopii täydellisesti videoon.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Pyh! Arvosanaksi korkeintaan 7.

Tuo kädet_yhteen_patalogoksi-touhu on vaa naurettavan huono. Biisi todella vaisu, oikeesti Cheekkiä ja vielä coverina?

Jussi Aho sen sijaan jotain ihan mahtavuutta, tästä suuri plussa.
 

Patamies#72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse tykkään ideasta ja toteutuksesta. Ekan kerran, kun kuulin kirosin myös biisivalintaa. Nyt kuitenkin nähtyäni tuon monta kertaa uskallan väittää, että tuo kappale sopii täydellisesti videoon. Luojan kiitos on coveri alkuperäistä esittäjää ei voi normaalit ihmiset kuunnella. hymiö
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni täyden 10 arvoinen esittelyvideo, missä biisikin sopii täydellisesti videoon.

Täysin samaa mieltä. Tuota katsellessa palautuu viime kevät mukavasti mieleen ja saa hyvät fiilikset ennen pelin alkua.

Padan brändi on hyvässä iskussa. Seisomakatsomon edessä olevat mainostaulut, joissa on palavat Periksi ei anneta -tekstit ovat myös tosi hienot.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mä tykkäsin kyllä, hyvä idea ja toteutuskin oikein mainio!

Plussaa Atista ja Makkosen Karista, Vellun nyt tuolla arvasi olevankin.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Aika sopivasti oli kyllä valittu henkilöt, ainoat keitä tavallaan jäi "kaipaamaan" olivat Halli-Harri ja Heikkilän Lasse.

Cohen oli poistettu, mutta Groulxia ei ollut lisätty.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vihdoinkin saatu Ässien virallinen pelaajaesittelyvideo youtubeen, joka siis näytetään aina ottelujen alussa mediakuutiolta:

http://www.youtube.com/watch?v=0ZFxJ-eNq8c

Mielestäni täyden 10 arvoinen esittelyvideo, missä biisikin sopii täydellisesti videoon.

Joo ei ollenkaan paha pätkä mielestäni. Ja vielä Vellukin saatu houkuteltua mukaan niin kelpaahan tuota näytellä. *hymiö*
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Onhan tuo nyt aivan huikaisevan hyvällä maulla tehty esittelyvideo, etenkin kun huomioidaan miten päin helvettiä nämä brändiasiat on Porissa yleensä hoidettu: videossa ei pelleillä, ei mahtailla, vaan homma on toteutettu simppelisti sydämellä, aitoudella ja lämminhenkisyydellä. Aivan mahtavaa että mukana myös henkilökuntaa, junnuja, muita porilaisia jne. Ainakin tämän etäfanin silmät aivan kostuivat liikutuksesta katsellessa. Jos tuo pätkä tosiaan näytetään mediakuutiolla ennen ottelujen alkua, niin aivan varaukseton tukeni sille..
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eihän tuosta videosta voi olla tykkäämättä, piisivalintakin meni taustalla kun jotenkin tuo materiaali vaan imasi mukaansa. Aivan loistava ja käsittämättömän hyvää mediatyöskentelyä kun sitä vertaa historiassa tapahtuneeseen kaikennäköiseen näpertelyyn....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös