Ässät kriisissä 2007–2008

  • 325 639
  • 1 206
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toivonen kuin varjo entisestään ja Konttinen hyökkää entistä enemmän. Periaatteessa nykyinen pakisto pitäisi riittää (kunhan #50 pysyy kentän puolella), joten en lähtisi vielä Hiseytä ulostamaan. Taktisten kuvioiden muutos voisi myös auttaa, Härkälä voisi katsoa vaikka vuoden 2005-06 DVDeitä ja katsoa sieltä miten noita ukkoja pitää peluuttaa maksimisuorituksen ulossaamiseksi.

Konttinenhan ei ko. kaudella vetänyt? Kyllä tosiasia on se, että Toivonen ja Peltonen ovat 2 vuotta vanhempia. -06 pakistosta lähteneitä ovat esim Saarinen, Forrest ja Rontti, jotka varmaan mahtuisivat Ässien tämän hetken pakistoon. Uusia naamoja verrattuna -06 kauteen ovat Sammalkangas, Konttinen, Kuiper, Petre. Näistä ainoastaan Petre täyttää varauksetta saappaansa, Sammalkangas ja Konttinen ovat sm-liigassa "toivotaan" osastoa, joka pelaa yhden hyvän pelin kymmenestä. Kuiper, kuten jo edellä totesin, on ihan hyvä peruspakki mut vaatis vaan paria luokkaa paremmat kaverit. Se, että Ässillä näin kärjistetysti sanottuna on paskat pakit, ei poista sitä faktaa, että Kuiper on erittäin rajallinen puolustaja, joka ei tuo lisäarvoa tämän hetken puolustukseen.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan vitun sama millä ilmeellä vieraissa pelataan jos aina tulee kotiin vietäväksi ne 0 pojoa. Tämä on mun mielipide.

Olen kanssasi harvinaisen samaa mieltä.

Nämä jatkuvat tappiot eivät muutenkaan enää tunnu missään, kun on nyt jo hyväksynyt sen (tosi)asian, että kausi on taputeltu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tottahan tuokin on, mutta kun niitten muittenkin kotiluolassa tahtoo tulla nenään. Ei tässä tilanteessa voi mielestäni enää puolustautua sanomalla:"Kamoon, ne oli kärpät Oulussa ja kolme maalii, kato". Alkaa olla jo virtuaalivalmentajankin takki tyhjä.

Tottahan tuokin on, mutta mä elän sellasessa perverssissä fantasiamaailmassa, jossa Ässien peli paranee kuin viini vanhetessaan ja sitä palkintoakin rupee pikku hiljaa tippumaan jahka uskoa omaan tekemiseen riittää. Ja jos ei tämä haavekuva toteudu, voidaan palata takaisin otsikon aiheisiin. Tai no, jos ollaan kriisissä eikä olla täysin sitä karistettu hartioiltamme, niin voiko sellaiseen palata mistä ei ole koskaan pois lähtenytkään?
 

Andy Burglary

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien materiaali ei tietenkään riitä Kärppiä vastaan, joten tästä pelistä ei enempää odotettukaan. Ässillä on kuitenkin sen verran hyvä materiaali, että ylempänä pitäisi olla sarjataulukossa. Joukkueesta on saatava enemmän irti, ja se on valmentajan tehtävä. Ässät pelaa huonoa kiekkoa, kotona on saatu pojoja lähes pelkällä taistelulla, pelitapa on kelvoton. Vieraissa tämä sitten näkyy. Alkaa olla vuosi viimeisestä vierasvoitosta. Hiseyn kuuluisi pelata sentterinä, tällöin hänestäkin saataisiin enemmän irti. Ei auta, vaikka pelaajia nyt vaihdettaisiin, takkiin tulee silti. Tällä vauhdilla jää play offit pelaamatta tällä kaudella. Piste.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Ei pkele tässä nyt voi sysihuonon valmentajan takia alkaa koko jengiä vaihtamaan.

Muutenkin meno on ihan ennenkuulumatonta, Ässien peli on täysin levällään, harva se viikko raijataan uutta vahvistusta ja johtajat vannovat uskollisuutta Härkälälle kuin Berija Stalinille. Jokaisessa muussa jengissä olisi täysin mielikuvitukseton valmentaja saanut kenkää, mutta Tps-voitto kääntyi taas kannattajien häviöksi. Härkälä sai sen 5 peliä tekohengitystä lisää, ja juuri nuo pelit tekevät sen että sääläritkin jäävät haaveeksi.

Monen muun valmentajan käsissä tämä jengi taisteli sijoituksista top6, Härtsyn ohjaksissa tapellaan sijasta 13. Loppu meiän lafkasta kausareiden ostot -tana, noin munaton johto olisikin "normi-elämässä" kilometritehtaalla.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
-06 pakistosta lähteneitä ovat esim Saarinen, Forrest ja Rontti, jotka varmaan mahtuisivat Ässien tämän hetken pakistoon. Uusia naamoja verrattuna -06 kauteen ovat Sammalkangas, Konttinen, Kuiper, Petre.

Kyllä nuo tulijat pitäisivät riittää korvaamaan lähteneet hyvinkin.

Forrest -> Petre

Sammalkangas ja Kuiper ovat mielestäni luokkaa parempia pelaajia kuin Rontti ja Saarinen. Konttinen vielä plussana.

Kuten jo aiemmin sanottu, pelitaktiikkaa pitää muuttaa noille nykypakeille sopivaksi, Kuiperin vaihtaminen ei yksistään voi poistaa puolustuspään ongelmaa. Valmennukseen pitää enemmin katseet kääntää.

Petre-Kuiper
Nickerson-Konttinen
Sammalkangas-Peltonen
Toivonen-Heikkinen
Tieranta-Jyrkkiö

Siinä on jo 10 pakkia, tässä tapauksessa määrän on korvattava laatu!
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En toivo Hiseyn siirtymistä muualle (en varsinkaan toiseen SM-liigajoukkueeseen), mutta kieltämättä olisi mielenkiintoita nähdä, miten porilaisyleisö ottaisi hänet vastaan esim. Tapparan paidassa.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien materiaali ei tietenkään riitä Kärppiä vastaan, joten tästä pelistä ei enempää odotettukaan. Ässillä on kuitenkin sen verran hyvä materiaali, että ylempänä pitäisi olla sarjataulukossa. Joukkueesta on saatava enemmän irti, ja se on valmentajan tehtävä. Ässät pelaa huonoa kiekkoa, kotona on saatu pojoja lähes pelkällä taistelulla, pelitapa on kelvoton. Vieraissa tämä sitten näkyy. Alkaa olla vuosi viimeisestä vierasvoitosta. Hiseyn kuuluisi pelata sentterinä, tällöin hänestäkin saataisiin enemmän irti. Ei auta, vaikka pelaajia nyt vaihdettaisiin, takkiin tulee silti. Tällä vauhdilla jää play offit pelaamatta tällä kaudella. Piste.

Mulla palo nyt käämit. Ei sun kirjotukses takia, koska asia on varmaan just noin. Mun käämit palo, koska meillä on rosterissa asettaa hyökkäykseen semmosia miehiä kuin Kivenmäki, Tähtinen, Saarela, Häppölä, Joensuu, Kuparinen, Hisey jne. Mitä nää jätkät saa aikaan? 32 maalia 16 ottelussa. Tehtyjen maalien ka. 2/peli. Voi vittu!

Marko, sulla on 2,5v sopparia jäljellä ja sut on kruunattu median toimesta Seisomakatsomon Kunikaaksi. Tiedätkö, mitä tommosille kunikaille tehtiin keskiajalla? Ne teloitettiin. Kaivas nyt ne fakiirin otteet jostain esiin ja vähän vitun vilkkaasti, uskoa vielä löytyy, mutta näytöt pitäis painaa pikkuhiljaa tiskiin.

Markku, oot kuulemma tulossa? Potkukelkka on löytymässä? Palkattiinko sut sinne etsimään jotain potkukelkkaa? Soita Jeppelle, ja Jeppe käy ostamassa semmosen, että voit keskittyä siihen, mihin sut on palkattu. Sä oot Ässien ykkösketjun sentteri, tiedätkö mitä sulta odotetaan? Tehoja.

Jesse, sun pitäis lähtee NY:iin keväällä tai viimeistään syksyllä. Annan pienen ilmaisen vinkin. Sinne pukukoppiin tuli maanantaina semmonen jätkä, joka tietää, mitä siellä pitää osata ja mimmoset näytöt pitää olla että sinne saa edes meno-paluu lipun. Vie se kaljalle joku ilta. Sano sille muijalles, et on hiljaa ja odottaa kotona kun sä yhden illan rakennat uraa. Tarjoo sille kaverille viis-kuus kaljaa ja kysy siltä lopuks, luuleeks se, et sun tasos riittää. Jos se alkaa puhumaan joistain pilvenpiirtäjistä tai blondeista, niin unohda ne. Treenaa niin perkeleesti ja yritä lyödä itses läpi sm-liigassa. Mieti hiljaa, montako sellaista suomipoikaa vetää NHL:ssä, jotka eivät ole lyöneet läpi sm-liigassa. Mieti, haluatko olla joku Raju-Erkki, vai kenties ehkä uusi Jere Lehtinen.

Rob, yks ilmaveivi ei kanna kun pari vuotta. Pitäis keksiä jotain uutta, sillä tiimalasin hiekka on jo lopussa.

Toni, se kultakypärä ei varsinaisesti ole mikään laadun mittari joukkueessa, jonka nimi on Porin Ässät. Kun sä kannat moista esim Kärpissä tai Jokereissa, se alkaa takaamaan jonkinmoista laatua. On lähinnä surkuhupaisaa, kun kultakypärä leikkailee keskialueella oman laiturinsa kanssa niin, että ilmat lähtee molemmista. Laitetaanko veikkaukseen pyyntö, et kultakypärät poistetaan, vai juttelisiks sen laituris kanssa vähän niistä kiekon ylösvienneistä. Siis niinkuin tyyliin: Kuka vie, koska ja mistä kaverit menee yli sinisen etc. Semmosii vähä niinku kiekon perusjuttui, kyl sä tiät.

Matti, sä oot vetänyt nelosessa, kolmosessa, kakkosessa ja ykkösessä. Silti sä palaat aina sinne kolmoseen. Olisko jossain jotain vikaa? Vai onko vaan niin, että Ässillä on taas niin huikeita senttereitä, ettet pääse ylöspäin? Potkukelkka, Kultakypärä ja sit vasta Matti vai? Missä meinasit olla kahden vuoden päästä? Kysys vielä siltä Robilta, kuinka hauskaa oli Hannoverissa ulkomaanelävällä. Kuvittele sit siihen omat kätes ja pelikäsitykses. Olisko aika skarpata?

Pasi, ymmärrän sua tosi hyvin. Olet vetänyt ihan ok alkukauden ja muutama maalikin on tullut. Näytäppä sinä nyt tämä viesti Markolle, Markulle, Tonille, Matille, Jesselle ja Robille. Jesse varmaan on lukenut jo sen verran englantia, että tulkkaa sen vielä Robille. Laittakaa saatana lauantaina ne verkot tötterölle ja kattokaa, ettette mene Raumalle enää toista kertaa häviämään.

Ei mulla muuta.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
SEITSEMÄN MIEHEN VOIMA (romaanista "7 veljestä")

Kiljukoon nyt kaikkein kaula,
koska mielin virren laulaa
voimasta seitsemän miehen.

Kahvausta kuin Tapparassa,
vääntöä on kaukalossa,
laiskanpulskeja jallii.

Härtsy pauhaa, koppi roikaa;
hän on padan aika poika,
ankara "Poika-Jussi".

Kapanen torjuu niinkuin Tammi,
koska imaisee Aaprahammi,
Isomäen seula suuri.

Nickersoni, grungeparta,
sekaisin se ihmisparka,
syntinen, saatana, kurja.

Nikellä taas keittää,
Laaksonen päätyovesta heittää,
katsomo huutaa nuijaa.

Kari-poika Dallasis häärii,
katselevi miehii väärii,
myyränä kopissa tonkii.

Viimein tulee miinus kunkku,
Iso-Marko, täysi ruikku,
Laitilan kankea pakki.

Siinä onpi velisarja,
jalo niinkuin sonnikarja,
voimalla seitsemän miehen.
 

JerryC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei pkele tässä nyt voi sysihuonon valmentajan takia alkaa koko jengiä vaihtamaan.

Muutenkin meno on ihan ennenkuulumatonta, Ässien peli on täysin levällään, harva se viikko raijataan uutta vahvistusta ja johtajat vannovat uskollisuutta Härkälälle kuin Berija Stalinille. Jokaisessa muussa jengissä olisi täysin mielikuvitukseton valmentaja saanut kenkää, mutta Tps-voitto kääntyi taas kannattajien häviöksi. Härkälä sai sen 5 peliä tekohengitystä lisää, ja juuri nuo pelit tekevät sen että sääläritkin jäävät haaveeksi.

Monen muun valmentajan käsissä tämä jengi taisteli sijoituksista top6, Härtsyn ohjaksissa tapellaan sijasta 13. Loppu meiän lafkasta kausareiden ostot -tana, noin munaton johto olisikin "normi-elämässä" kilometritehtaalla.

Odotitko tosiaan pisteitä eilisestä pelistä. Ainako se on valmentajan syy, jos ei pelaajat viitsi, eivätkä halua pelata. Onse nyt jumalauta kumma, ettei joskus voisi pelaajatkin katsoa peiliin.

Itselleni ainakin antoi eilinen peli positiivisen signaalin, että peliä on pyritty muuttamaa ja ukot ovat tajunneet että se on paljon myös omasta asenteesta kiinni. Tästä on mielestäni hyvä jatkaa eteenpäin. Kunnollinen taisteluilme lauantaiksi ja Ilves nurin. Sen jälkeen täysillä Raumalle ja jos pelataan kuten Oulussa, alkaa niitä vieraspisteitä tulla myös.

Mielestäni TPS peli osoitti, että jos ukot haluavat, ne osaa pelata. Ei niiden mielestäni kuulu pelata valmentajalleen vaan kannattajilleen. Se on ihan sama vaikka siellä penkin päässä olisi T. Saarela.

Ei se mielestä voi joka saamarin syksy olla aina valmentajan vika, että jossain vaiheessa pelataan miten sattuu. Samaa oli Toivolankin alkutaipaleella. Tarpeeksi kun annettiin aikaa niin saatiin palkintokin. Siellä on aikuisia äijiä kenttä täynnä, luulisi että näitä asioita voi hoitaa ihan aikuismaisestikin, eikä pelkästään auktoriteetilla tai armeijamaisesti huutamalla. Se on hienoa että luovutte niistä kausareista, menkää luovuttajat vaikka lukon pelejä sitten katsomaan.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Näistä ainoastaan Petre täyttää varauksetta saappaansa, Sammalkangas ja Konttinen ovat sm-liigassa "toivotaan" osastoa, joka pelaa yhden hyvän pelin kymmenestä.

Konttisen pitäisi joko pelata hyökkääjänä tai opetella puolustajan oman pään pelaamista ja hankkia vitusti voimaa ja massaa. Ei tuollainen ruipelo voi mitenkään pärjätä maalin edessä ja kulmaväännöissä. Voimatasonsa puolesta Konttinen kuuluisi kaukalopallon pariin. Omanpään pelaaminen ei kiinnosta paskankaan vertaa. Tavaramerkkinä liiallinen hyökkäysinto ja itsekäs kiekon hautominen sekä isolla riskillä pelaaminen omanpään kustannuksella. Luistelu ja kiekonkäsittely ovat todella hyviä, mutta menevät täysin hukkaan tuossa paketissa.

Sammalkangas on mielestäni ollut koko Ässä-aikansa todella aliarvostettu sekä fanien, että valmennuksen keskuudessa. Saisi mielestäni pelata ykkös- tai kakkosparissa ja ainakin kakkosylivoimassa. Liike ja kiekonkäsittely ovat puolustajalle hyvällä tasolla. Ei ole virtuoosi kiekon kanssa, mutta antaa helppoja ja hyviä syöttöjä. Sopisi mielestäni hyvin viivalle pelaamaan ylivoimaa, koska liikkuu hyvin viivalla kiekon kanssa. Ei olisi teknisesti yhtä hyvä kuin Konttinen, mutta olisi paljon varmempi ja riskittömämpi. Lisäksi pelaa fyysisesti, hakee taklauksia ja hanskatkin putoavat tarvittaessa. Monipuolisuutensa vuoksi mielestäni Ässien parhaita pakkeja Nickersonin ja Petren ohella. Selvästi parempi kuin tämän hetken Peltonen, Toivonen, Konttinen ja Tienranta.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Petre,Kuiper ja Sammalkangas ovat pakkeja,jotka kelpaisivat melkein kaikille muillekin liigajoukkueille!
Näiden kyseisten herrojen taidot ovat parempaa keskitasoa,Petren jopa huipputasolla, samoin kuin monen hyökkääjänkin,mutta pelisysteemi/valmentaja on ihan pihalla!
Tähän pakistoon kun lisätään Konttisen taidot, varsinkin ylivoimalla,(jossa miestä pitäisi käyttää enemmän)niin ei tää homma nyt ole muusta kiinni kuin pelitavasta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Fakiirista

...
Marko, sulla on 2,5v sopparia jäljellä ja sut on kruunattu median toimesta Seisomakatsomon Kunikaaksi. Tiedätkö, mitä tommosille kunikaille tehtiin keskiajalla? Ne teloitettiin. Kaivas nyt ne fakiirin otteet jostain esiin ja vähän vitun vilkkaasti, uskoa vielä löytyy, mutta näytöt pitäis painaa pikkuhiljaa tiskiin...

En tiedä, mitä mieltä palstaveljet olette, mutta mun mielestä Mavea on turha hiillostaa tämän enempää. 1+7= 8 pistettä. Eli piste/peli. Jos Mave jatkaa tuolla tavalla ja kerää siis kauden aikana kasaan 50-60 pinnaa (tähän uskon), niin vaikka joukkue sijoittuisi sijoille 11-14 (tähänkin syytä alkaa uskoa), niin en ainakaan itse ole Mavea ensimmäisen osoittelemassa. Myös eilisen J.Ahon selostuksen perusteella Mave on lämpiämässä jälleen fakiiriksi fakiirin paikalle.
Oma veikkaukseni on, että kultapotta siirtyy miehelle noin 5 pelin sisällä.
 

mikkou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Kajo
Eihän tässä ole mitään hätää. Valmentaja kehuu joka pelin jälkeen taisteluilmettä ja muuta, kaverilla käy vaan illasta toiseen parempi tuuri.

– Kyllä tuntuu, että pelillinen ilmeemme on löytymässä.

- Erikoistilanteita oli paljon ja ne taisivat rasittaa meitä enemmän kuin Kärppiä, Härkälä totesi.

– Ei kautta ilman vierasvoittoa, Härkälä murjaisi.

– Ei vieraspeleistä olla huolestuttu. Kyllä se voitto vielä tulee, valmentaja vakavoitui.


Eli nyt pelataan sillä tasolla jolla pitääkin, se vaan ei riitä voittoihin. Kenties vaan ollaan sarjaa liian ylhäällä? Tosin Kalpa saattaa hyvinkin kaatua sitten aikanaan vieraissa jos pelillinen ilme vielä vähän paranee.
 

statisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings
En tiedä, mitä mieltä palstaveljet olette, mutta mun mielestä Mavea on turha hiillostaa tämän enempää. 1+7= 8 pistettä. Eli piste/peli.

En pysty puhumaan kuin eilisen pelin perusteella, mutta kyllä eilen nämä Jeppe68:n ripittämät Kivenmäki, Tähtinen ja Häppölä olivat Ässien parhaat hyökkäyssuuntaan.

Hisey:lla ei luistin kulje ja muutenkin kaveri oli jatkuvasti katollaan. Marjamäki haki kyllä ihan hyviä niittejä ja väänsi muutenkin vahvasti. Jotenkin tuli mieleen, että tuolla tyylillä Jessenkin pitäisi pelata ja jättää kiekon hautominen kulmissa muille. Tasku pelasi eilen hyvin ja oli useammassakin maalipaikkassa + läpiajo (en kai Huhtalaan sekoita?) .

Ja mitä puolustukseen tulee, kyllä Kuiper taisi eilen olla Ässien paras pakki. Jotenkin vaan miellytti se rauhallinen tyyli.

Pelityylistä sen verran, että se saattaa sopia hyökkäyspäähän mutta pakisto on tällöin auttamattomasti myöhässä. Liike ei vain yksinkertaisesti riitä. Tästä sitten pääsemmekin jatkuviin rikkeisiin ja alivoimapeliin, joka ei toimi yhtään. Asiassa on varmasti oma osansa Kärppien ylivoimapelilläkin mutta sellainen olo tuli, että 2 min rangaistuksen sijasta olisi voinut säästää energiaa ja antaa vastustajalle sen maalin samantien.
 

Andy Burglary

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Käykääpä katsomassa Toivolan asennetta SK:n sivuilta! Kyllä on Mikaa ikävä Ässien penkin taakse...

http://www.satakunnankansa.fi/blogit/kiekkokansa/2007/10/toivola_ei_ollut_tyytyvaeinen.html#more

Saman huomasin itse. Toisaalta Toivola voi vaatia, koska Lukon peli on kunnossa ja hän osaa kertoa pelaajille, mitä pitäisi tehdä. Pelkkä mouhuaminen ja vaatiminen ei toimi. Mutta en kyllä ymmärrä noita Härtsyn mukahauskoja kommentteja tyyliin "ei kautta ilman vierasvoittoa!". Minusta se kertoo siitä, että keinot on vähissä. Tulee mieleen viime kausi, ja Juupen letkautukset tyyliin "tänä iltana luvassa tunteita ja tuoksuja Isomäen illassa!". Tunteet toki nousivat pintaan, ainakin lehtereillä ja joukkuehenkikin "tuoksui".
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
– Ei kautta ilman vierasvoittoa, Härkälä murjaisi.

Ei jumalauta näitä lausuntoja. Tämän perusteella voidaan siis olla tyytyväisiä, kunhan kauden aikana saadaan yksi ainoa vierasvoitto (olkoon se sitten vaikka Kalpan päänahka rankkarikisassa).

TPS -ottelun voitto saattaa tosiaan kääntyä vielä Ässiä vastaan. Nyt näitä joojoo -lausuntoja saadaan kuunnella ainakin marraskuun loppuun asti ja siinä vaiheessa valmentajan vaihto on jo aivan turha siirto.

Toivolalla ja Härkälällä on kyllä aivan erilainen asenne ottelujen häviämisiä kohtaan.
 

Padis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

– Ei vieraspeleistä olla huolestuttu. Kyllä se voitto vielä tulee, valmentaja vakavoitui.

Itseasiassa Härtsy taisi sanoa notta "kyllä se TILASTOVOITTO sieltä vielä tulee". Tämmöinen särähtää aika pahasti ainakin minun korvaan. Vähän niinkuin valmentajakin olisi heittänyt hanskat tiskiin vieraspelien suhteen. Perkele voittoa sieltä pitäisi lähteä hakemaan eikä tilastovoittoa.

E: Nyt kannattaisi tehdä mielestäni, kuten Pelsut teki aikanaan. Härkälä jatkaisi loppuun asti, mutta hommataan uusi valkku kevääksi. Eikös Ara ollut taustalla mukana loppukaudesta silloin kun hänet värvättiin. Ismo Lehkoselle vain euroja pöytään, kyllä se sieltä tulee. Suomalaisista valmentajista taitaa olla se realistisin vaihtoehto Ässiin(siis niistä kehen kannattaa panostaa). Kesken kauden ei kannata Ässiin ketään tuoda iskemään suotta käsiänsä paskaan.

E2: Ja kivi luonnollisesti kakkoseksi ensi kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Alivoima toimi tälläkin kaudella. Mikäs siihen on mennyt?

Nyt alivoimalla pelaa Tähtinen, Saarela, Kivenmäki. Pitääkö nämä peluuttaa puhki.

Eikö alivoimalla pitäisi päävastuu olla Tasku, Takala, Kuparinen?

Myös Marjamäki voisi pelata paljon alivoimaa.

Fobba ei ole kunnossa, eikö ole munaa pistää isomäen suosikkia penkille?
 

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jokainen päivä jonka Härkälä viettää joukkueen päävalmentajana vie Ässiä lähemmäs katastrofikautta. Aika loppuu kesken. Vaikka rahaa on navetat piukassa niin se ei nyt auta jollei seurajohdolla riitä palleja tehdä sitä ainoaa oikeaa ratkaisua. Härkälän on lähdettävä heti.

Huonosti motivoituneet pelaajat konttaavat illasta toiseen ilman minkäänlaista järkevää pelisysteemiä. Pakko kysyä Hirsiltä, Takolta ja Penalta, että mitkä kenttätapahtumat, pelilliset asiat tai muut mahdolliset joukkueen sisäiset asiat antavat edes viitteitä siitä, että Härkälän komennossa kelkka kääntyy. Mikä ihmeen asia saa johdon vakuuttumaan, että Härkälä saa vielä homman toimimaan. Sokea Reettakin näkee, että pelitapa on susi ja silti siitä pidetään urheasti kiinni. Ei tarvi olla mikään analyytikko nähdäkseen että Ässien pelissä ei toimi mikään osa-alue. Härkälän komennossa mikään ei muutu paitsi että koko ajan mennään huonompaan suuntaan.

Tuolla pelaajamateriaalilla Ässien kuuluisi tapella sijoista 7-10 vielä tällä kaudella. Härkälän komennossa ainoa tappelu on taas keväällä Kalpan kanssa jumbosijasta.

Härkälä ulos. Heti tänään.
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Selvähän se on että Härkälän on pakko lähteä. Mutta kuka tilalle? Tämä taitaa olla se ainoa mutka matkassa. Ässät ei juuri houkuttele tällä hetkellä ketään. Pelillisesti pakka ihan kuutamolla eikä joukkueen sisälläkään taida kaikki olla kunnossa. Kuka hullu nyt tuollaista joukkuetta haluaisi valmentaa? No, se yksi herra tulisi kyllä perperi liehuen, mutta ei taida olla kovin tervetullut.

Pieniniemi saa mennä samalla kun Härkäläkin eli uudet valmentajat ovat kortilla. Pitäisikö Kivi nyt uhrata? Ei kai, Kivi ensi vuonna puikkoihin ja loppukaudeksi penkin taa vaikka... niin kuka?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös