Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 544 942
  • 8 141

Nigi

Jäsen
Hyvin alkoi peli, kunnes Volkov hörppää ensimmäisen. Toinen jäähy tulee, kun Volkov ei saa kiinni neppausta mikä tulee suoraan räpylää kohti. 2-0 ja shokkialku.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Olihan tuo täysin typerä veto laitaa Volkov tähän peliin maaliin. Selvää oli, että kovaan paikkaan joutuu. Olisi antanut Söden jatkaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nigi

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mahtaako Ässät nostaa jalan kaasulta ja keskittyä seuraavaan. :-D

Eikai, nyt Pihlajamäki, Aaltonen ja Moutrey irti. Tunnetta, rohkeutta ja maali kerrallaan. Nyt ollaan taas tilanteessa, ettei tarvita tiukkaa keskialueen träppiä ja passiivista odottelupuolustusta.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Harmittaa kyllä ja paljon. Ässät tuli peliin tosi hyvin ja olisi voinut parikin maalia tehdä. Sitten alkoi venäläisshow.

Volkovin piikkiin eka, tokan voi laittaa Vainion laadukkaan puolustamisen piikkiin ja kolmas oli hyvin pelattu Lukolta. Ässien oman pään peli petti.

Toki Volkov olisi voinut torjua toisen tai kolmannen ja paikata ekan hörpyn.
 

Doc Holliday

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bayern Munchen
Viisikkopuolustus ei toimi sillä luistelunopeus ei riitä. Jäähyt ovat tuhoisia Lukon tasoista joukkuetta vastaan. Tuomaristo ei reagoinut kun Barachille kostettiin. Atu Selinin pelikäsitys lähtee puolustuspelaamisesta; ei näytä toimivan.
Volkovia on lähes pakko peluuttaa meni syteen tai saveen. Söden paikat eivät kestä. Lukko puolustaa sota-alueen, Ässät ei.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tais kassari vaihtua, ainakin näytti Söderströmiltä. Miksi enää riskeerata Södeä kun tämä peli on mikä on.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Ihan turha sinne on enää veskaria vaihtaa.

Aikalailla tosi. Vieraissa yhtä runkosarjan voittajaehdolasta vastaan ekassa erässä 3-0 taululla, niin peli on pitkälti ohi. Olisi antanut Volkoville mahdollisuuden vetää erätauolla happea ja ottaa comeback.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Tämä puolustus on ihan sitä samaa paskaa mihin totuttu. Toivottavasti Ässät häviää 10 putkeen niin on pakko potkia tuo uuvatti pois tuolta.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan kamalaa katsottavaa Ässien oman pään puolustus. Ollaan pienessä ja paikallaan. Lukolla on kaikki tila ja aika pyörittää ja hakea paikkaa.

Viivakudit on vaarallisia kun äijiä on maalilla.

Nyt nähty sitä viime kaudelta tuttua Ässää.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Äskeinen pyöritys lähti Pihlajamäen helkutin tyhmästä ratkaisusta keskialueella. Nelonen muutenkin ollut heikko.
 

frodo

Jäsen
Yksilöiden huonoihin suorituksiin suli hyvä ottelun alku. Volkovilla paikat tärisi, eikä mistään tullut mitään. Vainio seisoo vieressä tekemättä mitään, kun kaveri ohjaa kiekon maaliin. Matinmikko on myös ihan katastrofi. Erittäin epävarmaa kiekolla.

edit. Lisätään vielä sen verran että peli näytti kyllä ihan hyvältä muuten ekassa erässä. Hyökkäyksiin lähdöt toimi kohtuu hyvin. Vastustajan vastaavat on otettu kohtuu hyvin ylhäältä kiinni.
Laatua tarvittaisiin suorituksiin.
 
Viimeksi muokattu:

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan järkyttävällä temmolla Ässät pelaa ylivoimaa.

Ei seisoskelemalla tee yhtään mitään
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös