Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 544 985
  • 8 141

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Eka peli takana ja voisi kai sanoa, että yksi päävastustajista kaatui.

Ekan erän alku ja toinen erä olivat Ässiltä vahvoja.
YV toimi, mutta viimeinen YV jätti vähän happaman maun, kun tuli taas vanha perisynti mieleen, kun ei edes kuviota saatu kuosiin.

Mielestäni Sport löi hiukan lisää tempoa kolmanteen ja Ässät varmaan vähän passivoituikin, mutta kyllä ne harvassa on pelit, joissa Ässät on "selvässä" johtoasemassa pystynyt draivin pitämään 60 minuuttia viimeisen vuosikymmenen aikana.

Positiivisia:
Kärki ja Salminen teki mitä odotettiin ja tarvittiin.

Barach oli pirteä

Ruutulta vahva peli ja YV:llä onetimer lähti napakasti.

Heimosalmelta hyvä sisääntulo

Andersson näytti ihan kiekolliselta kärkihyökkääjältä, pelaa eleettömästi ja fiksusti.

Linukselta hyvä peli, ei joutunut paraati torjuntoja tekemään, mutta oli oma itsensä ja maalille ei voinut mitään.

Negatiivisia
2 ja 3 ehkä saivat hieman parannettua nykymuodoissaan kenraaliharjoituksesta, mutta juuri mitään kemioita sieltä ei vielä löytynyt.

Huomenna nähdään missä Liigan kärkijoukkueet menee, mielenkiintoinen peli tulossa.

Tästä on varmasti hyvä jatkaa eteenpäin ja lähteä huomenna taistelemaan sekä muuttamaan rankkarivoitto varsinaisen peliajan voitoksi.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan vaan siksi että kolmen maalin johto, ja huomenna joutuu laittamaan astetta isompaa pykälää sisään vauhdin puolesta.

Ihan ok mun mielestä himmaa tuo kolmas erä, vaikka täällä nyt kaikki jo huutanut valmennuksen alimpaan helvettiin tuon energian säästelyn takia

Mun mielestä pelataan ensin se peli pois mikä on käynnissä eikä mietitä huomista ottelua.

3-0 40min ja peli täydellisesti hanskassa, sen jälkeen passivoituminen ja sitä kautta ongelmat. Hyökkäys on paras puolustus ja kiekon kanssa puolustaminen tehokkainta.

Tärkeintä on voitto. Siitä on hyvä jatkaa huomiselle.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No johan minä(kin) ajattelin, että todellako tämä hoidetaan ilman mitään panikoitumista tai kilpikonnaa. Noh, nyt ei kyse toki ollut suoranaisesta panikoinnista, vaan tosiaan enemmänkin himmailusta. Mutta todisti vain, että liigassa jos johtoasemassa nostat jalkaa vähänkään kaasulta, niin jalkoihin jääminen on todennäköistä..

Mutta kyllä tuo esitys suurimmaksi osaksi oli sellainen, että ei se nyt ihmisiä pistä kirkuen juoksemaan pakoon. Kakkonen ja kolmonen osoittivat nekin jotain heräämisen merkkejä, niitä tehoja nyt sitten vain mahdollisimman nopeasti mahdollisimman monelle nimenomaan noiden ketjujen miehille. Nythän ne tulivat ylivoimalla kaikki.. mikä muuten oli jo nyt hemmetin hyvän näköistä ja ennen kaikkea tehokasta, ei siinä tainnut olla kuin yksi sellainen selkeästi huono ylivoima

Tästä on todellakin hyvä jatkaa, huomenna vaikeusruuvi kiristää monta astetta..
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien aloitukset sujui suht hyvin paitsi yhdeltä...

Kärki 54,2%
Ruuttu 53,8%
Barach 50%
Appelgren 20%

Valmennuksella on samat tilastot käytössä. Eikö sitä Appelgrenia voisi pakottaa ylimääräisiin aloitusharjoituksiin ja hinkata niitä niin kauan että alkaisi edes vähän tarttumaan.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
No ensinäkin erittäin suuri kiitos ja kunnia yleisölle tunnelma oli aivan loistava. Seisomokatsomossa tuli aivan kylmät väreet kun pata tuli jäälle ja pelin lopussa kun koko halli hakkasi käsiä yhteen. Tätä olikin ikävä 2,3k väellä saa hyvässä hurmoksessa koko hallin raikumaan, mikäs sen parempaa.

Pelistä muutamia:

-Ässät oli joukkue isolla Jiillä
-Ylivoima oli kerrankin ylivoimaa
-Sport on kyllä toivottoman hidas ja Ässillä on kyllä hyvin vauhtia.
-2 erää erittäin vakuuttavaa tekemistä muutamia virheitä lukuunottamatta Sport aivan vastaantulija.
-Viimeinen erä toi pahoja muistoja viime kaudesta, mutta hoidettiin onneksi kunnialla, kertonee ainakin vähän joukkueen kasvusta.
-Pilen hauiksen kokoinen peukku Vellulle joka oli käynyt puhumassa joukkueelle ennen peliä, saisko Vellun mukaan Rämeelle?
-Tunnetta oli mahtavasti pelissä
-Taklattiin ja painittiin. Se näkyi ehdottomasti hyvänä asiana!
-Miinusta kyllä pakko antaa perseellään olijoille, toki Sport on valtavan hidas joukkue, joka johtuu suurista ruhoista. Silti kyllä tämä peli oli vähän sellainen kettu tuli kanalaan peli ja ässäpelaajat oli usein jalat kohti kattoa. Tiput kyllä pärjäsivät jalalla ja vastauksena 4-1 voitto.

Pelaajista pikkasen:

-Söderström oli oma vakuuttava itsensä ja toisaalta ei Sport edes paikkoja saanut.
-Vainio pienessä roolissa menee, mutta kiekkoon ei saa kajota liikaa.
-Seväsestä tykkäsin, ei näkynyt ja se kertoo loistavasta pelistä hänen roolissaan.
-Heimosalmi oli hieno nähdä nuoren pojan ennakkoluulottomuus, mutta koossa on kyllä aivan olematon. Tietysti jos Virtanen, Riskat, Vidgrenit ja Vauhkoset tulee niin on moni muukin kusessa. Yveellä erittäin positiivinen.
-Andersson oli erittäin hyvä ja hyvänä huomiona kykenee löytämään viivalta väylät maalille, joka on Porissa erittäin harvinaista.
-Kärki, tartteeks sanoo mitää?
-Killinen on aivan uusi mies, kun vertaa viime kauden fleguiluun
-Ruuttu oli todella positiivinen yllätys
-Lepaus teki maalin ja katosi sen jälkeen samoihin varjoihin missä oli muutoin koko pelin, paljon parannettavaa.
-Eriksson on kyllä pettymyksistä suurin. Erittäin hidas ja pää ei toimi, hidastaa kakkosen peliä paljon.
-Barach on erittäin potentiaalinen kaveri nopea ja taitava, toki pieni koko on harmillinen asia mutta sen korvaa kova nopeus.
-Moutreytä on kyllä Poriin kaipailtu erittäin hyvä haku, iso, rähjää ja painii. On hidas ja kankea eikä oikein ehdi taklaamaan, mutta tämä kelpaa ässiin ehdottomasti.
-Appelgren on kyllä käsittämätön tapays noiden aloituksiensa kanssa ei millään paranna.
-Pihlajamäki on kyllä hieno kaveri, mikään ei jää puolitiehen. Taklaa, taistelee, karvaa, riistää, painii ja blokkaa. Hieno mies. Toki miinukset huonosta purusta, joka johti maaliin, mutta uskoisin Pilen tästä oppivan. Seisomokatsomon ehdottomia suosikkeja.




Tästä oli hyvä aloittaa. Matka on silti vielä mahdottoman pitkä, kuitenkin hyvä alku on aina hieno nähdä! Huomenna onkin sitten aivan toinen ääripää vastassa, joten parantaa pitää paljon jotta voidaan pisteistä taistella. Toivoa on kuitenkin ainakin huomiseen asti. Saa suorittaa!
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Tulos oli hyvä, peli ei niinkään erikoista. Ykkönen toimii, kakkonen ja kolmonen tökkii ja nelonen tekee sen tarpeellisen. Pakeista Andersson ja Heimosalmi kovimmat tänään. Seväseltä ok peli. Söde oli rauhallinen ja siitä pakit saa kyllä posia, ettei siellä edessä paljon riehuttu.

Huomiseen tarvitsee kyllä lyödä parempaa vaihdetta silmään, mikäli meinataan pisteille. Vastus kovenee kerta heitolla. Sportiltakin tuo peli oli toisaalta luokattoman huono pl. lopun rynnistystä.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hieno peli Ässiltä odotuksiin nähden. Kenraalissa Sport vei sata-nolla pelillisesti (vaikkei lopulta niin tuloksellisesti), mutta viikkoa myöhemmin Ässiltä on kaikkien yllätykseksi jalkeilla Lindsteniä vaille optimikokoonpano. Sport oli yllättävänkin hidas. Kenraalissa liike heiltä oli parempaa ja omaan "muistivihkoon" kirjailin silloin, että Sportin ongelmaksi tulee maalinteko. Ennakkoarvioissa melkein kaikki ovat sijoittaneet Sportin noin sijan 10 tienoille, mutta tämän hetken fiilikset ovat paljon heikommassa sijassa.

Ykkönen oli loistava. Kuten sanottu Kärki on luultavasti uransa huipulla ja se tapahtuu Ässissä. EHT kutsunee tänä syksynä. Nelosketjussa Pihlis antoi varmasti kaikkensa, kysymys tosin herää, että kun vastassa on joku Sportia vikkelämpi joukkue niin kuinka hyvin se riittää.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
EHT kutsunee tänä syksynä.
Ja tämä vituttaakin valmiiksi. Ikinä ei ole seurannut mitään hyvää näistä käynneistä kuten Tiivolan kohdalla kävi. Toivottavasti on sairaana kun näitä höpöhöpöjä pelataan.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Eikö Pilen peluuttaminen ole oleellisinta länsirannikon joukkueita ja IFK:a vastaan. Antaa Aaltosen pelata niitä huuhaa-pelejä muita joukkueita vastaan.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien aloitukset sujui suht hyvin paitsi yhdeltä...

Kärki 54,2%
Ruuttu 53,8%
Barach 50%
Appelgren 20%

Valmennuksella on samat tilastot käytössä. Eikö sitä Appelgrenia voisi pakottaa ylimääräisiin aloitusharjoituksiin ja hinkata niitä niin kauan että alkaisi edes vähän tarttumaan.
Appelgrenin aloittaminen on umpisurkeaa kaudesta toiseen, vaikka muuten äijä kehittyy koko ajan paremmaksi.
Oliko muuten lopussa valmennus kerrankin hereillä, ja vaihtoi Appelin pois ja Barachin tilalle tärkeään aloitukseen, mielestäni näin olin näkevinäni.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nopeat kommentit eiliseltä.

Kärki ja Salminen on ylikylän ukkoja tähän sarjaan.

Heimosalmen luistelu on niin seksikästä, etten muista ketään ässäpakkia, jolla olisi ollut samanlainen taso luistelussa. Liiga-ajan Sami Vatanen tai Miro Heiskanen lähinnä tuli mieleen.

Söderström jos vaan pysyy ehjänä, niin alakerrassa on viimeinen lukko, joka pitää.

Barach ja Moutrey vakuuttivat. Toisella jalat liikkuu ja toinen puolestaan kova ja röyhkeä iso roikale.

Anderssonilta muutama kaunis lätty, mutta muuten taso jäi vähän vielä arvoitukseksi.

Negaa: Erikssonin lempinimi voisi olla näkymätön mies. Kakkosketjun laidalla, mutta ei mitään havaintoa, että olisi käynyt kertaakaan kentällä.
 

Guarantee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, MuSa, ManU
Appelgrenin aloittaminen on umpisurkeaa kaudesta toiseen, vaikka muuten äijä kehittyy koko ajan paremmaksi.
Oliko muuten lopussa valmennus kerrankin hereillä, ja vaihtoi Appelin pois ja Barachin tilalle tärkeään aloitukseen, mielestäni näin olin näkevinäni.

Näit oikein, mut syy ei ollut valmennuksen valaistuminen. Appeli sai kiekon (tai muun osuman) jalkaan ja tuli sen takia vaihtoon.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Sellainen huomio muuten Sport pelistä, että kakkonen oli peliajallisesti kolmonen eilen.
Vaikka kolmonen aika ajoin oli omissa vähän purjeissa, saan nähdä jatkuuko sama trendi peliajallisesti tänään.
Aaltonen voi energiallaan tuoda Ruutun kenttää lisää vaarallisuutta ja ryöstää paikka Erikssonilta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Odotan, että Pihlajamäki ja Moutrey tuovat tänään jotain väriä kentälle. Heidän tehtävänsä on sotkea Lukon kuvioita mutta jäähyiltä (salomonintuomiot ovat asia erikseen) pitää silti pyrkiä pysymään poissa tai Repo ja kumppanit rankaisevat.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Odotan, että Pihlajamäki ja Moutrey tuovat tänään jotain väriä kentälle. Heidän tehtävänsä on sotkea Lukon kuvioita mutta jäähyiltä (salomonintuomiot ovat asia erikseen) pitää silti pyrkiä pysymään poissa tai Repo ja kumppanit rankaisevat.
Moutrey toivottavasti kolaa Pospisilin katolleen, kuten Liukas teki torstaina. Kaverin kuupassa sen verran nestettä, ettei kestä pienintäkään lämmittämistä ja boksissa menee ottelusta takuulla osa, kun hölmöilee jatkuvasti itse.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kohta mennään! Derby-kuume 85%.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös