Ässät 2005–2006

  • 305 204
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Viestin lähetti Pêr un pugno di dolari

Tuo Saipan Justin Forrest kuulostaa melko mielenkiintoiselta nimeltä. Pisteitä on kertnyt tällä kaudella 50 7 + 11 = 18 44 min, eli yksi piste enemmän kuin meidän Olegsilla. Hinta taitaa olla melko samoilla tienoilla Legon kanssa. Näyttää olevan kaksi (2) kiloa enemmän painoa kuin Latvian lahjalla, joten pärjäisi ehkä vähemmän huonosti maalinedusväännöissä.

Forrest on luotettavien lähteiden mukaan puoli-ilmainen kaveri tällä kaudella, eli kyllä Oleg on kalliimpi. Forrestin täyttä kiekollista potentiaalia ei välttämättä ole nähty, koska hän ei ole päässyt ykkösylivoimaan näyttämään taitojaan. Kokon paikka ykkös-yv:n viivamiehenä on ollut niin kiistaton.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Mun miälest

Tämän kauden menestys luo pohjan ensi kauden joukkuueen rakentamiselle. Hyvällä menestyksellä tulisi enemmän sponsorirahaa kassaan, joukkuueen rakentaminen helpottuisi huomattavasti.

Tällä hetkellä jatkosopimuksenalaisissa pelaajissa on hyvä runko josta lähteä liikkeelle. Jatkoa olisi hyvä saada seuraaville: Nissinen, Virkkunen, Toivonen, Levokari ja ehdottomasti Kuusela. Willy menetetään, ei voi mitään.Katotaan ny osastoa olisi Classen, Niemi, Pentikäinen, Saarinen ja Glad. Loput onkin sitten, tack adjö.

Mitä sitten tilalle? Ykkömaalivahti asiassa komppaan jo esitettyjä ameriikan äijää tai Häkkinen/ Lehto-osastoa. Pakistoon tarvittaisiin 2-3 paria pehmeitä käsiä, kotimaisia taitaa olla vähemmissä määrin tarjolla joten ulkomaaneläviä kehiin. Kokoahan pakistossa olisi, joten fyysisyyttä tasapainottamaan tarvittaisiin taitoa.Hyökkäykseen tarvittaisiin liideriksi uusi Willy, ei löydy helpolla, ei. Mestiksestä try-outin kautta voisi löytyä pari hyökkääjää ja tietysti ihan ligasta hankkimalla, koti- tai ulkomaalaisia, resursseista riippuen.

Jatkosopimuksien sorvaamista tietysti hankaloittaa se, että osa on vuokrapelaajia ja mitä oikeudet omistavat seurat on suunnitellut heidän varalleen. Mutta kattellaan...

Ai niin, joku tarjosi Heleniusta, EI, EI ja vielä kerran EI!!!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kun kaikenlaisia nimiä ehdotellaan, niin minäpä ehdotan Ilveksestä Joonas Rönnbergia. Taitaa kaverilla olla sopimus, mutta sehän ostettaisiin komeasti ulos ja tehtäisiin kaverista tähti Porissa! Potentiaalia on kovaksi liigatason pakiksi, ja tuo kova-sanaa tarkoitan virallisessa merkityksessä.

Parempi versio olisi Jaakko Harikkala. Kerran jo 7 kaappia liigassa takonut, itseluottamuksensa menettänyt.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Forrestista mielenkiintoinen kuvaus tuolta Saipa -osiosta:

Forrestin parhaiksi avuiksi lukisin erinomaisen liikkeen lisäksi kiekollisen pelin. Olisi ollut tällä kaudella teidän kiekollinen liideri. Heittelee inhottavia ohjureita maalille ja omaa loistavan pelisilmän (osoituksena pari huikeata maaliinjohtanutta syöttöä varsinkin alkukaudesta). On vielä nuori ja ensimmäinen ammattilaiskausi antoi ainakin minulle odottaa tulevaisuudelta hyvää. Olisin voinut pitääkin SaiPassa, jos olisi ollut otteissaan tasaisempi. Mukana huikeita pelejä, mutta väliin sattuu heikkojakin kun on täysin pimennossa ja omassa päässä vaikeuksissa pienen kokonsa vuoksi. Pieni koko auttamatta haitta, mutta jos kiekollista kaveria Ässät hakee niin tässähän sellainen. Oli puolessa välissä kautta pakkien pistepörssin kymmenen sakissa, joten ihan turhasta kaverista ei ole kyse, varsinkin kun on potentiaalinen kuin mikä.

Onnea Ässille hankinnasta, mikäli J.D sinnepäin on tuloillaan.


Tämän viestin teille tarjosi: Swift
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Badgers
Puolustuspää huuta selkeää johtajaa, viimeksi sellainen on ollut Tapio Levo.

Ilveksestä Sami Helenius

Hyökkäyspäähään johtajuutta eli ihan selkeä ykkössentteri ja lisää rytinää. Mahdollisia vois olla Markku Tähtinen,
Niin, siitä tuskin tulee pelikieltoja jos oman joukkueen miehet hanskaa keskenään...

Ei ei ja ei, Ässät ei tee Heleniuksella yhtään mitään. Pelillisesti parempia valintoja ovat sekä Levokari että Toivonen (ja luonnollisesti myös Peltonen). Liian montaa samanlaista kaveria ei saa hankkia vaan on nyt ehdottomasti keskityttävä kiekollisen pakin hankintaan.

Ja lukkohan teki jo Tähtisen kanssa jatkosopimuksen (asiasta oli tuolla rakkaan vihollisen osiossa) eli ei irtoa kuin rahalla ja sitä ei todellakaan käytetä tähän.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Varmoihin lähtijöihin laskisin Langkowin, Virkkusen, Wesslinin ja Tuomisen. Lisäksi Pauli luultavasti suuntaa Amerikkaan. Classen saanee lähtöpassit, samoin Spin-o-Rama-äijä ja Korppi tuskin skrivaa uutta, nykyistä huomattavasti halvempaa pahvia Poriin. Williams menee sinne Hockeytowniin.

Patun superpalkalla saadaan erittäin hyvä vahvistus. Langkowin palkasta puhumattakaan.

Melkeinpä suuntaisin katseet sinne AHL:n puolelle. Ranskankielinen perhosveskari sieltä Quebecistä ja mukaan nikkarisentteri, luokkaa kovempi kuin Classen. Muut 2 ulkomaalaispaikkaa käyttäisin pariin tsekkihyökkääjään. Ei kuitenkaan mitään Peterekkejä. Helppohan se silti on sanoa, eri asia mitä tulee.. Peterek ja kumppanit tosin olivat erittäin halpoja äijiä, joten heistä ei sen enempää. Jonkun verran rahaa palaa, jos tosiaan halutaan joku pisteitä tekevä tsekki. Yrittäisin kuitenkin.

Kiekollista pakkia kaivataan ilman muuta, mutta samantasoinen pakisto kuin tällä kaudella on helppo koota ilman mitään Orriakin.
Paden korvaaja voisi olla esim. Harikkala tai Helenius. Heleniuksen hinta voi olla ongelma ja Harikkala olisi taas yksi raumalainen.. Jalkanen taistelijana pelaisi varmasti oman ruutunsa ongelmitta. Luottaisin jälleen hidas, mutta kankea ja kova sekä halpa puolustukseen. Eurot sijoittaisin maalivahtiin ja hyökkääjiin.

Marjamäki tullee säkylän harmaisiin ja Ässien kolmosketjun vahvistukseksi. Pesosen Jussista on ollut palstalla puhetta, mutta mies on esittänyt hyviä otteita ja jäänee Ipaan. Kuuselalle pitäisi saada se soppari aikaan ja nopeasti, muuten Tappara vie A-junnutähtensä. Tommi Turunen voisi olla sopiva mies. Musaäijällä on lähes yhtä hyvä taisteluasenne kuin Mavella, mutta positiivinen ukkeli. Potentiaalia ja taitoa löytyy. Lisäksi kannattaisi hiostaa Lukkoa ja tarjota triplaV:lle sopimusta ja peliaikaa. Voitaisiin samalla maksaa kalavelkoja..
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Willy. Jos allekirjoitukseen voitaisiin laittaa 23 riviä tekstiä niin tietäisin tasan tarkkaan mistä sen ottaisin. Ihan legenda settiä. Ei oikein tiennyt itkisikö vaiko nauraisi.

Viestin lähetti vero
....Uusista miehistä varmin lienee jo tälläkin kaudella käynyt Samuli Jalkanen. Huhut ovat tuomassa Ässiin lisäksi jälleen miehiä Saipasta, jossa Mälkiä ei ole ilmeisesti kovin suuressa huudossa pelaajine keskuudessa. Lieneekö sitten tulossa Forrest, Kerman, Vänttinen vai peräti Nokelainen?

Jäi kyllä ihan hyvät muistot Jalkasesta. Siinä se kiekollinen pakki ja vieläpä kotimainen. Pointsit jos on jo sopimus tehty. Jos Ässät vielä Forrestiakin havittelee niin ainakin keskityttäisiin juuri niille osa-alueille joissa puutetta on ollut. Liike ja pelinteko alakerrassa. Ässäpelaajia mitä vero luettelee niin niistä löytyy ne toisen roolin puolustuspelaajat sekä muutama hyökäyksen mies. Hyviä miehiä koko lista. Jos siellä Lappeenrannassa ei Mälkiästä pidetä niin Holma tänne vaan, tosin taitaa olla vuokramieihiä.

Kultanen = Vitun kallis. Puolustajatyyppinä kyllä hyvä. Täällä on jo kaikki pelaajat esitetty mitä itse haluaisin jatkavan. Joten nukkumaankin voisi tästä mennä.

Puolustus johon olisi erittäin tyytyväinen: Glad, Pentikäinen, Toivonen, Levokari, Jalkanen, Saarinen,Peltonen ? Hetkinen mihinkä Rontti sijoittuu ?
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti kapa76
Willy. Jos allekirjoitukseen voitaisiin laittaa 23 riviä tekstiä niin tietäisin tasan tarkkaan mistä sen ottaisin. Ihan legenda settiä. Ei oikein tiennyt itkisikö vaiko nauraisi.

Mitä mahdat, kapa76, tarkoittaa?

Jalkanen ei kiekollisena pakkina ole juurikaan Toivosta parempi. Taistelijana hänestä sen sijaan Ässille voisi olla hyötyä. Eetu Holma olisi ok pelaaja, mutta ainakaan Niemen jatkaessa ei käyttöä ole.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heh heh

Uskomatonta, että jotkut ihan tosissaan ovat ehdottamassa Heleniusta Ässiin. Täysin turha äijä joukkueen menestyksen kannalta ajatellen. Ei Ässillä ole varaa maksaa euroakaan kädettömälle puujalalle, joka ei saa kauden aikana edes syöttöpisteitä puhumallakaan.
Jos Helenius on piessyt Nielikäisen ja pari muutakin heppua, niin ei se hänestä sellaista pelimiestä tee, jota porissa tarvitaan.
Kankeutta on omasta takaa,joten nyt tarvitaan kiekollinen liideripakki, joka auttaa myös ylivoimassa viivalla. Tähän hankintaan kannattaa panostaa kunnolla.
Eurot riviin seuraavassa järjestyksessä Maalivahti, keskuhyökkääjä, pakki. Nämä kolme pelaajaa täytyy olla todellisia tähtiä, eikä mitään tusinaheppuja. Sen jälkeen katsotaan mitä jäi, ja hankitaan loput pelaajat.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Viestin lähetti Willy

Lisäksi kannattaisi hiostaa Lukkoa ja tarjota triplaV:lle sopimusta ja peliaikaa. Voitaisiin samalla maksaa kalavelkoja..

Ilmeisesti tarkoitat Ville-Vesa Vainiolaa. Vainiolan suhteen olette jo myöhässä, sillä miehellä on jo sopimus Lukon kanssa ensi kaudesta.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Re: Heh heh

Viestin lähetti angnus
Uskomatonta, että jotkut ihan tosissaan ovat ehdottamassa Heleniusta Ässiin. Täysin turha äijä joukkueen menestyksen kannalta ajatellen. Ei Ässillä ole varaa maksaa euroakaan kädettömälle puujalalle, joka ei saa kauden aikana edes syöttöpisteitä puhumallakaan.

Ei Heleniusta ylivoiman viivamieheksi hankittaisikaan. Levokarin korvaajana kuitenkin mielestäni erittäin hyvä.

Täytyy vielä muistuttaa, että tämä "kädetön puujalka" oli kotikisojen MM-joukkueessamme 2003.. Ihmeellistä kyllä.
 

Larha 66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Heh heh

Viestin lähetti Willy
Ei Heleniusta ylivoiman viivamieheksi hankittaisikaan. Levokarin korvaajana kuitenkin mielestäni erittäin hyvä.

Huh, huh! Kyllä Levokari on kuitenkin pelimies Samiin verrattuna! Väitätkö todellakin että Helenius korvaisi tämänhetkisen ykköspakkimme?
 

carzala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bolton
Kyllä Helenius minun mielestäni korvaisi Paulin paremmin kuin hyvin. Saattaa olla, että Pauli on hyvä ottamaan äijää, mutta kiekon kanssa hän on lievästi sanottuna onneton. Ja kun mies vielä pelaa paljon ylivoimalla, ei voida puhua mistään onnistuneesta hankinnasta.

Hyökkääjistä mielestäni Pelicansin Tommi Hannus ja Daniel Widing voisivat olla hyviä - eikä vältttämättä niin hintavia - vahvistuksia. Varsinkin Hannuksen viime ja tämän kauden yhteenlaskettu maalien määrä on tällä hetkellä 32, mikä ei missään nimessä ole huono!
 

Skorppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja tutkapari Jalkanen & Jäminki.
Ei näin

Viestin lähetti carzala
Kyllä Helenius minun mielestäni korvaisi Paulin paremmin kuin hyvin. Saattaa olla, että Pauli on hyvä ottamaan äijää, mutta kiekon kanssa hän on lievästi sanottuna onneton. Ja kun mies vielä pelaa paljon ylivoimalla, ei voida puhua mistään onnistuneesta hankinnasta.
Onko Helenius sitten mielestäsi joku silkkikäsi? Pauke tällä kaudella 2+1(maalintekijä siis) kun taas Helge 0+0.
Ja palkkaahan Helge saa aivan varmasti paljon enemmän kuin Pauke.

Ja Widing....Ääh suomalaisena hän ehkä menisi mutta kun ei noita ulkomaalaispaikkojakaan liikaa ole niin ei kiitos.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Helenius ja Levokari

Paulin tehot 2 + 1 eli 3 pojoa ja - 8, taasen Helenius 0+0 ja + 2.
Mietiskellään vaiks sitä ekaks. ...eikä Helenius ole lainkaan niin huono kun yleisesti luullaan, seuratkaa joskus vaikka muutama vaihto pelkästään Samin tekemisiä, vahva kulmissa ja pelaa yksinkertaista peliä, toimittaa kiekon lähes aina omille. Lisäks ei huono jätkä ole pelannut Dallasissa ja Coloradossa, pelkkä poliisina toimiminen ei riitä, pelatakin on täytynyt osata.
Kyllä mahtus heittämällä Ässiin ja olis yks Porilaisyleisön suosikeista. Moni Porilainen asiantuntija haukkui Nielikäisenkin ihan olemattomaksi, ennen kun äijä täällä pelas peliäkään. Samoin kävis Samin kanssa, ottas haltuun Porilaisfanit.
 

frodo

Jäsen
Viestin lähetti carzala
Kyllä Helenius minun mielestäni korvaisi Paulin paremmin kuin hyvin. Saattaa olla, että Pauli on hyvä ottamaan äijää, mutta kiekon kanssa hän on lievästi sanottuna onneton. Ja kun mies vielä pelaa paljon ylivoimalla, ei voida puhua mistään onnistuneesta hankinnasta.

Meinaatko että Pauli hankittiin Ässiin kiekolliseen rooliin?
muistaakseni se rooli oli tarkoitus jakaa Heinon ja Sorokinsin kesken, muuta näistä miehistä ei juuri mihinkää ole ollut. Joten Levokaria on niillä paikoilla välillä käytetty.

Ja Helge...Ei mitään käyttöä ässissä. Toinen juttu, jos rahaa olisi liikaa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Helenius on mainettaan parempi kiekkoilija. Samihan oli varsin arvostettu myös Suomessa ennen kuin tuli takaisin Jokerikapteeniksi. En tiedä mitä siellä odotettiin, mutta mies sai paskaa niskaansa liikaakin valmennusjohdon taholta ja tuo kausi veti miehen maineen kiekkoilijana liiankin alas. Voisin väittää, että jos Helenius olisi Suomeen palatessaan mennyt johonkin pienempään ja heikomman pakiston omistavaan seuraan, olisi mies tällä hetkellä huomattavasti suositumpi kiekkoilija fanienkin piirissä.

Ässiin miestä ei kuitenkaan missään nimessä kannata edes ajatella silloin kun meillä on näitä kivitaloja omastakin takaa jo näin paljon. Toisaalta, jos esim. Pauli lähtee taas Amerikan alasarjoihin ja Kahvatukka ottaa Pentikäisen takaisin Tapparaan toteuttamaan kahvafantasioitaan, niin ottaisin Helgen ilomielin Ässiin mukaan. Pärjää varmasti yhtä lailla pelissä mukana kuin muutkin yhtä isot miehet.

Puhuiko muuten Toivola viimeksi SK:n verkkovieraana ollessaan jotain Samista? Muistikuva on sellainen, mutta en jaksa tarkistaa mitä Mika höpötti.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Re: Re: Re: Heh heh

Viestin lähetti Larha 66
Huh, huh! Kyllä Levokari on kuitenkin pelimies Samiin verrattuna! Väitätkö todellakin että Helenius korvaisi tämänhetkisen ykköspakkimme?

Missään nimessä en haluaisi Padesta luopua, mutta hän tähyää P-Amerikkaan. Levokari on ehdottomasti tärkeä pelaaja Ässille ja nimenomaan profiilipelaaja, joka maanlaajuisesti yhdistetään heti Ässiin ja hiljalleen myös Ässät häneen.

Helenius olisi varmasti kovaotteinen peruspakki, joka nousisi porilaisten suosikiksi (pl. tietysti nämä vinoilijat, joita aina löytyy). Badgers on aivan oikeassa kommenteissaan. Mitään tehopistevertailuja näiden herrojen välillä on turha tehdä. Pistetehtailun molemmat jättävät suosiolla muille. Hinta on kysymysmerkki. Loppujen lopuksi aika harva liigaseura Samille sopimusta tarjoaa, joten voisi olla yllättävänkin halpa.

Widing kannattaa unohtaa. Yksinyrittäjä, jonka laukausprosentti lienee yksi liigan huonoimpia. Nopeutta riittää, mutta järkeä ei. Kaiken lisäksi ulkomaalainen. Onneksi menee Tapparaan.

Hannus vaatisi toimiakseen samanlaisen roolin kuin Mave eli ykkös-kakkoskentän mies, joka ailahtelee pelistä toiseen. Kolmos-neloskentässä käyttökelvoton. Jos kahta ekaa ketjua ei saada muuten täytettyä niin silloin harkintaan tämä lahtelaistunut turkulainen.

Se maalivahti on kuitenkin ehdottomasti Ässien tärkein hankinta. Selkeä ykkösmaalivahti tarvitaan, Bäckströmin tasoinen. Ei löydy Suomesta, joten katseet Kanadaan.
 

The Rock

Jäsen
Viestin lähetti Willy
Se maalivahti on kuitenkin ehdottomasti Ässien tärkein hankinta. Selkeä ykkösmaalivahti tarvitaan, Bäckströmin tasoinen. Ei löydy Suomesta, joten katseet Kanadaan.

Tässä yksi todella tärkeä pointti johon katseeni tarttui viestejä lukiessani. Ässien kokoisen pikkuseuran, jolla ei ole varaa rakentaa joukketta laadukkaan pakiston ja keskinkertaisen maalivahdin varaan pitää nimenomaan satsata kunnolla siihen mieheen, joka lopulta ratkaisee meneekö se kiekko sinne reppuun vaiko ei. Tässä kysymyksessä olen täysin samaa mieltä Willyn kanssa siitä, että Ässillä pitää olla selvä ykköskassari, joka pelaa n. 80% otteluista eli laadukas sen tulevan kumiukon pitää olla.

Suomesta kun näitä laadukkaita kassareita ei saa kuin mielettömällä rahanipulla on katseet käännettävä nimenomaan Pohjois-Amerikkaan sillä sielläpäin on näistä kiekkoja torjuvista hemmoista jopa ylitarjontaa. Sieltä irtoaa aivan varmasti uusi "Langkow", joka tullessaan ei olisi yhtä kallis kuin nykyinen Langkow, mutta oivalla scouttaamisella samanlainen huippuveskari kuin Lanks. Kakkoseksi sitten joku nuori maalivahti, joka hakee peliminuutteja liigasta ja tahtoo kehittää itseään. Eli maalivahtien pelattujen pelien pitää mennä Ässissä 80/20 jotta Pata pärjää. Mistään tasavahvasta veskariparista on turha puhua sillä se tie on nähty jo ja huonoksi havaittu. Vai mitä mieltä olette duo'sta Antila-Satosaari?

Ulkomaalaispelaajien paikat pitäisi käyttää samalla tavalla kuten ne on tälläkin kaudella käytetty eli maalivahti, puolustaja ja kaksi hyökkääjää. Tosin sillä erotuksella, että hankittaisiin selkeä ykkösmaalivahti, peliätekevä ja ratkaisuihin pystyvä pakki, ykkösketjun maaliahne laituri sekä peliätekevä sentteri. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta pitkästä aikaa Ässillä on osaavat miehet puikoissa joten tulosta voidaan odottaa syntyvän myös scouttauspuolella eri tahtiin kuin ennen. Mielellään nämä kaikki ulkomaalaiset voisivat kantaa joko jenkkilän tai vaahteranlehti-maan passia sillä täällä ei hirveän hyviä kokemuksia ole kiukuttelija slaaveista (pl. Vujtek, Benda ja Otevrel) taikka löysistä sveamamman pojista.
 
Viimeksi muokattu:

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Ulkomaalaisten kohdalla voisi myös harkita jakoa maalivahti, kaksi pakkia, hyökkääjä. Jos ihmeen kaupalla saataisiin kerrankin kaksi kiekollista pakkia. Toisaalta tämä kuvio kyllä varmaan vaatisi Marjamäen tuloa. Kolmonen Marjamäki - joku - Joensuu kyllä vaikuttaisi aika kivalta...
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Eiköhän Ässät kuitenkin hyökkäyspuolellekin vähintään kaksi ulkoäijää tarvitse. Mielelläni ottaisin jopa kolme ulkomaalaista hyökkäykseen. Hyökkäyspään menetykset ovat ensi kaudelle huikeita; Williams, Virkkunen, Tuominen, Classen, Korpisalo(?)... Kuka tekee maalit? Kivenmäki, Kuusela ja Joensuu(ko)..

Olisiko kuitenkin tarpeellisempaa säästää sieltä pakistosta jälleen kerran.. Tietenkin huonompikin hyökkäyspää paranee oleellisesti, jos pakeissa on kiekollisia ja avaavia äijiä, mutta...
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Liika vaihtuvuus ei todellakaan ole hyväksi. Jos olisi saatu pidettyä parhaimmat kaverit ruodussa ja vaihdettu vain heikoimpia pois, niin taso olisi noussut varmasti, mutta nyt näyttää siltä, että hyvä runko hajoaa, maalivahtia myöden.
Tavallaan joudutaan aloittamaan taas alkutekijöistä.

Kuusela on saatava jatkamaan, niin olisi ihan kelpo 2.ketju koossa:Kivenmäki,AUK ja Kuusela. Menisi kakkosena ihan hyvin, edellyttäen että ykkösketju on todellakin hyvä.
Tietenkin Mave mahtuisi myös ykköseen.
Ulkomaalaishyökkääjistä valitsisin jonkun Tsekkitaiturin ykkösketjun keskelle. Jos ja kun NHL alkaa, niin usein on niin, että varsinkin Kanadalaispelaajat on syynätty niin tarkkaan, että ne jotka halvalla saisi, eivät välttämättä ole niin taitavia, kuin joku vastaavan hintainen Tsekki.
Elikkä hyökkäykseen tsekkejä, maaliin Pohjoisamerikan kaveri ja puolustukseen...hmm ihan sama, kun taitoa,nopeutta ja pelisilmää löytyy enemmän kuin yhdelläkään nykyisellä Ässäpuolustajalla.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Willu, kerropas mihinkä Tuominen on menossa? Kaverilla on kuitenkin sopimusta jälljellä, on Porilainen, on asennetta ja osoittautunut maalilingoksi. Millä perusteella Tuominen ulos?
 

Ernesto Peli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Zauli
Willu, kerropas mihinkä Tuominen on menossa? Kaverilla on kuitenkin sopimusta jälljellä, on Porilainen, on asennetta ja osoittautunut maalilingoksi. Millä perusteella Tuominen ulos?

Vaikka kysymys oli osoitettu Willylle, kommentoin asiaa.

Vahvat huhut ovat viemässä miestä ulkomaille suuremman tilin perässä. Tämän on mies itsekin myöntänyt. Julkinen salaisuus on, että Patun sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa ulkomaille siirtymisen.

Patu kommentoi jossakin Porin paikallislehdessä kutakuinkin näin:

"Jos joskus ulkomaille vielä aion, on tämän kauden jälkeen sinne lähdettävä. Mm. Venäjä kiinnostaa."
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti Zauli
Willu, kerropas mihinkä Tuominen on menossa? Kaverilla on kuitenkin sopimusta jälljellä, on Porilainen, on asennetta ja osoittautunut maalilingoksi. Millä perusteella Tuominen ulos?

Varmaan saitkin jo vastauksen, Sauli.

Tuominen on todennäköisesti lähdössä ulkomaille, huhut vievät miestä länsinaapuriin, itänaapuriin ja Sveitsiin. Ruotsalaisseuran kanssa on kuulemma jo sopimusta väännetty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös