Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Joda, 24.01.2001 klo 15.27.

 1. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ja uutta sopimusta neuvoteltiin syksyllä -06. Tällöin Kuuselan agentti vaati palkankorotusta vanhaan sopimukseen kaudelle 2006 - 07, muuten Kuusela tekee sopimuksen muualle. Ässät ei suostunut palkankorotukseen, Kuusela teki sopimuksen Kärppiin, välissä kävi voittamassa Ruotsin mestaruuden Modossa.
   
 2. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lopettakaa jo se Kuusela homma. YV on keksitty olkaa hyvä.
   
 3. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Eiköhän täällä saa keskustella, jos keskusteltavaa on. Hiljaiseksi menee keskustelupalsta, jos keskustelut pitää käydä yksityisviestein. Muita voi kiinnostaa, vaikka sinua ei kiinnostaisikaan.
   
 4. Spede Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ehkäpä Pori67s tarkoitti että Kuuselan 10 vuoden takaiset palkka ja sopimusneuvottelut eivät liity millään tapaa tämän hetken Ässä huhuihin...
   
 5. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tässä ei puhuta minkä vuoden huhuja ja mutuja jutut pitäisi koskea. Nyt mutuillaan vanhoja aikoja ja se käy ketjuun vallan mainiosti! Tän Pori67s jutut on muutenkin vähän omituisia.
   
 6. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  :D Heh! Jos tarkoitat nyt näitä mun huhuja, niin ne on totta mitä olen oikeasti kuullut ja nähnyt. Niin eri palstoilta, kuin Ässien toimistolta.
   
 7. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joku huhuili tai toivoi Kuuselaa Poriin, @Seppis kommentoi näin.

  Lainaus:
  Tästä siis lähti liikkeelle Kuusela keskustelu, mielestäni ei ollut kovin paha sivupolku.
   
 8. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Vaikka sitä miten näin pääsiäisenä viettää aikaa perheen kanssa, käydään kotieläintilalla katsomassa kilipukkeja, käydään anopilla kylässä sun muuta, niin siltikin tätä luppoaikaa aina jää. Niinpä siis katsoin rauhassa sitä ykkössentteriä ja kärkilaituria, pohjoisamerikkalaisia tietenkin. Pelkästään nyt Saksassa on saatavilla (HUOM! siis ovat EP:n mukaan saatavilla) paljonkin ehdot täyttäviä ukkoja, siis enemmän tai vähemmän ehdot täyttäviä. Kärkilaitureita esimerkiksi:

  Eliteprospects.com - Brandon Segal
  Eliteprospects.com - Justin Shugg
  Eliteprospects.com - Jack Combs
  Eliteprospects.com - Drayson Bowman
  Eliteprospects.com - Ryan MacMurchy
  Eliteprospects.com - Mike Collins

  Ykkössenttereitä:

  Eliteprospects.com - Jon Matsumoto
  Eliteprospects.com - Rob Schremp
  Eliteprospects.com - Scott Timmins
  Eliteprospects.com - Greg Rallo
  Eliteprospects.com - Max Reinhart

  Nämä kaikki siis vain DEL-liigan listalta, ovat vieläpä sellaisia oikeastaan kaikki, ettei rahastakaan jäisi kiinni (eli siis että ne 1-2 leveyshyökkääjääkin voisi vielä hankkia näiden jälkeen). Yritin vetää ikärajan siihen suunnilleen 35 vuoteen, ettei enää mitään lähemmäs nelikymppisiä. Yritän siis vain sanoa, että tarjontaa on Euroopankin puolella, joka olisi tietyssä mielessä aina parempi niin homma ei olisi niin suuri arvoitus..

  Tuossa on nyt siis koodinimiä vähän laidasta laitaan, mutta jos läpileikkausta katsoo, niin tuon heikompi tasoisia ei missään nimessä saa olla hakusessa noihin kahteen kärkiruutuun..
   
 9. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Zabo ei luultavimmin tule saamaan Brynäsiltä jatkopahvia ja aika hiljaista voi olla muuallakin SHL:ssa. Huhuissa on pyörinyt sellainenkin tieto, että mies itse katselee lätäkön tälle puolen ensi kauden pelipaikkaa suunnitellessaan. Halvalla ei varmastikaan pelaa, mutta noin spekulatiivisesti ajateltuna mahtaisiko pelillisesti sopia Ahon palapeliin? Vai onko liian omapäinen taiteilija?
   
 10. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olen kattellut noita Brynäsin matseja ja aika keskinkertaiselta se Zabon meno näyttää. Luonnollista, kun on ollu melkein koko kauden sivussa. Luin, että olkapään takia ollut sivussa. Huono homma, jos se on sama olkapää, joka leikattiin jo silloin kun siirtyi padasta KHL:n. Sikäli voi juotua tyytymään pienempään liksaan kun on klesana ollut ja varsinkin jos se on sama olkapää. Sikäli olisi kyllä ihan Ässien näköinen haku.
   
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Zabo sopis Ahon patapakkaan kuin nenä päähän. Loukkaantumiset kieltämättä tekee siirrosta mahdollisen, mutta itte en mitään riskianalyysejä lähde arvailemaan kun en asiasta mittään tiiä. Jotenkin musta tuntuu, että riskejä haluttaisiin välttää ja ennemmin otetaan kaveri, josta on epäselvää riittääkö taso kärkikenttiin kuin kaveri, josta ei tiedä pelaako se edes puolta kautta.
   
 12. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  En usko enkä oikein haluakaan, että Zaborsky tulisi Ässiin. Ura laskusuunnassa ja loukkaantuminen tosiaan takana. Halvalla ei silti taatusti Ässien mittapuulla pelaa. Siksi ei!
   
 13. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  No johan on heittoja täällä. Muistutan, että Zaboa kysyttiin KHL-kausien jälkeen takaisin Poriin ennen kuin mies meni HIFK:iin. Hän ilmoitti tuolloin palkkapyynnökseen kolmosella alkavan summan (ainakin lähes), jolloin keskustelu päättyi ennen kuin alkoikaan. Toki nyt jatkuvat loukkaantumiset kai vähän laskevat hintaa, mutta aika hirvittävän monesta syystä hän ei oikein ole vaihtoehto..

  Että sikälikin itse pitäydyn jossain realismin rajoissa, kuten sen tyylisissä hauissa joita tuossa edellä listasin..
   
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  En usko Zabon hankintaan, mutta onhan tuo nyt vähintään melkein realismin rajoissa.

  Olet selkeästi nähnyt vaivaa, kun olet googletellut ja listannut nuot pelurit. Ei kannata pahastua, vaikka kukaan ei noita olekaan kommentoinut. Ainakin itse jätin kommentoimatta, koska vaikea tuon tason pelaajia on teksti-tv skouttauksella arvioida ja tuon tasoisia jätkiä nyt voisi listata varmaan 100 tänne palstalle. En ole itse tainnut nähdä keneltäkään listaamaltasi kaverilta otteluakaan. Ja tän tason jätkistä ei oikein tunnu löytyvän mitään kovin hyviä youtube videoitakaan ja se mikä näissä highlightseissa ei näy, on huonot matsit....

  Katotaan jos löytäisin netistä jotain pätkiä, niin sais jotain keskusteluakin aikaseksi.

  Dayson Bowman highlights - vaikuttaa kyllä ihan mukiin menevältä kaverilta. Hyviä määrätietoisia ratkaisuja kiekko pysyy hallussa ja vetokin lähtee suoraan syötöstä. Elää ilmeisesti tunteella pelissä, mikä auttaa yleensä pysymään pelissä kiinni ja ratkaisut harvemmin tällöin jäävät piippuun. Tästä osoituksena muutama mylly, vaikka mistään tappelijasta ei todellakaan ole kyse. Tilastot eivät kuitenkaan kauheasti kaverin uraa mairittele. Viimeiset kaksi kautta on mennyt saksan Liigassa 0,5PPG tahdilla.

  RYAN MACMURCHY - Näyttää tilastojen valossa jo vähän paremmalta kaverilta, mutta eihän tästä löydy netistä mitään.

  JACK COMBS highlights - tällä kaverilla on sellaista tuloksellisen pelin pelisilmää, hyvä maalivainu highlithtseissa :DD rauhallinen ja ratkaisuvalmis. Periaatteessa sellaista pelaajatyyppiä, mitä voisin itse hakea laituriksi, hyvä lähellä maalia. Mutta miten sitten ominaisuudet riittää, kun vastustajien puolustuksen taso nousee Liigassa huomattavasti?

  Rob Schremp NHL maalit - Tässä olis jo vähän kovempi kaveri. Täyttäis varmaan sen ykkössentterin tontin, taitoa ja ratkaisuhalua riittää. Pelannut SHLlässäkin 100 matsia 0.6 pistettä matsi tahdilla. Ei olisi ilmainen kaveri tämäkään.

  Ei jaksa enempää ettiä noita vitoita :D Kuten jo sanoinkin, vaikeahan näistä on mitään keskustella. Onko joku nähnyt matseja näiltä @PataJaska listaamilta kavereilta?

  Itse lähtisin ennemmin hakemaan tiettyjä ominaisuuksia rapakon takaa. Pelaajavalikoima on "hiukan" parempi ja lisäksi uskoakseni rahaa säästyy huomattavasti verrattuna näihin jo euroopassa vuosia pelanneisiin...
   
 15. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ässien twitter. Eli ihan hyvällä mallilla joukkueen rakennus kun vielä puskee kärkiäijää sisään.
   
 16. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  En tietenkään pahastu, tein vain ihan tarkoituksella tuollaisen rasittavan listauksen, koska se että pelaaja on EP:n mukaan vapaana ei todellakaan tarkoita, että hän olisi oikeasti vapaana. Tarkoitus oli vain viestittää, että lähtökohtaisesti tarjontaa kyllä löytyy, nyt ne kaksi kärkiäijää pitää vain valita fiksusti. Lisäksi kuten edellä sanoin, nuo kaikki miehet edustavat (pelkän EP:n pohjalta siis) nähdäkseni sitä minimitasoa, jota nyt pitäisi olla hakusessa. No esimerkiksi nyt nuo sentterit jotka tuohon listakin, niin nähdäkseni käytännössä jokainen olisi ykkössentteri ensi kauden Ässissä, vaikka nyt ehkä juuri Schremp erottuu porukasta kaikkein kovimpana. Laitureista taas oma suosikkini ihan näin näytöltä tarkasteltuna olisi Shugg.. mutta näkemättä ei voi kenestäkään mitään varmaa sanoa
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Samaa mieltä, ihan hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Katsotaan sitten mitä nuo "kärkiäijät" lopulta ovat, toivottavasti sellaisia joilla tämä kausi ei ole mennyt puoliksi saikulla ja sellaisia joilla putki kulkee eikä ikä vielä ole lähellä 40v.
   
 18. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  @Zeta03 kertoilee tuossa toisessa ketjussa, että läjä suomaispelaajia ei jatka enää Kiinan KHL seura Kunlunissa. Vuosi sitten taisin toivoa ja mutuilla Eetu Pöystiä tänne, koska hän on Ahon näköinen pelaaja ja heillä on hyviä yhteisiä kokemuksia Bluesista. Miksi sitä turhaan keksiä joka vuosi uusia mutuja kun viisas pääsee tässäkin helpommalla, siispä mutuilen Eetua taas tänne. Tänä vuonna mutu on taas askelen lähempänä toteutumista, sillä Eetun viime kausi oli taas (ilmeisesti?) rikkinäinen ja hän pelasi vain kuusi ottelua. Hintalappu on siis varmasti taas pudonnut kahden tosi rikkinäisen vuoden jälkeen ja varmaan tuttu ja hyväksi todettu valmennus saattaisi kuulostaa oivalta tilaisuudelta hakea itselleen taas ehjää kautta.

  Tässä on kaveri, joka ei varmasti ole hinnalla pilattu ja on niin samasta muotista veistetty Suorannan, Korhosen ja Lähteenmäen kanssa, että parhaassa tapauksessa tulos Ahon joukkueessa voisi olla kiitettävää.

  Ois kyl hyvä haku ens kaudelle.

  Täyden kympin mutu.

  Toimii.
   
 19. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tämä ei ole edes mutu vaan ihan selvä case. niin varmalta hankinnalta haisee, että ketjua pystyyn Pöystille. Jos vaan kaveri sopii Korpisalon raameihin, niin en näe syytä tulla hakemaan nostetta Porista tutun valmentajan alaisuudesta. Eikös Pöystin perässä olla oltu jo useampana vuonna?
   
 20. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Jos Ässät hakee ykkössentteriä sekä kärkipään laituria (lue: ykkösketjun laita) ja käsittääkseni nämä tulevat olemaan ulkomaalaisia niin ei tuo Pöysti ihan selvä case ole.
   
 21. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Mutta Pöysti voi olla se leveyshankinta.
  Aina kannattaa varautua siihen jos esim. Suoranta vetää ensikaudella ohi kauden.
  Ässät varmasti hankkii jonkun muun vielä Kärki sentteri, Laiturin lisäksi
   
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Näin tosiaan annettiin minunkin mielestäni jossain ymmärtää, että ulkomaalaisista ensisijaisesti puhuttaisiin. Siksi olen itsekin orientoitunut lähtökohtaisesti noihin ulkomaaneläviin.. eikä kotimaisia sopivia oikein ole ollut tarjolla

  Mutta jos kotimaisista tykkää, niin nyt toki tuolta Kunlunista vapautuisi melkoinen profiilihaku ykkössentteriksi, eli Tomi Sallinen. Myös hän on Ahon vanhoja tuttuja. Sopisi lähtökohtaisesti ensi kauden joukkueen profiiliin kuin nenä päähän..

  Pöystin sijaan sieltä olisi saatavissa myös napsun kovemman profiilin laituri siihen kärkiroolin, eli Max Wärn. Näistä kahdesta toki Sallinen olisi ehdottomasti se ensisijaisempi, mutta kuten sanottu niin ulkomailla taitavat katseet olla..
   
 23. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Onkos kukaan muu kuullut huhupuheita Eric Perrinin tulosta Poriin?
   
 24. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Kyllä olen. Ässien toimistolta
   
 25. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Lainaus:
  Eli onko kyseessä tosiaan varteenotettava huhu? Aika erikoiselta kuullostaa. Laatua riittää, mutta onko hinta/laatu-suhde kumminkaan sopiva. Muistanko väärin että Perrinillä on loukkantumishistoriaa viime kausilta jonkin verran.