"Bishhhheee" Bisse, olut, kalja, nämä menee. Mut mitä varten h-äännettä pitää pistää mukaan?
Noh, mikhsiköhähnn.....*hik*
Ilmeisesti vain Helsingin seurat on niitä joita voidaan rankoa vähän kovemmin
SJ:ltä taas tolkuton määrä kiekonmenetyksiä, pitäisi rankoa.
Luoja on hyvätahtoisesti koettanut rankoa espoolaisia pilkkomalla kaupungin keskustan moneen osaan
Ihan käyttökelpoinen ja edukas seiskapakki saattaa joutua lopettamaan uransa.
Plussapuolella on minusta erinomainen ajettavuus, hyvät tilat ja edukas hinta.
Vaimoni on onneksi varsin käytännöllinen ja luova sisustaja, ja on saanut loihdittua edullisia ratkaisuja eri puolille kämppää. Ikeasta hankimme lähinnä nopeasti vaihtuvaa kamaa, viimeksi lisää kaappitilaa ja edukas atk-pöytä ynnä tv-taso.
Kauan se kesti, että jotain muutakin vitutti tuo termi niin paljon, että tähän ketjuun siitä avautui. Itse suoritin tuon toimenpiteen jo viime vuoden alussa ja silloin sitä on näköjään käyttänyt ainakin nimimerkki Moderaattorit.Rankoa
Spurttaa. Varsinkin Suomen peleissä Antza-setä viljelee tätä koko vitun ajan. Joku Luojan Luoma lähtee hakemaan kiekkoa liukumalla oman maalin takaa, niin "Luoma spurttaa kiekon perään ja avaa..." ARGH!
Lähinnä vimmatun lailla..Kai se nyt kuitenkin spurttaa vimmatusti?
Spurttaa. Varsinkin Suomen peleissä Antza-setä viljelee tätä koko vitun ajan. Joku Luojan Luoma lähtee hakemaan kiekkoa liukumalla oman maalin takaa, niin "Luoma spurttaa kiekon perään ja avaa..." ARGH!
"ja avaa... Suoraan vastustajan lapaan, joka spurttaa yksin läpi"
Kuka helvetti on keksinyt sanat kuullostaa ja enään? Siis miksi vitussa sanoihin laitetaan noita ylimääräisiä kirjaimia?
Kuka helvetti on keksinyt sanat kuullostaa ja enään?
Mikä sana kuullostaa on?Kuullostaa on sana, joten sen keksiminen on perusteltua, mutta tarkoittaa ihan eri asiaa kuin kuulostaa.
Mikä sana kuullostaa on?
Toki tuo oli tiedossa, mutta se ei ole sama sana kuin kuullostaa s:llä. Vai onko kuullostaa tuosta läpikuultavuudesta väännetty verbi?Se liittyy ruoanlaittoon. Näin kertoo eräs nettisivusto:
Kuullottaminen: raaka-aineen nopea kuumennus rasvassa, niin että se muuttuu läpikuultavaksi, esim. sipulit.