1. L

  JYPin mediaketju

  Tuomas Heikkilä raapusti eilispäivänä Keskisuomalaisen nettiin aiheesta jutun, jossa mainitsee korvaajaksi Julius Sorjosen. Radio Cityn JYP-selostaja vaihtuu - Luureihin Maikkarilta tuttu ääni - Keskisuomalainen Linkki vie Keskisuomalaisen nettisivuille.
 2. L

  Éric Perrin palaa JYPiin

  Tiettyjen asioiden on vain määrä tapahtua. Let's do this! One more time!
 3. L

  KeuPa HT 2017–2018

  Huikeaa meininkiä Keuruulla pitkin kautta ja kaiken kruununa kohta tuossa pienessä kyläpahasessa pelataan Mestis-mestaruudesta. On ollut hienoa seurata kauden aikana Mikko Heiskasen ja keuruulaispoppoon menoa, joka aina ajoittain on tuntunut jopa uskomattomalta. Toivottavasti kyläjengi painaa...
 4. L

  Playoffs 2018 puolivälierät: JYP (4.) – HIFK (5.)

  Odotuksiin nähden kauden päättyminen jo tässä vaiheessa oli luonnollisesti suuri pettymys. Välieräpaikka oli minimitavoite, jota itse varmasti useamman muun tavoin JYPiltä odotin. Puolivälieräsarjasta muodostui JYPin kannalta jokseenkin tukkoinen, minkä vuoksi se lopulta koitui...
 5. L

  Kiitos Marko Virtanen!

  Aidostihan tässä on kiitoksen paikka Veltsua kohtaan, joskaan mies ei penkin takana ollessaan koskaan omaan suosikkikategoriaan yltänytkään. Aikansa kutakin ja nyt viimeistään oli seurajohdolta oikea ratkaisu päästää mies menemään.
 6. L

  Virtaselle kenkää!

  Jämäkkä ratkaisu seurajohdolta. Parilla menneellä kaudella joukkue hiihteli samoilla urilla päävalmentajansa alaisuudessa, joten jospa nyt tehty ratkaisu toisi myös raikasta tuulahdusta koko organisaatioon.
 7. L

  Virtaselle kenkää!

  Ei mitään käyttöä.
 8. L

  Jarkko Immonen palaa JYPiin

  Paljon on ehtinyt vettä virrata Tourujoessa sen jälkeen, kun Jarkko Immonen nähtiin edellisen kerran JYP-nutussa. Ja paljon sitä vettä tulee Tourujoessa virtaamaan myös seuraavien kolmen kauden aikana, kun Rantasalmen Sulttaani nähdään jälleen hurrikaanijengin vahvuudessa. Kaiken kaikkiaan tämä...
 9. L

  JYP-huhut

  Ei enää mikään huhu, vaan nyt jo varmistunut siirto: Joose Antonen Lukkoon kahden vuoden kontrahdilla. * Linkki vie Lukon nettisivujen uutiseen.
 10. L

  Miehemme maailmalla – Ex-JYPiläisten edesottamuksia

  Eric Perrin pyörähti tänään Auran Aaltojen Kiekkoviikon vieraana ja mittaa miehen haastattelulle kertyi kaikkiaan ansiokkaat 1,5 tuntia. Puolitoistatuntisen aikana TPS-selostaja Markku Silvennoinen läpileikkasi "Ekin" kanssa varsin kattavasti kanadalaiskiekkoilijan tähänastisen uran, josta...
 11. L

  KeuPa HT 2015–2016

  Ylävartalovammasta puhuttiin Eetu Koivistoisen ja Keni Karalahden kohdalla, jotka molemmat palaavat päävalmentaja Ville Niemisen mukaan tänään takaisin tositoimiin.
 12. L

  JYP 2015–2016 – Veltsun reagointishow, osa III

  Twitterissähän tuosta jo mainittiinkin, että Marko Virtanen jatkaa joukkueen pääkäskijänä sopimuksella, joka on mallia 1+1.
 13. L

  JYPin mediaketju

  Omaan silmään sivut näyttävät vähintäänkin yhtä sekavilta kuin edeltäjänsä, eikä tuo liigan käyttämä sivupohja itsessään ole koskaan allekirjoittaneessa mitään varsinaisia riemunkiljahduksia herättänyt. Sivuille kun ei enää tuoteta sisältöäkään oman verkkotoimituksen toimesta, niin ohjautuvat...
 14. L

  KalPasta ponnistaneet/pudonneet

  Aatu Hämäläinen on solminut sopimuksen täksi kaudeksi II-divisioonaan nousseen Suonenjoen Kiekko-Karhujen kanssa, joten varsin merkittävän vahvistuksen karhumiehistö saa tulevan kauden divarinippuunsa.
 15. L

  JYPin CHL-mähinät kaudella 2015–2016

  Tämähän oli aivan huikaisevan hyvä arpaonni! Ei välttämättä pelillisesti, mutta mielenkiinto otteluparia kohtaan on taatusti huipussaan.