World Wrestling Entertainment – WWE

  • 430 021
  • 2 454

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit




Tästä voi tulla ihan mielenkiintoista. WWEssähän on vielä jostain 80-luvulta voimassa olevat sopimusehdot, että painijat ovat edelleen "itsenäisiä urakoitsijoita", mutta totuus on kuitenkin, ettei mitään ulkopuolisia työjuttuja pahemmin tehdä ja suuressa suosiossa olevat sometilit kuten Twitchistä menee WWEn kautta.

Tästä (ja monesta muusta WWEn ongelmaisista asioista) teki John Oliver hyvän videon pari vuotta sitten jonka taisin silloin tänne linkatakin. Tässä vielä.




Vince on vanha kettu mitä näihin sopimus kuvioihin. Itsenäinen urakoitsija on kuitenkin eri asemassa kuin työntekijä. Työntekijän asemassa painija olisi oikeutettu moneen asiaan mitä urakoitsijana ei olisi oikeutettu. Vince omistaa oikeudet myös oikeudet melkein kaikkiin painijoiden hahmoihin millä painijat esiintyvät WWE:ssä. Eipä kovin montaa painijaa ole jotka olisivat uskaltaneet haastaa tämän urakoitsijana työskentelemisen kun WWE:ssä maksetaan kuitenkin paremmin kuin monessa muussa painiliitossa.
 

Buster

Jäsen
Pystyykö tuolta WWE:n omilta sivuilta katsomaan noita vanhempia jaksoja jotenkin kronologisesti, jos tilaa tuon palvelun? Tarkoitan siis sitä, että sieltä tulisi smackdown ja raw vuoronperään ja ppv-eventit sitten myös niihin kohtiin missä niitä on ollut. Ilmaisjaksoja katsoessahan sieltä tulee smackdownia smackdownin perään ja rawia rawin perään. Tai sitten en osaa vain käyttää kyseistä palvelua oikein.
On kyllä ihan hemmetin käsittämätöntä ettei saa, kun kaikissa ohjelmissa on kuitenkin se päivämäärä mukana siellä otsikossa. Ei varmaan tarttisi muuta kuin joku kalenteri pykätä sinne. Mutta eikös videosoitinkin sivuilla ole vieläkin flashplayer (?), joten ymmärtäähän sen tällöin, ettei sitä kalenteriakaan sinne ole saatu. Itse ahersin kaikki tarjolla olevat ohjelmat (WWF, WCCW, WCW, ECW) 85-07 päivämääräjärjestykseen Exceliin, kun ne vain jenkkiläisittäin sinne merkitsi kuukausi (09.17.21 jne.) edellä. Vain Tuesday Night Titans -keskusteluohjelma puuttuu tuolta ajanjaksolta, kun en jaksanut netistä etsiä lähetyspäiviä.

Tästä voi ladata viikon ajan: Easyupload.io . Tiedosto on Excelinä ja jos joku innostuu sinne hakkaamaan sisään vielä vanhempaa matskua, tai vaikka uudempaakin, niin saa jakaa takaisin.

Varmaan odottelen jonkun Black Friday -tarjouksen tuosta palvelusta kun ei kiirettä ole ja sitten lähdetään varmaankin Undertakerin debyytistä asti katselemaan WWF/WWE, WCW, ECW - ja kaikki muu mitä tuosta 1990 eteenpäin löytyy - kronologisesti läpi aina siihen saakka, kun WWE:n seuraamisen aloitin joskus 03/04 digiboksin saatuani. Lopetin joskus 09/10, eikä ole halua jatkaa siitä. Saattaa mennä jokunen vuosi tuohon katseluun, minkä pitäisi kertoa järkevälle ihmiselle, että hän aloittaa varmaankin liian kaukaa. Eniten haluaisin seurata tuota katsojalukutaistelua Monday Night Warissa, sekä ECW:n hulluttelua siinä mukana, mutta kun siinä myös näkisi niiden Monday Night War -tähtien kehityksen ennen zeniittiä.
 
Viimeksi muokattu:

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Cancel-kulttuuri tavoitti painimaailman oikein todenteolla viikonlopun aikana, kun Vice julkaisi viime viikolla uuden jakson suosittuun sarjaansa "Dark Side of the Ring". Kyseinen jakso käsitteli tällä kertaa kuuluisaa "Plane Ride From Hell" tittelin saanutta mannerten välistä lentoa Britanniasta takaisin Yhdysvaltoihin, missä painijat vetivät tukan täyteen oikein huolella. Lennolla siis juotiin, käytettiin huumeita, tapeltiin, riehuttiin, öykkäröitiin ja tietenkin ahdisteltiin lentoemäntiä. Tarina itsessään on jo noin 20 vuotta vanha, mutta koska sarjan tarkoituksena on tuoda bisneksen pimeämmät puolet esiin, tässä jaksossa haluttiin tuoda esille tuona aikana bisneksessä vallinnutta päihde- ja raiskauskulttuuria tämän kyseisen esimerkin kautta.

Jaksossa kuullaan haastateltavana myös toista kyseisellä lennolla lentoemäntänä toiminutta naista, joka siis joutui muun muassa Ric Flairin ja Scott Hallin seksuaalisen ahdistelun uhriksi, kenet sitten Vince McMahon maksoi hiljaiseksi mahdollisen oikeusjutun, tuomioiden ja firman PR-tappioiden sijaan. Ihmetystä painikansassa on aiheuttanut se, miten niin moni muu painija, ketkä tuolla lennolla perseilivät saivat kenkää, kuten muun muassa "Mr. Perfect" Curt Hennig ja Scott Hall, mutta Ric Flair puolestaan sai osakseen pelkästään suojelua Vinceltä, etenkin kun jaksossa kuullaan muiden painijoiden, sekä "good old" Jim Rossin, kertomana ahdistelun todella tapahtuneen juuri kuten kyseinen lentoemäntä sen kertoi. Suurin aivopieru tuli sitten Tommy Dreamerilta, joka jakson lopulla lakaisee koko ahdistelun maton alle "vitsinä, läppänä, pilana, perus Ric Flair hassutteluna", vähätellen tapahtunutta vitsaillen myös itse siitä. Tästähän sitten Dreamer joutuikin ihan kunnon tulitukseen esim. Twitterissä, ja Impact hyllytti Dreamerin toistaiseksi pian tämän jälkeen, mikä ei tosin ollut ainut isku Dreamerille, sillä nyt Dreamer joutui myös hyllytetyksi Busted Open Radio-ohjelmasta.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä nyt on myös itse Ric Flair saanut oman osansa, kun miehen televisiossa pyörinyt automainoskampanja keskeytettiin ja New York Comic Con perui miehen bookkauksen. Hieman yllättäen jopa WWE poisti Flairin omasta tv-introstaan, poisti Flairin fanituotteet myynnistä sekä myös jonkun Flair-jakson Networkissa olleesta piirretystä. Flair itse vastasi syytöksiin hyvinkin Ric Flairmäisesti, kun ensimmäisessä statementissään Flair ilmoitti, että paljon on tullut uran aikana tehtyä erilaisia hölmöyksiä, mutta ketään hän ei ole seksuaalisesti ahdistellut. Tämän jälkeen Flairilta tuli kuitenkin sitten toinen statement, missä hän pyysi anteeksi tapahtunutta, mutta heti perään totesi, ettei mitään tällaista ole tapahtunut. Flairin sekavat ulostulot aiheesta eivät miehen asemaa yhtään parantaneet, ja Dreamerkään ei puolivillaisella anteeksipyynnöllään onnistunut omaa mainettaan parantamaan. Flairin kannalta tuo on varmasti ikävämpi homma, kun Tony Khanilla oli jotain suunnitelmia tuoda Flair mukaan AEW:n toimintaan, mutta ymmärrettävästikin nuo suunnitelmat menevät nyt jäihin. Mielenkiintoista myös nähdä, onko tällä kohulla minkälaisia vaikutuksia esimerkiksi Charlotte Flairin bookkaamiseen, kun WWE on hyvinkin tunnettu tekopyhyydestään eli "rangaistuksista", joita painijat joutuvat kärsimään muiden hölmöilyistä.



Tuosta vielä kyseinen dokkarijakso, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Taitavat vähän aikaa olla nyt jäähyboxissa, mutta sitten jonkin ajan päästä kun aikaa on tarpeeksi kulunut niin jonkun seksuaalinen häirintä-koulutuksen kautta takasin. WWEn mukana Saudeihin jos ei muuten.

Dark Side of the Ringin on tulevalle kaudelle tulossa muuten myös Chris Kanyonin traagisesta elämästä ja 90-luvun steroidioikeudenkäynnistä jaksot niin kannattaa katsoa.
 
Cancel-kulttuuri tavoitti painimaailman oikein todenteolla viikonlopun aikana, kun Vice julkaisi viime viikolla uuden jakson suosittuun sarjaansa "Dark Side of the Ring". Kyseinen jakso käsitteli tällä kertaa kuuluisaa "Plane Ride From Hell" tittelin saanutta mannerten välistä lentoa Britanniasta takaisin Yhdysvaltoihin, missä painijat vetivät tukan täyteen oikein huolella.
Ihan mielenkiintoinen tämä vakavampi puoli tästä kuuluisasta lennosta, joten pakko laittaa katseluun. Aiemminhan tälle lentotarinalle on lähinnä naureskeltu. Etenkin Ric Flairin nakujuoksu pitkin käytäviä kaapu päällä pisti väkisin hymyilyttämään joskus muinoin, mutta kaverilla, kuten monella muullakin lennolla olleella, oli taustalla vakava päihdeongelma. Olihan tuosta ahdistelusta myös jotakin juttua jo silloin aikanaan, mutta sitä ei pidetty niin isossa arvossa. Lähinnä naureskelua sai osakseen. Sen takia on mielenkiintoista katsoa tuo dokumentti nyt.

Asiasta kolmanteen. Nyt on tullut katsottua taas pitkästä aikaa WWE:tä SummerSlamista lähtien ja on tullut mieleen muutamia pointteja joita voisi nostaa esille. Edellinen pidempi stintti on minulta viimeksi "nyky-WWE:n" parissa ajalta, jolloin käynnissä oli Daniel Bryanin B+ - storyline. En ole ihan täysin vielä nykyajassa kiinni, vaan olen viikon pari jäljessä.

Brand split on mielestäni täysin turha tuolla rosterilla. Enkä tarkoita rosterin laajuutta, vaan lähinnä laatua. Main Event-tason face-painijoita ei tahdo löytyä nykyisestä rosterista. Ehkä tämä AJ Styles ja Omos yhteystyö vielä kääntyy jossakin vaiheessa siihen, että herrat eroavat kimpasta ja AJ:sta tulee face-kategoriaan pätevä ehdokas, koska on aina fanien suosikki. Hänelläkin alkaa ikää tosin olla jo jonkin verran ja ennen kaikkea pitkää uraa takana. Reservistä pitäisi alkaa tulemaan uusia henkilöitä ylemmälle tasolle, niin face- kuin heel - osastollekkin.

Onhan tuolla jotakin hyvääkin. Naisten divisioona on varsin mielenkiintoinen ja kehittynyt mielestäni entisestään. Roman Reigns on hyvä heel, vaikka kyseenalaista mainetta taitaakin niittää fanien keskuudessa. Mielestäni Reignsin pakottaminen aikanaan uudeksi figure headiksi Cenan jälkeen on vain eduksi hänen heel-imagolleen.

Jäädään seuraamaan niin pitkäksi aikaa, kun taas kiinnostaa. Samalla toki pyörii WWF-maratooni, jonka aloitin 90-luvun alusta. Nyt ollaan menossa vuodessa 1993. Eihän tämä hääviä katsottavaa aina ole, mutta RAW:t ovat lyhyitä tunnin pätkiä. Eikä Randy Savageen kyllästy koskaan.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
AEW:llä tällä viikolla ollut käynnissä "superviikko", kun sekä Dynamite että Rampage koostuvat Grand Slam mini-PPV:stä, jotka siis esitetään viikottaisina. Dynamitessa nähtiin paininörttien märkä päiväuni, kun Kenny Omega ja Bryan Danielson mittelivät puolen tunnin mittaisen ottelun. Tästä unelma mätöstä huolimatta Dynamite onnistui raapimaan kasaan "vain" 1.273 miljoonan katselijan keskiarvon kaapelissa. Tähän lukemaan toki vaikuttaa AEW:n oma typeryys, mikä oli siis bookata tuo Omega vs. Danielson shown avausotteluksi, kun esimerkiksi pääotteluna nähtiin "ei niin laadukas" naisten mestaruusottelu.

Omega vs. Danielson toimitti, kuten odottaa saattoikin. Sellainen neljän tähden ottelu. Pari näyttävää spottia, mitkä saatiin näyttämään todella brutaaleilta, mutta perkeleen hyvin kyllä Omega suojeli Danielsonia noissa ettei vahingossakaan tulisi niskoilleen tai pää edellä. Ottelun päättyminen tasuriin aikarajan täyttyessä söi hieman fiilistä, ja jos tuon olisi tehnyt se toinen kolmesta kirjaimesta koostuva iso promootio, niin helvetti olisi kyllä internetissä irti todenteolla. Nyt se oli "ymmärrettävää, koska molempia piti suojella". Tosiasiassa tasuri oli ymmärrettävä lopputulos, koska se oikea lopputulos halutaan näyttää vasta virallisessa PPV:ssä, joten business as usual.

Punk kävi tämän jälkeen promottelemassa Rampagessa olevaa otteluaan Powerhouse Hobbsia vastaan (joka siis kuvattiin samana iltana, mutta televisioidaan vasta tänään perjantaina), ja pakko kyllä todeta, että vaikka ne taidot miehellä edelleenkin on, niin ei tuo "nöyrä, kiitollinen ja iloinen että saan olla täällä" persoona mitä tuo nyt vetää iske kyllä sitten yhtään. Mutta siitähän Chicago-Phil varoitteli faneja jo ennen kuin edes signasi AEW:n kanssa, että hän ei ole enää se sama Phil mikä hän oli kymmenen vuotta sitten. Nyt se alkaa realisoitumaan karusti.

Muut ottelut eivät sitten oikein iskeneetkään itseeni, eivätkä ne kyllä saaneetkaan kuin reilut kymmenen minuuttia aikaa jokainen. Sen mitä nyt jaksoi tarkemmin katsella, niin jumalauta että Sting veti hyvin. Ei uskoisi, että kyseessä oli 62-vuotias pappa tuon esityksen perusteella. Huomattavasti paljon parempi esitys kuin mihin Goldberg on pystynyt kertaakaan viime vuosina, eikä kyllä Takerkään pystynyt tuolla tasolla painimaan kuin viimeksi WrestleMania 29:ssä 48-vuotiaana. Hattu nousee päästä, että on pitänyt itsensä noin hyvässä kunnossa ja tietyllä tapaa tässä oli sellainen karu esimerkki siitä, millainen potentiaali Stingin kanssa WWE:ltä jäi sen lyhyen stintin aikana käyttämättä.

Naisten mestaruusottelu. Olin silloin All Outin aikoihin ihmeissäni Ruby Soho hypestä, ja nyt olen siitä vieläkin enemmän ihmeissäni. Eihän tuo nainen ole lähelläkään esimerkiksi Kris Statlanderin tai Thunder Rosan tasoa. Ensimmäinen Dynamite-ottellu heti All Outin jälkeen Jamie Hayterin kanssa sisälsi paljon botcheja, ja moni niistä laitettiin syystä tai toisesta Hayterin piikkiin, mutta tämä ottelu Britt Bakeria vastaan vain korosti sitä, että kyllä se syy enemmänkin oli Sohossa. Baker sai taas todistaa miksi on naispainin suurimpia nimiä tällä hetkellä, kun kantoi Ruby Sohon läpi tuon ottelun. Soho taas sai ennemminkin todistaa kaikille, miksi WWE ei nähnyt tarpeelliseksi pitää naista rosterissaan ja miksi tälle oli helppo antaa potkut. Toivottavasti tästä eteenpäin "tohtori" saa arvoisensa vastustajan, ja tälle Khanin "up yours, Vince!" signaukselle löydetään jotain parempaa tekemistä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Muut ottelut eivät sitten oikein iskeneetkään itseeni, eivätkä ne kyllä saaneetkaan kuin reilut kymmenen minuuttia aikaa jokainen. Sen mitä nyt jaksoi tarkemmin katsella, niin jumalauta että Sting veti hyvin. Ei uskoisi, että kyseessä oli 62-vuotias pappa tuon esityksen perusteella. Huomattavasti paljon parempi esitys kuin mihin Goldberg on pystynyt kertaakaan viime vuosina, eikä kyllä Takerkään pystynyt tuolla tasolla painimaan kuin viimeksi WrestleMania 29:ssä 48-vuotiaana. Hattu nousee päästä, että on pitänyt itsensä noin hyvässä kunnossa ja tietyllä tapaa tässä oli sellainen karu esimerkki siitä, millainen potentiaali Stingin kanssa WWE:ltä jäi sen lyhyen stintin aikana käyttämättä.

Ja täytyy muistaa että Sting aloitti uransa jo hiukan ennen Takeria ja kauan ennen Oldbergiä. Tosin osaltaan asiaa selittää se ettei Sting ole yhtä raskasrakenteinen fysiikaltaan kuin Taker ja tyyli ei rakennu niin paljon Powermoveille, nuo Piledriverit ja powerbombit syövät hiljalleen isoilta miehiltä selän ja polvet, kuten Hoganille kävi kun piti parikymmentä vuotta vedellä bodyslameja isoille miehille jotka eivät välttämättä aina pystyneet tekemään sitä liikettä helpoksi suorittajalle vaikka yrittivätkin.
 
Ja Taker todennäköisesti otellut uransa aikana enemmän otteluita, joka sekin jo itsessään on kuluttavaa. Goldberg taas veti koko WCW-uran käytännössä kahden minuutin otteluilla ja tuskin montaa kertaa taisi käydä kanveesissa ottamassa bumppia. Painikunto aina ollut olematon, koska ei ole tarvinnut sitä. Eikä painitaitoakaan, jos niikseen tulee.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Goldberg on nähtävyys. Nostaa tyyppejä ilmaan ja lopussa Spear, purkka pois suusta, sormi ilmaan ja Jackhammer. 123. Fanit hurraa. WWE ei ole oikein koskaan hoksannut kuinka yksinkertaista tuo Goldbergin bookkaus on.

Jotakin positiivista sentään WWEstä nimittäin Rick Steinerin poika Rex on debytoinut NXTssä. Jotakin semmosta vähän sinne kaipailinkin. Näyttää isältään, kuulostaa sedältään, mutta WWEn etunimi-sukunimi-generaattorilla tuollekin on saatu joku Bron Breakker nimeksi. Matikkapromoa odotellessa, numbers don't lie. You're FAT!

Eli Drake/LA Night main rosteriin jo, ikääkin on kohta 40v.


 
Viimeksi muokattu:

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Muistakaahan katso tänään vuoden suurin, mahtavin ja tärkein PPV eli WWE Crown Jewel!! Preshow alkaa Suomen aikaan kello 18 ja päälähetys klo 19 WWE Networkissä.

  • Universal Champion Roman Reigns vs. Brock Lesnar
  • WWE Champion Big E vs. Drew McIntyre
  • SmackDown Women’s Champion Becky Lynch vs. Bianca Belair vs. Sasha Banks (Triple Threat Match)
  • Goldberg vs. Bobby Lashley (No Holds Barred Match)
  • Edge vs. Seth Rollins (Hell in a Cell)
  • WWE Raw Tag Team Champions RK-Bro vs. AJ Styles & Omos
  • Mansoor vs. Mustafa Ali
  • Doudrop vs. Zelina Vega (Queen's Crown Tournament Finals)
  • Finn Balor vs. Xavier Woods (King of the Ring Finals)
  • SmackDown Tag Team Champions The Usos vs. Cedric Alexander & Shelton Benjamin (Kickoff Match)






 
Viimeksi muokattu:

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Ja sehän oli jopa oikeasti yllättävän hyvä ppv vaikka tuossa vähän etukäteen vitsailin. Varsinkin Saudi-showksi. Goldbergiltäkin paras matsi sitten Lesnar matsien jälkeen ja kesti jopa yli 10 min. Ei mitään valitettavasti pahemmin. Hyvä WWE? :peukku
 
Ja sehän oli jopa oikeasti yllättävän hyvä ppv vaikka tuossa vähän etukäteen vitsailin. Varsinkin Saudi-showksi. Goldbergiltäkin paras matsi sitten Lesnar matsien jälkeen ja kesti jopa yli 10 min. Ei mitään valitettavasti pahemmin. Hyvä WWE? :peukku
Eilen sain katsottua vihdoinkin. Tässä vähän sekavaa analyysia.

Pakko sanoa, että naisten divisioona on tällä hetkellä itelle kaikkein mieluisin seurattava. Tuo Triple Threat oli kyllä loistava omaan silmään. Muissa otteluissa, pl. Main Event, vähän vilkuili puhelinta välillä, mutta nuo kaksi pitivät kyllä otteessaan ja nimenomaan tuo naisten ottelu sen painillisen laadun takia.

Tartutaan ensimmäiseen ihmetykseen: Edge vs. Seth Rollins aloitti tapahtuman? Ja vielä Hell in a Cell jossa tarinalle oli etukäteen tarkoitus lyödä naulaa arkkuun. Vanhan koulukunnan ystävänä vähän omituinen veto pistää yksi mielenkiintoisimmista tarinoista heti alkuun oteltavaksi. Jotakin jäi myös itse ottelusta puuttumaan (ehkä tunnetasolla ei päästy siihen, mitä haettiin), eikä se ainakaan minua vakuuttanut.

Goldbergin ja Lashelyn kamppailu oli ihan ok siihen nähden, ettei siltä odottanut mitään. Big E:n ja McIntyren koitoksessa taas ongelmaksi muodostui fiiliksen puuttuminen, kun kaksi babyfacea ottelee keskenään. Kumpikin melko "tylsähköjä?" hahmoja toistaiseksi, joten tästä jäi vähän sellainen täytematsi-fiilis molempien osalta, samalla kun mietitään käsikirjoittajien toimesta seuraavia siirtoja heille.

Illan parhaimmat ottelut oli mielestäni ehdottomasti naisten kolmiottelu, joka on yksi parhaimmista Triple Threat-otteluista pitkään aikaan mitä olen nähnyt. Main Event oli odotettu Lesnarin ja Reignsin kohtaaminen ja vähän sellainen WTF-bookkaus. Miksi tämän tason ottelu bookataan Saudi-Arabiaan? Toisaalta, miksi ei. Odotettua oli, että ratkaisu tulee olemaan haiseva ja sitähän se olikin. Itse lyhyehkö ottelu oli mielestäni hyvin rakennettu ja kumpikin sai omat momentuminsa. Ratkaisu oli vähän halpa ja tavallaan tarina jatkuu siitä mihin jäikin. Kenen puolella Heyman on? Kumpi on parempi tällä hetkellä, Lesnar vai Reigns? Lesnar olisi voittanut ilman tuomarin tajunnan menetystä jne.

En ole tämän jälkeisiä TV-lähetyksiä katsonut, joten en tiedä miten on homma jatkunut tästä. Reigns ja Lesnar jatkavat varmasti kinastelua ja Heymanin puolta saadaan arvuutella vielä tovin. Bloodline on mielenkiintoinen ryhmä, ja toivottavasti Heyman pidetään siinä kiinni, koska ilman Heymania se vähän lässähtäisi. Seth Rollins veti mielestäni hyvin tämän Edge-tarinan, joten häneltä odotan nyt jatkossa innolla lisää, sekä tietenkin myös naisdivisioonalta. Siellä on Flair ja kumppanit myös, joten voi odottaa siltäkin saralta jotakin. Sitten jäljelle jää Lashley, Big E, McIntyre, Rkbro, Styles ja Omos ja niin edelleen. Jännä nähdä mitä noista palasista rakennetaan loppuvuodeksi.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
"Budget cuts" on mielenkiintoinen perustelu kenkimisille, kun firma kuitenkin solmi sen jättisopimuksen Peacockin kanssa vähän aikaa sitten, ja on tätä vauhtia tekemässä lähes miljardin dollarin voitollisen tuloksen tältä vuodelta. Lienee ollut sitten todella kalliit sopimukset.

Liekö Tony Khanilla on jo puhelin käynyt kuumana, ja pian saadaan kuulla miten Scarlett, Kross ja Keith Lee ovat "All Elite".
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Keith Leekin uudelleenpaketoitiin juuri loukkaantumisen jäljiltä "Bearcat" Leeksi, mutta ehti kai vajaan kuukauden operoida tuolla gimmickillä.
 
Hyvä että ei ainakaan tarvitse pelätä naisten terveyden puolesta isommin enää, kun Nia Jax ei ole kuvioissa. Siinä olisi ollut toki hyvä laajentaa The Bloodline-stablea myös naisten puolella, mutta ehkä parempi näin.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Hyvä että ei ainakaan tarvitse pelätä naisten terveyden puolesta isommin enää, kun Nia Jax ei ole kuvioissa. Siinä olisi ollut toki hyvä laajentaa The Bloodline-stablea myös naisten puolella, mutta ehkä parempi näin.

Tämä "Doudrop" tms. taisi syödä Nian paikan rosterissa.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Sunnuntain Survivor Seriesin tähtihetki oli kyllä tämä kyltti katsomossa. Oli joku hupiukko muutenkin tämä kylttityyppi kun oli joku 10 eri kylttiä joita vilkutteli vähän väliä.
 

Liitteet

  • halme_viikinki.jpg
    halme_viikinki.jpg
    153,1 KB · kertaa luettu: 226

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Tässä Youtubea selatessa tuli vastaan seuraava legendaarinen Road Warrior Hawkin promo, joka aiheutti kyllä totaalisen repeämisen. Nyky-wrestling kaipaisi kyllä enemmän kokkelia esiintyjille :D :



 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä Youtubea selatessa tuli vastaan seuraava legendaarinen Road Warrior Hawkin promo, joka aiheutti kyllä totaalisen repeämisen. Nyky-wrestling kaipaisi kyllä enemmän kokkelia esiintyjille :D :




Kukapa ei olisi noina aikoina puuteroinut nenäänsä. Eipä tuollaisia promoja enää tehdä.

Road Warriorssit olivat kyllä pelottava tag team aikanaan. Ei nykyään kenenkään promot tai kehätyöskentely ole pelottavaa.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edelleen Lesnarin saapuminen saa aikuisen miehen innostumaan :D




Kukakohan on keksinyt heinähattu Lesnarin. Täyttä kultaa se on. Niitä muutamia pätkiä olen nähnyt missä Lesnar puhuu esimerkiksi Pearcelle, niin rento mutta pelottava Lesnar on niissä. Painikyvyistä Lesnarilla ei ole puutteita ollut, mutta promot ovat olleet vähän niin ja näin tai sitten on Heyman hoitanut puhumisen.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Saatiin kuin saatiinkin vahingossa se Lesnar vs Lashley. Ainakin aluksi näin Fatal 5-muodossa ja matsin lopun tuijotukset antoi viittauksia mahdolliselle jatkolle. Itse matsissa Lashley oli vielä niskan päällä puskien Lesnaria kahdesti ja Hurt Lockinkin sai Lesnarille, mutta Big E tai joku muu keskeytti.

Romanilla oli siis todettu korona niin Lesnar siirrettiin Rawin mestaruusmatsiin viidenneksi. Nyt molemmilla Heymanin "ex-asiakkailla" on vyöt. Tuo olikin kuvio, (Heymanin molemmilla asiakkailla olisi vyöt ja sitten kumpi olisi tärkeämpi asiakas tälle) mitä mietin silloin SummerSlamin aikana, mutta sitten Lesnar tulikin haastamaan suoraan Romanin eikä Lashleyä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös