Su 6.6.2021 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

  • 131 099
  • 3 341

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Lundell on pelannut niin katastrofaalisen surkean pelin, että eiköhän sieltä tule voittomaali viimeistään jatkoerässä.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Nyt joku ihmeellinen pomppukiekko Kanadan maaliin heti erän alkuun.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
No tää sama sankari on jatkuvasti ollut koko kisojen ajan aina suomen vastustajan puolella. Vaikea uskoa, että kyseessä on mikään muu kuin trollaaminen tarkoituksella.
Ja muistaakseni sama laulu oli jo nuorten MM-kisoissa vaikka siellä pelasi pelaajia Lukosta. Että sekään ei ole se syy Suomi-vihalle (Lukko-pelaajien puute).
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ensivuodelle tulossa tuo muutos, että ilmassakin voi pitää. Onneksi vasta silloin.
Juu. Valtameren takana tämä taitaakin olla jo käytössä. Jos joku osa ruhosta on viivan takana, silloin kaverin ei kuuluisi olla paitsiossa. Hyvä muutos sääntöihin.
 

Hexa

Jäsen
Kanada ollut selvästi parempi toistaiseksi. Suomen on pelastanut onnistunut haasto ja tuuri. Mestaruus on silti yhä otettavissa. Kolmanteen erään kieli keskelle suuta, röyhkeyttä, katkenneita luita ja iskujen kestämistä - tason on noustava kolmannessa samalla tapaa kuin kolmansissa erissä 2011 ja 2019.
Suomi on ihan hyvin pelissä mukana edelleen, mutta Kanada on totutun kova. Mitään ei tule ilmaiseksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Helppohan se on noita Unkareita ja Somalian lätkäjengejä vastaan olla hyvä. Bjöönisen kiekkokouluun, nii pärjää miesten peleissäkin

Niin, että joutuisi Jokerien nelosketjuun? Eiköhän Lundellin tähtäin ole tuolla Floridassa ja tarunhohtoisessa?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tunnustan että laitoin Mertarannan hiljaiselle, ja laitoin kuulokkeisiin youtubesta Britpopin 100 parasta kappaletta 90-luvulta. Ei vaan enää jaksa sitä puusilmäisyyttä - mikä on sinänsä outoa, koska takavuosina tapasin tykätä siitä tunteen palosta ja ylireaktioista. Vanhuus ei tule yksinään :(
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Huonompi oli kakkoserä mutta silti Kanada tarvitsi 5-3 yv:n (ja sen jatkon), että sai maalin tehtyä jonkun pompun kautta. Aikataulussa ollaan, mutta mihinkään hölmöilyihin ei ole enää varaa. Niin ja maalikin pitäisi tietty tehdä. Mutta eiköhän sieltä paikkoja vielä tule Suomellekin, riippuu vaan siitä kenelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös