Otteluseuranta 2.–3.1.2021 (8. kisapäivä)

Tappara
Olisihan se ollut kiva nähdä neljä tasaväkistä matsia, mutta ei ole Tsekistä mitään vastusta ainakaan numerollisesti. Ja tuskinpa on Slovakiastakaan.

Kärpät
Eihän tuossa mitään outoa ole, Osala vaan unohti missä asemassa on.
Osala oli ehdotuksessaan täysin oikeilla linjoilla. Tiettyyn rajaan asti usko omaan voittoon on elinehto kelle tahansa urheilijalle. Mutta mielestäni olisi hyvä ominaisuus myös osata tunnustaa tarvittaessa, että tällä kertaa vastustaja vain on ylivoimainen.

Osalahan puhui tuosta muistaakseni Kanada-Saksa matsin yhteydessä. Tuolloin Saksalle olisi ollut luultavasti jopa hyötyä luovuttamisesta. Valmiiksi jo vajaamiehisenä aivan turha tuhlata energiaa pelikykyisiltä pelaajilta ylivoimaiseen vastustajaan, kun lyhyessä turnauksessa sitä kannattaisi säästellä tärkeämpiä vastustajia varten. Kun peli on kahden erän jälkeen tilanteessa 11-1, olisi viisasta kätellä, onnitella voittajaa ja mennä eteenpäin.

Juuriskapää

Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Tsekki pelaa hyvin, 2-0 tulos ei nyt kerro totuutta. Tuomarit hieman viheltäneet "epärehellisesti"

tjj67

JYP, Liverpool
Tsekeillä nyt hyvä ote, mutta maalit puuttuvat.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Kanada saanut nuo maalinsa naurettavan helpolla koko turneessa. Toivottavasti jossain vaiheessa rotsin liepeet aukeaa ja tulee joku oikeasti kova maalivahti, joka nollaa nuo.

Askarov?

Eikä käy Tsekillä tuuri millään, veto ohjautuu CAN-pakin jalasta, niin toki keskelle maalivahtia.

Leijonat, Carolina Hurricanes
Ensimmäinen erä takana. Tsekki taistelee hyvin vastaan, mutta Kanadalla on huomattava maalivahtietu.

jaaza

Vaasan Sport
Kyllä J-P Jalo on hyvä selostaja, onneks saa kuulla ukkoa taas vuosien jälkeen.

Veti jo Suomi-pelin Osalan kanssa ja nyt taas pelissä mukana.

Konsta Kepuli

Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
uskomatonta paskatuomarointia Kanada-Tsekki -pelissä, ensin 2-3 estämistä jää viheltämättä Kanadalle ja sen jälkeen Tsekille yhtälaisesta tilanteesta jäähy. Kaikki tuomarit tietysti Kanadalaisia.
Euromaat voisi kasvattaa munat ja tehdä lopun tästä kanukkituomariperseilystä!

Juti voisi sanoa, että seuraava maali tulee olemaan äärimmäisen tärkeä. Toivottavasti sen tekisi Tsekki.
Samaa toivotaan. Kunhan kanukit joutuu puhkumaan niin joutuvat vielä koville. Suomi-pelin kolmannen erän perusteella koronatauko on tehnyt tehtävänsä kanukkijunnuille. Meinaa kunto loppua.

Suomijunnut on paahtanut jo koko syksyn täysillä. Voi yllättää isännät.

Aika metka tilanne. Tsekki oli hullussa prässissä omassa päässä. Kiekko pitkäksi Kanadan päätyyn. Tsekin häkkipää näytti tuomarille aikalisää. Tuomari vilkaisi aitioon jossa Tsekin valkku nyökkäsi päätään. Aikamoista!

Oles

Anaheim Ducks, Leijonat
Puolet pelistä mennyt ja minä painun nyt nukkumaan. Tshekki pelaa urheasti, taklaten ja raataen. Ei vaan saa toisessa erässä enää paikkoja ja heittelee pitkiä kiekkoja. Levi otti ensimmäisen erän paikat hyvin ja nyt ei ole toisessa oikein testattu. Olen yllättynyt, jos aamulla näen, että Tshekki on pelin voittanut.

Tsekki ei kyllä anna periksi. Vaikeeta on kun kanukkien materiaali on kova.

Mutta eipä nuo vaahteralehdet enää lennä. Onkohan kuntopohja pettämässä? Ei siinä pää ja kädet toimi jos jalat pettää alta.

Tsekit on kaukana luovuttamisesta.

Kanukit on ihan puhki. Noutaja on tulossa....

Toka erätauko. Aavistelen kisojen yllätyspommia.

Toinen erä takana, ja menen nyt nukkumaan. Tsekki jatkaa yrittämistä, samalla kun Kanada on jo ottanut jalan pois kaasulta. Toisaalta eipä Kanadalla ole vielä ollut mitään hätää tuolla maalivahtipelillä.

Vittu tätä tuomarointia. Stagaa tsekkipelaajan naamatauluun ja seeprat levittelee käsiään. Jaa niin, tuomari on huitojan maanmies.

Tää kanukkituomarit kaikissa peleissä on ihan vitun häpeä koko lajille.