Finnhopper

KooKoo
Mitäs Kasperille kävi, joku törmäys ja vähän vaikeasti lähti vaihtoon? Kävikö jäällä vielä tuon jälkeen?
Ja Kova & Heikkinen vetää yhtä vahvasti kuin aiemminkin... vaikkakin se toinen Heikkinen on yleensä niitä pelinpilaajia Kovan kanssa.
Muuten oli kyllä huonon alun jälkeen vahva erä KooKoolta ja alivoimakin ihan kelvollista.

Old Tom

KooKoo
Tuolla yleisessä otteluketjussa jopa Ilveksen kannattajat ihmettelivät KooKoon saamia jäähyjä. Muistaakseni tämä Joonas Kova on ollut joskus aikaisemminkin pilaamassa näitä matseja. Hemmetin hyvältä näyttänyt KooKoon peli ja KooKoo hallinnut tapahtumia ja numerot ei todellakaan kuvaa ottelun tapahtumia.

KK
Ilvekselle pärjätään mutta tuomarit ja Ilves, se on jo liikaa.
Toivotaan että tuomaritarkkailija käy kertomassa näille pillipiipareille kuinka vihkoon ovat vetäneet. Oden sai nyrkit ylävartaloon eikä Ilveksen pelaaja edes yrittänyt pelata kiekkoa. Sitten meille TAAS korkea vaikkei maila tainnut edes osua Ilveksen pelaajan kasvoihin.

yaremchuk

KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja

Toivotaan mutta tuskin näin tapahtuu. Vikman ja Ylä-rotiala viheltävät tänään Turussa vaikka viime la oli farssien farssi.

Old Tom

KooKoo
KooKoolle kolmas kaksiminuuttinen heti erän alkuun nyt väärästä vaihdosta ja taas ylivoimalla Ilves tekee numeroiksi jo 4-1. Ilves tekee kovalla prosentilla maaleja. KooKoon pitäisi olla myös tylympi maalintekopaikoissaan.

Old Tom

KooKoo
Nyt Ilvekselle jäähy. Nyt olisi jo lähes pakko kaventaa, jos mielitään päästä otteluun vielä mukaan.

Old Tom

KooKoo
Ei tunnu kiinnostavan enää ketään. Paskoja ratkaisuja.. Ihan luokaton yv. Odenilla ei kyllä peliäly riitä pyörittämään peliä.

Alussa kyllä kiinnosti, mutta ei ihme, jos paras terä on poissa illan käsittämättömän tuomaritoiminnan ansiosta. Ai KooKoo sai taas jäähyn :)

Old Tom

KooKoo
KooKoolla 4 x 2-minuuttinen ja NHL-Ilves painanut kolme YV-maalia. KooKoo vaihtaa maalivahtia.

Old Tom

KooKoo
Umpisurkeat tuomarit ja Ilveksen jäätävää YV-peliä. Siinäpä tärkeimmät.

kurnuttaja

Kookoo
Jaahas, tästä tuli selvää aika nopeasti. Noh, toivottavasti pysyy lukemat siedettävinä. 5vs5 ollaan oltu ihan hyvin mukana.

Ipalta nhl-lainat pois muutaman viikon päästä ni ei jauha tuokaan ylivoima maaleja tolla teholla.