teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mahtavaa, että taas pelataan.

Parannettavaa jää;
- Syöttöpeli katastrofaalista
- Vetoja aivan liian vähän

Toivottavasti myös Oden saataisiin mukaan pian.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Painaakohan Kukkonen vielä tyhjiin. Sitä varmaan yritetään ainakin.

Edit. Aika odotetunlainen peli muuten. Ei oikein riitä KooKoon eväät kunnon kiriin mutta ei nyt ihan heikkokaan esitys.
 

One-timer

Jäsen
Ihan ok esitys ottaen huomioon kuinka vähän pelejä on päästy harkkakaudella pelaamaan, ylivoimat vaatii vielä paljon hommaa, toivottavasti Oden on nopeasti pelikunnossa, harkkapeleissä vedot ainakin maistui ja olivat ihan maalin suunnallakin vielä. Isoin pelko itsellä on se että Ytterell ei ole ainakaan tällä hetkellä kiekollinen ykköspakki, ottaisin mieluummin harkkakauden Pellin kentälle tälle hetkellä siihen rooliin.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ytterell oli aika pehmeä ja oikeastaan Brattströmiä lukuunottamatta kukaan uusista pelaajista ei erityisemmin vakuuttanut. Toisaalta ensimmäinen peli, niin turha sen enempää tarttua vielä näihin.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Toivottavasti Artulle annetaan kunnon mahdollisuus. Ytterellistä ei ole noilla näytöillä mitään hyötyä ylivoimassa. Eikä Tuulolakaan mitenkään erikoinen ole ollut, muuta kuin maineeltaan ehkä.

Eilen katselin Pelicans - Sport -huiskimista. Kauheeta kattoo. Tänään KooKoo näytti alussa huippujoukkueelta noiden rinnalla, mutta sitten sorruttiin huiskimiseen ja hosumiseen sekä jäähyilyyn. Rytmi katosi ja meni kohellukseksi.

Toivottavasti valmennus ei vala betoniin tuota 1. hyökkäyskolmikkoa. Ainakin sitä vasenta laituria voisi joskus kokeilla vaihtaa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
Mun mielestä KooKoo vaikutti yllättävän valmiilta paketilta. Viisikkopelaaminen ja sapluuna muutenkin oli hyvällä mallilla kuten Ahokkaan joukkueelta odottaa saattaa ja varsinkin alussa näytti, että Kärpät ei saa edes hippaa. Muutenkin oltiin aivan helisemässä kovan paineen alla. En tiedä oliko jopa vähän ylilatausta ekaan matsiin mutta hölmöt jäähyt tappoivat vähän vierailijoiden hyvää flowta ja Kärpät pääsi juoneen kiinni. Tämän iltaisen esityksen perusteella lasken kyllä entistä selvemmin KooKoon siihen sakkiin joka taistelee suorasta pudotuspelipaikasta.

Tuossa teidän veskarissa kyllä on aihiota. Mies on vielä yhden ihan valtakunnan parhaiden maalivahtivalmentajien opissa niin uskon, että hyviä asioita tapahtuu silläkin rintamalla kauden edetessä.
 
#24 Viuhkola #5 Kukkonen #39 Palsola

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Olipa ihan, anteeksi,
vitun mahtavaa
nähdä Mustaoranssi pitkästä aikaa tosissaan kaukalossa.

Oulusta ollaan viimeeksi kasarilla naarattu voitto varsinaisella peliajalla, mutta loistava alku Gallón maalin kanssa näytti jo siltä, että nytkö se vihdoin tapahtuu?

Noh, eipä tapahtunut sitten kuitenkaan.

Ensimmäiseen erään neljä kakkosta, ja koko peliin seitsemän, ovat sellainen saldo, että ei noilla oikein jakoja ole oululaisia vääntää siltaan Raksilassa.

Lyhyitä huomioita:

- Brattström; ei kyllä tulla tähän ukkoon kaatumaan.

- Haatajaa ja Strömbergiä ei ollut suoraan ikävä tasakentällisin, ylivoimalla taas sitten ihan helvetisti.

- Pitkä pelaamattomuus näkyi.

- Kärppien duunarit kaatoivat tänään KooKoon, ei taitopuoli. Liike riittää, riittääkö jerkku?

- Jalka riitti, mutta kyllähän tuo porukka uutta anderssonia huutaa Anderssonin paikalle peliä tekeväksi ykkössentteriksi ja ylivoiman moottoriksi.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Liikaa jäähyjä. Ylivoima kuraa, Kärpät teki av:lla maalin. Brattström pelasi hyvin tappiosta huolimatta, hyvää peliä ja muutama aika komea pelastus. Maaleille ei voinut mitään.

Jospa Hade pyörtäisi puheensa uran lopettamisesta. Hadea voi tulla aika äkkiä ikävä, vaikka iäkkään pelaajan varaan ei kannatakaan paljon laskea. Pätkäsopimus tälle kaudelle, kiitos.
 
Where were you while we were getting high?

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Samoja hyviä elementtejä pelissä kuin viime kaudella, mutta hyökkäys ollut vähän tasapaksua. Oksasella taitaa olla kolme tolppaa neljään erään.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Viimeistelyn sekä YV:n terävyys ja hienoinen polttelu lavassa pois, niin sitten on kyllä kaikki hyvässä hapessa.

Ytterelin pitää myös nostaa reilusti tasoaan ja toivotaan ettei Seppälä loukkaantunut pahasti.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Keyser

Jäsen
Ansaittu voitto tänään. Victorille ois suonu nollapelin. Ikävästi putos miehiä kokoonpanosta. Vastustajan maalivahti oli hyvä ja paljon paikkoja tuhlailtiin ilman sitäkin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Platzerkin tais pudota ton blokatun laukauksen jälkeen.
Näin putosi. Ykköskentästä hyökkääjä ja pakki tippui. Pakkeja on vielä. Hyökkääjistä pitää nostaa sitten ainoa terveenä reservissä oleva kaveri (Ojantakanen), heti alkaa ohut rosteri näkymään, jos eivät pelaa huomenna. Sentterit loppuu tyystin.

Mutta dominoivat kaksi ekaa erää, sitten vähän sekavammaksi meni ja hieman alkoi myös piiputtamaan.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia FlyersSamoja hyviä elementtejä pelissä kuin viime kaudella, mutta hyökkäys ollut vähän tasapaksua.
Sama.

Vähällä toki oli ettei Joel Lällikäinen kajauttanut Ruusulaulua Markuksen kunniaksi, mutta pitkän kaavan kautta naputettiin* tarvittavat maalit.

Ehkä tässä vähän hämää, kun viime kaudella peli oli parhaimmillaan kuin taidetta. Eli esim. Strömberg, Haataja, Caito yv oli pelkkää seksiä, Haukeland dominoi kuin Dæhlie epo-övereissä ja Sulak oli se lievästi pettymästä aiheuttanut hankinta. Nyt kuitenkin lähdettiin mielikuvissa ja ihan Veikan kertoimilla selkeänä ennakkosuosikkina menestyneitä nykäskyläläisiä vastaan ja aika perussuorituksella naarattiin kolme pistettä Sumulaaksoon. Ei tähän olla vielä ehkä oikein totuttu. :D

Monta kautta oltiin Liigassa niitä Mestis-jengejä, mutta nälkä ja vaatimukset kasvavat. Se on vain hienoa.

* = erityisesti Platzerin flipperi. :D
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Toivottavasti Platzille ei pahemmin käynyt. Blokkasi kiekon joten ehkei nyt mitään kunnolla hajonnut. JYP oli kyllä vaisu tai sitten meidän puolustus on vaan niin kovaa. Huomenna isompi mittari kun Ilves ja sipertähdet saapuu
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Melkosta sählyä oli kyllä, syöttöketjut loisti poissaolollaan, kiekot pomppi lavasta mihin sattuu. Kookoo selvästi hallitsi, mutta maaleja jäi iso kasa puuttumaan. Sellaista hyvällä asenteella tehtyä puurtamista oli, ansaitut pinnat kotiin. Ja kyllä, ikävä viime kauden ykköskenttää kohtaan senkun kasvaa,väkinäistä jotenkin, tosin ihan alussahan tässä vasta ollaan.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja kyllä, ikävä viime kauden ykköskenttää kohtaan senkun kasvaa,väkinäistä jotenkin, tosin ihan alussahan tässä vasta ollaan.
Joo alussa vielä ollaan ja harjoituskausikin jäi torsoksi, kun monta harjoituspeliä jouduttiin perumaan. Ei se kauden alku viime kaudellakaan ruusuilla tanssimista ollut. KooKoo voitti viime kaudella kauden seitsemästä ensimmäisestä ottelusta vain kaksi ottelua ja hävisi kotona kauden alussa esim. TPS:lle ja Sportille molemmille 2-7 ja oikeastaan vasta kymmenenen kierroksen jälkeen peli alkoi olla uomissaan. Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Pelissä on jo nyt hyviä aihioita. Eniten tässä huolettaa KooKoon pelaajamateriaalin kapeus. Esim. HIFK:lle lappaa uusia pelaajia päivittäin ovista ja ikkunoista, mutta KooKoolla alkaa olla vaikeuksia saada seuraaviin peleihin edes täysiä kentällisiä. Seppälä nyt on varmuudella huomenna sivussa ja en kyllä löisi vetoa myöskään sen puolesta, että Platzer olisi pelikunnossa. Hyvinhän tämä taas alkaakin, jos jo nyt ykköskentällisestä putoaa sekä sentteri että pakki sivuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy