teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
@cottonmouth olen vain odottanut Ahdista ylivoimalle murhaajaa. Ei ole lähtenyt, nyt hyvä veto - pääasiassa olleet heikkoja tai no kovia vetoja heikolla sihdillä.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuka osaa säännöt? Reiluahan tuo ei ollut tuon ihmepillin jälkeen viedä aloitusta KooKoon alueelle koska KooKoolla oli kiekko hallussa, mutta mitä sanoo sääntö? Jatkuuko sieltä missä kiekko oli kun katko tuli?
Ja maali! Hyvä Tuulola.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hienosti tullut onnistumisia ns. oikeille ukoille.

Engbergille ja Suuroselle kauden ensimmäiset maalit, tehojen kanssa hieman takamatkalla olevalle Tuulolalle toinen ja Salmisellakin toistaiseksi loistotorjuntoja. ❤
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Nyt oon päässyt kaksi peliä katsomaan. Tänään ja eilen. Sekä sen ilmaispelin näin Subilta aiemmin. Muutamia huomioita näistä.

Brattströmistä en osaa sanoa mitään, mutta Salminen pelannut nyt ainakin kaksi todella hyvää peliä tällä kaudella. Ja sai ansaitun nollan nyt. Hyvä Okku!

Puolustuksessa Ytterell menisi muuten, mutta kärkipakki oli odotuksissa ja sitä ei ole luvassa. Tuulola oli tänään pirteä ja sai maalin. Seppälällä vähän haparointia silloin tällöin.

Hyökkäyksen duunariosasto on erittäin hyvä. En ymmärrä Oksasen arvostelua. Vastaa täysin minun odotuksiini. Vahvaa työtä ja tehoja paikan tullen. Kuitenkin piste-ennätys Liigassa on 31 vai 32 pistettä, eli ei mikään pistelinko. Puolestaan Mingoialla pysyy kiekko hyvin hallussa ja odotan yli 50 pistettä tulevan. Tänään ainakin näytti Odenin peli siltä, että ei välttämättä läpimurto ole kaukana tällä kaudella. Vaikea antaa mitään negaa 4-0-voiton jälkeen, mutta ylivoimalta puuttuu se juonikkuus ja se onkin jo monta kertaa mainittu. Näyttää siltä, että paria kuviota harjoiteltu ja niitä veivataan vaikka väkisin.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Eilen vieläkin turhia jäähyjä. Onneksi alivoima toimi ja Sportin ylivoima oli suhteen tehotonta. Salminen maalissa hyvä. Näytti siltä että pystyy haastamaan Bratströmin peliajasta. Toivottavasti tämä saa molemmat pelaamaan paremmin ja parammin. KooKoo voitti Sportin pelnopeudessa ja jalkanopeudessa selvästi. 1. Maali tuli hyökkäyspään riistosta. Vieläkin enemmän pitäisi pystyä hyödyntämään näitä.
 
kovaa saa pelata mutta oikein, eikä niin kun tuomari ei näe.

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Nollapeli kasvatti varmaan Salmista muutamalla sentillä. Huomasi että nollapeli maistui kun tolppaakin kävi räpylällä kiittämässä.
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahokas Sex Express
Viisikkopelissä KooKoo on varmasti sarjan vahvimpia joukkueita, mutta erikoistilanteet kyllä ovat sitten taas sarjan heikommalla puolella. Välillä kun viisikkopelissä keskittyminen herpaantuu tupataan ottamaan melkoisen tyhmiä jäähyjä, jotka maksavat kovaa hintaa alivoimalla. Eilen esimerkkinä Bonsaksenin tyhmä estäminen Talajaa kohtaan, kun väsynyt hyökkääjä heitti kiekon päätyyn ja lähti hakemalla hakemaan pelkästään tuota estämistä, jonka Bonsaksen hänelle tarjosi.

Ylivoiman suurin ongelma on tällä hetkellä, että siihen ei löydy pelinrakentajaa. Mingoia ei pysty tässä roolissa olemaan Haatajan veroinen pelaaja, eikä viivasta löydy taas Caitoa, joka pystyisi toimittamaan kiekon laadukkaasti ja nopeasti maalille. KooKoon 1. ylivoima on käytännössä poikittaissyötön hakua Odenille, jonka hail mary-laukaukset sinkoilevat pitkin päätypleksiä tai sitten kiekon tiputus viivaan, josta heitetään laaduttomia lampaankulleja ensimmäisen puolustajan polvareihin. 2. ylivoima hakee klassista Josh Green-kuviota Gallon kautta (huonommalla menestyksellä), sekä yrittää huomattavasti enemmän laukoa mm. Karlssonin toimesta, mutta tuntuu silti, että sieltä loppuu pelaajien kohdalta laatu, vaikka yritystä onkin.

Alivoimasta on vaikea sanoa vielä enempää, mutta suurin miinus siinä tällä hetkellä on, että kun pyritään iskemään heti puolustus-alueella tiukasti kiekkoon kiinni, niin pitäisi silloin myös onnistua siinä ekassa riistonjälkeisessä purussa tai homma menee muuten aivan vituralleen. Näitä purkumokia käy liian paljon ja yleensä nämä johtuvat puolustajien hätäilystä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Haha @Tim Callahan - Odenin veto on todellakin hail mary, joskin unohdit sen option, että vetää kiekosta ohi tai siivoilee pölyjä sen päältä. Jos halutaan pleksejä maksimaalisesti testaavaa, niin se palkinto menee Ahdille.

Muuten samaa mieltä, on kyllä YVssä Haatajaa ikävä ja Caitoa toki myös. Mutta kyllähän Haatajan arvostus tässä vain kasvaa mitä enemmän miettii.

Mutta samassa moni asia on mahtavassa kunnossa ja joukkueesta on syytä olla ylpeä. Uskon että ylivoimaakin pystytään edelleen kehittymään, mielestäni se on kuitenkin mennyt ison harppauksen eteenpäin alkukaudesta.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Karvikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse en näe että erikoistilannepelaamisessa olisi suurempaa ongelmaa, vaikka toki parannettavaakin löytyy. Ylivoimassa KooKoo on sijalla 8 prosentein 18,97. Tuo on kuitenkin ollut lähiaikoina koko ajan nousussa. Maajoukkuetauon jälkeen kun yv kokoonpano muuttui niin onhan se ollut paljon tehokkaampi ja variaatioita ollut useita millä maaleja on tullut. Vaikka Oden usein pyyhkiikin pölyt kiekon päältä niin onhan se kuitenkin laukaisu uhka joka avaa tilaa toiselle puolelle sekä osuu se veto sentään joskus maaliinkin. Hyvä vaan että laukoo paljon. Viivalla olisi toki parempi olla joku viivapelote, mutta sellaista kun ei joukkueesta löydy ja koronan takia tuskin on varaa hankkia niin näillä mennään. Pellillä on kuitenkin pelisilmää ja syöttelee kiekkoa hyvin. Mielestäni kehittynyt ja suoriutunut hyvin. Toisella puolella Mingoialla useampi vaihtoehto. Joko laukoa, syöttää neliön läpi Odenille, neliön keskelle Platzerille, tai Gallolle joka tekee "Greenit ".Kaikista noista variaatiosta on tullut maali edelliseen viiteen peliin, joten onhan tuossa vaihtoehtoja.

Alivoimasta sen verran että alkukaudestahan se toimi todella hyvin, mutta tällä hetkellä vasta sijalla 9 prosentein 80,36. Eli siinä enemmän kehitettävää että sen saa alkukauden tasolle. Tuosta alivoimasta voisi joku muu ottaa kiinni mikä siinä tökkii tällä hetkellä eniten.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Omasta mielestä alivoimanelikon tiiviys ei ole ollut ihan huippua viimeisissä peleissä. Parhaimmillaan nelikko liikkui niin yhtäaikaisesti että välejä ei juurikaan päässyt syntymään. Tuo tiiviys kun saadaan takaisin paremmalle tasolle niin uskon että hyvälä mallilla on sekin. Tosin jäähyaitiosta pitäisi pysyä poissa.
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahokas Sex Express
-Jos halutaan pleksejä maksimaalisesti testaavaa, niin se palkinto menee Ahdille.
Ahdilla on vähän sellaista änärisydroomaa, että kun veto lähtee yli 150kmh pitää sitä käyttää joka helvetin välissä ja vedoista jää puuttumaan laatu. Kyllähän röyhkeys on aina hyväksi, mutta pitäisi oppia myös tunnistamaan milloin luopua kiekosta kuin vetää nollakulmasta. Eilen oli ainakin kaksi tilannetta, kun KooKoo olisi päässyt laadukkaalle maalintekopaikalle, jos Ahti olisi antanut kiekkoa eteenpäin vedon sijasta.

Erikoistilannepelissä mielestäni ei tässä vaiheessa voi tuijotella liikaa prosentteja. Enemmän haluan tarkastella miltä se ylivoima näyttää enemmänkin jäällä. Viime kaudella ylivoimassa molemmissa vitjoissa oli iso maalinteon uhka ja vastustajat eivät halunneet päästää KooKoota ylivoimalle, joka näkyi myös viisikkopelaamisessa, koska ylivoima loi lähestulkoon joka kerta huipputontteja.

Tähän mennessä tällä kaudella KooKoon ylivoima on ollut melkoisen saipamaista kiekon pyörittelyä alueella, jossa ollaan oltu tyytyväisiä siihen, että saadaan ylipäätään kiekko alueelle ja siellä pikkasen kiekon sahausta käyntiin samalla laidalla. Silloin tällöin sieltä on saattanut mennä verkon perukoille yksi "jos Jumala olet olemassa, anna tämän upota"-veto, mutta mitään toimivaa kuviota ei ole löytynyt. Viivalta ja paineettomalta puolelta puuttuu se vetouhka, jonka vedot lähtevät nopeasti ja perille asti.

Myös se, että pelinrakentajat ylivoimalla eivät pysty hankkimaan itselleen tarpeeksi tilaa johtaa siihen, että nelikko pystyy puolustamaan paremmin kiekottomia laukaisupaikoilla olevia kavereita. Esimerkiksi mitä järkeä puolustuksen tällä hetkellä on viimeiseen asti peittää Odenin onetimereita, kun niistä 70% ei mene edes maalille asti? Hyvä melkein verrata koripalloon missä puolustuksen on ihan turha munat hiessä puolustaa alle 30% kaaren takaa heittävää pelaajaa, kun niillä prosenteilla ei pitkässä juoksussa kuitenkaan pärjää.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Näin se on, Jani Nivalakin veti helposti yli 150km/h. Ei vaan tainut päästä tonteilla ihan niin usein kun Ahti.

Pelli on parantanut tosiaan reilusti, Seppälällä on ollut vähän haastavaa loukkaantumisen jälkeen, mutta kyllä se siitä. Santeri Salmela on muuten Jukureissa kerännyt 13 peliin kaksi syöttöä ja Jukureiden kokonaistilanteeseen nähden omaa loistavan tehotilaston -3 (Seppälää kuulemma valovuosien parempi Mikko Kokkonen veti -6 pelkästään viimeisemmessä pelissä)
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Marple

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo
On hyvä ottaa huomioon, että ylivoima on se suurin muutos viimekauteen verrattuna. Nimen omaan ylivoimasta on osaajat vaihtaneet maisemaa. 5-5 peli on mielestäni mennyt jopa eteenpäin, ja Gallo, Platzer ja Mingoia pelanneet vähintään yhtä hyvin kuin viime kaudellallakin. Oksanen ja Björgvist 5-5 pelissä olleet todella näkyviä, Oden mennyt eteen päin ja niin edelleen. Puolustajien osalta Seppälän kausi alkoi harmittavalla loukkaantumisella sekä myös Ytterell ollut odotuksia vaisumpi, joskin viime peleissä parantanut tipun askelein. Manninen ollut erinomainen, Rautanen varma, Bonsakseen taantunut hieman, Berger ja eritoten Pelli olleet selviä tason nostajia, Tuulolalta saadaan vielä parempaa.

Ylivoima vaatii varmasti vielä aikaa, mutta jos tiivistetään viisi viimeistä peliä, niin onhan se parempaan päin mennyt. Oden tuo liikkeellään apua eritoten irtokiekkoihin kerkeämisen ansiosta ja onhan se laukauskin onnistuessaan uhka. Pelli on parhaimillaan todella hyvä viivassa ja itseluottamus tuntuu olevan kohdallaan. Molemmat myös pisteitä saannet viime peleissä hyvin.

Jos miinuksia miettii, niin onhan tuo jopa hieman koomista välillä, kun Oden pyörittää peliä ja muut odottavat joko harhasyöttöä, tai siirtoa Pellille, joka ampuu löysän laukauksen blokkiin. Entä sitten, ampukoot tai syöttäkööt mihin sattuu molemmat,kuitenkin nämä ovat monta muuta mukaan lukien niitä jätkiä, jotka ottavat Hakulisten, Caitojen , Haatajien roolit harteilleen tulevaisuudessa ja mahdollisesti jopa tällä kaudella. Tärkeintä vielä se , että ovat omia kasvatteja 1- ylivoimassa. Seppälöitä, Odeneja ja Pellejä nämä KooKoon nykyiset juniorit katsovat ja miettivät olevansa joskus oman kylän joukkoeessa samassa asemassa, ratkomassa pelejä, joten maltetaan.

Tottakai mukaavempaa olisi ,kun ylivoima tuottaisi enemmän, mutta onhan viime peleissä ollut hyviäkin hetkiä, varsinkin, kun peliä pyöritettiin oikeanlaidan kautta Mingoia, Platzer ja Pelli akselilla. Jostain syystä kuviota vaihdettiin kahteen edelliseen peliin, eikä se oikein toiminut,joten eiköhän huomenna palata taas vanhaan. Seppälä voisi myös olla kokeilemisen arvoinen.
 

Steus

Jäsen
viime peleissä ollut hyviäkin hetkiä, varsinkin, kun peliä pyöritettiin oikeanlaidan kautta Mingoia, Platzer ja Pelli akselilla. Jostain syystä kuviota vaihdettiin kahteen edelliseen peliin, eikä se oikein toiminut,joten eiköhän huomenna palata taas vanhaan.
Minusta tämä on ennemminkin seurausta siitä, että vastustajat tekevät parhaansa ohjatakseen ylivoiman pyörimään Odenin puolella. Ei niinkään KooKoon taktinen valinta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Muistan, että ainakin kerran Nivala lämäsi matsin alkulämmittelyssä päätypleksin palasiksi.
Aivan, pleksit on paperia! Ja kerran oli jossain tapahtumassa tutka, taisi mennä ensimmäinen ohi, mutta toisella helähti yli 150km/h - Soimakallio taisi myös päästä yli tuon.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aivan, pleksit on paperia! Ja kerran oli jossain tapahtumassa tutka, taisi mennä ensimmäinen ohi, mutta toisella helähti yli 150km/h - Soimakallio taisi myös päästä yli tuon.
Sen muistan itse, kun ainakin Karpov lämi tutkaan. Ehkä sama tapahtuma? Nopeutta oli mittaamassa luultavasti laitoksen vähiten välkyin vallesmanni. Seisoi nimittäin aluksi tutka tanassa maalin edessä. Ekan läheltä piti -laakin jälkeen siirtyi kyykkimään maalin taakse. Tosin verkot häiritsivät sitten tutkan toimintaa ja vain joka viidennestä kudista sai lukeman.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jaaha Oden pelästynyt kiekkoa jo kolme kertaa reiluun viiteen minuuttiin järeässä paikassa.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itse perseillään näköjään tämäkin peli näillä hölmöillä jäähyillä. Molemmat jäähyt ihan turhia. Luulisi että näihin olisi jo puututtu, selkeää kurittomuutta prkl. Varsinkin kun tiedetään Pelsujen jäätävä yv.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy