HC TPS:n talous

  • 1 133 013
  • 4 910

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL

Ystävälliset terveiset..?

Nojoo, toi mun yllä postittama kuvahan sopii päivän teemaan liiankin hyvin. Eihän useimpien jäsenten mukaan meillä ole tässä mitään hätää, vaikka liiketoiminta ja ympäristö sille murenee käsiin ja kassasta uupuu pelaajabudjetin verran rahua. Lisäksi todennäköisyydet uuden hallihankkeen toteutumiselle muuttuneessa toimintaympäristössä alkavat olla Eurojaakonpotin päävoiton luokkaa. #espoontie
 
Suosikkijoukkue
TPS
YT ilmoitus oli varsin odotettu (varsinkin tapahtumaliiketoiminnan takia). Parin millin turska (taas) sen sijaan on kyllä enemmän mitä kuin mitä tässä on ehkä ajateltu. Tuossa kuitenkin TPS "pääsi" jo alle miljoonan turskaluokkaan ja Korona ei tähän uuteen tulokseen juurikaan vaikuta. Perinteisesti TPS:n tulos ei ole ollut niin riippuvainen yleisökeskiarvosta, koska keskihinnat ovat kausi toisensa jälkeen olleet melko matalat. Tuolla on nyt siis sakannut useampi elementti ja Koronan takia tulevaisuus on hämäränpeitossa.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos kaudella jolloin korona ei vielä isommin ehtinyt Tepsiin vaikuttaa oli tulos pari miljoonaa miinuksella niin kauhuissaan saa odotella ensi kevättä, että kuinka syvälle voidaankaan kyykätä. Todennäköisen talouskriisin aikana väen houkuttelu hallille tulee olemaan järkyttävän vaikeaa. Tsemppiä vaan myynti- ja markkinointitiimille, jossa vielä käsittääkseni on melko tuoretta kasvoa kehissä, kun Rane jäi juuri eläkkeelle. Niin sanotusti näytönpaikkaa tarjolla silläkin saralla.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Pari miltsiä turskaa... onhan toi liikevaihtoon nähden finanssitermein ihan vitusti.
Toki oli oletettavaa konttaamisen jälkeen. Inter vetää ton saman joka kausi miljoonan liikevaihdolla, kuten myös Kupsi. Kuinkanhan monta vuotta menee, että jengi tottuu siihen, että namusetäjoukkuille tämä on normi, jos vedä äärimmäisen hyvää kautta. Noin nollille tulee olemaan kova suoritus sitten joskus.

"Alustavan arvion mukaan mahdolliset määräaikaiset lomautukset tulisivat kestämään enintään 90 päivää. Jos irtisanomisiin jouduttaisiin, ne voisivat tulla kohdistumaan HC TPS:ssä ja Turku Livessä yhteensä enintään neljään työntekijään. "
-joten suhteellisen pienenellä keventämiselle mennään.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt kun on YT:t meneillään niin vaikuttaako tuo pelaajasopimuksien tekoon? Saako palkata kun on YT:t?
 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan tuo yt aika odotettu uutinen ja tuskin viimeinen liigajoukkue, joka yt:t aloittaa.
Liven kohdalla korona vei kevään keikat/tapahtumat ja kesällä taitaa muutenkin hallinpuolella olla rauhallisempaa, joten aika järkevääkin hakea säästöä sieltä. Toki en sitten tiedä minkä verran siellä on lomautettavaa väkeä. Neljän irtisanomisella ei noita tappioita kuitata.
Eli omistajien lompakolla käydään jälleen. Toki käsittääkseni sieltä taholta tuli myös viestiä, että ketään ei myydä ja lyödään panosta playofftaisteluun. Tässähän kohtaa olisi voinut lyödä rahavaroja kiinni ja myydä joku pois.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kun nyt ilmeisesti on ihan hyvää junnumateriaalia olemassa niin nyt reilusti fantasiahankinnat* jäihin ja pojat askiin. Ei me pudota ellei mennä konkkaan. Lusikka ja kaunis käsi.

(*Pois lukien erivapaudella Koivu.)
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei todellakaan mikään yllättävä uutinen. Tällaisen kauden jälkeen olisi varmasti ilman koronaakin ollut ihan suositeltavaa tehdä pieni tarkastus myös organisaation väen puoleen eli miten meni ja riittääkö kaikilla tekemisen taso.

Vähän sivunoottina tähän, mutta olipahan jälleen varsin klikkihakuinen IS:n otsikko. En linkkaa itse juttua tänne, koska se oli lähes sanasta sanaan vain TPS:n oma tiedote. Mutta se otsikko: TPS teki miljoonatappiot ja aloittaa yt-neuvottelut – pelkona on jopa seuran SM-liigapaikan menetys. En tiedä, miten muut asian kokevat, mutta omasta mielestäni aikamoista sontaa tuollainen otsikointi. TPS:n oma uutinen ei anna mitään vihjettä Liigapaikan menettämisen suuntaan. Ja omistajapohja huomioiden on varsin epätodennäköistä, että moista kävisi. Tottakai kaikki on mahdollista ja yt-neuvottelut eivät ole ns. positiivinen merkki, mutta aika kovalla värikynällä on silti (jälleen) vedetty tuohon otsikkoon tuo ajatusviivan jälkeinen osio. Eipä tämä toki ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, joten eihän tämän pitäisi myöskään varsinaisesti yllättää. Pisti vain silmään.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
"Katsojamäärien romahtaminen johti raskaisiin taloudellisiin tappioihin, noin kahden miljoonan euron verran."

Taisi Kaskisen pitäminen penkin takana tulla astetta kalliimmaksi kuin luultiin. Kyllähän tässä on pakko alkaa käymään selväksi, että Turun Palloseuran johtaminen ja sen johtohenkilöstö eivät ole sillä tasolla millä pitäisi. Paananen ja Kodisoja eivät ole hyviä omistajia Tepsille, vaikka he pelastavatkin seuran vuosi vuoden jälkeen konkurssista. Tämä saa aikaan "hälläväliä" asenteen toimistolla, koska " Paananen ja Kodisoja kuitenkin maksavat turskan taas vuoden päästä". Jokinen ollut oikea kävelevä katastrofi tj:nä ja herra saa jatkaa pyhään hamaan asti. Kunnon tuuletus toimistolle tekisi hyvää. Jonkun menestyneen urheiluseuran tj puikkoihin niin homma voisi alkaa näyttämään paremmalta. Jokinen ei valitettavasti tähän pysty. Ideaali tilanteessa Kodisoja ja Paananen lähtisivät, mutta Palloseuran tämänhetkisessä taloudellisessa tilanteessa ei ole varaa menettää heitä. Pitkässä juoksussa heistäkin olisi silti päästävä eroon.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n oma uutinen ei anna mitään vihjettä Liigapaikan menettämisen suuntaan.

Olihan siellä Santtu heittänyt: "Tämä yhdistettynä koronavirusepidemian luomaan epävarmuuteen pakottaa meidät taloudellisiin säästötoimiin, jotta Turussa pelattaisiin liigakiekkoa ensi kaudellakin". Voihan tuosta otsikoita repiä, mutta aika mautonta tosiaan kun mitään todellista pelkoa Tepsillä ei ole. On vaan mukavaa medialle päästä vähän lisää moukaroimaan Tepsiä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Helppo huudella vieraisiin pöytiin, kun ei teidä, minkä verran Tappara vetää takkiin tästä kaudesta, mutta pakkohan sieltä on takkiin tulla koska playoffit jäivät pelaamatta.
Mitä taas tulee TPS:in tappiosta niin onhan noi luvut aika kovat?. Aina puhutaan ns yleisökadosta ja ollaan vedottu et nykyinen hallii on "väärässä paikassa", mutta tulisiko sinne halliin muka enemmän väkeä jos se mahdollinen uusi areena tulisi sinne "Ratapihalle" tjsp. Eikö sitä tuotetta kuitenkin mennä katsomaan? Mun mielestä se Teidän nykyinen halli on todella hyvä? Toimivan tuntuiset ratkaisut jne. Ja hei se on kuitenkin noin 30 vuotta vanha halli !!!
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olihan siellä Santtu heittänyt: "Tämä yhdistettynä koronavirusepidemian luomaan epävarmuuteen pakottaa meidät taloudellisiin säästötoimiin, jotta Turussa pelattaisiin liigakiekkoa ensi kaudellakin". Voihan tuosta otsikoita repiä, mutta aika mautonta tosiaan kun mitään todellista pelkoa Tepsillä ei ole. On vaan mukavaa medialle päästä vähän lisää moukaroimaan Tepsiä.

Näinpä ja jutussa ei sanallakaan mainita Kodisojaa ja Paanasta. Voisi kuvitella, että edes näinä aikoina ei tarvitsisi "brassailla" otsikoilla.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Siis maks. 4 henkilöä ja maks. 90 päivää(eli 3kk). Aika kalliita ukkoja jos heilauttaa asiaa mihinkään suuntaan tuossa 2miljoonan katastrooffissa.

Oisko aika etsiä syyllisiä? Ketä sitä Kaskisen jatkoa viime keväänä puolsi, voi ottaa klubi-takkinsa muistoksi.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Jos noin 10 miljoonan euron liikevaihtoa pyörittävä firma tekee täysin normaalioloissa 2 miljoonan euron luokkaa olevan tappion, niin kyllähän ainoa oikea johtopäätös tästä pitää olla, että yrityksen johto on täysin ammattitaidoton. Ei kahta sanaa.
Kun johto on lisäksi samaan aikaan pystynyt karkottamaan myymänsä tuotteen ostajat, niin aina vaan vakavammaksi ongelmat menevät.
Ihmettelen, jos K ja P eivät vieläkään tee mitään.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Lain mukaan se oli Turun Palloseura, joka tässä keississä perseili. Kaikki muu on haihattelua.
Tämä.

Haihattelua ja yksittäisen pelaajan tarpeetonta mustamaalaamista.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Emmää ny tierä, mut jotenki tuntuu et näide supercellien äijien olis hyvä väistyy sivummal. Mitää konkreettist ei oo tapahtunu vaik o ollu jo pari vuat aikaa hoitaa hommat. Tepsil ei vaa sovi rahakkaat omistajat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös