Kesän festarit

  • 531 303
  • 3 051

Barney

Jäsen
Mikähän näitä maailmantähtiä vaivaa kun peruvat keikkoja kilpaa, monet kuitenkin lyöty festareiden pääesiintyjiksi. Eikö kiinnosta kylmään pohjoiseen saapua? Luulisi että joku vastuu olisi artistillakin kun alkaa perua jopa vuorokautta ennen esiintymistä.
No jos itse olisin miljonääri, niin ei välttämättä ihan hirveästi kiinnostaisi lähteä keikalle johonkin Aasian tai Etelä-Amerikan pieneen maahan. Ihan hyvät rahathan Suomen keikasta saa, mutta onhan nuo keikat varmasti artisteille niitä epäkiinnostavimpia. Ehkä se suurin ongelma on noissa sopimuksissa, sillä nykykäytännöllä artisti voi peruuttaa keikkansa käytännössä koska tahansa.

Meinasin kommentoida about samaa, kun eilen taas näistä luin. Tietysti osa perumisista on ymmärrettäviä, kuten asap Rocky tms. jota Trumpetti yrittää puhua vapaaksi, mutta ei kyllä hirveästi yllätä, että hipetihoppitähtiä ei kiinnosta.
ASAP Rocky on esiintynyt kaksi kertaa Suomessa, eikä hän ole kertaakaan perunut keikkaansa. Kovin yllättynyt en olisi, vaikka hän nousisi ensi kuussakin lavalle Tampereella.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tammerfestissä kanssa järjestelyt toimivat. Juomaa sai käytännössä ilman jonoa, vessoja oli jopa tarpeettoman paljon ja juoman kanssa pääsi vaikka lavan eteen. Jossakin kohtaa oli vissiin sisään jonoa kun kaikki tunkivat samaan aikaan ennen Eppuja sisään mutta muuten ei portillakaan ollut tunkua.
Kiinnitin myös huomiota siihen, että nyt ei ainakaan kukaan voi valittaa vessojen vähyydestä. Tai tiedä sitten oliko baaritiskin vierellä olevissa tai muualla enemmän ryysistä, mutta se tuhottoman iso vessakenttä lavan yleisöstä katsottuna vasemmalla puolella suorastaan kumisi tyhjyyttään. Varmaan siksi, että ei ollut anniskelualuetta.

Omat sisäänmenoni alueelle tapahtui torstaina hieman ennen Kolmatta Naista (samalla rannekkeenvaihto), myöhemmin illalla hieman ennen The Cardigansia ja perjantaina jotain kymmenisen minuuttia porttien avautumisen jälkeen ja joka kerta mukaanlukien rannekkeenvaihtopiste, selvisi jonottamatta. Huomasi, että torstai taisi olla aika kaksijakoinen päivä... Kun kalkkikset meni sisään, nuoriso tuli ulos. Tosin hieman etukäteen ajattelin, että Alman ja Ellinooran olisi voinut katsoakin, mutta jäi kuitenkin menemättä.

Jossain vaiheessa taisin tähän ketjuun kirjoittaa, että tänä vuonna Tammerfest jää väliin, mutta lopulta tulikin omalta osin kattavin käynti sinne, kun tuli kolmena eri päivänä keikkoja Tullikamarilla ja Ratinanniemessä. Ville Valo & Agentsin olen halunnut nähdä tänä kesänä jossain ja kun nyt näyttää vahvasti siltä, että Flow jää osaltani vain sunnuntaihin, ellei tule jotain viimehetken riittävän kiinnostavaa buukkausta, rupesi tuo Ratinanniemen perjantai kiinnostamaan. Siitä se sitten lähti lumivyöry liikkeelle ja lopulta vielä aika viime tingassa päätin viettää perjantain loppupuoliskon Tullikamarilla, kun Viikate, Eläkeläiset ja Kalevauva.fi houkutti enemmän kuin Juha Tapio, Raskasta Suomipoppia ja Apulanta.

Harmi, että Keskustori ilmaiskeikkoineen ei enää kuulu Tammerfestin piiriin. Liekö työmaiden takia vai onko laitettu liian iso hintalappu? Kari Peitsamohan tuonne kuuluu kiinteästi ja yleensä on ollut muutakin suht kiinnostavaa, viime vuonna esim. Kalle Ahola. Nyt taisi olla jotain vaatimattomampaa tarjontaa Laukontorilla.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Insomniumilla ihan kohtalainen keikka John Smitheillä. Ei ollu itku kaukana isolla miehellä. Kovat oli odotukset mutta ne ylittyi monin kerroin
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tammerfestin perjantain kävin minäkin kokemassa, ensimmäinen varsinainen festarikokemus 18 vuoteen. Heti alueelle kun portit aukesivat ja melkein eturiviin. Ellips yllätti positiivisesti kun kuulin levyn ensimmäistä kertaa, livenä bändi onnistui yllättämään toistamiseen. Kova livebändi, helvetin hyviä biisejä ja Elli vetää lavalla täydellä tunteella ja isolla sydämellä. Musta tuli fani. Ismo veti kovan keikan kuten aina, vanhat hitit saivat kansaa liikkeelle ja uudetkin biisit upposivat, minuun ainakin. Syksyllä pakko mennä Pakkahuoneen keikalle, Ismoa ei ole koskaan nähnyt tarpeeksi monta kertaa. Siinä ne minulle ennakkoon tärkeimmät esiintyjät olivatkin.

Eppu Normaalin hittiputki ja Ville Valon & Agentsin veto vetäydyttiin katsomaan vähän kauempaa, ja molemmat vetivät ammatitaidolla (varsinkin Esa Pulliainen, jonka taidokkuutta en ole ennen kunnolla tajunnut), mutta eivät kuulu suurimpiin suosikkeihin. Tässä vaiheessa alkoi kieltämättä voimat loppua, mutta onneksi järjestäjät olivat suuressa viisaudessaan buukanneet seuraavaksi Juha Tapion, jonka saattoi skipata hyvällä omallatunnolla. Ruokapaussin jälkeen ja auringon laskiessa jaksoi taas, ja Raskasta Suomipoppia/Iskelmää oli sitä mitä sen pitikin olla. Yhtä hyvin olisi tosin voinut kotona kuunnella biisit levyltäkin. Mutta Apulanta veti helvetin kovan setin, jossa vanhatkin biisit olivat saaneet uutta nu metal -kuosia ja jätkät tuntuivat nauttivan hommastaan (tai sitten näyttelivät hyvin).

Hyvä fiilis festeistä jäi vaikka naamani auringossa poltinkin (tietenkin olin idiootti enkä varautunut kunnolla), mutta voi olla että seuraavaan kertaan menee taas jokunen vuosi, taidan ensi vuonna taas käyttää saman rahan mieluummin pariin-kolmeen klubi- tai konserttisalikeikkaan kuin kuuden bändin festaripäivään.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tammerfestin perjantain kävin minäkin kokemassa,...
Ellipsille oli kyllä varattuna harmillisen lyhyt aika ja kun biisit venyvät livenä entisestään, ei 45 minuuttiin ehtinyt vetää kuin 6 biisiä. Klubeilla vedot ovat olleet parhaimmillaan lähemmäs kahta tuntia. Olisiko tuossa ollut mahdoton nakki aloittaa soitto 15 minuuttia aiemmin, että olisi ehtinyt soittaa edes sen tunnin? Harmi, että aiempien kokemieni keikkojen kohokohdat Leijona ja kaksoisliekki, Kyykäärmeen valtatie ja Juice-laina Myrkytyksen oireet oli jätetty setistä pois. Tuo taustabändi on kyllä ihan käsittämätön, suosittelen käymään myös "oikealla keikalla".

Ismon keikka vaikutti alkuun etenevän samoissa merkeissä kuin Sidewaysissä eli uusi albumi kokonaisuudessaan. Olisi sekin kelvannut hyvin, mutta varmaan festariympäristössä on kuitenkin parempi siirtyä klassisempiin biiseihin.

Itse seurasin kaikki keikat varsin läheltä lavaa - Eput kauimpaa, kun kusitaukoni aikana alue oli ehtinyt täyttyä, mutta sekin varmaan jostain miksausteltan ja lavan puolivälistä. Lava tarjosi siinäkin hyvin suojaa auringolta, niin olisi ehkä selvinnyt palamatta ilman aurinkovoidettakin. Alueelta poistuttuani huomasin, että voiteen laittaminen otsaan taisi olla virhe - kun rupesi hikoilemaan, silmiä kirveli niin pirusti...
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Insomniumilla ihan kohtalainen keikka John Smitheillä. Ei ollu itku kaukana isolla miehellä. Kovat oli odotukset mutta ne ylittyi monin kerroin
Olin aidan takana heti porukan häivyttyä Mokoman jäljiltä ja sainkin hyvän paikan, mutta siinä kohtaa saundit jotenkin kusivat. Tai sitten syy oli huonojen korvatulppien, tosin samoilla juustonaksuilla kuuntelin Jinjerin eturivissä, eikä ongelmia ollut. Joka tapauksessa kovia biisejä vetivät ja se uuden levyn maistiainen vaikutti lupaavalta. Villellä meni eka puhdas lauluosuus päin persettä, mutta tykkäsin kyllä itsekin kokonaisuudesta. Ehkä olisi ollut kuitenkin parempi kuunnella ilman tulppia kauempaa, samalla olisi nähnyt sen ihan näyttävän ilotulituksenkin kokonaan.
---

Jinjer on kyllä vitun kova. Se taskurakettivokalisti on ensinnäkin silkkaa silmäniloa ja jumankauta se ääni sekä puhtaissa että örinöissä, aivan maaginen! Tubeen "Pieces" ja siitä laulun mallia molempiin, ellei joku tiedä, mistä puhutaan. Muutenkin bändin tekninen ja tarkka soitto sekä tyyli osuu mulle.

Insomnium tosiaan on kova. Ihan kymppiä en anna tuosta, koska oli syy mikä tahansa, jostain syystä jäi vähän puuroksi tuo äänimaailma, mutta koska biisit olivat pääosin tuttuja, korvasi kokemus edessä tämän puutteen. Oma top-3 -listani bändi. Bloodred Hourglass veti myös ihan kelpo setin, Mokoma pelasi sen sijaan vähän turhan varman päälle. Onhan se kova livenä ja saa porukan mukaan, mutta nyt vuoden aikana kolme keikkaa nähnyt ja liki samat biisit joka kerta.

Amorphis myös nähty sen verran usein, että lähdettiin puolessa välissä autoille ruuhkaa karkuun. Vaan onhan silläkin todella kova rutiini tuossa touhussa, Joutsen on yksi metalligenren kovimpia örisijöitä ja soittimet toimivat kliinisen varmasti.

Sen verran otan John Smithiltä kehuja takasin, että miesten vessoja tai ainakin kusilaareja olisi voinut olla enemmän kuitenkin. Muuten ei valittamista, safkatkin ok.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ihan oikein. Rehellisesti sanottuna pidän konemusiikkia kuuntelevia ihmisiä juntteina ja vähän myös yksinkertaisina, joten kaikki paska mikä heidän niskaan sataa on vain ja ainoastaan hyvä.

Ei avaudu tuon jumputuksen suosio. Sen nyt tajuan että yökerhoissa tuo soi tanssimusiikkina mutta livenä tuon katselu ja kuuntelu ei vaan avaudu. Olen ymmärtänyt että livemusiikki on sitä että soitetaan ihan oikeita soittimia.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
No mieluiten hyvä, sielukas house-vinyyli kuin Raskasta iskelmää-cd, mutta kukin tavallaan. Pus.❤️
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
No mieluiten hyvä, sielukas house-vinyyli kuin Raskasta iskelmää-cd, mutta kukin tavallaan. Pus.❤️
En tiedä miksi vertailuksi pitää ottaa tuollainen koska kukaan ei ainakaan tässä keskustelussa ole siitä mitään maininnut (paitsi sinä nyt) enkä muutenkaan kyllä tiedä ketään joka sitä kuuntelee. Mutta toki sielu ja house eivät mahdu samaan lauseeseen.

Pus.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Ihan oikein. Rehellisesti sanottuna pidän konemusiikkia kuuntelevia ihmisiä juntteina ja vähän myös yksinkertaisina, joten kaikki paska mikä heidän niskaan sataa on vain ja ainoastaan hyvä.

Ei avaudu tuon jumputuksen suosio. Sen nyt tajuan että yökerhoissa tuo soi tanssimusiikkina mutta livenä tuon katselu ja kuuntelu ei vaan avaudu. Olen ymmärtänyt että livemusiikki on sitä että soitetaan ihan oikeita soittimia.

Minusta on junttia pitää konemusan ystäviä juntteina. On vähän jopa äärettömän noloa haukkua musiikkigenreä mistä ei selvästi ymmärrä yhtään mitään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Minusta on junttia pitää konemusan ystäviä juntteina. On vähän jopa äärettömän noloa haukkua musiikkigenreä mistä ei selvästi ymmärrä yhtään mitään.
Koville tuntuu ottavan kun pitää oikein henkilökohtaisuuksiin mennä. Mutta ei mitään, jumputijumputi ja käsiä heiluttelemaan.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Koville tuntuu ottavan kun pitää oikein henkilökohtaisuuksiin mennä. Mutta ei mitään, jumputijumputi ja käsiä heiluttelemaan.

Kyllä se menee luonnollisesti tunteisiin jos tullaan kommentoimaan genreä mistä ei ole mitään käsitystä ja haukutaan kuuntelijoita junteiksi. Oikeasti hohhoijaa.

Sinulle kun löytäisiin eteen laitteet millä voisit tehdä pumpum musiikkia, niin olisit paskat housuissa kun et saa mitään aikaiseksl.

Soita vain sitä kitaraa. Sen osaa miljardi muutakin ihmistä. Kädet ilmaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikähän näitä maailmantähtiä vaivaa kun peruvat keikkoja kilpaa, monet kuitenkin lyöty festareiden pääesiintyjiksi. Eikö kiinnosta kylmään pohjoiseen saapua? Luulisi että joku vastuu olisi artistillakin kun alkaa perua jopa vuorokautta ennen esiintymistä.

No kun ei vissiin ole. Minulle tuli melkeinpä shokkina, kun luin että nykyään artistit voivat perua sovitun keikkansa milloin tahansa ja ilman mitään sanktioita. Olin ihan varma, että kuka tahansa tapahtumajärjestäjä osaisi laittaa sopimukseen viimeisen perumispäivän ja sakkomaksun keikan perumisesta sen jälkeen, mutta artistit ovat kaiketi neuvottelupöydissä niin vahvoilla, etteivät moisiin pykäliin suostu.

Sillehän ei mitään voi, jos tulee joku sairastapaus tai lento peruuntuu, mutta osa viimehetken perujista on perunut keikkansa ilmeisesti ilman mitään pakottavia syitä. Joko ei ole vaan huvittanut lähteä keikalle tai sitten jostain on tullut houkuttelevampi tarjous.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kyllä se menee luonnollisesti tunteisiin jos tullaan kommentoimaan genreä mistä ei ole mitään käsitystä ja haukutaan kuuntelijoita junteiksi. Oikeasti hohhoijaa.
Miksi pitää aina käyttää argumenttina tuota "et vaan ymmärrä" jos ei pidä jostain tietystä musiikkityylistä? Eikö siitä vaan voi olla pitämättä ilman sen kummempia syväanalyysejä.

Sinulle kun löytäisiin eteen laitteet millä voisit tehdä pumpum musiikkia, niin olisit paskat housuissa kun et saa mitään aikaiseksl.
Miten tämäkään nyt liityy mihinkään? Ei minun tarvitse alkaa tekemään pumpum musiikkia eikä minkäänlaista muutakaan musiikkia. Sen sijaan nautin muiden tekemästä musiikista.

Ota ihan iisisti. Ei mielipiteeni tuosta jumputuksesta ollut mikään hyökkäys sinua kohtaan.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Miksi pitää aina käyttää argumenttina tuota "et vaan ymmärrä" jos ei pidä jostain tietystä musiikkityylistä? Eikö siitä vaan voi olla pitämättä ilman sen kummempia syväanalyysejä.

Siksi koska tuo kielii juuri siitä, että pidät genreä yksinkertaisena. Kaikki on sinusta helppoa. Biisi tehdään 5minuutissa ja usb tikulla mennään lavalle.

Jos ymmärtäisit genrestä jotain niin et ikinä olisi noin jyrkkä mielipiteesi kanssa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Siksi koska tuo kielii juuri siitä, että pidät genreä yksinkertaisena. Kaikki on sinusta helppoa. Biisi tehdään 5minuutissa ja usb tikulla mennään lavalle.
Siis hetkinen. Enhän minä missään ole sanonut että biisit tehdään viidessä minuutissa ja että sen tekeminen on helppoa. Varmastihan se vaatii aikaa, ei siinä mitään. Silti minä voin pitää sitä musiikkia ihan täytenä paskana.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Minusta on junttia pitää konemusan ystäviä juntteina. On vähän jopa äärettömän noloa haukkua musiikkigenreä mistä ei selvästi ymmärrä yhtään mitään.
Mielestäni ylipäätään toisen musamaun arvosteleminen on junttia. Vähän sama kuin puuttuisi toisen ruokamakuun. Tämä todellakin on asia joka ei avaudu minulle. Minkä takia ihmisillä on tarve pilkata toisten musiikkimakua?

En itse hirveästi tykitä konemusaa vaan enemmänkin metalcorea ja vaihtoehtoismetallia mutta yhdyn silti viestiisi.

Edit: Tarkennetaan vielä että on ihan ok pitää jotain musiikkigenreä paskana mutta sen kuuntelijoiden haukkuminen junteiksi menee hieman yli.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
No joo, mielipiteitä on. Hieman kärjistin tuossa. Itseni olen sieluni myynyt tälle konemusan perkeleelle ja siinä kulttuurissa on tullut pyörittyä liki 20 vuotta, puolet siitä tekijänä eri puolilla. Musiikin moninaisuus on minulle yksi elämän hienompia asioita ja siksi levyhyllystä löytyy yhtä ja toista jopa mm. Buddy Hollya ja Eddie Cochrania. :)
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Viimeksi muokattu:

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Jyväskylästä kun on kotiuduttu omaan aurinkotuoliin, niin laitanpa pienen yhteenvedon John Smith festareista.

Rouvan kanssa oltiin kaikki kolme päivää. Jyväskylässä oltiin hotellimajoituksessa, kun ei enää telttailuun taivu millään. Linja auto kuljetukset toimivat festarialueelle ja pois loistavasti. Todella lyhyillä odottamisilla selvittiin, ennenkuin bussit jo olivat liikkeellä. Iso peukku.

Torstaina rannekkeenvaihtoon ja perjantaina narikkaan joutui jonkin verran jonottamaan, kuitenkin kohtuu ajassa nämäkin hoituivat. Muihin palveluihin en minuuttia enempää joutunut jonottamaan. Peukkua ylös.

Muuten keikoille mahtui näköetäisyydelle oikein mainiosti, mutta pieni miinus ruuhkaisuudesta Jinjerin ja Amorphiksen aikana. Toki ajoissa jos olisi paikalle mennyt olisi hyvän paikan saanut, nyt joutui tosi kaukaa tirkistelemään selkien, ja päiden takaa.

Musiikkitarjontahan oli melko miellyttävä, mutta pakko on vielä kertaalleen hehkuttaa Fear of domination orkesteria. Ennenkuin tutustuin tämän festarin ennalta tuntemattomiin pumppuihin, en tiennyt tästä mitään. Mikäli Lappeeseen tulevat soittelemaan, niin varmasti olen paikalla. Mielestäni festareiden paras veto.

Tunnelma festareilla oli todella leppoisa, ja jo häiritsevään tilaan itsensä päihdyttäneitä oli todella vähän mihin olen festareilla tottunut. Keski ikähän täällä oli aivan muuta kuin enemmänkin pop musiikkiin keskittyvillä teinihipoilla.

Rouvalla alkoi turnauskestävyys rakoilla jo kolmantena aamuna, ja uhkaili, ettei enään ainakaan kolmen päivän settejä, mutta katsellaahan kun ensivuoden liput tulevat myyntiin. Toki on myönnettävä, että omat jalatkin olivat melko väsyneet eilisiltana, ja muu hapotus päälle.

Voin kyllä suuresti suositella näitä kinkereitä. Kiitos John Smith!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Muistitikku läppärissä ei ainakaan ole oikea soitin.
Ei, koska se on tallennusmedia. Ja tästä päästäänkin ketterästi siihen, että miksi deejiin pitäisi edes olla muusikko, jos hän on dj? Silloin kun tämä deejii päättää alkaa tuottaa musiikkia, niin silloin tietenkin musiikillisesta kyvykkyydestä on hyötyä. Tai mihin kohtaan itselleen sen riman asettaa. Koskee myös oikeilla soittimilla tehtyä oikeaa musiikkia. Se, että jostain Studio51:n päivistä, tai kenties aiemminkin, dj on ollut bileiden seremoniamestari ei kai liity bänditouhuihin. En siis ymmärrä tätä ehdoin tahdoin tapahtuvaa rinnastamista. Tai miksi dj:tä pitäisi pitää lähtökohtaisesti muusikkona.

Fatboy Slim:iltä (ex-Housemartinsien basisti) kysyttiin, että miksei hän elektronista musiikkia tekevänä, koskaan heitä live-keikkaa, niin vastaus oli, että kukaan ei halua katsella, kun hän leikkii kaksi tuntia läppärillä.
 

Barney

Jäsen
No kun ei vissiin ole. Minulle tuli melkeinpä shokkina, kun luin että nykyään artistit voivat perua sovitun keikkansa milloin tahansa ja ilman mitään sanktioita. Olin ihan varma, että kuka tahansa tapahtumajärjestäjä osaisi laittaa sopimukseen viimeisen perumispäivän ja sakkomaksun keikan perumisesta sen jälkeen, mutta artistit ovat kaiketi neuvottelupöydissä niin vahvoilla, etteivät moisiin pykäliin suostu.
Aika vaikea on tälläkin hetkellä saada noita oikeasti isoja artisteja Suomeen ja jos niihin sopimuksiin käydään neuvottelemaan jotain perumissakkoja, niin aika kotimaisella kattauksella mentäisiin sitten lähes kaikilla festareilla.

Miksi pitää aina käyttää argumenttina tuota "et vaan ymmärrä" jos ei pidä jostain tietystä musiikkityylistä? Eikö siitä vaan voi olla pitämättä ilman sen kummempia syväanalyysejä.
Kai se on vähän eri asia sanoa ettei pidä jostain kuin haukkua kaikki asiasta pitävät junteiksi. Etenkin, jos puhutaan musiikkigenrestä, jota kuuntelee käytännössä ihmiset laidasta laitaan. Itse en hirveästi pidä EDM:stä tai heavy metalista, mutta eipä ole tullut koskaan mieleen kutsua kaikkia genreä kuuntelevia junteiksi, vaikka raskaan musiikin kuuntelijoissa taitaakin olla keskimääräistä enemmän noita maastohousuisia ja kiitospaitaisia sankareita. En myöskään ilahdu siitä, jos joku Tuskan esiintyjä peruu keikkansa. Jokainen taaplaa toki tyylillään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
En myöskään ilahdu siitä, jos joku Tuskan esiintyjä peruu keikkansa. Jokainen taaplaa toki tyylillään.
En minäkään ole ilahtunut yhdenkään esiintyjän perumisesta. Kommentoin ainoastaan Weekend-festareiden järjestäjän perseilyä, joka sitä paitsi tuntuu vielä toistuvan vuosi toisensa jälkeen.

Ja mitä nyt noita uutsia taas lukee niin erittäin junttimaista käytöstä tuolla on kyllä vierailtakin nähty. Ja olikos se juuri tämä festari jonka yhteydessä vieraat esim. kuseksivat hautausmaalle ja rikkoivat siellä yhteiskunnan omaisuutta?

Vaikka hevimiehissä näkee näitä liekkipaitoja ja kiitospaita -tyyppejä, niin mitään tuollaisia järjestyshäiriöitä näillä festareilla ei kyllä juurikaan ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös