New Jersey Devils 2018–2019

  • 122 726
  • 512

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vaikeahan se on tällasella miehistöllä voittaa. Wood saattaa pelata tänään Minnesotaa vastaan, enkä ihmettelis, vaikka Coleman nähtäis myös tositoimissa. Noesen on myös missannut paljon pelejä. Se sanokin, että sama homma vaivannut kesästä lähtien. Hall tainnut taas käydä jäällä pyörähtämässä. Vatasesta ei tietoa. Toivottavasti ei kovin pahoista oireista kärsi.
 

Cliffer666

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
Cory vaihdettiin maaliin 1-4 tappiotilanteessa, jonka jälkeen noustiin maali kerrallaan ensin rinnalle ja lopulta ohi... Se on miten tuon nyt haluaa tulkita, kun hän pelasi vain reilut puolet pelistä, mutta voitto tuosta joka tapauksessa kai hänelle tilastoihin jää, 15 torjuntaa eikä yhtään päästettyä. Upea nousu oli kyllä.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Aivan mieletön nousu! Ennen Coryn tuloa kehiin peli näytti kamalalta katottavalta ja Kinkaid ei saanut mitään kiinni. Tästä ja tosi hyvä maku suuhun ja eritoten mahtava fiilis Coryn takia, ei voi muuta sanoa.

Tästä on hyvä lähteä kohti Jerseytä. Adjöö!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ennen Coryn tuloa kehiin peli näytti kamalalta katottavalta ja Kinkaid ei saanut mitään kiinni. Tästä ja tosi hyvä maku suuhun ja eritoten mahtava fiilis Coryn takia, ei voi muuta sanoa.
Miksi minulle jäi fiilis, että Devils pelasi ensimmäisessä erässä paikoitellen erittäin hyvin, mutta Minnesota teki silti maalit? Ja sitten 2-0 tilanteessa Devilsin peli sakkasi taas täysin, eikä joukkue saanut oikein mitään aikaan ja vastustajalle alettiin lahjoittaa avoimia maalipaikkoja. Johanssonin 2-1 kavennus tuli sekin vahinkopompun eikä kunnollisen pelikuvion kautta. Ja sitten Minnesota teki pari maalia lisää, minkä jälkeen Cory tuli maalille, ja joukkue heräsi taas pelaamaan. Samaan aikaan Wildin pelaajat olettivat ilmeisesti matsin olevan jo ohi, kun he lopettivat hyökkäämisen pitkäksi aikaa kokonaan.

Hienoa, että Cory otti ottelusta vihdoin voiton! Johan sitä pitkään odotettiinkin. Tuuletuksista ja hehkutuksista päätellen se oli – vähemmän yllättäen – iso juttu myös joukkuekavereille, selostajille jne. Totta kai oli mukavaa katsella myös Nicon, Brattin ja Johanssonin tehoiluja.

Mielenkiintoista muuten nähdä, mitä Shero tulee tekemään Johanssonin kanssa siirtotakarajalla. Itselläni on asiasta vähän kaksijakoiset fiilikset. MoJo on ärsyttävän pehmeä pelaaja, josta ei ole kovin paljoa hyötyä puolustuspäässä (etenkään 3 vs 3 -pelissä). Toisaalta joukkue tarvitsee kolmeen ketjuun taitavia ja pisteidentekoon kykeneviä pelaajia, minkä takia mahdollinen kauppa tekisi kokoonpanoon aukon ensi kautta ajatellen (en ole varma, että esim. Boqvist kykenee ottamaan noin isoa roolia joukkueessa). Loppupeleissä kysymys lienee siitä, mitä muut joukkueet ovat valmiita maksamaan MoJosta ja mitä suunnitelmia Sherolla on ensi kauden hyökkäyskalustoa ajatellen. No, aika näyttää, mitä Johanssonin kanssa tapahtuu.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Johanssonin tilanne on itelle täys mysteeri. Moni joukkue varmasti antais siitä hyvän korvauksen ja ilmasekshan se saatiinkin. On melko pehmeä pelaaja, mutta taidoiltaan kuitenkin Devilsin kärkiäijiä. Tottakai sen tilanteessa vaikuttaa loukkaantumiset, mutta silti kaipaisin siltä enemmän tasaisuutta. Oma mielipide on, että hyvää korvausta vastaan vaihdettavissa. Mikä sitten on hyvä korvaus, sitä en tähän hätään osaa miettiä. Luotan Sheroon niissä asioissa. Kyllä tässä jo vähitellen alkaa odottamaan kesän draftia ja pelaajamarkkinoita. Mennään nyt kuitenkin eka kausi kunnialla loppuun.

Huomenna ois tavoite nähdä Mr. Daneyko hallilla. Jänskättää...
 

FiFi93

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Česká republika
Johanssonin tilanne on itelle täys mysteeri. Moni joukkue varmasti antais siitä hyvän korvauksen ja ilmasekshan se saatiinkin.

Ilmaseks? Eikös siitä pari varausvuoroa maksettu? (2. ja 3. kierros, jos oikein muistan)
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Johanssonin tilanne on itelle täys mysteeri. Moni joukkue varmasti antais siitä hyvän korvauksen ja ilmasekshan se saatiinkin. On melko pehmeä pelaaja, mutta taidoiltaan kuitenkin Devilsin kärkiäijiä. Tottakai sen tilanteessa vaikuttaa loukkaantumiset, mutta silti kaipaisin siltä enemmän tasaisuutta. Oma mielipide on, että hyvää korvausta vastaan vaihdettavissa. Mikä sitten on hyvä korvaus, sitä en tähän hätään osaa miettiä. Luotan Sheroon niissä asioissa. Kyllä tässä jo vähitellen alkaa odottamaan kesän draftia ja pelaajamarkkinoita. Mennään nyt kuitenkin eka kausi kunnialla loppuun.

Itse pitäisin Johanssonista kiinni, sikäli kun herra vain haluaa tehdä jatkosopimuksen Devilsiin. Toki hänestä voisi saada siirtorajalla ihan kelpo varausvuoron, tai prospektin, eikä siinä mitään. Mutta, kun katsoo tuota Devilsin hyökkäystä, niin materiaali käy kovin yksipuoliseksi, jos ennestään harvoista taitopelaajista pistetään väkeä kiertoon. Tietysti, jos joku erityisesti haluaa Johanssonin ja on valmis maksamaan hintaa, niin se on asia erikseen.

Katsetta pitää kääntää tuleviin vuosiin, eikä tietysti vähiten painajaiseksi muuttuneen kuluvan kauden takia. Papereissani Johanssonilla on rooli tulevien kausien joukkueessa, myös siksi, ettei Devilsillä ole jonoksi asti taitopelaajia ottamassa roolia. Muutenkin, minusta runkopelaajien vaihtaminen varausvuoroihin, tai prospekteihin ei ole oikea suunta, sikäli kun tästä välitilasta halutaan edetä vakavasti otettavaksi kilpailijaksi. Devils tarvitsee kokeneita, mielellään laadukkaita, pelimiehiä kannattelemaan joukkuetta nuorten opetellessa liikkumaan ilman apupyöriä.

Kuluvan kauden vaikeudet olivat jossain määrin ennustettavissa, jos kohta ihan näin pahaa mahalaskua ei ollut näköpiirissä. Koodinimi kaapokakko, tai vastaava, on sinänsä kutkuttava ajatus, mutta toivottavasti vuoden päästä ei tarvitse käydä näitä samoja keloja ja fiilistellä mahdollisuudella varata kolmen kärjessä. Kyllästymiseen asti toistettu "meaningful hockey" vie Devilsiä eteenpäin. Toivottavasti sitä pelataan läpi kauden 2019-2020.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Toinen voitto putkeen. Turha voitto, mutta toisaalta on kiva nähdä Coryn pelaavan hyvin. Josko sieltä vielä sittenkin saisi sen vanhan Schneiderin takaisin. Joukkueen kannalta olisi erittäin tärkeää, että maalivahtipeli toimisi kunnolla ensi kaudella. Se on ollut kuitenkin Hallin loukkaantumisen lisäksi selvästi suurin ero viime kauteen.

Eka puolisko pelistä oli Devilsiltä oikein asiallista peliä. Luistin kulki ja maalipaikkojakin syntyi epätavallisen paljon, kun vertaa muihin viime aikojen matseihin. Toka puolisko pelistä oli enemmän Buffalon hallintaa, mutta kovin montaa vaarallista maalipaikkaa se ei saanut silti aikaan. Puolustus pelasi nyt selvästi tiiviimmin kuin edellisissä matseissa, joissa vastustajalle tuli jatkuvasti ylivoimahyökkäyksiä.

Zajacin kenttä oli taas hyvä. Myös Nicon kenttä sai välillä hyvää pyöritystä vastustajan päässä aikaan, joskin välillä se joutui pelaamaan aika paljon myös omissa. Wood on parantanut peliään Zajacin ja Palmierin rinnalla valtavasti alkukauteen verrattuna, jolloin hän ei saanut oikein mitään aikaan. Samoin Bratt ja MoJo ovat pelanneet viimeiset 10–20 peliä pääasiassa hyvin.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Oli hienoa nähdä taas Coryn voittavan. Yleisö antoi läpi matsin sille suosionosoituksia ja aina sinne asti kun matsin jälkeen sitä haastateltiin jäällä ykköstähden roolissa. Vierustoveri tokas 3. erässä Coryn tehdessä upean torjunnan: "Yeah, he's back."

Peli näytti muutenkin ihan hyvältä läpi matsin, vaikka Buffalo jälkimmäistä puoliskoa välillä hallitsikin.

Alkulämmittelyissä kävi hauska tilanne, kun Gabriel ja Bogosian vaihtoivat muutamaan otteeseen kuulumisia punaviivan tuntumassa. Bogosianilla meni jostain syystä pannu jumiin ja se tarjoili välillä keppiä Devilsin miehelle.

Yks seikka pitää myös nostaa esille. Hallissa oli tosi paljon yleisöä. Odotin, että Devils pelais puolityhjällä hallilla loppukauden, mutta näin ei tosiaankaan ollut ainakaan Buffaloa vastaan.

Tiistaina vastassa Pingviinit. Siihen asti!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Pensiä vastaan Kinkaid maalissa, Coleman palaa kokoonpanoon ja kolmosen keskelle, Rooney neloseen ja Gabriel poppareille. Zajacille uran 900. ottelu, kaikki tietenkin Devilsin paidassa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Hyvä ja tasainen peli Devilsiltä Pensiä vastaan, mutta se ei tällä kertaa ihan riittänyt. Tällaisia pelejä on välillä ihan kivaa katsella niiden kauheiden taaperrusten jälkeen, mitä tässä oli joskus kymmenisen peliä sitten tms.

Nicon kenttä oli erinomainen, ja etenkin MoJo oli kovalla pelipäällä. Johansson teki puolittaisen läpiajon yhteydessä hienolla harhautuksella maalin ja tarjosi pari kertaa avoimen one timer -paikan Brattille, joista eka meni verkkoon asti. Paikkoja oli pariin–kolmeen lisäpisteeseen vielä, mutta Murray teki esim. siinä kolmannen erän rebound-kiekossa hienon jalkatorjunnan. Jos MoJo pelaisi aina tuolla tavalla, niin en missään nimessä haluaisi kaupata häntä.

Zajacin kenttä piti Crosbyn kentän kurissa, ja kävipä Wood tekemässä pelin lopussa vielä yhden maalin. Siinä Murray kyllä avusti enemmän kuin tarpeeksi imuroimalla Woodin lörösipaisun. Muuten Murray pesi Kinkaidin, joka olisi voinut torjua ainakin Pensin kolmannen maalin (neljättä en katsonut uusintana, joten siitä en ole ihan varma).

Peli on paranemaan päin, mikä on samaan aikaan hyvä ja huono asia.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Hyvä ja tasainen peli Devilsiltä Pensiä vastaan, mutta se ei tällä kertaa ihan riittänyt. Tällaisia pelejä on välillä ihan kivaa katsella niiden kauheiden taaperrusten jälkeen, mitä tässä oli joskus kymmenisen peliä sitten tms

Ehdottomasti tällaisia pelejä on mukavampi katsoa kun Blues ottelun kaltaista löysäilyä. Ainoa riski tällaisessa pelaamisessa on se, että välillä saattaa tulla voittoja :)

Bratt on päässyt mukavaan vireeseen. Jos muistan oikein Bratilla 11 vikaan peliin 11 pistettä ja muutenkin tekeminen näyttää samalta kun viimekaudella parhaimillaan. Laittoi Malkkinilta muuten aika nätit länget vikassa erässä. Johanssoiltakin nähty viimeaikoina todella hyviä otteita ja olen jopa alkanut nauttimaan Johanssonin pelaamisesta, saa nähdä saako enää trade deadlinen jälkeen katella Johanssonia Devils paidassa. Ainakin Johanssonin osakkeet on varmasti nousussa.

Seuraavaksi todella tärkeä ottelu Ottawaa vastaan. Siitä tappio ja Ottawa on 3 pinnan päässä yhden pelin vähemmän pelanneena. #loseforhughes
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tappio kieltämättä harmitti, koska mahikset oli voittoon. Johanssonin osakkeet eivät varmasti näillä otteilla ainakaan laske, sen verran hyvin pelas taas.

Itellä ainakin tosi paljon vaikeampi analysoida pelejä paikan päältä kuin töllöstä katottuna. Sitä keskittyy niin paljon kaikkeen muuhun samalla, esim. tilanteen ulkopuolella tapahtuviin asioihin, mitä ei himasta käsin edes näe. Devilsillä oli 90-luvun teemailta, joka oli tosi siististi tehty ja pirun hauskoja juttuja läpi matsin tulostaululla.

Tässä venailee jo, että pääsis taas hallille!
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kirjoittelehan lisempi halli meiningeistä (cheerleadereitten ulkonäöstä) raportteja, niitä on aina ihan hauska lukea mukaanlukien jonotukseen vittuuntumisesta aina lämpimään kaljaan..Salilla tuli juteltua jonku old skoolin kanssa Scott Niedermeyerin paidan jäädytyksestä Anaheimin hallissa, eikö Scott kuitenkin ollut yksi Devils kulmakivi menestyksen aikoina ja täten kattoon nostettavien joukossa( ei jaksa kookletella näin aamusta Bostonin erätauolla)
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Salilla tuli juteltua jonku old skoolin kanssa Scott Niedermeyerin paidan jäädytyksestä Anaheimin hallissa, eikö Scott kuitenkin ollut yksi Devils kulmakivi menestyksen aikoina ja täten kattoon nostettavien joukossa( ei jaksa kookletella näin aamusta Bostonin erätauolla)

Devils jäädytti numeron 27 jo 2011
 

Cliffer666

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Jokerit, Järvenpään Haukat
Olkoonkin, että kokoonpanosta puuttui Stone, Duchene, Dzingel, nollapeli on aina nollapeli. 30 torjuntaa yhteensä. Cory is back!!
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Corylta taas hyvä matsi, vaikka Senators oli suoraan sanottuna surkea. Yläpuolella mainittiinkin jo, että vastapuolelta puuttui pari kovaa peluria ja niin puuttui myös Devilsiltä Johansson ja Lovejoy. Herroja ei kuitenkaan matsin aikana vielä treidattu.

Nyt oli selvästi vähemmän jengiä hallilla, eikä ihmekään, kun vastassa Ottawa. Gabrielin uran ensimmäinen maali (sain järjettömällä tsägällä videolle) ja Coryn nollapeli ja ykköstähdeksi valinta saivat raikuvat aplodit, mikä tietty nostatti voiton lisäks tunnelmaa.

Oman uran kohokohta oli, kun pääsin näyttämään tulostaululla tuplahaukat.

Lauantaina MSG:llä päiväpeli Rangersia vastaan. Sen verran tyyriit oli liput, että shown on parasta olla aivan perskeleen viihdyttävää!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Corylle pitkästä aikaa nollapeli, eikä se tullut ilmaiseksi, kun etenkin kolmannessa erässä hän joutui esittämään useita kovia torjuntoja. Hieno juttu!

Ottawa oli ekat kaksi erää kyllä todella surkea joukkue, eikä Devilsillä tai millään muullakaan joukkueella tule olemaan tankkauskisassa mitään mahdollisuutta sitä vastaan, jos meininki jatkuu samanlaisena. Kolmannessa erässä Devils kevensi vähän kaasua, minkä myötä Ottawa pääsi paremmin peliin mukaan. Joukkue taisteli kuitenkin Corylle nollapelin, mistä esimerkkinä ottelun viimeisellä minuutilla Rooneyn heittäytyminen siniviivalta tulleen laukauksen eteen.

Devils teki neljä maalia, minkä lisäksi Seney ja Bratt ampuivat tolppaan/ylärimaan. Brattilla on varmaan Zachan kanssa tältä kaudelta eniten tolppa- ja ylärimalaukauksia.

Onhan se sääli, jos Johansson lähtee Devilsistä muualle, sen verran hyvää peliä MoJo-Hischier-Bratt kolmikko esitti edellisissä otteluissa, minkä lisäksi Palmieri ei vain oikein istu samalla lailla Brattin ja Hischierin rinnalle kuin MoJo. Muokkaisinkin ketjuja jatkossa niin, että Coleman pelaisi Hischierin ja Brattin kanssa ja Palmieri Woodin ja Zajacin kanssa.

Gabrielille uran avausmaali. Hieno homma sekin, sillä kyllä näille AHL-jyrillekin suo onnistumisia nyt kun peleissä ei ole minkäänlaista panosta.

Amanda Stein‏Varmennettu tili @amandacstein
Kurtis Gabriel (@kurtisgabriel) - who scored his first career goal tonight - had tears in his eyes talking about what being a part of #NJDevils has meant to him. Gabriel called HC John Hynes “the greatest coach I’ve ever had.”
 
Viimeksi muokattu:

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Devils treidasi Lovejoyn Dallasiin ja vaihdossa takaisin tuli 3 kierroksen varausvuoro sekä Connor Carrick. Mielestäni todella hyvä treidi Sherolta. Devilisillä nyt 9 varausvuoroa ensikesän Draftiin. Seuraavaksi varmaankin Johanssonin vuoro lähteä ja eiköhän Shero saa hänestä vielä kovemman korvauksen kun Lovejoystä tai Boylestä.

Osaakos joku Dallasin tai Toronton mies kertoa enemmän Carrickistä? Nopealla skouttauksella pelit jäi ainakin vähälle tällä kaudella, mahtoiko siellä olla jotain loukkaantumista vai?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Devils treidasi Lovejoyn Dallasiin ja vaihdossa takaisin tuli 3 kierroksen varausvuoro sekä Connor Carrick. Mielestäni todella hyvä treidi Sherolta. Devilisillä nyt 9 varausvuoroa ensikesän Draftiin. Seuraavaksi varmaankin Johanssonin vuoro lähteä ja eiköhän Shero saa hänestä vielä kovemman korvauksen kun Lovejoystä tai Boylestä.

Osaakos joku Dallasin tai Toronton mies kertoa enemmän Carrickistä? Nopealla skouttauksella pelit jäi ainakin vähälle tällä kaudella, mahtoiko siellä olla jotain loukkaantumista vai?
Samaa mieltä, että vastine Lovejoysta oli hyvä. Kakkoskierroksen varausvuoroa hänestä ei olisi saanut millään, ja Dallas on tällä hetkellä siinä rajoilla, selviytyykö joukkue edes pudotuspeleihin. Parhaassa tapauksessa kyse on siis kolmoskierroksen puolivälin varausvuorosta. Toisaalta en yllättyisi hirveästi, jos Shero paketoisi kauden jälkeen Boylen ja Lovejoyn kaupasta tulleet varausvuorot ja yrittäisi saada sillä lupaavan hyökkääjän tai puolustajan joukkueeseen, vähän Palmierin, Johanssonin ja Muellerin malliin.

Carrickin en odota ottavan pelipaikkaa Devilsistä kuin korkeintaan loppukauden ajaksi. Dallas vaihtoi hänet Torontosta ehdolliseen seiskakierroksen varaukseen, minkä jälkeen hän on pelannut jonkin verran otteluita AHL:ssä ja NHL:ssä. Otan toki mielelläni itsekin pelaajasta asiantuntevammat kommentit vastaan, jos joku Dallasin ystävistä jaksaa kirjoittaa hänestä jotakin.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Carrickista ei ole mitenkään syvällistä käsitystä, mutta eipä tilaisuuden antaminen mitään maksa. Yhdysvaltain pelaajakehitysohjelma on ollut vuosien ajan kenties tärkein yksittäinen pelaajalähde. Devilsin konttorilla on varmasti hyvä käsitys Carrickista, joka pelasi muiden muassa Will Butcherin, Steven Santinin, Blake Pietilan ja Stefan Matteaun kanssa USNTDP:ssä ja Stefan Noesenin joukkuetoverina Plymouthissa.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Lauantaina MSG:llä päiväpeli Rangersia vastaan. Sen verran tyyriit oli liput, että shown on parasta olla aivan perskeleen viihdyttävää!
Harmi että jouduit maksamaan tyyriisti tällaisesta kurasta. Ihan kammottava eka erä ja melkein yhtä huono toinen erä. No, vielähän tässä on vajaat 25 min aikaa herätä peliin. Ei nyt ihan Blues-pelin tasoa, mutta sinne päin kuitenkin.

No, voit muistella ottelua tyytyväisenä sitten kun Devils varaa Hughesin tai Kakon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös