Tappara kaudella 2018–2019

  • 244 355
  • 701

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No eihän tällaiset ohiviikonloputkaan sitten merkitse mitään?
Ei ne sen enempää merkitse, kun pisteiden menetystä. Tässä vaiheessa kautta, kun on 13 peliä jäjellä, niin pelin taso ei saisi näin paljon heitellä. Täytyy myöntää kyllä, että suurimmat ongelmat ovat maalin suulla. Tänäänkin maalivahti olisi voinnut ottaa muutaman lisäkopin. Maalivahtiin kun ei luoteta, niin se näkyy heti kentällä. Tappara tarvitsee ehdottomasti vahvistuksia, jos aiomme haastaa paljon puhutun päävastustajan Kärpät. Oma mielipide on, että meillä on monta vuorta kiivettävänä ennen Kärppiä.
Mitä tulee valmennukseen. Niin Rautakorven kiekko on kun junassa matkustamista, Kun peli on raiteillaan, niin silloin homma toimii, mutta kun juna menee sivuraiteelle pelin aikana, niin silloin homma vaikeutuu. Eilenkin Rautakorpi jäätyi täysin pelin aikana. Ei mitään aseita Pelikaaneja vastaan. Nieminen on saannut hyvin osan taidonpuutteista korvattua asenteella ja sitä asennetta kaipaisin meillekkin. Olen edelleen sitä mieltä, että oli virhe tehdä jatkot ensikaudesta Rautakorvelle. Parempia vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla. Saa nähdä millaisia vahvistuksia Rautakorven valmennus vetää meille ensi kaudella?!?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Alkaa olemaan pakistossa leveyttä.

Blood-Rantakari
Vittasmäki-Suhonen
Elorinne-Kemiläinen
Mäntylä-Utunen
Rautanen-Fälth

Kyllä, tuossa ollaan tosissaan varustauduttu pudotuspeleihin. Tuleekohan hyökkäykseen vielä 3-4 uutta nimeä?
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Leveys tulee tällä hetkellä tarpeeseen. Tapparan huomisen pelin ennakossa kerrotaan Rantakarin olevan pitkään sivussa. Ennestään saikulla ovat Rautanen ja Fälth. Suhosen hankinta vaikuttaa erittäin fiksulta, jos Rantakarin loppukauden peleistä ei ole varmuutta.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Alkusanat

Tämän kauden Tappara on tuntunut häviävän jokaisen ottelun, jossa vastustajalla on ollut sekä materiaali että vire kohdallaan. Viimeisimpinä esimerkkeinä hengetön 1-4 tappio paikallispelissä ja heti perään 7-1 murskatappio Pelikaaneja vastaan. Saman tapainen rähmellys nähtiin aiemmin kaudella, kun 4-0 hinkille hävityn vieraspelin jälkeen kasvoja yritettiin pestä TPS:ää vastaan Hakametsässä. Moni on varmaan jo sulkenut tuon 0-5 kotitappion pois mielestään.

Päätin sitten kaivella esiin miten tämän kauden Tappara on suoriutunut eri kategorian vastustajia vastaan. Jaottelin joukkueet pudotuspeliviivojen mukaan. Suorat pudotuspelijoukkueet ovat top 6, säälikierrokselle päätyvät middle 4 ja kokonaan kevään karkeloista pois jäävät bottom 5.


Tilastot

Top 6 : Kärpät, Tappara, TPS, Pelicans, HPK, Lukko
Pistekeskiarvo : 1.59

Tappara on pisteiden valossa pelannut tuntemuksiini nähden melko hyvin muita TOP 6 joukkueita vastaan. Ainoastaan Kärpät ja Lukko ovat vieneet keskinäisten pelien pisteet. Sen sijaan TPS:ää ja erityisesti HPK:ta vastaan Tappara on ollut vahva. Pistekeskiarvo tästä kategoriasta


Middle 4 : Ilves, hinki, SaiPa, JYP
Pistekeskiarvo : 1.21

Tappara on tässä kategoriassa suoriutunut erinomaisen huonosti, keräten ainoastaan 1.21 pistettä ottelua kohden. Selkeästi siis huonommin, kuin top 6 joukkueita vastaan. Viime kauden surkea vire on jatkunut hinkiä ja JYP:ä vastaan. Tämän kauden uutuutena on myös tappiot paikallispeleissä. Ainoastaan SaiPaa vastaan Tappara on plussan puolella.


Bottom 5 : Sport, KalPa, Jukurit, KooKoo, Ässät
Pistekeskiarvo : 2.47

Tuntemuksieni mukaisesti Tappara on todellakin kunnostautunut häntäpään joukkueiden kurmootuksessa. Puhtaat saldot Jukureita ja Ässiä vastaan ovat toki hieno asia, mutta eivät kausikorttilaisena kauheasti hyvitä Kärppiä, TPS:ää, Ilvestä, hinkiä ja JYP:ä vastaan kärsittyjä kotinöyryytyksiä. Tapparan saldo on ollut keskimäärin peräti 2.47 pistettä per ottelu kyseisiä joukkueita vastaan.


Liitteet

kuva_1 : pistekeskiarvot Tapparan, TPS:n, Ilveksen ja Pelicansin osalta kategorioittain
kuva_2 : Tapparan ja TPS:n pistekeskiarvot eri joukkueita vastaan
 

Liitteet

  • kuva_1.png
    kuva_1.png
    9,7 KB · kertaa luettu: 472
  • kuva_2.png
    kuva_2.png
    106 KB · kertaa luettu: 470

LeonJ#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
Suhonen onnistuessaan hyvin voi olla yksi käänteentekevistä hankinnoista myös pleijareita silmällä pitäen. Jos jokin on hieman huolestuttavaa muihin kausiin verraten on maalivahtipeli. Heljanko on kuitenkin kokematon näihin kevään peleihin ja vaikka Bäcksillä olisi kokemusta kevään peleistä niin silti uskoisin, että viisikkopuolustus ja erikoistilanteet täytyy olla toimivia hänen edessään, mikäli mestaruudesta uskaltaa haaveilla.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan kevät on viime kautisia selkeästi lyhyempi. Noutaja tullee jo ensimmäisellä pudotuspelikierrokselle. Tapparan harmiksi mukaan eivät pääse sijoilla 11-15 majailevat niput, joita vaan hieman paremmin pelaavat joukkueet. Tämä kausi on runkosarjan osalta ollut täysi pettymys. Voihan niitä pisteitä laskeskella ja intoilla miten joukkue on toisena. Jos katsoo otteita hieman pisteitä syvemmältä, niin karu totuus paljastuu. Tapparan pelissä ei tiukassa paikassa toimi sen enempää hyökkäys, puolustus kuin maalivahtipelikään.

Kausirkotin omistajana itseäni ei kauheasti lämmitä kotivoitto KooKoosta, jos samaan aikaan hävitään pääsääntöisesti paikallispelit ja muut enemmän tunteita herättävät mittelöt. Toisaalta, onhan se hienoa, että voi nipottaa joukkueen otteista sen seilatessa sijalla 2 runkosarjassa. Samaan hengenvetoon pitää kuitenkin todeta, että vuosien 2013-2015 saavutukset olivat paljon myönteisempiä. Finaalit hävittiin kovan taistelun jälkeen. Nyt ei joukkueen tekemisestä välity tunnetta, taistelua eikä asennetta.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toisaalta olaan tyytymättömiä prosenttikiekkoon, trappiin jne.
Sitten kun koitetaan luoda nahkaa, ilmeisesti jotenkin siinä onnistuen (runkosarjasijoitus) niin kausikortit revitään.
Onhan tässä poikkeuksellista loukkaantumiskierrettä eikä markkinoilta ole löytynyt SITÄ miestä. Tosin olen tyytyväinen ettei tänne ole ketä tahansa raahattu. Mukava katsella Lehtosten, Ollikaisten, Moilasten jne. kehittymistä ja intoa.

Kaimmää sit olen positiivari, taas tappionkin hetkellä.
 

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielenkiintoiset päivät edessä. Tuleeko uusia pelaajia vielä liigaan ja kuinka monelle joukkueelle? Meillä ollut hiljasta. Odotin yhtä täsmähankintaa ja onhan se kyllä vieläkin mahdollista. Tapparan omilla fanisivuilla kerrottiin, että pelaajabudjetti oli käytetty jo syksyllä. Jos miettii lähtijöitä ja tulijoita, niin keneen ne vuosien menestysten tuomat rahat menivät (Erkinjuntti)?
Eeyoren kanssa olen samaa mieltä, että peli on jotenkin ollut tänävuonna väritöntä ja mautonta. On yritetty jotain uutta, mutta aina ei ole tullut selväksi mitä on yritetty. Pelin taso on heitellyt paljon ja jopa pelien sisällä. Jotenkin tohon porukkaan pitäisi saada virtaa ennen tosi pelejä. Niemisen ottaisin penkin taakse mieluusti, koska hänen vaatimustasonsa kentällä pätee joka pelaajaan tähdet mukaan lukien.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan omilla fanisivuilla kerrottiin, että pelaajabudjetti oli käytetty jo syksyllä. Jos miettii lähtijöitä ja tulijoita, niin keneen ne vuosien menestysten tuomat rahat menivät (Erkinjuntti)?

Jos tuo pitää paikkansa, niin herää kysymys, että saatiinko Miroslav Svoboda täysin ilmaiseksi kaikista kustannuksista tänne hakemaan uutta suuntaa itselleen? Koska kyllä hän edelleen sellaiselta hankinnalta vaikuttaa, jonka en soisi olevan senttiäkään Tapparan pelaajabudjetista pois.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
@Torsti Varmaan tuo havaintosi prosenttikiekon hylkäämisestä pitää joidenkin kohdalla paikkansa. Itselleni kuitenkin parasta Tappara jääkiekko oli, kun vastustajalla oli noin nolla maalipaikkaa pelissä ja Tappara voitti tehden maalin tai pari. Tästä ehti jo jossakin määrin muodostua Tapparan tavaramerkki, joka oli myös erittäin tuloksellista.

Rautakorven viimeisimmän tulemisen aikana tämä kaikki on heitetty romukoppaan. Nyt pisteitä ropisee häntäpään joukkueita vastaan, mutta kovemmissa peleissä Tappara on liian usein ollut täysin pihalla pistetaistelusta. Valitettavasti pudotuspeleissä Jukurit tai Ässät eivät tällä kaudella vastaan asetu.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Myös viime kaudella pessimistien mukaan Tapparan tie piti päättyä aikaisin. Viimeistään TPS:n piti jyrätä välierissä. Edes finaaleissa ei tullut 4-0 ylikävelyä.

Tällä kaudella Tapparan pelissä on ollut järkevämpi rakenne ja peli on muutenkin näyttänyt viime kautta paremmalta. Maalivahtipelissä on parantamisen varaa, mutta muuten en näe mitään syytä miksei finaalipaikka ole tarjolla nytkin.

Finaaleihin tarvitsee parantaa, jotta Kärppien kaatamiseen neljästi olisi mahdollisuudet. Onneksi on aikaa.
 

lego

Jäsen
Myös viime kaudella pessimistien mukaan Tapparan tie piti päättyä aikaisin. Viimeistään TPS:n piti jyrätä välierissä. Edes finaaleissa ei tullut 4-0 ylikävelyä.

Tällä kaudella Tapparan pelissä on ollut järkevämpi rakenne ja peli on muutenkin näyttänyt viime kautta paremmalta. Maalivahtipelissä on parantamisen varaa, mutta muuten en näe mitään syytä miksei finaalipaikka ole tarjolla nytkin.

Finaaleihin tarvitsee parantaa, jotta Kärppien kaatamiseen neljästi olisi mahdollisuudet. Onneksi on aikaa.

Ja näin.

Odotellaan rauhassa kevään pelejä. Taas kerran on vahva usko siihen että Tappara on parhaimmillaan playoffseissa.

Kärppien voittaminen paras seitsemästä sarjassa voi tosiaan olla liian vaikeaa, mutta toisaalta minulle kelpaa se finaalipaikkakin ihan hyvin. Pääsisi taas seuraamaan pelejä loppuun asti ja finaaliputki jatkuisi seitsemään. Mestaruus tulee sitten jos on tullakseen.
 

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Myös viime kaudella pessimistien mukaan Tapparan tie piti päättyä aikaisin. Viimeistään TPS:n piti jyrätä välierissä. Edes finaaleissa ei tullut 4-0 ylikävelyä.

Tällä kaudella Tapparan pelissä on ollut järkevämpi rakenne ja peli on muutenkin näyttänyt viime kautta paremmalta. Maalivahtipelissä on parantamisen varaa, mutta muuten en näe mitään syytä miksei finaalipaikka ole tarjolla nytkin.

Finaaleihin tarvitsee parantaa, jotta Kärppien kaatamiseen neljästi olisi mahdollisuudet. Onneksi on aikaa.
Hyvä, että Heljanko on saannut mahdollisuuden, mutta tosiasia on ,että pitää tosiaan tapahtua ihmeitä maalivahtipelissä, jos haluamme jatkoon edes ekalta kierrokselta. Kärpillä vaikka on materiaaliltaankin paras joukkue, niin on myös kaksi hyvää maalivahtia. En muutenkaan ymmärrä tota Kärppä höpinää, kun meillä on vuoria kiivettävänä jo ennen heitä. Ihmettelen Svobodan hankintaa, jollei sitten ole hänen varaansa rakennettu tulevaisuutta. No tulevaisuus näyttää mihin rahkeet riittävät. Minulle on ainakin suuri pettymys, jos emme ole finaaleissa.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Odotin yhtä täsmähankintaa ja onhan se kyllä vieläkin mahdollista. Tapparan omilla fanisivuilla kerrottiin, että pelaajabudjetti oli käytetty jo syksyllä. Jos miettii lähtijöitä ja tulijoita, niin keneen ne vuosien menestysten tuomat rahat menivät (Erkinjuntti)?
Meinaat että kaikki vuosien aikana saadut plussatulokset on laitettu nyt tämän kauden pelaajabudjettiin? Mä vähän epäilen.
 

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meinaat että kaikki vuosien aikana saadut plussatulokset on laitettu nyt tämän kauden pelaajabudjettiin? Mä vähän epäilen.
No jos niin ei ole ja rahaa riittää kassassa, niin nythän sitä voisi tuhlata muutamaan hankintaan. Onko asia vaan niin, että rahaa olisi, mutta syy on penkin takana, ettei vetoa ole Tapparaan.Ei joukkueeseen tunkua ollut ennen kauttakaan ja nekin jotka saatiin, niin floppeja. No tämähän on vain minun mielipiteeni.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itselleni kausikorttilaisena sekä viime että tämä kausi ovat runkosarjan osalta olleet pettymyksiä. Liian usein Tappara on poistunut Hakamettästä tappio niskassaan peleistä, joita olen eniten odottanut. Voitto pudotuspeliviivan alla olevasta joukkueesta ei "hyvitä" 0-5 kotitappiota Kärpille tai 1-4 tuherrusta Ilvestä vastaan. Jokainen toki seuraa Tapparan tekemisiä tyylillään. Hyvähän se vain on, jos runkosarjan kolmastila tyydyttää, riippumatta millä tavalla siellä ollaan.

Mitä tulee kevään peleihin, niin myönnettäköön. Tappara paransi viime kaudella selkeästi KalPa ja TPS sarjaan runkosarjan kaamoksesta. Askelkuviot alkoivat kuitenkin seota pahasti 4. välieräottelussa, jossa 5-3 johto - aiempien vuosien Tapparalla epätyypillisesti - hukattiin viimeisten 10 minuutin aikana. Kyseisen pelin puolustaminen oli muutenkin jotain koomisen ja säälittävän välimaastossa. Kärppiä vastaan ei sitten enää riittänyt edes vähää alusta. Edes ansaitsematonta 0-4 johtoa ei Oulussa kyetty pitämään, vaikkakin Peltola ja Järvinen sen lopulta Tapparalle käänsivätkin yksilötaidollaan ja tahdollaan. Peli ei kuitenkaan siinä vaiheessa ollut enää Tapparan kontrollissa.

Tämän kauden Tappara on mielestäni edelliskauden Tapparan B-versio. Heikompi puolustus, heikompi maalivahti, samat joukkuepelin sekoilut. Ikävä on niitä aikoja, kun istuttiin maalin johdon päällä turhauttaen vastustaja täysin. Odotuksia ei itselläni tähän kauteen liiemmin ollut, ja alkukausi karisti nekin vähät pois. Yhdenkään pudotuspelisarjan voitto on Tapparalta pienoinen ihme. SaiPaa vastaan mahdollisuudet, muutoin tulee noutaja heti puolivälierissä.
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yhdenkään pudotuspelisarjan voitto on pienoinen ihme.

Nyt ei joukkueen tekemisestä välity tunnetta, taistelua eikä asennetta.

Ansiokasta synkistelyä, mutta ei mitenkään poikkeuksellista kuten puolen hehtaarin metsässä. Ihan samaa tuhkan päälleen ripottelua on luettavissa muittenkin jatkoon menossa olevien joukkueitten ketjuista erityisesti tappiopelien jälkeen. Ei riitä pelaajat eikä valmentajat ja niiden pelikirjat. Joskus ennen oli paremmin sielläkin. Kaikkien joukkueitten pelaajia tuntuu myös vaivaavan outo haluttomuus pelata asenteella ja taistella tosissaan. Kärppien täytyneekin pelailla keskenään puolivälierien jälkeiset pelit. Kaikki muut putoaa ekalla kierroksella. Paitsi tietysti ne, jotka on pudonneet jo ennen sitä.

Poikkeus on ylivoimaiselta tässä vaiheessa tuntuvan Kärppien lisäksi ehkä Pelicans, jossa on tai ainakin oli muutama peli takaperin menossa hyvä pöhinä. Peli kulki ja media tykkää Villestä kun se sanoo vekkulisti sitäjatätä. Saapa nähdä minkälaisen lisäboostin liigan ainoa supertähti ja taistelukiekon inkarnaatio siihen ryhmään tuo.

Uskon että mahdollisuudet on Tapparalla tänäkin vuonna voittaa pudotuspelisarja.
 
Viimeksi muokattu:

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ansiokasta synkistelyä, mutta ei mitenkään poikkeuksellista kuten puolen hehtaarin metsässä. Ihan samaa tuhkan päälleen ripottelua on luettavissa muittenkin jatkoon menossa olevien joukkueitten ketjuista erityisesti tappiopelien jälkeen. Ei riitä pelaajat eikä valmentajat ja niiden pelikirjat. Joskus ennen oli paremmin sielläkin. Kaikkien joukkueitten pelaajia tuntuu myös vaivaavan outo haluttomuus pelata asenteella ja taistella tosissaan. Kärppien täytyneekin pelailla keskenään puolivälierien jälkeiset pelit. Kaikki muut putoaa ekalla kierroksella. Paitsi tietysti ne, jotka on pudonneet jo ennen sitä.

Poikkeus on ylivoimaiselta tässä vaiheessa tuntuvan Kärppien lisäksi ehkä Pelicans, jossa on tai ainakin oli muutama peli takaperin menossa hyvä pöhinä. Peli kulki ja media tykkää Villestä kun se sanoo vekkulisti sitäjatätä. Saapa nähdä minkälaisen lisäboostin liigan ainoa supertähti ja taistelukiekon inkarnaatio siihen ryhmään tuo.

Uskon että mahdollisuudet on Tapparalla tänäkin vuonna voittaa pudotuspelisarja.
Eiköhän kaikki negatiivisuus johdu siitä, että joukkue on pelannut alle tasonsa suurimman osan kaudesta, vaikkakin sijoitus sarjassa on 3. Vaikka materiaalimme ei ole viime vuoden tasoa, niin parempaa lätkää odotin. Materiaalimme on kuitenkin sarjan kärkitasoa. Kun aina verrataan meitä Kärppiin, niin olemme jo nyt heitä jäljessä 26 pistettä.
Jos miettii keitä nyt on sijoilla 4-10, niin niistä vain Hifk:n ja Jypin faneilla oli syytä purnaukseen. Tietysti voidaan mennä loukkaantumisten taakse (Tappara/TPS). Jostain syystä en halua ekalla kierroksella vastaan Hifk enkä Pelikaaneja.
 
Viimeksi muokattu:

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eiköhän kaikki negatiivisuus johdu siitä, että joukkue on pelannut alle tasonsa suurimman osan kaudesta, vaikkakin sijoitus sarjassa on 3..

Valitettavasti oon vaan tällanen rivijännäri. Mää oon siis joukkueiden tason selvittämisessä ihan aistihavaintojen avulla pelien tulosksista ja ja liigan sarjataulukosta saadun tiedon varassa. Muuta parempaa tietoa ei ole. Hyvältähän se tietysti kuulostaa, että Tappara on kolmantena vaikka on pelannut jopa suurimman osan kaudesta alle tasonsa. Todellisen tason mukaan pelattaessa se olisi siis todennnäköisesti liian kova koko sarjaan. Mutta sepä ei paljon lohduta, kun ehkä Kärpät ja muutkin on alisuorittaneet ja ehkä jopa enemmän kuin Tappara...
 
Viimeksi muokattu:

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Valitettavasti oon vaan tällanen rivijännäri. Mää oon siis joukkueiden tason selvittämisessä ihan aistihavaintojen avulla pelien tulosksista ja ja liigan sarjataulukosta saadun tiedon varassa. Muuta parempaa tietoa ei ole. Hyvältähän se tietysti kuulostaa, että Tappara on kolmantena vaikka on pelannut jopa suurimman osan kaudesta alle tasonsa. Todellisen tason mukaan pelattaessa se olisi siis todennnäköisesti liian kova koko sarjaan. Mutta sepä ei paljon lohduta, kun ehkä Kärpät ja muutkin on alisuorittaneet ja ehkä jopa enemmän kuin Tappara...
Se on totta, että hyvälläkin materiaalilla voi voittaa huonolla pelillä. Ei meidän tarvitse olla ylivoimaisia, mutta runkosarjan voitosta pitäisi tapella. Kuten aikaisemmin sanoin täällä, niin Rautakorven kiekko on kun junalla ajelua. Se joko pysyy raiteillaan tai sitten on pahasti sivuraiteilla. En tiedä mistä tämä johtuu? On hetkiä kaudella, kun pelimme on iloista ja viihdyttävää ja sitten tulee "treenijumi" ja pelimme on ihan sontaa. Tämä ilmiö voi tapahtua ihan pelin sisälläkin. Joku viisas voi kertoa tähän näkemyksensä. Onko kyse reagoinnista vastustajan muutoksiin pelin sisällä? Aktiivisesti karvaavat joukkueet ovat olleet meille pelillisesti myrkkyä ja tämä minua ehkä hieman pelottaakin jatkopeleissä. Siellä vauhti ja intensiivisyys lisääntyy. Puhumme aina pikkuveljestä vähättelevästi, mutta mikäs joukkue se on tämän vuoden Tampereen herra. Ilveksessä on tehty todella hyvää työtä ja menevät heittämällä kohta meidän ohi.
Ehkä näihinkin kysymyksiin löytyisi vastaus Tapparan fanisivuilta. Siellä fanit kuulevat junassakin siirtohuhuja toisten puheluista.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitkässä sarjassa se kasvanut vauhti ja intensiivisyys erottaa miehet pojista. Kuka jaksaa pitkän sarjan sitä rummutusta. Tappara on aika monta yrittäjää tylsyttänyt viime vuosina. Onko niin, että Tapparan on onnistunut voittamaan ottelusarjassa viimeiseen 6 vuoteen keväällä vain Ässät ja Kärpät?
 

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitkässä sarjassa se kasvanut vauhti ja intensiivisyys erottaa miehet pojista. Kuka jaksaa pitkän sarjan sitä rummutusta. Tappara on aika monta yrittäjää tylsyttänyt viime vuosina. Onko niin, että Tapparan on onnistunut voittamaan ottelusarjassa viimeiseen 6 vuoteen keväällä vain Ässät ja Kärpät?
No se paljon puhuttu Kärpät on jaksanut ainakin runkosarjan rummuttaa.Niin onhan meillä viimeiset 6 vuotta ollutkin TOP 1-2 joukkue materiaaliltaan. Raaka totuushan on, että vain mestarit muistetaan ja onhan niitä tullut meille 2000-luvulla 3kpl:lta. 9 kertaa olemme olleet finaalissa. Loistavia saavutuksia, mutta nyt eletään tätä kautta ja vanhat asiat ovat muistoja. Rautakorven haastattelusta kävi ilmi, että runkosarja on runkosarja ja tosipelit alkavat vasta sen jälkeen. Jotenkin maksavalle kansalle tämä näkyy kauden aikana. No näistä asioistahan päättää liiga. Itse suosisin pelimäärien vähentämistä ja joukkueiden vähentämistä pelien tasoa nostaakseni. Katsotaan nyt miten jatkopeleissä käy? Mikä teille posetiivareille riittää tälläkaudella, että olisitte tyytyväisiä joukkueen menestykseen?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Samalla logiikalla runkosarjaakin on takana 49 ottelua ja nyt eletään tätä päivää ja vanhat asiat ovat muistoja. Runkosarjaa 11 peliä jäljellä.
Täällä pengotaan historiaa ja edellisiä kausia ja sitten niihin ei kuitenkaan saa vedota tai käyttää perusteluina. Ehkä en nyt taas jaksa, toivottavasti on hyvä matsi tänään paikanpäältä vilkuiltuna, viime vuosina nämä Tepsi-matsit ovat olleet kuraa Hakametsässä Tapparalasein.
 

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Samalla logiikalla runkosarjaakin on takana 49 ottelua ja nyt eletään tätä päivää ja vanhat asiat ovat muistoja. Runkosarjaa 11 peliä jäljellä.
Täällä pengotaan historiaa ja edellisiä kausia ja sitten niihin ei kuitenkaan saa vedota tai käyttää perusteluina. Ehkä en nyt taas jaksa, toivottavasti on hyvä matsi tänään paikanpäältä vilkuiltuna, viime vuosina nämä Tepsi-matsit ovat olleet kuraa Hakametsässä Tapparalasein.
Ehkä nyt kuitenkin voidaan saman kauden peleistä puhua saman katon alla. Kerroppa nyt mikä sijoitus sinua tyydyttää tällä kaudella, jos jaksaisit vielä siihen vastata?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös