• 76 051
  • 395

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jollain iljettävän takaperoisella tavalla on todettava se, että Yön Joutsenlaulu on jopa aika riipaisevan onnistunut laulelma omassa lajissaan. Siinä kohtaa se Yön jonkinasteinen osaaminen, joka niiltä löytyy tai on löytynyt, on kulminoitunut tähän kappaleeseen...

...noin muuten bändi syytääkin sitten sellaista paskaa maanpäälle, ettei pahemmasta enää väliä. Tämä pökkelömäinen kaveri joka pitää itseään jonain laulajana on kyllä yksi hirveimpiä ilmestyksiä lavalla mitä tiedän. Ja se ääni, se ääni... voiko tuon epävireisempää ja kulahtanutta soitinta ollakaan. Väsähtänyttä ja ponnetonta.

Mitä nyt kuulin siitä uusimmalta levyltä jotain sampletuksia, niin jok'ikinen kappale kuulosti lähes samalta jollotukselta ja itkemiseltä. Melodiassakaan ei ollut mitään vaihtuvuutta. Tässä meillä on sellainen bändi, joka olisi saanut lopettaa jo aikapäiviä sitten. Dingo sentään osasi tai joutui lopettamaan ajoissa, mutta Yö se edelleen kiusaa viattomia ihmisiä paskantäytteisellä paatoksellaan.

Ehdottomasti yksi Suomen ärsyttävimpiä bändejä.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ainakin bändi tekee nyt rahaa. Levyt myyvät hirmuisia määriä ja keikkapaikat ovat täynnä. Toisin oli silloin kun bändi teki ns.hyvää kamaa. Yö näköjään löysi kohdeyleisönsä tuolla lässynlässy-linjalla. Voi sanoa, että pitkäjänteinen työ on nyt tuonut palkkion. Itse en vaan enää jaksa tuota jollotusmeininkiä. Mieluummin pistän Mustajärven Paten ja Costellon orkesterin tuotoksia soimaan.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Ted Raikas
Dingo sentään osasi tai joutui lopettamaan ajoissa, mutta Yö se edelleen kiusaa viattomia ihmisiä paskantäytteisellä paatoksellaan.
Niin, osasikohan sittenkään. Nehän tekevät jatkuvasti uusia comebackeja. Ja yllätys, jotenkin ne aina sattuvat niihin aikoihin kun lehdissä kirjoitetaan Neumannin rahavaikeuksista.

Tämä uusin yritys on kyllä aikamoinen ko. bändin raiskaus. Mukana on enää Neumann ja se helvetin ärsyttävä Eve. Muut soittajat on vain jotain Neumannin "frendejä". Vähän tuntuisi jälleen paistavan läpi että tälläkin paikataan Neumannin myymättömiä lännentuotteita.

Eipä silti, olen nähnyt heiltä 3 keikkaa tällä kokoonpanolla ja todella hyviltä nämä biisit edelleen kuullostaa. Dingon hitit eivät vanhene koskaan, mutta silti tuntuu pahalta moraalisesti nämä Neumannin järjestämät comebackit.

Taas mentiin niin off-topicin puolelle, mutta jotenkin ihmeellisesti Yö vaan tuntuu jaksavan ja myyvän tasaiseen tahtiin. Ja ehkäpä hieman noususuuntaisesti. Joka tapauksessa, silloin kun Yö lyö pillit pussiin, uskon heidän tekevän sen lopullisesti, eikä lähtevän Dingon linjoille.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Yöstä ei tiedetä virossa yhtään mitään, Dingo oli täällä kova juttu, olen yrittänyt hieman valaista asioita, huonolla menestyksellä, en voi ymmärtää......??

PS. Miljoonasade oli toinen kova juttu!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän se niin on, että ne Yön parhaat biisit on tehty jo aikoja sitten. Livenä vetävät ihan hyviä keikkoja, mutta levysoittimelle kelpaa vain ensimmäiset levyt "Lanka palaa" -levyyn asti. Uudemmissa on ainoastaan yksittäisiä valopilkkuja, kuten hyvinkin piristävä poikkeus "Kaksintaistelu" reilun parin vuoden takaa.

Mikään Juha Tapio ei sovi samaan yhteyteen kun puhutaan rock-musiikista. Niinpä tuo Yön uusin levy taitaa olla ensimmäinen jota en tule hankkimaan heidän tuotannostaan.

On se kumma, että monet bändit menevät ihan vituiksi "aikuistuessaan". Koskaan ei tapahdu toisin päin (paranisi vanhetessaan). Ja oma lukunsa on ne, jotka tekevät paskaa koko uransa, kuten joku Mamba.
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Viestin lähetti Walton
Eips olekaan. Särkyvää-kappaleessa laulaa Ollin kanssa duettoa entinen Movetron solisti Päivi Lepistö.
Tämä Eklund on hypännyt vasta nyt Yö kelkkaan.
Annika Eklund on levyttänyt Särkyvää-biisin yksinään.
Päivi Lepistö duetoi kappaleen Etkö unta saa Ollin kanssa edellisellä levyllä.

Yö oli kova juttu minulle v. 1985 ja on kova juttu v. 2005. Ehdottomasti nämä iskelmäpoppibiisit kuulostaa paremmalta Yöllä, kuin väsyneet rokkibiisit.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Marcus
Annika Eklund on levyttänyt Särkyvää-biisin yksinään.
Päivi Lepistö duetoi kappaleen Etkö unta saa Ollin kanssa edellisellä levyllä.
Totta, huomasin itsekin virheeni juuri. Onkos tämä Eklund se sama nainen joka valittiin vuonna 2001 tangoprinsessaksi?
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Nyt se on sitten totta, tänä aamuna kävin hakemassa oman Kuolemattomani pois kaupasta, juuri lähti soimaan toinen biisi "Yksi askel liikaa", kuulostaa hyvältä. Suosittelen.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Uusi levy odottaa postissa hakemistaan. Ristiriitaisin tunnelmin odotan uutta levyä, kun sinkut ovat olleet vähän liian paljon iskelmäpoppia ja jos koko albumikin on sitä niin..toisaalta se on yön levy niin ei siitä voi olla pitämättä, mutta suunta mihin yö on viime vuosina mennyt on huolestuttava. Nykyään en kyllä ihmettele miksi Viitanen lähti vuosia sitten bändistä., Mutta toivotaan että levyllä olisi edes pari rock biisiä..
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Viestin lähetti teemu73
On se kumma, että monet bändit menevät ihan vituiksi "aikuistuessaan". Koskaan ei tapahdu toisin päin (paranisi vanhetessaan). Ja oma lukunsa on ne, jotka tekevät paskaa koko uransa, kuten joku Mamba. [/B]

Näinhän se ikävä kyllä menee hyvin monen bändin kohdalla.

Mambasta on ihan pakko sanoa sen verran, että kyllä se teki alkuun kolme/neljä kohtalaista levyä kunnes bändi hajosi hetkeksi. Uuden tulemisen jälkeen Mamba on todellakin tehnyt pelkkää paskaa.

Vieläkö muuten Lindholmin Olli ajaa taxia Tampereella?
Mikään ei ole kamalampaa kuin Ollin välispiikit keikoilla, paitsi tietysti Tero Vaaran välispiikit.
 

WakaWanha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Ottawa Senators
Viestin lähetti baddinki
Mutta toivotaan että levyllä olisi edes pari rock biisiä..

No ei ollut rokkia levyllä. Taitaa olla niin, että on bändiltä tullut tehtyä uusi "Valo" -cd, eli levy, jolta ei oikeastaan jää yksikään biisi elämään. Eihän niitä Rakkaus on lumivalkoisia joka levylle riitä, mutta nyt on kyllä aika köykäiset eväät. Toivottavasti levy paranee kuunnellessa. Aion antaa sille kyllä ihan kunnolla mahdollisuuksia avautua.

Ja vielä Munkki-Petrin biisi. Huh-huh.

Silti: Olli on äijä ja tausta-Annika on babe =)
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti teemu73
On se kumma, että monet bändit menevät ihan vituiksi "aikuistuessaan". Koskaan ei tapahdu toisin päin (paranisi vanhetessaan). Ja oma lukunsa on ne, jotka tekevät paskaa koko uransa, kuten joku Mamba.

Olen vissiin joku epämääräinen poikkeus, kun minusta suurin osa bändeistä paranee vanhetessaan. Yöstä tosin en kommentoi, koska en ole tainnut 90-luvun alun jälkeen aktiivisesti kuunnella, mutta esmes Eppujen pre 80-luvun piisit ovat liki järjestään täysin mitäänsanomatonta kuraa, jonka katoaminen kaikilta soittolistoilta on pidettävä esimerkkinä siitä, ettei tämä soittolistameininki pelkästään huono asia ole...
 

costi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, #33 Timo Hirvonen
Viestin lähetti WakaWanha
Ja vielä Munkki-Petrin biisi. Huh-huh.
Minusta tuo Petrin tekemä "Oikee enkeli" on yksi levyn parhaista kappaleista, toinen helmi on Jussin "Nousevan auringon valoon"
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Tuntuu kyllä helvetin oudolta että Yön levyltä löytyy biisejä jotka ovat sanoittaneet Suomi Rockin legendat Juha Tapio ja Petri Munck. Vaikka biisit olisivatkin sinäällään hyviä niin silti. Selitykseksikään ei oikeen riitä se että Olli ehkä pitää kavereiden teksteistä jne.

Vai ei löydy levyltä rockia. No, ei sen niin väliä, kyllä mulle uppoaa nykytuotantokin ihan hyvin. Pitää ottaa platta ostoslistalle.
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Stt:n kertomaa tänään
Yö-yhtyeen albumi Kuolematon on ylittänyt kahdessa päivässä 30 000 myydyn kappaleen platinalevyrajan. Kuolematon on Yölle jo viides platinalevy. Yö jatkaa platinalevyn kunniaksi tiivistä keikkailuaan. Yhtye ehtii ennen vappua esiintyä yli 30 kertaa.

Hurjaa tahtia levyä menee kaupaksi... Itsekin kyllä tuon menin ostamaan vaikka Yön nykyinen ylipehmeä linja ei kyllä uppoa minuun sitten pätkääkään, mutta jo vuosien perinteestä se piti kaupasta heti hakea. Yhtään hyvää kappaletta en vielä levyltä parin kuuntelun jälkeen löytänyt. Saas nähdä kauanko jaksan yrittää löytää sieltä jotain hyvää...
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hajahuomioita Yön tienoilta

Muutaman kerran on tullut nyt kuunneltua levy läpi. Kokonaisuus on eheä, mutta jonkinlainen lievä tasapaksuus vaivaa. Biiseistä ovat jääneet mieleen lähinnä "Tie Sydämeeni" ja "Pettävällä Jäällä". Olli laulu keikoilla kärsii todellakin hänen ylenmääräisestä heilumisestaan, mutta olisiko sitten teknisesti parempi laulusuoritus parempi, jos se edellyttää flegmaattista seisoskelua mikkitelineen takana? Yön lauluntekijänä Jussi Hakulinen on edelleen primus inter pares. Hanhiniemen tekstit tökkivät itselläni jostain syystä turhan usein. Yön huonoimpana levynä on yleensä pidetty "Toinen puoliaika" -levyä, mutta huomasin juuri, että "Pirstaleet" -levy voi olla jopa huonompi. Siltä ei nimittäin löydy yhtäkään biisiä jonka haluaisi kuulla vartavasten.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Nyt levyä kuunneltuani useampia kertoja läpi alan jo pikku hiljaa pitää enemmän levystä.Hyvää levyllä on ehdottomasti,että ei ole yhtään niin huonoa kappaletta,että tekisi mieli vaihtaa kappaletta.Tosin ei siellä mitään aivan suuria hittejäkään ole.
Nyt ei ole levyä vieressä,mutta suosikkejani ovat nämä pari nopeampaa kappaletta ja Hakulisen kappale myöskin pidän Jukka Lewiksen kappaleesta vaikka viime levyllä ihmettelinkin miksi hänet piti laulaamaan päästää.
Niin ja levy on näköjään käynyt kaupaksi,kuin häkä.30000 jo sinällään olisi hyvä myyntimäärä jollekkin toiselle bändille,mutta ihmettelen,jos ei tälläkin levyllä sataset pauku taas.
Kuten Ollikin on haastatteluissa sanonut menee Yöllä pelottavan hyvin.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Aikamoinen uutinen, ihan puskista. Nuori kaveri vielä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Näinköhän nyt yön taru oli siinä?

Toivottavasti on. Pekka Myllykosken lähdettyä ilmoitettiin samana päivänä tällä nimellä ei tietenkään enää tehdä mitään koskaan sillä Froikkareita ei ole ilman Pekkaa.

Vaikka en ole bändin fani, niin aika erikoiselta tuntuisi alkaa vielä johonkin. Laittakaa linkkejä mitäs tähän kohtaa sitten pitäisi kuunnella.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tulihan Yö-yhtyeestä kyllä sellainen parodia itsestään, tai sanotaan, että kaikki rokki siitä bändistä lähti kävelemään eri miehistönvaihdosten myötä. Silti bändin uusi nousu huipulle ja suuremmaksi kuin koskaan ennen on hatunnoston arvoinen suoritus. Varsinkin kun siihen liittyi Lindholmin raitistuminen rai-rai-vuosien jälkeen. Ei siis mikään helppo yhtälö. Kesken kiertueen ja lukuisten muiden jobien sitten lähti mies. Korjaan: kiertueen alla.

Ei saanut Olli Lindholm sitä Yön 40vuotisjuhlakonserttia stadionille.
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Toivottavasti on. Pekka Myllykosken lähdettyä ilmoitettiin samana päivänä tällä nimellä ei tietenkään enää tehdä mitään koskaan sillä Froikkareita ei ole ilman Pekkaa.

Vaikka en ole bändin fani, niin aika erikoiselta tuntuisi alkaa vielä johonkin.

Ei ole mitenkään mahdollista, että bändi jatkaisi. Yhtyeessä ei ollut enää vuosiin muita alkuperäisiä jäseniä kuin Lindholm, ja yhtye oli muutenkin niin voimakkaasti tähän henkilöitynyt, ettei kukaan voisi toimia korvaajana.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Se piilossa ollut Yö-fanini kaivautuu näköjään esiin. Tällä kertaa en ehkä häpeä tuota.

Lapsena isäni renkutti näitä varsin paljon. Arvostan tuon ajan hittejä älyttömästi. Okei, onhan niiden taustalla Jussi Hakulinen. Live-bändinä festareilla usein näitä kehuin.

Rip Olli
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös