Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 574 912
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Kysymys kuuluu: kuka tätä höyrypäätä seuraa esimerkiksi Facebookissa? Miksei kukaan ole tehnyt tästä sankarista esim. Putoushahmoa Iki-Tammine?

Toivon myös, että Auran Aaltojen matsiselostaja kävelisi vastaan kadulla. Kysyisin, miltä tuntuu istua Tamin kanssa ahtaassa tilassa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tamilta ei kysytty.

Juhani Tamminen
1 t ·
Hieno, rauhallinen tiistaiaamu menossa!! Aamusauna, kahvi päivän TS luettuna (rapid fire tyyliin) ja lehden kärkenä Turun keskustan uudet liikennejärjestelyt ja kaavoitus " minun colosseumuni "Parkin Kentän" ympärillä!! Sen - Parkin kentän - "uudelleen suunnittelussa" on käytetty ilmeisesti " modernia ajattelua" en ole kuullut, että meiltä - kenttää 7:llä vuosikymmenellä lähes päivittäin käyttäneiltä kaupungin omilta pojilta kukaan suunnittelija olisi kysynyt yhtään mitään!!Näin e " sporttiviisaus" on keskittynyt kotikaupungissani!! Olisi mukava tietää onko ko. suunittelusta ja päätöksentekoteamista joku - edes yksi- vuodattanut yhtään hikitippaa ko. legendaarisella areenalla!! Jää nähtäväksi - mutta vielä kerran - pelkään pahinta, kaupungin keskustan AINOA ( ulko) peli- ja liikuntakeidas on historiaa- take my word!! Olin aikanaan tekemässä kovaa PR työtä tekojääradan saamiseksi ko. Areenalle ja uskallan sanoa, että se - (Parkin tekojää)- on yksi hienon kaupunkimme parhaista liikuntainvestoinneista ever!! Se siitä!! Eilen illalla hieno kiekkopeli C Morella kahden Ex - joukkueeni Kärpät ( Head Coach 1998-2001) ja Zurich Lions ( 2006-2007) välillä!! Loistava draaman kaari ja kotivoitto- simply great sanon minä!! Ex-assistenttini ( Manner, Hilli) etc.. penkin takana ja ex-pelaajani Kukkonen, Pyörälä ( Kärpät) ja Blindenbacher ( Lioins) antoivat mausteen siitä, että nykyään kokeneet , motivoituneet pelaajat ovat mieletön voimavara kun menestystä haetaan ja kun palkkiot kohdallaan niin pelaajat lähes 40 v mittarissa ovat todellisia leadereitä on ja off the ice!! Chapeau Lasse, Mika & Blindy - You got my respect!! Kun lähetystä siivitti vielä " Veli " Antsan huikea selostus- oli sitä peliä- todellinen nautinto seurata kotisohvalta!! Juha Junnon ja Kärppien pitkäaikainen promootio CHL:n ympärillä alkaa näkyä myös Raksilan katsomossa, muuaalla tuote ( CHL) on valiettavasti lapsenkengissä mitä yleisön mielenkiintoon tulee!!
Lisää Junnon ja Everin ( Hifk) tapaisia leadereitä, niin meillä on eurooppalainen huippusarja jonain päivänä!! Nyt se -CHL- on " tuotekehitysvai
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Rakkaat sisko, hyvät veljet! Kuusamakujalla kiireinen aamu!!! Aamusauna ( Narvia) aamukahvi ( Gevalia) ja päivän lehdet luettu!!! ( TS,Hs , Aamulehti,Seiska, Nykyposti ,Et-lehti ,Kevätpörriäinen vm-79 , Lucky Luke , Regina ,MeNAiset) Tehkää perässä!!! Seuraavaksi Kuusamakujan gymin kevyt aamutreeni "by" DonTami. 50Xsyväkyykky yhdellä jalalla ( ktsyhdellajalalla.fi) ja etuvarpaalla seisten 450kg ja päälle palauttava " lenkki" juoksumatolla. 90KG painot " käsissä" 2,5minuutin kilometrivauhdilla juosten pari tuntia ylämäkeen ,CHAPEAU!! sanoisi " veli" ranskalainen johon tein kiekko " buumin" (vuosina 1901-1998) C´est fantastique!!! tai kuten " brother" amerikkalainen sanoisi " Simpy great!!!" Seuraavaksi geeliä tukkaan ja vastatuuleen kuten edesmennyt hyvä ystäväni "URkki" Kekkonen tapasi sanoa. Gevalia kusettaa etc ( tiedoksi gevalian " siskoille" ja " veljille) joten ennenkuin laitan Bleizerin ja Madame Tammmisen akryylista kutoman DonTami " kaulaliinan" päälle ( 7884kpl) ja hyppään punaisen Jaguaarin rattiin ( kts. kevytkaasujalka.fi) niin menen vessaan toteuttamaan " itsekehittämäni" 60 minuutin paineenpoiston ja muistakaa hyvät veljet ja rakkaat siskot 95prosentin keskittyminen on 50prosentin suoritus SIMPLE ASS THAT!!!. Sillä ajatuksella siis vessaan!!! Sen jälkeen Jaguariin nokka kohti " Helsinkiä" palaveriin ympäristöministeri " veli" Kimmo Tiilikaisen kanssa aiheena Turun uudet liikennejärjestelyt ja HUOM!!! ennenkaikkea niiden täysin järjettömät " nopeusrajoitukset!!!" etc etc. Onneksi matka Helsinkiin taittuu " veli" Kanervan rakennuttamalla ja vanhan Leijonakapteenin ideoimalla " moottoritiellä" 15 minuutissa. Br, Lion jonka numeron tietää koko maailma.
 
Viimeksi muokattu:

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tamilta ei kysytty.

Juhani Tamminen
1 t ·
Hieno, rauhallinen tiistaiaamu menossa!! Aamusauna, kahvi päivän TS luettuna (rapid fire tyyliin) ja lehden kärkenä Turun keskustan uudet liikennejärjestelyt ja kaavoitus " minun colosseumuni "Parkin Kentän" ympärillä!! Sen - Parkin kentän - "uudelleen suunnittelussa" on käytetty ilmeisesti " modernia ajattelua" en ole kuullut, että meiltä - kenttää 7:llä vuosikymmenellä lähes päivittäin käyttäneiltä kaupungin omilta pojilta kukaan suunnittelija olisi kysynyt yhtään mitään!!Näin e " sporttiviisaus" on keskittynyt kotikaupungissani!! Olisi mukava tietää onko ko. suunittelusta ja päätöksentekoteamista joku - edes yksi- vuodattanut yhtään hikitippaa ko. legendaarisella areenalla!! Jää nähtäväksi - mutta vielä kerran - pelkään pahinta, kaupungin keskustan AINOA ( ulko) peli- ja liikuntakeidas on historiaa- take my word!! Olin aikanaan tekemässä kovaa PR työtä tekojääradan saamiseksi ko. Areenalle ja uskallan sanoa, että se - (Parkin tekojää)- on yksi hienon kaupunkimme parhaista liikuntainvestoinneista ever!! Se siitä!!
Kun ikää tulee tarpeeksi, ei pidäkään kysyä enää yhtään mitään mistään. Kesät talvet siellä on pyöritty päivittäin muun toimen ohessa, eikä mitään kysytä miten hommat pitää hoitaa. Henkilövittuilua.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
ex-pelaajani Kukkonen, Pyörälä ( Kärpät)
Ei mikään hirmuinen yllätys, että Manulla menee jutut taas reissun puolelle. Pyörällä pelasi ensimmäisen liiga-pelinsä maaliskuussa 2001, Tami oli siirretty takavasemmalle ja korvattu Kari Heikkilällä. Harjoitusringissä ehkä a-junnuna pyöri, joten aivan täyttä paskaa ei ehkä tällä kertaa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joku kysyi fb:ssä että miksi huivissa KooKoon värit. Vastaus on taas kova

Juhani Tamminen Kiitos palautteesta!! Kookoolla oma brändi, niin minullakin!! Erona se, että minä aloitin Liiga & maajoukkuetasolla 1966 ; Kouvolan veljet " vähän " myöhemmin!! Edelläkävijät / seuraajat, niin se vaan menee joka busineksessa!! JT. ”

Ilmeisesti siis vuonna -66 teetti Tami Tamminen kaulahuivit mustaoransseina ja brändi oli valmis kun TPS:n ykkösketjuun meni.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joku kysyi fb:ssä että miksi huivissa KooKoon värit. Vastaus on taas kova

Juhani Tamminen Kiitos palautteesta!! Kookoolla oma brändi, niin minullakin!! Erona se, että minä aloitin Liiga & maajoukkuetasolla 1966 ; Kouvolan veljet " vähän " myöhemmin!! Edelläkävijät / seuraajat, niin se vaan menee joka busineksessa!! JT. ”

Ilmeisesti siis vuonna -66 teetti Tami Tamminen kaulahuivit mustaoransseina ja brändi oli valmis kun TPS:n ykkösketjuun meni.

Lahden Reippaalla oli samat värit 1990-luvun alussa.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
"Hieno, talvinen aamu Turun Kuusamakujalla!! Aamu TV:t ( molemmat auki vuorotellen ) so far " kovimpana juttuna" hieno liveclippi Rasmus Ristolaisen upeasta maalista Buffalon paidassa!! Chapeau " Rasse" & Buffalo Sabres - keep rocking!! Buffalo Sabres kun tuli minulle kovin läheiseksi jo 1970 luvun lopun ajoilta , jolloin toimin legendaarisen Scotty Bowmanin ( ex GM & Coach Buffalo Sabres) apuna ( European Scout) ja sen myötä sellaisen " veljet" kuin Hannu Virta, Christian Ruuttu , Kai Suikkanen etc.. lähtivät Buffaloon tekemään hienoa NHL uraa!! Siinä kuviossa oli upeaa olla mukana , ja niistä ajoista lähtien Buffalo on ollut " My Team" NHL kuvioissa!! Aamun TS luettuna ( rapid fire tyyliin) ja päällimmäiseksi jäi huomio Jari Heinon hienoon "Parkin Kenttä storyyn" page 5!! Otsikkona " Parkinkentän mullistus etenee" , ja ko. artikkeli oli " odotettu" vastaus aloittamaani keskusteluun omassa kolumnissani ( Turkulainen 24.11) otsikolla " Parkin kenttää ei saa supistaa" !! Näinhän se menee näköjään niin mediassa kuin pelihommissakin !! On " leaders ja followers" - simple as that!! Seuraavaksi lienee odotettavissa sen " kaavoittajan / suunnittelijan esiintulo " joka on " pitkään " ollut kentän "vakiokäyttäjä" ja " tuntee käyttäjät ja nykytarpeen" !! " OMG" sanon minä : " Timing is everything" oli kyse sitten pelihommista,rakentamisesta mediasta tai politiikasta!! Pelihommissa termi kuuluu: " Momentum Game" - siitä myöhemmin!!!! Nyt päivän Eurotam OY:n busineksiin, päivä menee huomisen ( Grand Marina Helsinki ) koulutuskeikan valmisteluihin ( PP esitys, kirjat, esitteet etc..) Iltapäiväksi salille ( M&M Pitkämäki) , jotta aloittamani " kuntokuuri " saa jatkoa otsikolla : " Slow and steady gets You ready" eli kesäksi ( 2019) kuntoon!! Illaksi vielä Gatorade Areenalle 17.30 , jossa hienon selostajapartnerini Markku Silvennoisen kanssa syömme " otteludinnerin" yhdessä ja käymme i ottelun TPS - Ässät " The Key Points" läpi, jotta yhteinen selostus/ kommentointi täyttäisi vaativan ja runsaan kuulijoidemme odotukset ja vaatimukset !! Joten arvon kuuntelijat; Auran Aallot ( 90.5) auki 18.25, silloin räjähtää- stay tuned and be there!! Siinä " voittavan ja edelläkävijän" kulttuurin hengessä, muistakaa please : Joka busineksessa on LEADERS and FOLLOWERS-simple as that!! Have a Great day: Br. Lion # 79, CEO Eurotam OY"

Don paljastaa lisää urastaan;On peliuran ollessa vielä kesken,toiminut Buffalon scouttina Euroopan päässä.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Tamihan opetti Scotty Bowmanille miten valmennetaan ja voitetaan. Lisäksi vinkkasi vuonna -74 Buffalon Punch Imlachille että nyt olisi Tokyo Katanas joukkueesta kivenkova japanilainen varattavana, Taro Tsujimoto.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tamihan opetti Scotty Bowmanille miten valmennetaan ja voitetaan. Lisäksi vinkkasi vuonna -74 Buffalon Punch Imlachille että nyt olisi Tokyo Katanas joukkueesta kivenkova japanilainen varattavana, Taro Tsujimoto.

Täähän se oli Tamin scouting careerin ehdoton huippuhetki. Pitäskö käydä kysäsemässä asiasta Tamilta, että olitko se sinä siinä takana, kun eka japski tuli Änäriin.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Don paljastaa lisää urastaan;On peliuran ollessa vielä kesken,toiminut Buffalon scouttina Euroopan päässä.

Sensaatiomainen paljastus josta esim. EP ei tiennyt tätä ennen mitään :D

Sen verran noissa höpinöissä on kai tottakin mukana, että legendaarinen Mal Davis saapui aikanaan Turkuun juuri Buffalon organisaatiosta joten ilmeisesti siellä joku yhteys on ollut Don ja Scottyn välillä; ties vaikka Tami olisi scoutingin ohessa laittanut Sabresin ohjauspelin kuntoon.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tami oli aivan tosissaan Auran Aalloilla Tepsin matsistudiossa kun väitti että Kaukoranta on Ässien neljäs päävalmentaja tällä kaudella. Väitti niin ainakin viisi kertaa. On se.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No sitten Kaukoranta on neljäs päävalmentaja kun Tami niin sanoo.

Samoin tuosta Japani-jutusta. Eihän Tami pelkästään jääkiekkoa Japaniin vienyt, Tami löysi koko Japanin.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Don paljastaa lisää urastaan;On peliuran ollessa vielä kesken,toiminut Buffalon scouttina Euroopan päässä.

Tami kertoi Jatkoajalle vuonna 2002 olleensa Buffalon scouttina 1980-83 ja "pienen pätkän Quebecille". Nyt sitten vuodet ovat laventuneet jo 70-luvun puolelle.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tami taitaa ajoittaa noita muistelmiaan koko ajan kauemmaksi ja kauemmaksi, jotta niitä olisi vaikeampi todistaa todeksi tai valheeksi. Vähän kuin tuo lämäri puumailalla homma. Toisaalta en epäile hetkeäkään, etteikö Tamilla olisi mennyt todellisuus sekaisin jo aikapäiviä sitten.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Tami oli aivan tosissaan Auran Aalloilla Tepsin matsistudiossa kun väitti että Kaukoranta on Ässien neljäs päävalmentaja tällä kaudella. Väitti niin ainakin viisi kertaa. On se.

No sitten Kaukoranta on neljäs päävalmentaja kun Tami niin sanoo.

Ei ole helppoa Kaukorannallakaan, kun on aina numerollisesti kaukana. Ensin oli se: "Kolmoskoutsi en tiedä kuka perkeleen piipertäjä se on, tulee tietokone kädessä vanhan legendan saatana vittuilee tänne näin..." ja nyt on sitten jo neljäs päävalmentaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös