San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

  • 102 623
  • 359

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sharks oli parempi, mutta Jones päätti antaa reilusti tasoitusta. Kaikki kolme ekaa hänen nimiin, varsinkin kojoottien 3.maali. Mitä ihmettä siinä oikein tapahtui, Jones jähmettyi täysin. Kamala suoritus, tiedä koska viimeksi noin kamalaa peliä nähnyt tolppien välissä.

Donskoi oli kyllä jumala ja peli natsaa niin hyvin Tierneyn kanssa. Suurin syy voittoon.
LaBancin jalat liikkui nätisti, heti näytti 2.kenttä paljon paremmalta.

Ennen peliä koutsiPeteä oltiin huomautettu, että 8/12 vikasta tasakentällisin päästetyistä maaleista on mennyt Dillon-Burns -parin piikkiin. DeBoer kuittasi, että olette katselleet plusmiinus -tilastoi, ja että häntä ei kyseinen pari huoleta. Nyt kuitenkin tapahtui väistämätön ja Ryan teki paluun Burnsin rinnalle 3.erässä. Joakim on vaan niin paljon fiksumpi kuin Dillon ja peliä täytyy osata hyvin lukea, kun koskaan ei tiedä missä sun pakkipari menee.
Ryan pelasi 3.erän lopussa 6on5 Vlasicin kanssa. Mielenkiintoinen veto, ohi Braunin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks oli parempi, mutta Jones päätti antaa reilusti tasoitusta. Kaikki kolme ekaa hänen nimiin, varsinkin kojoottien 3.maali. Mitä ihmettä siinä oikein tapahtui, Jones jähmettyi täysin. Kamala suoritus, tiedä koska viimeksi noin kamalaa peliä nähnyt tolppien välissä.

Jones näytti tosiaan olevan pahasti lomamodessa eikä minkäänlaista terävyyttä ollut havaittavissa. Oikea vaihtoehto vaihtaa Dell häkkiin. Toinen börsä ei kuitenkaan mennyt Jonesin piikkiin, koska oli ohjuri. Muutenkin 'yotes iski kolme nykyajan maalia eli ohjureita ja yhdessä kauhea ruuhka maalin edessä.

Olin jo ryntäämässä tänne kirjoittelemaan vääryyksistä ja haukkumaan valmennuksen, mutta Don Father vai mikä Donskoin lempinimi nykyään näyttääkään olevan sai palkinnon koko matsin kestäneestä dominoinnista ja tasoitti pelin. Itse jatkoaika oli kyllä hämmentävää peliä kun aavikkokoirat pitivät kiekkoa pari minuuttia ilman hyökkäysyrityksiä. Sitten Sharks riisti ja pisti härdellin käyntiin.

Positiviista pelissä oli ehdottomasti se tasoero, joka tuli selväksi jo ensimmäisessä erässä. Onhan Arizona aika huono joukkue tällä hetkellä. Vihun veska oli kuitenkin pelipäällä ja Sharksilla tiettyjä koomailuja, joista on vain pakko päästä eroon ennen kevättä.

Jumbo nappasi tehot 0+3 jolla siirty ohi Oatesin alltime-listalla. Hyvä Joe!

Sharksilla kolme rästipeliä suhteessa divarin kolmosena olevaan Flamesiin. Ducks hengittää niskassa pari peliä enemmän pelanneena. Rästipelit kun voitetaan niin ollaankin jo kakkosena heti kultaritarien jälkeen. Kings ja uudestaan Coyotes vastassa back-to-backissa heti viikon alussa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Toinen börsä ei kuitenkaan mennyt Jonesin piikkiin, koska oli ohjuri. Muutenkin 'yotes iski kolme nykyajan maalia eli ohjureita ja yhdessä kauhea ruuhka maalin edessä.

Mun makuun veto ei ollut mitenkään luja ja kimmokkeesta tuli suoraan Jonesia kohti. Hän oli jostain syystä täysin levällään, hyvin olisi sijoittumisen puolesta voinut olla enemmän koossa ja näin kerennyt reagoimaan kiekon pieneen suunnanmuutokseen. Längeistähän se meni.

Kurzilta hyvä knoppi, että ei Sharks tässä taida pystyä Delliä kauppaamaan. Jones ei ole vakuuttanut tarpeeksi ja divarin kilpailu vain kiihtynyt, kun Flames lentelee kivassa voittoputkessa.
Jatkoaika.comin yhdessä artikkelissa mietittiin mahdollisista haastajista kakkosroolista aloittajaksi mv rintamalla. Dell oli sivuutettu täysin ja joku monesti flopannu, maaleja irti tönivä Khudobinmikälie nostettu pöydälle. Hyvin menee Sharksinmies tutkan alla, jos venäläisen hänen edelle pistää.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Olipahan ottelu juu! Laitetaan heti itsekin mielipide tästä Jonesin torjuntatyöskentelystä eli tuo kolmas maali olis pitänyt torjua. Pari muuta oli sitten vaikeampaa.

Kasikasista sen verran, että mahtava puolustaja, joka hoitaa tonttinsa hienosti ja paikkaa hyvin usein hassinsa, mutta tulee paljon vikasyöttöjä kun yrittää liian vaikeata... joskus onnistuu ja joskus taas ei. Dillon on mun mielestä ihan kelpo puolustaja, tekee joskus ylösnousuja ja hoitaa joukkueensa nokkapokat tarvittaessa. Kaikki puolustajat ovat ihan kelpoja, heidän mokansa vaan näkyy selkeämmin vastustajan maalin muodossa. Enemmänkin olisin huolissani viimeistelytaidoissa...

Ja viimeisenä Donskoi, joka oli aivan mahtava. Aina kun on vähänkin pelipäällä, niin vaikeuksia on luvassa vastustajalle. Varsinkin eka maali oli huikea taidonnäyte taidosta ja nopeudesta. Tierney siinä rinnalla on myös erinomainen. Lisää maaleja pitäisi vaan saada.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Tierney ja Donskoi tarttis rinnalleen kenen tahansa muun kun Boedkerin. Turhauttaa marista aina samasta asiasta, mutta kun täytyy.

Miten ihmeessä #89 on voinut takoa useamman kauden 0.6:n pistekeskiarvolla Arizonan kaltaisessa häntäpääjengissä? Eihän hepun repertuaariin tunnu kuuluvan kun nopea kaartelu kulmissa. Yksikään kiekonkuljetus ei edes pyri b-pisteiden väliin vaan äijä menee kun juna aina samaa rataa: pitkin laitaa maalin taakse, sieltä samaa vauhtia toiselle laidalle ja syöttö pakille. Mitään variaatioita ei ole. Ikinä ei yritetä lättyä maalin eteen tai poikittaissyöttöä. Tai röyhkeää tunkeutumista b-pisteiden väliin. Tai vedetä puolivelttoa maalille riparin toivossa. Ei. Vittu. Ikinä. Nyt rinnalle kuka tahansa muu.

Ja lopuksi peukut pystyyn että Ryan palaisi Burnsin viereen. Dillonilla on paikkansa kolmosparissa, pysyköön siellä.

Lopuksi osa 2: osuiko toi jatkoaikamaali edes Vlasiciin? Samantekevää toki, mutta ihmettelenpä kuitenkin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tierney ja Donskoi tarttis rinnalleen kenen tahansa muun kun Boedkerin. Turhauttaa marista aina samasta asiasta, mutta kun täytyy.


Sörensenin nopeus ja ahneus mennä maalille olisi ollut kiva nähdä kolmantena lenkkinä. Muttamutta DeMelo teki paluun IR-listalta ja näin ruotsalainen tippui takasin farmiin.

Bödkeristä muuten ihan hyvä teksti: DeBoer puts Sharks 'on notice' with a roster move imminent

Toivotaan toivotaan ja muistellaan 2007, siinä se.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Jospa jollakin tradella saataisiin joku hyökkääjä Joe-ketjuun ja Meier vapautuisi Tierneyn ja Donskoin rinnalle.

Toki sinne varmaan tarvittaisiin nelossentteriä, olikohan DeBoer valitellut kun laitureista jouduttu tekemään senttereitä..
Voiskohan mistään seurasta edes löytyä ylipalkkaa saavaa sentteriä, joka voitaisiin vaihtaa ylihintaiseen Bödkeriin?
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sörensenin nopeus ja ahneus mennä maalille olisi ollut kiva nähdä kolmantena lenkkinä. Muttamutta DeMelo teki paluun IR-listalta ja näin ruotsalainen tippui takasin farmiin..

Sörensen on ollut hyvä, tai ainakin ei-huono, joka pelissä jonka olen katsonut. Näkisin kaverin mielelläni Don-Fatherin ja Tierneyn kanssa. Ehkä olen vain sattunut tsekkailemaan "oikeat" pelit kun aika vähän on tullut katsottua. Ensi yönä muuten tulee kova rivarly klo 23 Suomen aikaa kun Sharks käy Losissa. Pakko katsella matsi, ainakin pari ekaa erää.

Piti jo viimeisen postauksen yhtedeyssä mainita, että Sharks-junnu Jeremy Roy (D) kävi jälleen polvileikkauksessa. Samaa kohtaa siellä korjailtiin kun viimeksi. Tämä tarkoittaa että 20 vuotias 31th overall 2015 on käynyt kahdessa kauden päättävässä polvileikkauksessa kahden vuoden sisään. Tässä kohtaa uskaltanee jo sanoa ettei sitä kaikkea potentiaalia saada otettua irti. Miestä pidettiin todella hyvänä varauksena heti 2. kierroksen alussa ja pelityyliä vertailtiin Keithiin. Sitten kaksi polvileikkausta ja saa nähdä, pääseekö kaveri edes ikinä koittamaan änäriin. Luottoa sinänsä löytyy jos ja kun peliäly on kunnossa, mutta vaikea on tie edessä.

Niin, ja Paul Martin on pyytänyt kauppaa. Näin ollen lienee lähtökuopissa ja hyvää vastinetta on turha odottaa. Toivottavasti ei jouduta antamaan mitään kylkeen että saadaan herra muualle. Paitsi Bödker. Bödkerin voin antaa kylkeen.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Itse kyllä voisin antaa Wardin tai Hansenin vaihtoehtoisesti mukaan. Mielestäni eivät ole palkkaansa ansainneet ja istuvat välillä katsomossa. Jos nuoremmista pitäisi jostain luopua niin voisin nippanappa Goodrow:sta luopua.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Tärkeä, tärkeä voitto ja näin Sharks hengittää aivan Kingsin niskassa sarjataulukossa. Melko peruspelillä voitto irtosi, isot nimet Carter ja Muzzinin poissaolo selvästi heikentänyt Kingsejä.

Tierney-Donskoi se vaan jatkaa huikeaa peliään. Bödker sai nimensä ylös, kun Donskoin edestä maalin ryösti. Oikea liike siis tottakai, mutta tavallaan huvittavaa.

DeMelo hyppäsi jäälle ja pelasi kyllä hyvän pelin. Samoin oikeastaan koko pakisto, paljon paremmassa tasapainossa nyt, kun Ryan-Dillon vaihtoivat paikkoja.

2.kentältä tuli mielyttäviä suoraan maalille -hyökkäyksiä. Todella piristävä näky.

Timo hukkasi pari todella laadukasta maalipaikkaa. Vähän saisi taas skarpata tositilanteissa.

Jonesilta vahva tasavarma peli. Nollaus complete.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Olipas vauhdikas peli, kiitos siitä kuuluu tietty Donskoi-Tierneylle, ja oli se Bödkerkin ihan hyvällä pelipäällä. Ei ollut hiljaisia hetkiä lainkaan, jompikumpi painoi aina päälle. Nyt pisteet kotiin kojooteilta ja ollaan viivan yläpuolella, että heilahtaa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Näin siinä kävi että aavikkokoirilta otettiin taas kaksi pistettä, vaikka sekin täytyi tehdä vaikeimman kautta. Tällä kertaa tyydyin highlightseihin joten pelistä ei sen enempää, kuin että Dell näytti olevan taas hyvässä vireessä ja ensimmäisen kerran pitkään aikaan Bödkerin rannari suorasta luistelusta tuotti häkin. Dell-Jones-tandemi vaikuttaa kestävältä eikä kumpaakaan tällä hetkellä uskalla olla päästämättä maalille.

Divarin kakkosina keikutaan hetkellisesti, pelejä kaksi vähemmän kuin kolmosella Flamesilla ja yksi vähemmän kuin Kingsillä. Hyvältä näyttää, mutta näyttäkööt.

Martin läpäisi odotetusti waiverit. Jos GMn tahtotila tosiaan on saada Martin pois joukkueesta, niin mielenkiinnolla kyllä odotan mitä joudutaan antamaan mukaan. Martinin voisi kyllä pitää joukkueessa loukkaantumisten varalle, mutta on toki kallis mies siihen rooliin. Jos siirtotakarajalla halutaan tehdä hankintoja niin Martinista pitänee päästä eroon (en ole tsekannut tarkemmin cappia joten voi olla että ei tarvi). Lisäksi miehen moti voi olla hieman heikkoa kun kerta siirtoa on pyytänyt.

Löytyisikö jostain ylipalkkaista sentteriä, johon Martinin voisi vaihtaa? Tällöin saataisiin leveyttä sille osastolle kun Couture tuskin pysyy kuitenkaan kasassa koko loppukautta ja molemmat (Martin ja tämä mahdollinen sena) saisivat freshit startit. Peliesitykset kuitenkin voivat piristyä melko paljon kun pelaaja pääsee uuteen, paremmin sopivaan ympäristöön.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Löytyisikö jostain ylipalkkaista sentteriä, johon Martinin voisi vaihtaa? Tällöin saataisiin leveyttä sille osastolle kun Couture tuskin pysyy kuitenkaan kasassa koko loppukautta ja molemmat (Martin ja tämä mahdollinen sena) saisivat freshit startit. Peliesitykset kuitenkin voivat piristyä melko paljon kun pelaaja pääsee uuteen, paremmin sopivaan ympäristöön.

Jori Lehterä on ainoa ylipalkattu sentteri jolla sopimuksen pituus vastaa Martinin sopimusta. Se kun on tärkeä tekijä näissä cap dumpeissa, ei kumpikaan osapuoli halua ylimääräisiä sopimusvuosia ottaa vastaan sellaisessa kaupassa. Lehterän ensi kauden palkka sitten hieman Martinia suurempi.

Toinen vaihtoehto on sitten Jason Spezza, joka oli vastikään healthy scratchina. Tosin viime yönä sitten pelasi ja teki pari maalia. Spezzalla kuitenkin sitten pari miljoonaa suurempi sopimus AAV:n ja varsinaisen palkan puolesta.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Jos siirtotakarajalla halutaan tehdä hankintoja niin Martinista pitänee päästä eroon (en ole tsekannut tarkemmin cappia joten voi olla että ei tarvi).

4,85 per kausi tuo on. Jotkut Sharks-kommentaattorit veikkailivat että jos hinnasta pidätetään puolet niin kysyntää voisi jo ehkä ollakin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
4,85 per kausi tuo on. Jotkut Sharks-kommentaattorit veikkailivat että jos hinnasta pidätetään puolet niin kysyntää voisi jo ehkä ollakin.

Tarkoitin ennemminkin, että onko Sharksilla capissa tilaa tehdä treidiä takarajalla niin, että sisään tulee paljon palkkoja. Jos katto on tapissa ja Martin sitä painaa, niin miehen ulostus on tavoiteltavaa jotta joukkuetta voidaan vahvistaa. Joskin itse olen lähtökohtaisesti tarpeetonta (= ei loukkaantumisia) vahvistusta vastaan, ellei puhuta halvoista varapakeista.

Lehterä olisi mielenkiintoinen nimi sopimuksensa puolesta ja vaihto olisi teoriassa mahdollinen, mutta käsittääkseni Phillyllä on puolustuksessa aika hyvin syvyyttä (tai ainakin nuoruutta, ehkäpä kokenut oman pään luuta olisi hyvä lisä pakistoon?) ja toiseksi Lehterä on juuri sellainen hidasrakenteinen sentteri, joista Sharks on yrittänyt päästä eroon. Sitä paitsi, Jumbon kanssa toista samantyylistä pelaajaa ei mahtune joukkueeseen. Toki eipä siinä kai mitään häviä jos kyse on kuitenkin pääasiassa healthy scratchistä. Mielummin se kokenut varapelaaja on kuitenkin pakki kuin hyökkääjä, imo.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Näin siinä kävi että aavikkokoirilta otettiin taas kaksi pistettä, vaikka sekin täytyi tehdä vaikeimman kautta. Tällä kertaa tyydyin highlightseihin joten pelistä ei sen enempää, kuin että Dell näytti olevan taas hyvässä vireessä ja ensimmäisen kerran pitkään aikaan Bödkerin rannari suorasta luistelusta tuotti häkin. Dell-Jones-tandemi vaikuttaa kestävältä eikä kumpaakaan tällä hetkellä uskalla olla päästämättä maalille.
Juu, todellakin meni vaikeimman kautta. Kolmannessa erässä oltiin helisemässä: Burnssilta tuli aivan käsittämättömän kummallisia suoraan lapaan -syöttöjä ja muutenkin oli joukkue koko ajan yhden potkun jäljessä. Meidän onneksi vastassa ei kovin laadukas joukkue vaikka johtomaali lähellä olikin. Positiivista oli, että Bödker jälleen suht hyvässä vauhdissa ja maalivahtipeli toimi.
 
Viimeksi muokattu:

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Sharks on kutsunut Troy Grosenickin ylös. Onko jompikumpi loukkaantunut vai myydäänkö Dell?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sharks on kutsunut Troy Grosenickin ylös. Onko jompikumpi loukkaantunut vai myydäänkö Dell?

Ei tietoa, mutta Kurzilta kiva tietopläjäys asiaan liittyen:

Since Dec. 1:

Martin Jones: 4-5-3, 3.29 GAA, .892 SP

Aaron Dell: 7-0-1, 2.43 GAA, .926 SP

Hurja on ero ja aikamoisen riskin Wilson ottaa, jos Dellin kauppaa.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ducks-pelistä, että tälläistä on jälki kun maalivahtipeli ja laukausten osumatarkkuus on huippuluokkaa. Tosin eipä ankkalaumakaan kovin hyvä ollut, painostusjaksot olivat suht lyhyitä. Donskoi oli flunssassa.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Hyvin menee tällä hetkellä. Bödkerkin piristynyt, Vlasicille onnistumisia myös hyökkäyspäässä. Itse olisin odottanut että Tim Heed olisi kokoonpanossa, mutta DeMelo näköjään vienyt paikan. Toisaalta alivoimapelaamisessa on järjestys ollut norminelikon jälkeen DeMelo, Ryan ja Heed. Heedin poissaollessa 2YV on enemmän ollut Vlasicin heiniä kuin DeMelon vaikka aiemmin pelannut enemmän ylivoimaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös