Ottelut ja ”show”

  • 665 758
  • 2 622

Gemondo

Jäsen
Ai saatana että näytti siistiltä!

Toivottavasti kuitenkin show'ssa on mukana jonkinlainen historiaosuus myös, sellainen jossa vanhoja hienoja hetkiä heijastetaan jäälle. Jokatapauksessa lauantain odotus nousi jo valmiiksi todella korkealta tasolta potenssiin 3 tuon teaserin ansiosta.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kun aina Rottaa tulee parjattua, niin tämän kerran voi vähän kiitelläkin, että kiitos vaan. Voisit sitä lompakkoa raotella vähän anteliaammin niin ei tarvitsisi vihoitella sinullekaan niin paljon.

Upea show tulossa. Miten tässä malttaa edes odottaa? Kiva, että logo ja juhlavuosi keskiympyrässä. Kelatkaa jos siinä olisi jonkun paskan poppibändin logo tällaisena kautena.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Erityistä uudessa ravintolassa on se, että se on kaikkien matsilipun ostaneiden käytettävissä, ei pelkästään VIP-vieraille."

Se on ihan liian pieni 150 paikalla.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Melko jännä. Saapa nähdä, miten toimii. Ilmeisesti pohjoispäädyn alimmat penkkirivit on tuosta tieltä lykitty pois - ehkä vain ne siirtyvät penkit, eikä mitään pysyviä rakenteita ole muutettu? Onkohan ravintola siis jopa niin kevytrakenteinen, että penkit voidaan järjestää takaisin muita tapahtumia varten?
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melko jännä. Saapa nähdä, miten toimii. Ilmeisesti pohjoispäädyn alimmat penkkirivit on tuosta tieltä lykitty pois - ehkä vain ne siirtyvät penkit, eikä mitään pysyviä rakenteita ole muutettu? Onkohan ravintola siis jopa niin kevytrakenteinen, että penkit voidaan järjestää takaisin muita tapahtumia varten?

Juuri näin. Ei ehkä edes koko siirtokatsomon syvyinen. Joissain tapahtumissa halutaan kuitenkin maksimikatsojamäärä ja silloin tämä kolataan pois.

Toisaalta keikoilla tämä alue jää mikserin taakse ja voisi toimia hyvin juuri tässä tarkoituksessa.

Todella kiva, että rinksideen ei tarvitse ostaa erillistä lippua. Täältähän voi zoomailla 2. erän maalit. Sitten kolmanteen harkinnan mukaan takaisin omalle paikalle.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Toi on jotenkin niin nerokas systeemi, että ihmetyttää miten sitä ei aikaisemmin ole tajuttu toteuttaa. Henk. koht. olen katsomossa mieluiten selvinpäin, että tulee ottelun seuraamisestakin jotain, mutta on ihan selvää että kaljakarsinalle löytyy kysyntää ihan reilustikin hallilla käyvästä porukasta. Viikonloppupeleissä on varmaan tungokseksi asti väkeä.

Olen joskus tehnyt Areenalla jv:n hommia ja sillä kokemuksella luulen häiriökäyttäytymisenkin vähenevän, tai ainakin valvonnan helpottuvan. Kaikki känniurpot on samassa kasassa järkkäreiden suorassa valvonnassa, eikä omien juomien (=kirkkaiden) kantaminen halliin enää ole yhtä houkutteleva vaihtoehto kun kaljaa saa katsomostakin. Hyvä homma siltäkin kantilta.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Aivan loistava idea! Huomaa että tähän kauteen on panostettu kunnolla kaikilla saroilla. Voi tulla kova kilpajuoksu paikoista jos vaan 150 mahtuu sisään. Kyllä niitä juoppoja aina riittää. Luulisi tämä kelpaavan kaiken maailman vänkääjillekin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Eipä ole tullut vielä yhtäkään negatiivista kommenttia vastaan tuosta Nissan Zonesta. :D Ja miksipä tulisikaan, kun saa Suomessa(!!!) vetää laillisesti olutta katsomossa ja katsoa samalla lätkää. Voin jo nyt kuvitella silmissäni, että kärkijengejä vastaan tuolla tulee olemaan hyvät pöhinät.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Voin jo nyt kuvitella silmissäni, että kärkijengejä vastaan tuolla tulee olemaan hyvät pöhinät.
Samaa mietin, että nyt kun Eteläpääty on ollut vähän hiljaisempi, niin näinköhän tuosta katsomosta tulee se kaikista äänekkäin. Lisäksi sellaisia helposti muistettavia tsänttejä kuten "vitun homo", "ryssä" ja "vittu sä oot sokee" huudetaan kilvan koko ottelun ajan.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Hyvä idea. Vaikka itsekin janopäällä tulee kiroiltua sitä, että katsomossa ei saa juoda bisseä, niin en itseasiassa toivoisi että lainsäädäntö niiltä osin muuttuisi. Kenenkään juominen tai juomatta jättäminen ei sinänsä kiinnosta palaakaan, mutta jurristen hosuminen niiden muovituoppiensa kanssa katsomossa aiheuttaa kyllä lieveilmiönä sen, että ne ei jurrisetkin saavat viettää iltansa märissä kaljanhajuisissa vaatteissa.
Tämmöinen ratkaisu on erinomainen ja hyvin voisi uhrata pari alinta riviä eteläpäädystäkin samaan tarkoitukseen. Nuo ihan alimmat rivit taitavat muutenkin olla näkörajoitteisia paikkoja alle 190cm pituisille, joten senkään puolesta ei mitään ongelmaa.
 

Gemondo

Jäsen
Ja vielä sekin positiivinen seikka tässä on että nyt ne tuolla alueella asioivat ovat poissa käytävien kaljajonoista.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Toivottavasti kukaan valopää ei keksi kostaa kentällä tapahtuvia vääryyksiä kaljasuihkulla. Mutta pakkohan tuo mesta on käydä tyyppaamassa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kuulemma vain sata ihmistä pääsee kerrallaan sisään. Hyvä niin.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Nissan Zonesta paasataan ainutlaatuisena ilmiönä, vaikka Tikkurilan hallissa on ollut vastaava jo kauan (hymiö). En ole siellä matseja muualta juuri katsellutkaan kuin kaljaosastolta.
Käsittääkseni tuonne mahtuu 150 ihmistä ja pitäähän toi testata.
 

Gemondo

Jäsen
Kannattaa mennä ajoissa paikalle mikäli tuonne Zoneen haluaa mahtua heti ottelun alkuun, sillä kausikorttilaisilla on mahdollisuus tehdä tuonne varaus etukäteen jopa 12 henkilölle.
 

Yx7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KHL:n lumo hiipui – katsojakadosta kärsivä Jokerit kokeilee uusia koukkuja - Talouselämä
"Me emme voi syöttää yleisölle samaa puuroa koko ajan. Elämystä on koko ajan parannettava. Täytyy olla puheenaiheita tarjolla", Ruohonen sanoo.


On se hienoa että jotain elämyksellisyyteen viittaavaa lauotaan verbaalisesti.

Itse kun tulin hallille täysin "pystymetsästä" muutama vuosi sitten oli kokemuksia amatööriurheilun seuraamisesta useilta vuosilta.Tapahtumat järkättiin talkoilla , yleisö viihtyi ja eläimyksellisyys alkoi siitä kun astui portista sisään ja päättyi pelin jälkeisiin suosionosoituksiin.
Muutaman Jokerit kauden aikana olen tullut tulokseen ettei ammattilaisten luoma show yllä kokemieni amatööripelien tasolle, nyt on kyse koko illan show- tunnelmasta eikä itse pelistä.

Kun matsiin menee siellä on aina samat kuviot, haastattelut sisällöltään samanlaisia ja esim. hallin valot kun näkee "100" kertaa niin ne on jo nähty. Ennen matsia , jopa matsien aikana ja erätauoilla show tarkoittaa KOVAÄÄNISIÄ MAINOKSIA! Erätauot on täysin kuolleita, niin ei pitäisi olla katsojan kannalta.Toimintaa tulee olla alusta loppuun.

Pääasia on itse peli mutta jos mökkiin ahtautuu 10000 katsojaa niin kyllä silloin pitäisi oheistoiminnan säväyttää enempi vähempi maksavaa katsojaa, kaljupää tietovisailee kyselemällä Lindin keskinimeä Ruotsin eläkeristeily palkinnolla, just.

Suuntaa antavia ehdotuksia pelien piristämiseksi :
Ennen matsia voitaisiin julkisesti haastatella esim. paikalle eksyneitä julkkiksia huumorilinjalla, haastatella yleisöä tai tanssityttöjä, tai jotakin tahoa ...
Välituneille "erätauot" rankkarikilpailu yleisölle (palkinnoksi se eläkeristeily), tai tarkkuuslaukauskilpailu. Viiden minuutin Stand up esitys joko ammattilaisen suorittamana tai amatöörin.Voitaisiin valita matsin äänekkäin katsomo, voittajille kunniaa ja tuplatanssitytöt viimeiselle kympille.Nasse setä voitaisiin lahjoa tulemaan yhteen peliin, Petelius laulamaan maamme ja vetämään komiikat erätauoille. Ville Haapasalo käy matseissa, laitetaan Ville selostaa koko matsi tai erä (Suomeksi ja Venäjäksi :)
Mä voin jatkaa listaa jos yleisö niin haluaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös