Anaheim Ducks 2017–2018

  • 117 278
  • 488

Kuppi

Jäsen
Despres ostettiin ulos. Se tuli vähän yllätyksenä kun ottaa miehen terveydentilan huomioon, mutta ilmeisesti kuitenkin pelaajayhdistyksen ja pelaajan itsensä kanssa asiat on sovittu ja lainmukainen. Capin kannalta tuo tietenkin oli "järkevää" tehdä kun Despres on vielä 26-vuotias ja rasitteet puolittuvat.
Pitääkö tämä ulososto sitten tulkita niin että Despres on terve ja ura jatkuu? Jos ura ei jatkuisi niin olisi kai molempien kannalta parempi roikottaa miestä LTIR:llä koko sopparin ajan.
 

Largo

Jäsen
Ei kai loukkaantunutta pelaaja saa ostaa ulos. Eli ilmeisesti terveet paperit on mies saanut. Kävi Simon jäälläkin jo playoffien aikana ja kuvittelisin miehen olevan kunnossa. Vaikea sanoa tarkkaan kun aiheesta on vielä hyvin vähän tietoa saatavilla.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ei kai loukkaantunutta pelaaja saa ostaa ulos. Eli ilmeisesti terveet paperit on mies saanut. Kävi Simon jäälläkin jo playoffien aikana ja kuvittelisin miehen olevan kunnossa. Vaikea sanoa tarkkaan kun aiheesta on vielä hyvin vähän tietoa saatavilla.
Ei ole saanut terveen papereita ja jotenkin tuntuu siltä että saako koskaan kun asiaa käsitellään näin.
Asiat on sovittu kaikkien osapuolten kesken ja ilmeisesti CBAsta löytyy tulkinnanvaraa Despresin tilanteeseen.
Heitän mutulla että Despresilla on jo mielenterveydellisiä ongelmia aivotärähdyksien takia.
 

Largo

Jäsen
Ei ole saanut terveen papereita ja jotenkin tuntuu siltä että saako koskaan kun asiaa käsitellään näin.
Asiat on sovittu kaikkien osapuolten kesken ja ilmeisesti CBAsta löytyy tulkinnanvaraa Despresin tilanteeseen.
Heitän mutulla että Despresilla on jo mielenterveydellisiä ongelmia aivotärähdyksien takia.
Näin se saattaa olla. Tosiaan kuulostaa oudolta tämä ratkaisu, mutta eiköhän tämä ole nähty Anaheimin puolelta oikeaksi ratkaisuksi. Varmasti raha tai sen säästäminen on ollut suurin päänsärky Ducksin puolelta. Tiedä sitten miten nuo vakuutukset olisivat korvanneet tuota ja nyt "selvittiin" ulosostosta 5,3 miljoonan mätkyillä.
 

Kuppi

Jäsen
Tiedä sitten miten nuo vakuutukset olisivat korvanneet tuota ja nyt "selvittiin" ulosostosta 5,3 miljoonan mätkyillä.
Mikäli mies ei ole kunnossa niin ehkä tuossa on tosiaan syy. Jos vakuutusta ei ole tai se ei kata tätä tilannetta niin ehkä Ducksin budjetilla on parempi ostaa soppari ulos. Mies tosiaan otettiin pois LTIR:ltä playoffsien aikana. Vaikuttaa kovasti että tässä on jotain seikkoja joita kumpikaan osapuoli ei halua tuoda esiin, kuten esim jotain @Pallisterin heiton tyyppistä.

Näin se Despres-Lovejoy -ryöstö lopulta muuttui yli puolen miljoonan sakoiksi kahdeksaksi vuodeksi...
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Noin 5. kerran urallaan Vatasen laukut oli pakattu ihan turhaan. Työpaikka säilyi edelleen Katella awenuella. #hymiö

Stoner ja Theadore menetettiin Vegasiin, huonomminkin ollsi voinut mennä.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Noin 5. kerran urallaan Vatasen laukut oli pakattu ihan turhaan. Työpaikka säilyi edelleen Katella awenuella. #hymiö

Kai Sami voi pitää matkalaukkunsa pakattuna, sen verran kovin on hänen treidaamistaan huhuttu. Mutta ilmaiseksi ei annettu Las Vegasiin.

Tosiaan Stonerista päästiin eroon. Theodore oli lupaava, mutta otti takapakkia viime kaudella. Mielenkiintoista nähdä, vieläkö pakistoon tulee lisää muutoksia. Fowler, Lindholm, Bieksa, Vatanen, Manson ja Montour kuulostaisi mukavalta kuusikolta minun mielestäni. Mutta hyökkäyspäähän tarvitaan vahvistuksia, ja kun parhaat varat ovat puolustajissa, niin sieltä voi joku Vatanen tai vastaava joutua tredikaluksi.
 

Largo

Jäsen
En kyllä olisi Theodoresta halunnut luopua. En nyt sanoisi miehen ottaneen takapakkia, mutta ei kuitenkaan suuria askelia kohti potentiaaliaan. Periaatteessahan tuo puolustus näyttää edelleen hyvältä, vaikka selkeä ykköspuolustaja edelleen puuttuu. Jotenkin olisin kuitenkin nähnyt Theodorella rahkeita ottaa se parin-kolmen vuoden päästä, mutta niin kuin tässä on todettu, ikkuna saattaa olla siinä vaiheessa melkein sulkeutunut. Toisaalta Theodore olisi ollut siinä kohtaa merkittävä palanen re-buildia ajatellen ja tämän treidin vaikutus nähdään vasta myöhemmin. Ei tuo kauppa Vegasiin nyt ehkä ihan niin huono ole kun sitä vähän aikaa funtsii. Vatanen oli edelleen mun mielestä helpoin korvata, mutta onhan Sami ihan oikeasti jopa loistava alivoimapelaaja. Montour kuitenkin ottanee ylivoimaviivan haltuun Fowlerin parina tai ihan yksin. Kakkosyv sitten Vatanen ja Lindholm/Fowler. Kätisyyden puolesta kuitenkin varmaan Fowler ykkösyv:llä pelaa. Ritchie kun ottaa pari askelta kesällä eteenpäin ja vapailta otetaan joku vahvistus, niin tilanne on oikeastaan aika hyvä. Tilaa on melkein 10 miljoonaa, jännä nähdä käytetäänkö tätä vai säästetäänkö tässä nyt hieman. Ikkuna olisi auki ja jotenkin näkisin omistajienkin tämän tajuavan. Kakkosmaalivahti ja TOP-6 laituri on oikeataan ainoat mitä joukkue tarvitsee. Ehkä 7.pakki siihen päälle. Täytyy toivoa Eavesin viihtyneen palmujen alla ja tekevän jonkun maltillisen hintaisen jatkon, mutta aika haaveelta tuo jotenkin tuntuu.

Ritchie/Eaves/UFA-Getzlaf-Rakell
Cogliano-Kesler-Silfverberg
Ritchie/Eaves/UFA-Vermette-Perry
Kerdiles-Wagner-Kase
Boll-Shaw

Fowler-Manson
Lindholm-Montour
Bieksa-Vatanen
Larsson-UFA/Holzer

Gibson
UFA
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Eaves 3 v. Pahvilla Duckseihin järkihintaan.

Vielä S. Doan 4 kenttään niin joukkue alkaa olla valmis, 2 molari toki viä puuttuu, mielenkiintoista nähdä mitä BM keksii.
 

Largo

Jäsen
Ohoh, todella maltillinen jatko Eavesille. Olin aika varma miehen lähtevän rahan perässä 30 maalin kauden jälkeen, mutta hyvä näin. Sopii Anaheimin palettiin hienosti. Leftin miehenä tuo hieman variaatiota ylivoimaan, vaikka enimmäkseen maalin edessä varmaan seisookin. Ne ketkä ei muista ketjuista lukeneet, niin cap hit taisi olla 3,1 miljoonaa. Ehkä kolme vuotta on pieni riski, mutta kai se oli pakko siihen antaa. Tilaa vielä 6,4 miljoonaa, eli enemmän kuin hyvin kakkosveskan, seiskapakin ja jopa yhden laiturin hankintaan. Nyt pitää satsata ja pistää kaikki likoon. Toisaalta sitä voisi jättää muutaman miljoonan tilaa ja hommata sitten deadlinella tyyliin Neal joukkueeseen. Jos nuoret ottavat askelia, niin näkisin tämän joukkueen olevan todella vahva ensi kaudella. Toki edellyttää Getzlafin pelaamisen olevan samaa luokkaa ensi keväänä.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Theodoren menetys oli kova juttu, mutta leikillä oli hintansa. Mestaruus on kaiketi tavoitteena ja toiseen ketjuun kirjoitinkin että ankkojen on oltava valmiina tässä ja nyt. Eihän tuo pakisto nyt tällä hetkellä näytä valmiuden, potentiaalin, ikärakenteen sekä laadun osalta kuin helvetin hyvältä. Kolmelta viime kaudelta kahdet lännen finaalit ja pakisto omaa vielä paljon potentiaalia.

Perry taitaa olla sen verran seuralegenda että hänen ura haudataan varmastikin ankkalammelle. Vaatisi isot nyytit että tuota isoa etanaa lähtisi kaupittelemaan, mutta ajankohtaista se olisi. Joku hölmö saattaisi vielä ottaa kopin ja vastineeksi joku nuorehko laatupeluri. No, ehkä unissa tämä. Perry on kuitenkin putoamassa nykykiekon kyydistä ja putosi jo ajoittain viime kaudella. Ei peliälyllä, voimalla ja taidolla nykyään paljoa tee jos jo muutenkin olematon nopeus hiipuu hiipumistaan kuten Perryn kohdalla.

Eavesin jatkolappu tarkoittanee sitä että Vatasen kohdalla vain erityisen houkuttelevaan tarjoukseen tartutaan nyt kesän aikana. Muussa tapauksessa odotellaan siirtorajalle ja katsellaan uudestaan. Tai sitten joulun aikoihin kehiin saapuva Vatanen on pistänyt pakettinsa kuntoon ja tuo uutta energiaa sekä huipputasonsa kehiin. Ensi kaudella on mahdollisesti hyvinkin isot panokset, koska Vadun sopimus mahdollistaa vielä kaupittelun minne vain. Posia on se että Sami on jo kerran näyttänyt millainen pelaaja on kun pelataan tulevaisuudesta.
 

subblex

Jäsen
Ohoh, todella maltillinen jatko Eavesille. Olin aika varma miehen lähtevän rahan perässä 30 maalin kauden jälkeen, mutta hyvä näin. Sopii Anaheimin palettiin hienosti. Leftin miehenä tuo hieman variaatiota ylivoimaan, vaikka enimmäkseen maalin edessä varmaan seisookin.

Patrick Eaves on right.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Holzer 2v. Jatko 900 000/v syvyyspelaaja.

Murray ilmoitti draftin yhteydessä että Thopsonille oli tarjottu jatkoa mutta Nate oli ilmoittanut testaavansa markkinat. Muille ufa ei ilmeisesti tarjottu sopimusta.
 

Largo

Jäsen
Pistetään jotain noista varauksista, jäänyt vähemmälle huomiolle luonnollisesti kun ensimmäinen varaus nähtiin vasta numerolla 50. Anaheimin ensimmäinen kierros lähti Eaves-kaupassa Dallasiin, mutta tuo #29 picki Eavesin jatkettua ei tunnu ainakaan tässä kohtaa suurelta menetykseltä.

#50 Maxime Comtois LW
Comtois oli vielä vuosi sitten joissain papereissa potentiaalinen TOP-10 varaus, mutta kauden mittaan valahti tuonne ensimmäisen loppuun/toisen kierroksen alkuun. Kauden aikana mies ei merkittäviä kehitysaskelia ottanut, minkä vuoksi varausnumero laski rajusti. Raporttien mukaan scoutit eivät nähneet hänen kattoa kauhean korkealle ja tämä varmasti laski hänen osakkeitaan. 188 senttinen ja 91 kiloinen Comtois pelasi viime kaudella Victoriavillen riveissä QMJHL:ssä ja hänen vahvuuksiin luetaan poikkeuksetta loistava luistelu. Peliälyssä puutteita, vaikka mailankäsittely ja kahden suunnan peli luetaan myös vahvuudeksi. Eli Cogliano vol.2 kyseessä.

#60 Antoine Morand C
Pienikokoinen (178/81) sentteri, joka pelasi Comtois'n tavoin QMJHL:ssä viime kaudella. Acadie-Bathurstin varakapteeni ja 28+46 tehoilla alle 18-vuotiaiden pörssikakkonen Nico Hischierin jälkeen. Pelityyliltään pelinrakentaja, mutta taitaa myös maalinteon. Luistelee hyvin ja pelityylissä on paljon Saku Koivumaisia piirteitä. Ei kaihda ahtaita paikkoja, luistelee sulavasti ja ylivoimalla pelisilmä kunnossa.

#91 Jack Badini C
USHL:ssä 28 maalia ja maalipörssin kutonen. Yli-ikäisenä varattu Badini pelaa kahden suunnan peliä ja hänen esikuvanaan toimii Patrice Bergeron. Omaa hyvän laukauksen, vaikka suurin osa maaleista tulikin maalin edestä ns. räkämaaleina. Ensi kaudella sitoutunut Harvardiin pelaamaan ylipistolätkää.

#122 Kyle Olson C/RW
Kyke Olson on pienikokoinen sentterilaituri, joka pelasi Tri-Cityn riveissä WHL:ssä viime kaudella. Aloitti laiturina, mutta Michael Rasmussenin loukkaannuttua siirtyi sentteriksi ja taisi pitkälti jatkaa sentterinä loppukauden Rasmussenin palattua takaisin kokoonpanoon. Luonnehtii itseään tunnolliseksi kahden suunnan pelaajaksi ja keskittyy kehittymään siinä. Raporttien mukaan hyvä pelinrakentaja, mutta heiveröinen (179/73) koko saattaa olla liian iso kynnys NHL-uralle. Pelasi myös viisi ottelua alle 18-vuotiaiden kisoissa tehden kaksi maalia ja saalistamalla yhden syöttöpisteen.

#153 Olle Eriksson-Ek G
Ruotsi taipuu nykyään hyvin huonosti - jos koskaan edes välttävästi -, joten ihan kauheasti en osaa miehestä sanoa. Velipoika pelaa Minnesotassa ensi kaudella ja tilastot alle 20-vuotiaiden sarjassa Ruotsissa oli hyvät.

Siinä olikin kaikki varaukset. Ei niitä sitten montaa ollutkaan ja selkeästi sentteriä pyrittiin varaamaan. Comtois on tuolla numerolla hyvä haku ja toivottavasti kehittyisi edes köyhän miehen Coglianoksi.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kiitos varauksista kirjoittamisesta, @Largo. En ole jaksanut hakea tietoja noista sen tarkemmin, joten nyt on vähän jonkinlaista kuvaa näistä tämän vuoden pickeistä. Ei ole mitään suuria odotuksia heidän suhteensa, mutta toivossa on hyvä elää, että joku helmi noistakin kehittyisi.
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Mitäs luulette, millä paloilla voitaisiin sitä TOP6 laituria vielä hakea...Säästyikö esim. Vatanen siksi, että se voidaan iskeä johonkin pakettiin ja laittaa kaupan? Olisiko siinä ollut järkeä? Itse en olisi yllättynyt/pettynyt vaikka näin olisikin. Pakisto kuitenkin tulisi heikkenemään...Minkälaisia mahdollisuuksia näette Boninon paluumuutossa Ankkoihin?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Minkälaisia mahdollisuuksia näette Boninon paluumuutossa Ankkoihin?
Bonino tulee saamaan halutessaan ylikovaa palkkaa kuivahkojen sentterimarkkinoiden ja tuplacupin myötä. Toisaalta mihin rooliin Boninon edes laittaisi? Vermette on paljon halvempi siihen rooliin joka voisi edes teoriassa olla tarjolla.

Mitä top4-laitureihin tulee, Rakell, Eaves, Silf ja Cogs pelittää aika kivasti sillä rintamalla ja Perry, Wagner etc. kykenevät stunttaamaan. Se on kyllä hyvä kysymys, että mikä Ducksin pelaajatarve on tällä hetkellä. Jos haluaisi oikein lähteä sikailemaan pelaajamarkkinoilla, voisi kysellä Sakicilta mitä vuorille pitäisi viskoa Vatasen lisäksi että Duchene irtoaisi kakkosen laitaan.

Lähtee laukalle, I know...
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Perry, Wagner etc. kykenevät stunttaamaan

Täytyy näin ulkopuolisena tarttua tähän ja kysyä, että miksi Perry ei ole ihan lähtökohtaisesti ykkösketjun äijä kauden uuden kauden alkaessa vaan ainoastaan joku stunttimies ylempiin ketjuihin? Kaverilla oli kieltämättä heikko kausi, mutta ainakin laukaisuprosenttien valossa Perry oli myös järkyttävän epäonninen. Ensimmäinen alle 20 maalin sesonki sitten kauden 06-07, mutta laukaisuprosenttikin oli uran alhaisin. Itse veikkaan, että Perry tulee taas ensi kaudella painamaan vähintään 30 maalia. Kunhan tuo laukaisuprosentti palaa lähemmäs tuota uran keskiarvoa noin 13:ta eikä ole jälleen alle 9 kuten menneelle kaudella, niin eiköhän mies palaa tasolleen. Eihän tuo ole tietenkään mitenkään varmaa, mutta ainakaan itse uskon, että Perryllä on vielä muutama ihan hyvä vuosi jäljellä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
@nabaloo Oikeastaan kaksi syytä:

1. Kaksi ylempää ketjua (Eaves-Getz-Rakell, Silf-Kes-Cogs) toimivat niin hyvin.
2. Perryllä ei riitä jalka. Kun jalka ei riitä, ei muukaan onnistu.

Periaatteessa Perry voisi olla kauppatavaraa jossei olisi seuralegenda.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Bonino tulee saamaan halutessaan ylikovaa palkkaa kuivahkojen sentterimarkkinoiden ja tuplacupin myötä. Toisaalta mihin rooliin Boninon edes laittaisi? Vermette on paljon halvempi siihen rooliin joka voisi edes teoriassa olla tarjolla.

Thompson tuskin jatkaa Anaheimissa, joten sinällään sentterille olisi käyttöä. Ja jos Vermetten voisi tiputtaa 4-ketjun keskelle missä hän olisi ainakin minusta paremmin roolitettu kuin nykyisellään 3-ketjussa. Sillä minä en ainakaan näe Vermettelle juurikaan mitään käyttöä hyökkäävässä roolissa, vaikka viime kausi olikin vielä numeroiden valossa ihan riittävä myös siihen 3-ketjuunkin. Mutta eiköhän miehen taso taas ota pienen pykälän alaspäin, jolloin se taso rupeaisi olemaan siellä 4-ketjussa.

Bonino on toki itsessään haaveuni jonka perään on turha haihatella. Sillä Anaheimissa ei viime vuosina olla juurikaan UFA markkinoilla hurjasteltu, etenkään laatuhankinnoilla. Ja tavallaan ihan hyvä niin, sillä hinnat nousevat usein järjettömän suuriksi.
Mutta toisaalta sitä taas odottaa jotain clayton stoner/bryan allen/dany heatley/rene bourque/tms tason aivokramppeja GM:ltä, niin ei sekään mikään hyvä juttu ole.
 

Largo

Jäsen
En ihan vielä halua Perryä haudata mihinkään. Kyllä miehellä yritystä riitti, mutta onnistumisia ei vain tullut. Hyvä kesätreeni alle ja luistimiin vähän vauhtia, niin voidaan nähdä ihan eri Perry. Kolmoseen miestä silti itsekin kaavailen, mutta ylivoima-aikaa mies tulee kuitenkin saamaan ja näin ollen tehoja tulee. Jos saadaan kolmoseen joku selkeä vahvistus, niin jalkeilla on kolme kovaa ketjua. Joku Patrick Marleau olisi kova. Voisi kuvitella olevan helppo houkutella, kun ei tarvitse San Josesta kauas muuttaa.
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Jos saadaan kolmoseen joku selkeä vahvistus, niin jalkeilla on kolme kovaa ketjua. Joku Patrick Marleau olisi kova. Voisi kuvitella olevan helppo houkutella, kun ei tarvitse San Josesta kauas muuttaa.

Itseä kiinnostaisi kovasti Zack Kassian...kaveri teki todellisen vaikutuksen poffeissa! Iso, mukavan ilkeä ja kova. Eikä edes mitenkään älyttömän hintainenkaan. Siis caphitiltään.
 

olza13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Jos Thompson ei jatka, niin eikös Rakellia voisi peluuttaa kolmosen keskellä. Käsittääkseni mies on sentterinäkin pelannut. Richie-Rakell-Perry kuulostaa ihan hyvältä kolmosketjulta. Sitten tarvittaisiin ykköseen kapun ja parrakkaan kaveriksi laituri.

Jokohan Sam Steel pääsee näyttämään osaamistaan shown puolelle, vai onko edessä vielä vuosi whl:ässä?

Edit. Toisessa ketjussa väläyteltiin huhua Ryan Milleristä, kelpaisi mielestäni mainiosti Gibsonin pariksi halvalla ja lyhyellä sopimuksella.
 

Largo

Jäsen
Jos Thompson ei jatka, niin eikös Rakellia voisi peluuttaa kolmosen keskellä. Käsittääkseni mies on sentterinäkin pelannut. Richie-Rakell-Perry kuulostaa ihan hyvältä kolmosketjulta. Sitten tarvittaisiin ykköseen kapun ja parrakkaan kaveriksi laituri.

Jokohan Sam Steel pääsee näyttämään osaamistaan shown puolelle, vai onko edessä vielä vuosi whl:ässä?

Edit. Toisessa ketjussa väläyteltiin huhua Ryan Milleristä, kelpaisi mielestäni mainiosti Gibsonin pariksi halvalla ja lyhyellä sopimuksella.
Rakell pelasi viime kaudella ajoittain juuri tuossa kolmosen keskellä. Ei tuo huono ole, mutta Getzlafin vierellä jälki oli parempaa. Kyllä noi ketjut elää ensi kaudellakin, lähinnä kuitenkin ykkönen ja kolmonen. Keslerin ketjua on turha rikkoa, kun toimii todella hyvin. Silf pelasi ajoittain Getzlafin kanssa, eikä sekään huonosti toiminut.

Sam Steel pääsee varmasti näyttämään osaamistaan. 9 ottelua voisin kuvitella ainakin häntä peluutettavan ennen kuin sitten päätetään onko WHL hänelle vielä parempi ratkaisu.

Thompson ei ilmeisesti ole jatkamassa ja testaa markkinat.

Miller kävisi itsellä hyvin mikäli soppari on alle 2 miljoonaa/kausi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös