Niklas Bäckström – paluu Nordikselle

  • 201 580
  • 937

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
En tiedä mikä on miehen terveyden tila mutta toivottavasti pystyisi jatkamaan vielä yhden kauden. Ansaitsisi hienomman lopetuksen uralleen.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Aika tyhjä oli Niken tuijotus kun vaihtopenkillä miestä kuvattiin. Hieno ura ansaitsisi ehdottomasti paremman lopetuksen.

Ei ollut mikään loistava edistys Nikeltä, mutta eipä sieltä puolustuksesta kauheasti apuja annettu. Pari kertaa päästettiin Peltola nokittain ja viimeisessä Finley ei saa heivattua Savinaista maalilta pois, niin olihan siinä melkoinen maski edessä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, paremman lopun olisin suonut, vaikka sitten tappio olisikin tullut. Hieno maalivahti ja hieno mies, mutta omassa seurassa Niken esitykset jäivät keskinkertaisiksi niin uran alussa kuin lopussakin. Taisi olla puolikuntoinen koko kauden alkua lukuun ottamatta?
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos nivuset ym. saa kondikseen niin ehdottomasti vielä yksi kausi. Jos paikat ei kestä niin sitten syytä ripustaa hokkarit naulaan. Tosiaan surullista jos Niken liigaura alkaa ja päättyy yhtä surullisesti.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Pronssipeliin ja voitto ja ensi kauden alussa kunniakierros ja lopetus Nordiksella.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mitään Nikkeä vastaan, mutta ensikaudeksi tarvitaan oikea kakkonen, eikä kallista maskottia.

Kuten Nikke itse totesi, jatkosta keskustellaan lääkärin kanssa. Jos lääkäri(t) näyttävät vihreää valoa ja asiantuntevan fysioterapeutin kanssa saadaan paikat laitettua kakkosmaalivahtiuden vaatimaan kuntoon, niin ehdottomasti kelpaa kakkoseksi. Pelasi kuitenkin nytkin yli kolmasosan runkosarjasta todella hyvällä torjuntaprosentilla. Ei tuon tason kakkosveskaa ole muuten luvassa, eikä välttämättä ykköstäkään.

Lankinen-Bäckström-Halonen olisi omissa toiveissa, mutta Bäckströmin kohdalla täytyy tehdä perusteelliset arviot paikkojen kestävyydestä ja jonkun huippuammattilaisen (huom. ei Kangasalustan) suunnitella miehelle räätälöity treeniohjelma.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selkeästi veskarin vika, kun kenttäpelaajat eivät saa kiekkoa sisään mistään paikasta.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rohkenen väittää että ensimmäinen ja kolmas maali oli torjuttavissa ja Engren olisi peittänyt/torjunut.
 

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
No, me hävitään kyllä kaikki pelit, oli kumpi vaan maalissa yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Ongelma ei ole maalivahdeissa, vaan kenttäpelaajissa. Puolustus on ihan kujalla ja hyökkäys ei pistä mistään paikoista sisään. Maalivahtitandemi on kyllä ihan riittävä, jos muutkin pelaisivat.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rohkenen väittää että ensimmäinen ja kolmas maali oli torjuttavissa ja Engren olisi peittänyt/torjunut.
No joo totta tuokin, mutta Bäckström pelasi eilen oikeastaan ihan hyvän matsin. Ei meillä voi olla samaan aikaan kahta liigan parasta veskaa ykkösenä ja kakkosena. Tai hetkinen tilannehan saattaa olla juurikin tuo tammikuussa. Kolmatta maalia en usko Engreninkään pystyneen torjumaan, mutta ensimmäisessä olisi ehkä voinut peittää yläkulman vielä hieman paremmin paremman liikkumisen ansiosta.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Torjuntaprosentti eilen 84,21 ei voi olla millään muotoa hyvä.

Ensimmäinen veto, jonka torjui niin taisi tulla ajassa 15 ja jotain? Tuommoiset ottelut maalivahdille painajaismaisia. Hieno torjunta läpiajosta, mutta toisessa ei jakoja.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei se taso riitä enää mihinkään, IFK melkein valmiiksi häviää jo kaikki pelit joissa Bäckström avaa. Hieno ura, ei sitä kukaan kiellä, mutta lopettaakin pitäisi osata.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Nyt kun juhlaotteluun vähän kuin armosta pääsi Nikke kentälle, niin eiköhän yksi erä nyt riittäisi.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä noista maaleista kumpikaan suoraan mennyt niken piikkiin. Ekassa ohjuri, jota ei saanut liimattua ja kaski myöhässä, maali. Tokassa salmejuuso on tonteilla, mutta ei pidä miestään ja kerho puttaa metristä tyhjiin.

Tarkoitus ei ole nikkeä sinänsä puolustella, koska häneltä on aivan turha nykypäivänä odottaa mitään venymistä ja gameseivereitä. Perustekemisessäkin on jo tarpeeksi haasteita. Toivottavasti Atte pelaa tästä eteenpäin jokaisen pelin, kunnes Keke on taas pelikuntoinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös