Ilveksen talousasiat

  • 1 103 428
  • 4 182
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Täällä ei nyt todellakaan ymmärretä miten isot pojat toimii yritysmaailmassa.


no Liiga on pikkutekijä, isot pojat pelaa futista ja korista jne. Ja ne EU tasolla määrittelee miten bineksiä hoidellaan ja niiden toiminnasta on kaikki edelliset oikeuskeissit käyty. Niillä on ollut varaa vuosikausia kestäneisiin oikeusprosesseihin, onkohan Liigalla…
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Jos maksaa, niin sitten maksaa. Mikäs siinä sitten. Toivottavasti antavat myös vastuunvapauden päätöksen tehneelle hallitukselle. Muussa tapauksessa voi kyseinen hallitus lähtee Liigaa vastaan käräjille. Voittajaa ei tarvinne arvuutella.
Tuo edellinen hallitus voi päästä muutenkin jo oikeuteen sen verran vapaasti siellä on tuota kirjanpitoa ja omapääomaa pyöritelty.
Sitten ollaan niin kovaa poikaa kun muut antavat näpäytyksen asiasta, joka oli sovittu yhteisesti niin ei tarvitse ihmetellä jos muut eivät siitä tykkää.

Miksi tuo vanha hallitus lähtisi liigaa vastaan oikeuteen jos omistajat vaihtuvat ja uudet omistajat potkivat koko porukan pois?
Se, että tuo liigan päätös nyt meni Kainulaisella tunteisiin ei ole varmaan oikeusjutun aihe kun häntä ei henkilökohtaisesti loukattu.
Toisekseen eihän Kainulainen ole enää missään virallisessa roolissa Ilveksessä niin miten hän on asiaa edes kommentoimassa?

Esa, oletko se sinä?

Edelleen voit hakea että se on varmaa. Vaan kun sitä ei kukaan tiedä, ainakaan täällä
Vai sinä?
Yhä miksi uusi johto haluaisi ensimmäisenä pilata välinsä muun liigan kanssa?
Nykyinen johto on sen jo tehnyt ja uusi johto Jalon johdolla haluaa varmasti korjata välit ja mikäli nämä nykyiset sekolijat Kainulaisen, Honkalehdon ja Manngårdin mukana häipyvät Ilves voi tuosta selvitä huomattavasti vähemmällä kuin nyt kerrottiin.
Mitä minun nyt pitäisi hakea?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ehkei pitäisi, mutta heitetään nyt parit kommentit tähän case Keräseen liittyen. En edes yritä asettaa kumpaakaan puolta oikein toimijaksi, koska en ymmärrä vittuakaan näistä isojen poikien bisnesjutuista. Kunhan nyt vaan kirjailen omia ajatuksia, joissa toki ihmettelen Liigan määräämiä sanktioita ja tätä tilannetta yleisesti. Voi olla vanhan kertausta, en kaikkia sivuja kahlannut taaksepäin. Pahoittelut tästä.

Jotenkin en vaan täysin ymmärrä tuota sanktion suuruutta. Se on nyt mitä on ja sen kanssa Ipan on varmaankin vaan elettävä. Sanktion suuruutta en täysin ymmärrä siksi, että minun on vaikea nähdä tässä mitään suurempaa riskiä minkään Liigajengin ajautumisesta Jokerien farmiksi. Kyse on yksittäisestä pelaajasta, jonka ura ei ole ollut ihan hirveässä huudossa P-Amerikassa, eikä edes Jokereissa ja KHL:ssä. Eivätkä nuo Keräsen maineteot olepaljon palstatilaa saaneet Liigassakaan. Sinällään paljon melua, vaikkei tässä kohtaa tuo herrojen soppari erottelekaan ykkös- ja nelosketjun jätkiä, vaan koskenee kaikkia. Farmi pelon herrojen kohdalla sinällään ymmärrän, kun periaatteessa seura voisi hyötyä Jokerien jätkistä, eikä näin esim. omaa rosteria tarvitsisi palkata merkittävän laajaksi ja Jokerit saisi peliaikaa poppareilla istuville flopeille, jotka kenties voisivat saada juonesta kiinni Liigassa, ja tämän jälkeen kenties Jokereissakin mestan tullessa. Jotenkin mulla on vaan sellainen kutina, että Keränen ei olisi enää millään Jokereihin edes mahtunut tämän kauden aikana, jos tämä olisi ollut ns. farmikomennus. Siis millään. Minä en saa tässä kohtaa tästä millään mitään suurta farmin pelkoa synnytettyä, joten sinällään en ymmärrä Liigan näkemystä ja pelkoa. Olisi aivan eri asia, jos selkeästi joku jengi alkaisi toimia tähän suuntaan. Homma olisi kummallista, jos esim. kuvitteellisessa tilanteessa Mäntylä, syystä tai toisesta, purkaisi sopparin ja tulisi kesken kaiken Tapparaan. Ei sanktiota?

Tässä suhteessa tässä casessa on paljon oltava kyseessä taustalla riitoja Liigan ja Jokereiden kesken, jos homma koskee kerran vain Jokereiden pelaajia, kuten on ilmoitettu. Ei muita KHL-jengejä. Siis bisnesmiesten pippelimiekkailua Jokerit vs Liiga. Kyllähän se tietenkin bisnesmiehiä vitutti, kun suuri rahasampo lähti ja oikeasti isojen poikien isot rahat ovat Jokereiden takana. Tässä tilanteessa Ipa siis kärsii siitä, minkä kitkan Jokerien lähtö aiheutti.

Sopparit on kuitenkin soppareita ja eikös ainakin Korisliigassa ole ollut herrasmiessopimus, että ulkkareita saa kentällä olla vain tietty määrä, kun sitä ei voi muuten määrätä. Kyllähän se menisi täysin villiksi, jos näitä soppareita ei sitten noudatettaisi.

Silti en täysin ymmärrä tuota sanktiota, kun Keränenhän taisi istua jonkun pelin poppareillakin, eikä homma toiminut yhtään Jokereissa. Näitähän nyt sattuu missä vaan. Joku floppaa isoihinodotuksiin nähden räikeästi ja se on moro. Jonnekin muualle kokeilemaan seuraavaksi. Tämä ei kuulosta minusta farmi touhulta.

Tuota farmisettiä korostan sen takia, koska se on tuossa Liigan päätöksessä tuotu niin voimallisesti esille, lähes ainoana argumenttina. Ainakin soppari on aikanaan tehty sitä varten ja farmiutumista vastaan. Toisaalta tulkinta on se, että kenenkään sellaisen pelaajan kanssa ei saa tehdä sopimusta, jolla on kauden alussa ollut soppari Jokereihin. Miten tämä liittyy siihen "farmin kaltaiseen" tilanteeseen? Eikös se ole ihan se ja sama, jos ihan mistä tahansa muusta liigasta, vaikka SHL:stä, potkut saanut, tai yhteisymmärryksessä sopparin purkanut, pelaaja päätyy johonkin Liigajengiin? Liigajengi on sen SHL-jengin farmi? Mä olen käsittänyt ja sisäistänyt tuon farmisysteemin jotenkin toisin. Ilmeisen väärin. Tiedostan kyllä tuon uha ja pelon Jokerien kohdalla, mutta jotenkin mielestäni tämä pitäisi näyttää toteen, että tässä casesaasa on kyseessä farmin kaltainen tilanne. Muutenhan ne jauhaa sitä turhaan? Tilanne viisi olla myös toinen, jos nyt Ipa olisi selkeästi ostanut Keräsen Jokereista, mutta näin ei taida olla.

Sitten ymmärtäisin tämän farmitilanteen hyvin, jos minkä tahansa Liigajengin ja Jokerien välillä pelaajia liikkuisi jatkuvasti molempia hyödyttävällä tavalla. Ja olisivat vielä ilmoittaneet, että meillä on farmisoppari.

Jos kerran Ipan katsotaan olevan nyt Jokerien farmi, niin onko sieltä tulossa lisää jätkiä Ipaan? Vai onko Ipa sittenkään farmi, jos edustusoikeus on Ipalla, eikä Jokereilla? Ja se oli se floppi, joka oli Jokereissa aivan paska, lähes pelillinen syöpä.

Erikoisen casesta tekee se, että aikanaan muistan uutisoidun, että moni Liigaseura oli kiinnostunut Keräsen palveluksista. Onko tämä totta, siitä mulla ei tietenkään ole mitään tarkempaa tietoa. Tuliko muut siis järkiinsä, että Kerästä ei voi palkata, vai halusiko Keränen itse pelkästään Ipaan? En tiedä sitäkään. Herää kysymys, järjestettiinkö Ipalle ansa? Ollaan tavallaan kiinnostuneita, mutta jättimätkyjen takia ei oikeasti kuitenkaan. Fair play!

Kainulaisen ulostulo oli taas toisaalta kummallinen, kun ei siis oikeastaan edustakaan enää Ipaa. Oli kyllä aikanaan sopparia tekemässä, mutta eiköhän se ole nyt sitten muitten asia hoitaa tämä case loppuun. Uhittelua, pullistelua? Lopputulos näyttää, oliko tästä mitään hyötyä, vai pelkkää haittaa.

Liigalla olisi kyllä mielestäni muita tärkeämpiä asioita ratkottavanaan kuin tämä case. Ei ole kuitenkaan oikein hyvää julkisuutta millekään osapuolelle. Lisää riitoja ja poteroita Suomikiekkoon kaivataankin. Kyllä tämä vaikuttaa vaan tällaiselta pukumiesten pipplin mittaamiselta ja miekkailulta, jossa ei taida lopulta suurta voittajaa olla ollenkaan.

Aika kalliita ovat Keräsen pisteet Ipalle.
 

Kyle

Jäsen
Niin että täysin mielivaltaisesti ja ilman logiikkaa heitellään satkutonnin sanktioita, ja maksaa pitäis? Maailma ei vain toimi niin.

Jos Liigan joukkueille on etukäteen ilmoitettu, että ei saa palkata kauden alussa Jokereiden sopimuksen alaista pelaajaa niin mielestäni tätä sääntöä pitää kunnioittaa vaikka se olisi lainsäädännöllisesti epäpätevä ja moraalisesti väärin. En usko että Liigan määrittämä laina/farmi kielto pätee oikeudessa, jos joku joukkue päättää alkaa Liigan sisäisen sopimuksen vastaisesti lainaamaan Jokereiden sopimuksenalaisia pelaajiakaan. Samalla tavallahan Liigassa joukkueet lainaavat pelaajia sarjan sisällä, kuin myös ulkomaalaisista sarjoista. Olisiko se sinun mielestä suotavaa, että joku joukkue aloittaa vasten Liigan määräyksien yhteistyön Jokereiden kanssa ja kun liiga rankaisisi tätä joukkuetta, haastaisi tämä joukkue Liigan oikeuteen?

Tämä sillä oletuksella että koko farmi yhteistyön kieltäminen Jokereiden kanssa on enemmän Liigan sisäinen herrasmiessopimus, kuin lakikirjaa kestävä sopimus.


-----

Toki Liiga on omalta osaltaan tehnyt kärpäsestä härkäsen, varsinkin kun ottaa huomioon Keräsen alivireyden ja olisi ehkä helpointa kaikille vaan antaa olla. Mutta vastaavasti itseäni ottaa pattiin omalta osaltaan että nämä samat pukuherrat jatkuvalla syötöllä eivät osaa tehdä muutakuin hallaa Ilvekselle. Kuinka ironista onkaan että Ilves saa tyyliin vuosiin ensimmäisen ison statuksen pelaajan siirtomarkkinoilta kesken kauden, niin sekin on yksi niistä noin 30 pelaajasta koko maailmasta joista Liigan sisällä on erikseen sovittu ettei hankita.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa
Hiitelä Ilta-Sanomat kirjoitti:
Ilveksen vaihtoehdot ovat vähissä. Sopimusta laittomana pitävät oikeusoppineet neuvovat viemään asian eteenpäin ja olemaan maksamatta sakkoja. Minkään seuran on turha alkaa rettelöidä liigan ja muiden seurojen kanssa, puhumattakaan talousvaikeuksissa olevasta ressukasta, joka sai viime keväänä liigalisenssin lähinnä säälistä.

Mielestäni erittäin hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan:
SM-liigan talousressukkaa rangaistaan sen omasta typeryydestä - SM-liiga - Ilta-Sanomat
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kuinka ironista onkaan että Ilves saa tyyliin vuosiin ensimmäisen ison statuksen pelaajan siirtomarkkinoilta kesken kauden, niin sekin on yksi niistä noin 30 pelaajasta koko maailmasta joista Liigan sisällä on erikseen sovittu ettei hankita.
No just näin. Kainulaisen kommentit ovat suorastaan surkuhupaisia, kun kertoo lähettämistään sähköposteista ja sitten sen, että niihin oli tullut erilaisia vastauksia, mutta sitten viimeisimpään kukaan ei ollut vastannut mitään ja Kainulainen oli tulkinnut sen ilmeisesti myöntymisen merkiksi ja palkkasi Keräsen. Ei saatana mitä touhua.
 

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Minusta tässä haisee nyt se, että koska herrasmiessopimusta ei ole kirjattu paperille (ei ole uskallettu?), on eri osapuolilla ollut erilainen tulkinta asiasta. Uskoisin, että koko sopimuksen syynä on nimenomaan ollut farmijoukkueena toimimisen kieltämninen, mikä on ihan ymmärrettävää ja kannatettavaa. Sopimus on sitten suullisesti varmaan muotoiltu jotenkin niin, että "ei saa palkata Jokereista lähtevää pelaajaa, jos se on jo kauden alussa Jokereiden mies", mutta mahtaakohan olla eksplisiittisesti sovittu, miten "sopimus" pätee pelaajaan, jonka kanssa Jokerit on purkanut sopimuksensa? Keräsen tapaushan nyt ei millään muotoa sopimuksen ilmeiseen tarkoitukseen liity, jota taustaa vasten "liigan", eli yli 50% sen seuroista, sakon vaatiminen kuulostaa kyllä täydeltä vittuilulta, etenkin huomoiden sen, että ylipäänsä "sopimus" on aika epämääräisen oloinen.

Koko "sopimus" on suullisestikin ilmeisesti todella hölmösti muotoiltu, ja jos sitä ei tosiaan ole edes kirjattu mihinkään, on kohtuullisen varmaa, että sen tulkinnasta on voinut olla eriäviä ymmärryksiä. Kaikenkaikkiaan haisee niin kovalta puuhastelulta, että Palloliittokin jää jo toiseksi. Toisaalta tämä sama liiga harjoitti joitain vuosia kauppaa pelaajaoikeuksista Bosman -päätöksen jälkeenkin luottaen johonkin "herrasmiessopimukseen", joka olisi naurettu oikeusistuimessa pihalle heti, jos joku pelaaja olisi aiheesta jutun nostanut...joten puuhastelukultturi on liigass perinne.

Se on sitten toinen juttu, olisiko Ilveksen kannattanut tähän hommaan lähteä, kun tästä nyt lopputuloksena ei varmastikaan ole "voittoa", vaikka oikeudessa homman melko varmasti voittaisivatkin. Ilveksen kohdalla vaan tuo puuhastelu ei yllätä pätkääkään.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Aatos

Jäsen
Erikoisen casesta tekee se, että aikanaan muistan uutisoidun, että moni Liigaseura oli kiinnostunut Keräsen palveluksista. Onko tämä totta, siitä mulla ei tietenkään ole mitään tarkempaa tietoa. Tuliko muut siis järkiinsä, että Kerästä ei voi palkata, vai halusiko Keränen itse pelkästään Ipaan?

Hyvä pointti. Sitä tosin ei tiedetä kuinka tosissaan muut ovat olleet. Ja mihin, ja miksi mielenkiinto on loppunut. Kenties juurikin tähän uhkasakkoon.

Se mitä olen kuullut, Keränen halusi juuri Ilvekseen. Tosin perustuu toisen käden tietoon.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Herrasmiessopimuksen tarkoituksena on estää farmitoiminta Liigaseurojen ja Jokereiden välillä sekä turvata omat markkinat. Olisiko Liigan ollut syytä odottaa, mihin Keränen kuluvan kauden jälkeen suuntaa ja tehdä sitten johtopäätökset mahdollisesta farmitoiminnasta? Ehkä liian fiksu idea, mutta kuitenkin.

Miksi tuo vanha hallitus lähtisi liigaa vastaan oikeuteen jos omistajat vaihtuvat ja uudet omistajat potkivat koko porukan pois? Se, että tuo liigan päätös nyt meni Kainulaisella tunteisiin ei ole varmaan oikeusjutun aihe kun häntä ei henkilökohtaisesti loukattu.
Toisekseen eihän Kainulainen ole enää missään virallisessa roolissa Ilveksessä niin miten hän on asiaa edes kommentoimassa?

Autetaas miestä mäessä.

Vastuuvapaus – Wikipedia

"Vastuuvapaus voidaan jättää myöntämättä, jos esimerkiksi joku hallituksen jäsen on toimillaan aiheuttanut suurta vahinkoa yhteisölle. Vastuuvapauden myöntämättä jättämisestä ei sinänsä seuraa vielä mitään sanktioita, mutta se antaa mahdollisuuden yhteisölle myöhemmin haastaa hallitus tai sen yksittäisiä jäseniä oikeuteen toimistaan."

Jos vastuuvapaus jätetään tämän takia myöntämättä ja hallituksen jäseniä aletaan haastaa oikeuteen, on aivan varma että nämä haastetut haastavat seuraavassa käänteessä SM-liigan oikeuteen.

Toisaalta nyt varmaan halutaan estää myös tilannetta missä helpotetaan Jokereiden sopimusten purkuja kun kotimaisien pelaajien ei olekkaan niin helppoa löytää paikkaa Liigasta. Tämä sinänsä ymmärrettävää kun Jokerit kuitenkin liigaseuroista venäläisrahalla poimivat parhaita päältä.

Toisaalta jos Jokereista irtoaa pelaajia, jotka Liigaan mahtuvat, niin se nostaa Liigan tasoa. Nyt Jokerit poimi Keräsen, joka ei lopulta KHL:aan riittänyt. Liigan kiinnostavuutta ei olisi nostanut se, että Keränen olisikin mennyt Sveitsiin. Saihan hän sieltä tarjouksen.
 
Viimeksi muokattu:

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Herrasmiessopimuksen tarkoituksena on estää farmitoiminta Liigaseurojen ja Jokereiden välillä sekä turvata omat markkinat. Olisiko Liigan ollut syytä odottaa, mihin Keränen kuluvan kauden jälkeen suuntaa ja tehdä sitten johtopäätökset mahdollisesta farmitoiminnasta? Ehkä liian fiksu idea, mutta kuitenkin.

Toisaalta nyt varmaan halutaan estää myös tilannetta missä helpotetaan Jokereiden sopimusten purkuja kun kotimaisten pelaajien ei olekkaan niin helppoa löytää paikkaa Liigasta. Tämä sinänsä ymmärrettävää kun Jokerit kuitenkin liigaseuroista venäläisrahalla poimivat parhaita päältä.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tässä taitaa @HeGe41 muut seurat olla pahalla päällä kun Keräsen palvelut olisivat heitäkin kiinnostaneet. Siksi nopea sakkopäätös kun meidän miehet lipes rivistä ja saatiin Keränen vähän kuin pokerivoitto merkatuilla korteilla.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toistan vielä, että älkää nyt ihmeessä käyttäkö mitään "herrasmiessopimus" nimitystä sopimuksesta, jonka rikkomisesta saatava rangaistus on 2% koko vuoden liikevaihdosta. Herrasmiessopimus on sellainen, jossa luotetaan herrasmiehen sanaan ja sopimuksen rikkomisesta seuraa ainoastaan kunnian menetys. Esimerkiksi EU-pelaajien kiintiöt ovat sellaisia, että niistä voidaan toki herrasmiessopimuksella sopia, mutta jos sellaiseen sopimiseen liittyy sanktio, niin lakitupa heilahtaa heti.

Edit: prosenttilasku
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
@Peltinen juuri noin! Tuota minunkin on pitänyt sanoa, tuo ei ole herrasmiessopimus mitä kovasti liiga mainostaa, jos seuraukset ovat tuollaiset. Termit olisi kiva olla oikein, kun julkisuuteen tullaan.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Sori, en osaa auttaa. Sun elämä, sun ratkaisut.

Terveydenhuollon ammattilaisena toki tulee mieleen kaikenlaista, mutta ne ovat mun subjektiivisia tunteita.
Ai nyt mentiin henkilökohtaisuuksiiin kun et enää keksinyt argumentteja miksi Ilves nostaisi tästä juttua.
Yhä jos Ilveksen johto vaihtuu se yrittää sopia asian liigan kanssa eikä nosta mitään juttuja sillä se tuhoaisi samantien omat yhteistyö mahdollisuudet.

Herrasmiessopimuksen tarkoituksena on estää farmitoiminta Liigaseurojen ja Jokereiden välillä sekä turvata omat markkinat. Olisiko Liigan ollut syytä odottaa, mihin Keränen kuluvan kauden jälkeen suuntaa ja tehdä sitten johtopäätökset mahdollisesta farmitoiminnasta? Ehkä liian fiksu idea, mutta kuitenkin.
Ehkä tässä haluttiin myös antaa Ilveksen nykyjohdolle merkki siitä ettei voi tehdä mitä haluaa kokoaikaa.

"Vastuuvapaus voidaan jättää myöntämättä, jos esimerkiksi joku hallituksen jäsen on toimillaan aiheuttanut suurta vahinkoa yhteisölle. Vastuuvapauden myöntämättä jättämisestä ei sinänsä seuraa vielä mitään sanktioita, mutta se antaa mahdollisuuden yhteisölle myöhemmin haastaa hallitus tai sen yksittäisiä jäseniä oikeuteen toimistaan."

Jos vastuuvapaus jätetään tämän takia myöntämättä ja hallituksen jäseniä aletaan haastaa oikeuteen, on aivan varma että nämä haastetut haastavat seuraavassa käänteessä SM-liigan oikeuteen.
Se on sitten Ilveksen uuden johdon asia antavatko vastuuvapauden vanhalle johdolle.
Jos siellä on sellainen uhka niin suuremmat kuprut ovat Ilveksen omassa taloudenpidossa kuin tässä liigan antamassa sakossa.

Toisaalta jos Jokereista irtoaa pelaajia, jotka Liigaan mahtuvat, niin se nostaa Liigan tasoa. Nyt Jokerit poimi Keräsen, joka ei lopulta KHL:aan riittänyt. Liigan kiinnostavuutta ei olisi nostanut se, että Keränen olisikin mennyt Sveitsiin. Saihan hän sieltä tarjouksen.
Toisaalta joo mutta se on liigalle vaan merkki "farmista" tuokin sai kenkää Jokereista ja nyt tuli tänne.
 

Aatos

Jäsen
Ai nyt mentiin henkilökohtaisuuksiiin kun et enää keksinyt argumentteja miksi Ilves nostaisi tästä juttua.

Juu ei päässä tapahdu enää mitään. Mutta ei mitään henkilökohtaista. Vastaus vain kysymykseen.

Argumentit löytyvät aiemmin tästä ketjusta. Toiset toistaa itseään, toiset ei. Mutta en kyllä todella keksi enää mitään lisättävä. Ainakaan sinulle.

Ilveksen virhe oli, ettei Kerästä kierrätetty Mestiksen kautta. Sehän ei tuon päätöksen mukaan olisi laitonta.

Olisko tuo ollut ratkaisu? Jos olisi, se vasta omituista olisi ollut.

Liigan tulisi kyllä oman uskottavuuden kannalta avata noita Hpk:n ja Sportin päätöksiä. Miksi vain nuhdeltiin. Vai oliko kyseessä varoitus muille?

Liiga on velvollinen vastaamaan tämän julkisen hässäkän vuoksi.

Ja Honkalehto voisi avata asiaa kunnolla. Lienee liikaa toivottu.
 

Draco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilveshän voisi tämän pelleilyn seurauksena vetää herneet nenään Liigalle ja siirtyä KHL:n. Nyt kun raha-asiatkin ovat järjestymässä.
 

Itäpuu

Jäsen
Ilveksen virhe oli, ettei Kerästä kierrätetty Mestiksen kautta. Sehän ei tuon päätöksen mukaan olisi laitonta.
Tiedät itsekin, kuten koko Ilves-leiri tietää, että tässä ei ole kyse tuon sopimuksen, jota muuten et liene nähnyt, sanamuodoista, vaan siitä teosta. On sovittu että näin ei tehdä, ja sitten tehdään kuitenkin, kun se itselle sopii. Tietoisesti rikottu yhdessä sovittua asiaa vastaan. Rahat pöytään.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
....
Mistäs tilintarkastajat voivat tietää mikä lasku on aiheeton laskun "syyksi" kun voidaan kirjoittaa periaatteessa mitä vaan.
Se jos siinä lukee suoraan Keräsen sakko tai saunaillan maksu niin homma on täysin eri, mutta Ilveksen tilintarkastaja on tainnut viime vuosina jo muutenkin seuraillut sellaista taiteilua ettei tuo olisi edes pahin tarha niissä papereissa.

Jännä tämä ajattelutapa. Tosiasioilla ei niin väliä, työsyrjintä on ok, koska liigahallitus on niin päättänyt, kirjanpidon väärentäminen on ihan ok, koska se palvelee hyvää tarkoitusta. Suomessa ei ole korruptiota, kepu ajaa suomen etua ...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös