Motörhead

  • 62 395
  • 283

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Lemmy, taivaassa sinä johdatat mietä muita apinoita, huomenna tavataan, emme täällä pitkään niin ole ettemmekö tulisi kohta tapaamaan.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
80-luvulla kuulin ensimmäisen kerran Motörheadia. Muutaman kappaleen verran vain, mutta se riitti. Kipinä jäi kytemään ja kun 90-luvun alussa kesätöiden palkka napsahti tilille ostin ensimmäisen Motörhead albumini. Ace Of Spadesin kappaleita olin aiemmin kuullut ja otin ihan eri levyn kokeillakseni tykkäänkö muilta osin yhtyeen tuotannosta. Another Perfect Day lähti kaupasta mukaan ja jo ensi kuuntelun aikana tuli selväksi, että seuraavana päivänä hankin kaikki mahdolliset levyt mitä bändiltä on saatavana. Siitä lähtien olen ollut fani ja kaikki albumit löytyy. Viimeisen osto tosin venyi ja jouluna tajusin, että en sitä ollut vielä hankkinut ja niinpä ostin sen sattumalta samana päivänä kun Lemmy poistui keskuudestamme. Suru-uutisen kuulin vasta seuraavana aamuna.
Taitaa olla toistaiseksi ainoa ihminen, jonka poismeno on saanut kyyneleet silmiini. Tuntuu oudolta, kun en ikinä Lemmyä tavannut, ainoastaan keikoilla livenä nähnyt. Olen aina arvostanut Motörheadia juurikin yhtyeen musiikin ansiosta, joten ehkäpä siksi Lemmyn kuolema on ottanut koville. Lemmyn lähtö kun väistämättä merkitsi Motörheadin loppua.
Jos Motörheadin musiikki ei ole tullut suuremmin tutuksi, niin kannattaa kuunnella ainakin Ace Of Spades (1980), Bastards (1993) sekä Inferno (2004). Siinä on kolme kohtuullisen napakkaa albumia.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Hieno mies kalkkiviivoille asti, viimeiset sanat olivat Lemmymäiset 'I had a good run, fuck it' ja sen jälkeen kyykähti pelikoneen ääreen.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Forest Lawn Memorial Cemetery on sitten Lemmyn viimeinen leposija. Hautajaiset on lauantaina ja seremoniat on nähtävissä Motörheadin virallisella Youtube-kanavalla.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ben Johson, Teemu Selänne ja Lemmy... Mielenkiintoinen veto, mutta hauskaa materiaalia ja paikka on itselle hyvin tuttu, asustelin muutaman sadan metrin päässä tuosta "ravintola keitaasta". Kova jätkä kun jaksoi tuollaisen tehdä ja vielä 13.12 viettää isot syntymäpäiväjuhlat Losissa.

Se piti vielä itselle todeta, että en ole koskaan mikään valtaisa Mötörhead fani ollut. Mutta arvostus Lemmyä kohtaan hahmona ja tekijä on ollut pitkään valtaisa, oikeastaan se alkoi kun puolivahingossa näin jonkun haastattelun ajalta, jolloin Lemmy oli ehkä noin 55 ikävuoden korvilla.

Häneltä kysyttiin, että kauanko hän aikoo vielä jatkaa ja vastaus oli loistava. Hän sanoi: "että miksi hänen pitäisi lopettaa kun hän on niin pitkään tehnyt töitä, että on päässyt siihen missä on. Ja toisaalta aika on mennyt tässä, pätevyyttä tehdä mitään muuta ei ole, ei vaan voi lopettaa ja ryhtyä aivokirurgiksi. Lisäksi miksi minun pitäisi välittää siitä, mitä joku sanoo siitä että mitä jonkin ikäisenä pitäisi tehdä tai käyttäytyä. Toisaalta en myöskään uskalla lopettaa kiertämistä tai vaihtaa elämäntapojani, koska aivan rehellisesti en tunne oloani yhtään vanhemmaksi kuin kolmekymmentä vuotta sitten. Todennäköisesti tämä ei olisi näin, jos en tekisi sitä mitä teen"

Siinä on hyvää asennekasvatusta monille, liian moni kahliintuu siihen mitä pitää jonkin ikäisenä tehdä tai siihen mitä muut ajattelevat. Lemmy ei näistä asioista välittänyt ja itseasiassa pysyi mielestäni ihan huippuvireessä livenäkin tuohon n. 2010-2011 asti. Itse hän jossain totesi myöhemmin, että kaikki meni loistavasti kunnes täytti 60 vuotta, mitään vaivoja ei ollut ennen tätä. Toki nyt parina vime vuotena hän sääti tapojaan terveellisempään (?) suuntaan kun vaihtoi jack+coken vodkaan+appelsiinimehuun, vähensi tupakointia ja hankki kuntopyörän (!). Kaikki jotka ovat nähneet "Lemmy" dokumentin voivat miettiä miten hyvin kuntopyörä istuu siihen asuntoon tai Lemmyyn kokonaisuudessaan. Mutta kaikkiaan aika saavutus noilla elämäntavoilla, että eli noin täysillä noin pitkään; Valion mainoskuvauksessakin näytti olevan vodka+appelsiinimehu yhdistelmä nokan edessä.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihmettelen jos kukaan ei pahoita mieltään tästä. Yleensä jatkoajasta joku löytyy, mutta oliko Lemmy niin kova jätkä, että se sanoi kaikelle fuck you ja kukaan ei uskalla pahoittaa mieltään?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Tosta mainoksesta tuli mieleen vittuilu lemmylle. Maitoa juomalla ei olis kuollut
Lemmyhän oli oikeassa, lehmän maito ei ole ihmisravintoa eikä täten hyväksi ihmiselle.
 

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tosta mainoksesta tuli mieleen vittuilu lemmylle. Maitoa juomalla ei olis kuollut

Minulle tuli enemmän mieleen Lemmyn vittuilu Valiolle. Ilman maitoakin voi elää, ja vielä niin kuin haluaa.

Mielestäni Valiolta hieno mainosidea ja hyvä että julkaistiin kunnianosoituksena kuoleman jälkeen.

Ja Lemmy varmasti tiesi miksi juuri hänet oli mainokseen haluttu.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei sitten niin tärkeä kaveri ollutkaan, kun ketjua joutuu kaivamaan toiselta sivulta.

Monelta tämä nyt alkaa ja missä suora linkki? Ei ole juurikaan merkityksellistä itselleni, mutta tietenkin kunnioitan miestä, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Alkaa klo 00:30.

Laskuri ja kaikki, tässä kohtaa ei liene pelkoa serverin kyykkäämisestä, vaikka kirjaimellisesti koko maailma katsoo. Olisi kiva nähdä tilastoja, mutta juhlitaan nyt ensin.

Useimmat tietänevät, että nyt ei ole syytä tai tarvetta itkeä. Joissain kulttuureissa monttubileet ovat erilaiset.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Joko sieltä tulee jotain?
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rokkitähtimäiseen tapaan hieman myöhässä paikalle

Edit: Lemmy you killed youtube
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhdeltähän tilaisuuden on kerrottu alkavan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös