Jokerit & KHL – millä fiiliksillä?

  • 1 736 078
  • 8 198

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Toivoisin kovasti Jokereiden palaavan liigaan. Jokaisessa hallissa Suomessa olisi varmasti hyvä pöhinä päällä, kun Jokerit saapuisi kaupunkiin.

Miten tämä paluu olisi mahdollinen? Hjallis myi huhujen mukaan konkurssikypsän hallin ja puolet Jokerien sielusta venäläisille, joiden tarkoitus on käyttää Jokereita osana KHL:n ilosanoman levittämistä läntiseen Eurooppaan ja jotka ovat sitoutuneet maksamaan Jokerien taloudellisia tappioita KHL:ssä vielä jopa vuosia.

Aiemmasta näkemyksestäni poiketen olen nykyään samaa mieltä siitä, että Jokerien tulisi palata Liigaan. Mutta vaikeaa se on. Tilanne on mielestäni niin paljon muuttunut myyntihetkestä** että Jokerien ei tulisi enää pelata KHL:ssä. Toki niin kauan kun pelaa, omaa joukkuetta ei hylätä. Mutta sohvalta kannatan, en hallissa.


** Jokerit (49%) ja halli (100%) myytiin venäläisille kesällä 2013. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja nyt vähän aikaa sitten uusi hyökkäys Syyriaan, jossa Venäjä pommittaa diktatuurin vastustajia sekä siviileitä mahdollisesti saadakseen uuden pakolaisaallon Eurooppaan. Venäjä on myös voimistanut disinfon levittämistä Suomesta Venäjällä.

.
 
Viimeksi muokattu:

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tyypillistä ajattelua ihan liian monelle ns Jokerien kannattajalle. Suomalainen huono itsetunto ja alistumismentaliteetti näkyy tästä lainauksesta kyllä kilometrien päähän. Ei uskalleta ottaa riskiä kotimaan kentillä, että homma saattaa mennä (taas kerran) päin persettä vaan mieluummin epämääräiseen propagandaliigaan missä voi kivasti olla joku vitun ''koko Suomen sympaattinen ja kiva altavastaajajengi''. Varmaan sulle on myös mukavaa, kun ei tarvitse jännittää enää pelejä tai viestisi perusteella pikemminkin pelätä tappiota. Varmaan lasket muoviliigan plussapuoleksi myös sen ettei vastustajien kannattajat tule enää aloittamaan (lähes) jokakeväistä vittuiluaan putoamisen jälkeen.

perseilyä niin mitä vitun väliä sillä lopulta on? Jokerit on kuitenkin mulle aina se oma joukkue vaikka sitten divarissa tai melkoisen vastentahtoisesti nykyään siinä missä ihmeen muoviliigassa lieneekään. Vähän sellaista tervettä ''kaikki vihaa meitä ,vitut siitä''-tyylistä asennetta kaipaisi kyllä sitten tulevaisuudessa...


Siis riskejä pitää ehdottomasti ottaa ja niitä Jokerit on ottanut varmaan enemmän kuin muut liiga seurat yhteensä mutta pointtini oli se, että en jaksanut enää syttyä peleihin näitä heikompia vastaan koska tasoerojen ainakin paperilla oli sitä luokkaa että joka peli olisi pitänyt voittaa 6-0. Pari-kolme jengiä oli sellaisia, että antoivat realistisen vastuksen mutta kuten kaikki muistamme nuo pienemmät vei ajoittain kuitenkin jäällä Jokereita 0-3. Jos katsot vielä uudestaan vaikka sen viimeisimmän pelin HPK:ta vastaan niin se kertoo paljon. Vastustajalla ei ollut kuin voitettavaa ja Jokereilla vain hävittävää. Tuollainen asetelma sai ainakin omat Kaverini jäämään peleistä pois ja he raahautuivat paikalle vain noita muutamaa kovempaa vastustajaa vastaan. Ja totta helvetissä liigasta niitä HIFK pelejä on ikävä - mutta ei oikeastaan mitään muuta.

Nyt ollaan tilanteessa että kovia vastustajia on tasan jokainen KHL vastustaja ja se saa ainakin oman mielenkiintoni nousemaan.

Liigaan paluu voisi puolestani olla OK jos Jokerit EI joka vuosi olisi se joukkue joka pelaa isoimmalla areenalla, saa isoimman mediahuomion, pelaa isoimmalla budjetilla, maksaa suurimmat palkat, kerää suurimmat yleisömäärät jne jne jne...
Olishan se kuitenkin hienoa, kun Salonoja vaikka Bluesissa innostuis avaamaan lompakon ja sinne saatais kunnon pelaajia, HIFK:n rikkaat suomenruotsalaiset toisivat rakkaan naapurin pelaajahankintoihin rahaa, Saipa jatkaisi organisaationa kasvamista, Tappara ja Ilves rupeaisivat nokittamaan toisiaan, joku venäläisfirma rupeais ruhtinaallisesti sponsaamaan vaikka HPK:ta, liigan joukkuemäärä tiputtaisiin kymmeneen... niin kyllä.... tällöin paluu liigaan olisi ihan kiva!

En kuitenkaan enää jatka tätä väittelyä. Mielipide asioitahan nämä ovat... itselläni ikää kohta 40 v niin kyllä sitä haluaa nähdä livenä mahdollimman hyvää lätkää ja tuo KHL on kovinta mitä nyt on livenä tarjolla.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Moni näemmä haikailee täällä jo takaisin Suomen sarjoihin. No kuulkaapas kaivatessanne. Ei tuon tarvitse olla mikään KHL:ään liittyvä juttu, että oma joukkue kiinnostaa välillä enemmän, välillä vähemmän. Ihan samalla lailla Liigassa pelaavan joukkueen huono jakso saa faneille, allekirjoittanut mukaanlukien, aikaan fiiliksiä ettei oman joukkueen matsit jaksa samalla lailla kiinnostaa. Taas kun voittoja rupeaa tulemaan, ja pelaajat kilpailevat paremmuudestaan, alkaa television ääreen tai hallille pääsyä odottamaan jo hyvissä ajoin ennen matsia.

Eikä sekään seikka, ettei omaa joukkuetta lasketa yhdeksi mestarisuosikeista käy selitykseksi, etteikö omien takana voisi ja tulisi seistä aina. Liigassa pelaa ainakin puolen tusinaa jengiä, jolla ei ole kauden alusta asti mitään saumaa nostella keväällä kannua, mutta silti omia kannustetaan joko hallilla tai tv:n ääressä. Jokerit näytti jo viime kaudella, että se pystyy taistelemaan vaikka mestarudesta. Vaikka tämä kausi ei monen mielestä sellainen olekaan, ensi kaudella sitten taas.

Joukkueen kannattaminen on pitkäjänteistä hommaa. Mestaruuden saavuttamiseksi joukkuetta rakennetaan usein pitkäjänteisesti, vuosia kestävillä projekteilla. IFK onnistuu tai on onnistunut voittamaan mestaruuden kerran puolessatoista vuosikymmenessä. Mestaruuksien väliin mahtuu useita synkkiä ajanjaksoja, jopa kokonaisia kausia, jolloin syödään paskaa eikä muutenkaan huimaa.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
** Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja nyt vähän aikaa sitten uusi hyökkäys Syyriaan, jossa Venäjä pommittaa diktatuurin vastustajia sekä siviileitä mahdollisesti saadakseen uuden pakolaisaallon Eurooppaan. Venäjä on myös voimistanut disinfon levittämistä Suomesta Venäjällä.
.
Trollaatko vai oletko tosissasi?

Jos nyt unohdetaan Ukraina (josta olen myös eri mieltä kanssasi, mutta asia on täälläkin kaluttu loppuun asti) ja keskitytään Syyrian. Mainitset Venäjän "hyökänneen Syyriaan", vaikka Venäjän Syyrian operaatiolle on olemassa Syyrian laillisen ja tunnustetun johdon tuki, ja Venäjän pommitukset kohdistuvat sekä ISIS-järjestöön että lännen tukemiin jihadisteihin, joihin kuuluu mm. Al Nusra, joka on Al Qaidan alainen terrorijärjestö.

Jos joku on "hyökännyt Syyriaan" niin sitten lähinnä länsimaat, jotka pommittavat Syyriaa ilman Syyrian hallituksen valtuutusta sekä myös tukevat Syyriaa vastaan sotivia terroristeja.

Mitään "maltillista oppositiota" ei ole olemassa, sen on jopa USA myöntänyt. On vain uskonnollisia jihadisteja ja Syyrian laillinen hallitus. Siinä vaihtoehdot. Länsi tukee ensiksi mainittuja, Venäjä viimeksi mainittuja.

Ja mitä tulee pakolaisaaltoon, niin sehän sai alkunsa jo paljon ennen Venäjän interventiota ja sen seurauksena, että länsimaat, Turkki ja Saudi-Arabia ovat kouluttaneet ja aseistaneet Syyriaa vastaan sotivia jihadisteja.

Minulle on OK jos KHL ei herätä tunteita mutta tällaisella valheellisella paskalla ei kannattaisi pönkittää omia ennakkoluulojaan. Sekin on OK jos "KHL ei kiinnosta koska Venäjä on perseestä" koska jokaisella on oikeus ajatella näin. Mutta siihen puutun jos asiaa perustella valheellisesti, kuten sinä tässä teit. Venäjä ei ole hyökännyt Syyriaan, piste.

Ja moderaattoreille jälleen tiedoksi: En suostu siihen että täällä jauhetaan Venäjän jääkiekon ulkopuolisesta toiminnasta paskaa ilman että minulla on oikeutta siihen reagoida. Bannatkaa minut tai sitten sanokaa selvästi, että täällä keskustellaan vain jääkiekosta ja jakakaa sanktioita kaikille tasapuolisesti. Tähän asti homma on mennyt aina siten, että moderaattorit eivät puutu tähän paskanjauhantaan niin kauan kun paskanjauhajilla on "oikea" mielipide, mutta kun sekaan ilmestyy yksi "soraääni" (=minä) niin sitten vasta alkaa tapahtua ja nimenomaan siten, että sanktiot kohdistuvat vain tähän "soraääneen".
 
Viimeksi muokattu:

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Saattaa olla, että asiaa on täällä jo käsiteltykin, mutta uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta haluaisin kysyä mielipidettä Jokerihenkisiltä seuraavaan:

Mikäli syystä tai toisesta tilanne menisi siihen, että Jokerit haluaisi/joutuisi jättämään KHL:n, miten seuran tulevaisuus jatkuisi? Rotenberg & Co omistavat ison osan seurasta (ja hallin) - Mikä olisi heidän motivaationsa esim SM-liigaseuran omistamiseen? Jos sitä ei olisi, kuka seuran ottaisi johdettavakseen, Hjallis?

Tiedän, että tilanne on hyvin hypoteettinen ja kaukainen, mutta itse olen tuota funtsinut - Eli miten Jokereiden taustat muuttuisivat/kehittyisivät tilanteessa, jossa jatkaminen KHL:ssä ei enää olisi vaihtoehto?
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Saattaa olla, että asiaa on täällä jo käsiteltykin, mutta uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta haluaisin kysyä mielipidettä Jokerihenkisiltä seuraavaan:

Mikäli syystä tai toisesta tilanne menisi siihen, että Jokerit haluaisi/joutuisi jättämään KHL:n, miten seuran tulevaisuus jatkuisi? Rotenberg & Co omistavat ison osan seurasta (ja hallin) - Mikä olisi heidän motivaationsa esim SM-liigaseuran omistamiseen? Jos sitä ei olisi, kuka seuran ottaisi johdettavakseen, Hjallis?

Tiedän, että tilanne on hyvin hypoteettinen ja kaukainen, mutta itse olen tuota funtsinut - Eli miten Jokereiden taustat muuttuisivat/kehittyisivät tilanteessa, jossa jatkaminen KHL:ssä ei enää olisi vaihtoehto?
En ole Jokeri-fani mutta pidän melko varmana, ettei Rotenbergeilla ole mitään motivaatiota rahoittaa KHL:n ulkopuolista jääkiekkojoukkuetta. Rotenbergit ovat kiinnostuneita vain ja ainoastaan Venäjän jääkiekosta ja/tai eurooppalaisesta jääkiekosta silloin, kun se liittyy likeisesti Venäjän jääkiekkoon.

Jokerit tulee jatkamaan KHL:ssä niin kauan kun hallin omistus on Rotenbergeilla.
 

Hartnell

Jäsen
Moniko täällä ihan rehellisesti uskoo, että Jokereiden mestaruus KHL-liigassa on mahdollista? Tämä on varmasti yksi suuri syy, miksi joidenkin seuraaminen jäänyt nyt vähemmälle. Toki löytyy myös niitä jotka lopettivat seuraamisen jo Venäjälle lähtiessä. Valitettavasti, jos Jokereiden menoa pitäisi kuvata värillä, olisi se tällä hetkellä harmaa. Imago on kärsinyt. Ei tuota joukkuetta oikein osaa omakseen ottaa.

Oi voi palauttakaa joku taito Jokerit Liigaan, jossa joukkueessa on omia junnuja ja tulevaisuuden NHL-pelaajia!
Olen miltei varma, että Suomen mestaruus olisi lähivuosina kilahtanut Jokereille....
 

Magenta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos olisi nyt äänestys, että palataanko liigaan vai jäädäänkö KHL:ään niin valitsisin ensimmäisen. Huolimatta peliesityksistä tai mestaruustoiveista, mulle suurin ongelma on se että vastustajat ei yksinkertaisesti kiinnosta tai aiheuta minkäänlaisia tunteita suuntaan tai toiseen (ehkä pl. Ska ällötysefektin takia). Edelleen seurailen pelejä kun muistan, muttä tällä hetkellä en edes muista milloin seuraavat kotipelit on. Voitto tai tappio niin ei oikein heilauta tunnemittaria mihinkään suuntaan niin ikävää kuin se onkin.
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Moniko täällä ihan rehellisesti uskoo, että Jokereiden mestaruus KHL-liigassa on mahdollista?

Minä uskon pelillisesti mestaruuteen. Uskoin jo viimekaudella. Tällä hetkellä uskoa horjuttaa Erkan kykenemättömyys reagoida asioihin, kun ne eivät mene suunnitelmien mukaan.

Niin ja tuota mestaruuteen uskomista rajoittaa siis tuomareiden toiminta ja veikkaus siitä, että Rotenbergillä ei ole kauheasti liikaa halua sienata rahaa ja vahvistaa Jokereiden joukkuetta loppukaudeksi, kun SKA:n kanssa tappelevat varmasti divisioonan kärkipaikasta.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisi kiva tietää Jokerit-osiin kirjoitettujen viestien määrä 4 viimeisen vuoden osalta vaikka kiekkokausittain jaoteltuna. Mutuna sanon, että viestejä ja nimimerkkejä on vähemmän nyt kuin liigassa.
 

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Se on täysin mahdollista, mutta mielikuvaan melko varmasti vaikuttaa myös se, että muiden liigajoukkueiden kannattajat kirjoittavat tänne vähemmän (eivätkä juuri lainkaan otteluseurantaketjuihin) eikä muiden KHL-joukkueiden kannattajia taida montaa olla. Tämä kaikki hiljentää palstaa sekä mielikuvissa että todellisuudessa vaikka Jokeri-nimimerkit eivät erityisesti vähenisikään.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Olisi kiva tietää Jokerit-osiin kirjoitettujen viestien määrä 4 viimeisen vuoden osalta vaikka kiekkokausittain jaoteltuna. Mutuna sanon, että viestejä ja nimimerkkejä on vähemmän nyt kuin liigassa.

Tämä taas johtuu pääosin siitä, että muiden jengien fanit ovat kaivautuneet takaisin koloihinsa ja voivat pysyä siellä. Ennen kömpivät aina ulos ja saapuivat joukolla tänne kun Jokereilla meni huonosti.
 

Jeffrey

Jäsen
Olisi kiva tietää Jokerit-osiin kirjoitettujen viestien määrä 4 viimeisen vuoden osalta vaikka kiekkokausittain jaoteltuna. Mutuna sanon, että viestejä ja nimimerkkejä on vähemmän nyt kuin liigassa.

Koko Jatkoaikaan kirjoitettujen viestien määrä taitaa olla romahtanut nyt viimevuosina, varsinkin jos ei noita vapaan jankkausketjuja lasketa mukaan. Tälle taas on monta syytä, ja etenkin oman joukkueen kannattajien välinen keskustelu on siirtynyt pitkälti pienempiin ympyröihin, whatsuppiin yms.

Koko jääkiekko on laskussa koko Suomessa. Jos esimerkiksi katsotaan lauantaina neloselta ilmaiseksi näytetyn TPS-Tappara pelin katsojamääriä, niin onhan tuo tilanne jo melko huolestuttava. Esimerkiksi Team Ahman uusinnan uusinnan uusinta keräsi viime viikolla saman keskikatsojamäärän, lisäksi ottelu tavoitti katsojia suunnilleen yhtäpaljon, kuin joku Hyvät ja Huonot uutiset, Hottiksille ja Paratiisihotellille jäätiin jo selkeähkösti.

Edit: Ja Jokeriosioon kirjoitettuun viestien määrään on varmasti vaikuttanut paljolti kaikenlaisen jankkauksen lähes täydellinen loppuminen. Jokerit pelaa pääasiassa kiekollisesti hyvää peliä, joka ei juuri jankkaukselle sijaa anna. Takavuosina meillä pelasi pelaajia (Karalahti, Ruutu, Ben Amor yms), ja me pelattiin paljon pelejä jotka keräsivät argumentteja puolesta ja vastaan, ja provosointia sinne ja tänne. Nämä ovat onneksi lähes kokonaan nyt loppuneet, ja viestimäärät tippuneet.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Miten tämä paluu olisi mahdollinen? Hjallis myi huhujen mukaan konkurssikypsän hallin ja puolet Jokerien sielusta venäläisille, joiden tarkoitus on käyttää Jokereita osana KHL:n ilosanoman levittämistä läntiseen Eurooppaan ja jotka ovat sitoutuneet maksamaan Jokerien taloudellisia tappioita KHL:ssä vielä jopa vuosia...

.

Tämänhetkinen franchise toki voi "kuolla", mutta tuskin Helsingin Jokerit kokonaan kartalta häviää koskaan. Seura on kuitenkin merkittävä palanen suomalaista urheilukulttuuria ja -historiaa, jolla on pitkät juuret.

Kyllä Jokerit jollain tavalla kuitenkin sitten palaa, voi olla että tähän tarvitaan seuraa rakastavien kannattajien aktiivisuutta ja talkoohenkeä sitten joskus.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ensinnäkin, se on aivan 100% varmaa, ettei Rotenbergillä ole mitään intressejä toimia KHL:n ulkopuolisen seuran johtotehtävissä. Oma ennustus/toive on, että RR myy areenan pois. jolloin Jokerit palaa Suomen sarjoihin. Jos ei liigaan suoraan paikkaa irtoa, niin sitten mestiksen kautta. Mestiksessä Jokerien kotiareenana toimisi Tiksin halli. Samalla, kun RR lähtee, lyönee myös Hjallis hanskat tiskiin myyden osuutensa tod.näk. Joel Harkimolle. Tässä kohtaa saattaisi myös Selänne lähteä mukaan Jokerien omistukseen jollain tapaa, saattaisi ostaa Areenan itselleen tjsp.

Sitten päiväuni-osiosta toiseen asiaan: Ihmettelin tuossa viime viikolla, kun Jokereilta tuli kyseeanalainen fb-päivitys koskien synttäripeliä: "Nyt me olemme enemmän me kuin 48-vuoteen." Onko tämä tosiaan Jokerien organisaation kanta? En kyseenalaista nykytilannetta, mutta miksi väheksytään menneitä aikoja? Millä mittarilla Jokerit on enemmän me, kuin esim. Kekäläisen hyvinä aikoina tai ysärin menestysvuosina?
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tekisi kyllä suomalaiselle jääkiekolle ihan helvetin hyvää jos Jokerit palaisi suomalaisiin sarjoihin ja SM-liiga ilmoittaisi samalla joukkuemäärän pudottamisesta 12 joukkueeseen.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tekisi kyllä suomalaiselle jääkiekolle ihan helvetin hyvää jos Jokerit palaisi suomalaisiin sarjoihin ja SM-liiga ilmoittaisi samalla joukkuemäärän pudottamisesta 12 joukkueeseen.
Olisi kyllä mielenkiintoinen tilanne fanin näkökulmasta kuinka nyt "kokosuomen-Jokereista" tulisi kaikkien halveksima tjsp tai mikä se reaktio ikinä olisikaan.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Olisi kyllä mielenkiintoinen tilanne fanin näkökulmasta kuinka nyt "kokosuomen-Jokereista" tulisi kaikkien halveksima tjsp tai mikä se reaktio ikinä olisikaan.
Jep. Ja silti Narri nauraisi, sillä ollaanhan ME sentään parempia kuin muut. Ainakin omasta mielestämme.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
En nyt näkisi kovinkaan suurena huolenaiheena sitä, että täällä puolenkymmentä kaveria voivottelee keskenään, miten paskaa on olla Jokerifani tänään. Samanlaista kitinää on saanut lukea täällä niin kauan, kuin JA on ollut olemassa. Eikä siinä mitään, ihan hauskaahan tuota on lukea ... toisinaan.
Jos Jokerit jostain kumman syystä joutuisi jättämään Euroopan kovimman, maailman toiseksi kovimman, lätkäliigan, niin todennäköisesti se ei pelaisi enää koskaan missään liigassa. On turha kuvitella, että Rotenberg/Harkimo möisi Jokerit -brändiä jollekin harrasteluporukalle, ei todellakaan ja tätä toivon minäkin.
Joel ja Teemu Jokerien omistajiksi...höpöhöpö... saahan sitä kuolata.
48 vuotta Jokereita seuranneena ja fanittajana saman verran, kausariomistajana yhtäjaksoisesti 23 vuotta. Ei kaduta mikään muu, kuin ehkä viimeiset 2-3 vuotta siinä Suomen muoviliigassa, jota nykyisin Liigaksi kutsutaan. Ne vuodet pitää siivota muistista. Nyt Jokerit pelaa taas sitä 90-luvun lätkää ja menestyy sen mukana, väki on palannut katsomoihin ja "show" on mukaansatempaavaa. Jokainen matsi on "nitromatsi", joku on sanonut "täst mie piän" ... siihen on helppo yhtyä. Innolla taas tiistaina matsiin ja yhet 7 euron oluet.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
En nyt näkisi kovinkaan suurena huolenaiheena sitä, että täällä puolenkymmentä kaveria voivottelee keskenään, miten paskaa on olla Jokerifani tänään. Samanlaista kitinää on saanut lukea täällä niin kauan, kuin JA on ollut olemassa. Eikä siinä mitään, ihan hauskaahan tuota on lukea ... toisinaan.
Jos Jokerit jostain kumman syystä joutuisi jättämään Euroopan kovimman, maailman toiseksi kovimman, lätkäliigan, niin todennäköisesti se ei pelaisi enää koskaan missään liigassa. On turha kuvitella, että Rotenberg/Harkimo möisi Jokerit -brändiä jollekin harrasteluporukalle, ei todellakaan ja tätä toivon minäkin.
Joel ja Teemu Jokerien omistajiksi...höpöhöpö... saahan sitä kuolata.
48 vuotta Jokereita seuranneena ja fanittajana saman verran, kausariomistajana yhtäjaksoisesti 23 vuotta. Ei kaduta mikään muu, kuin ehkä viimeiset 2-3 vuotta siinä Suomen muoviliigassa, jota nykyisin Liigaksi kutsutaan. Ne vuodet pitää siivota muistista. Nyt Jokerit pelaa taas sitä 90-luvun lätkää ja menestyy sen mukana, väki on palannut katsomoihin ja "show" on mukaansatempaavaa. Jokainen matsi on "nitromatsi", joku on sanonut "täst mie piän" ... siihen on helppo yhtyä. Innolla taas tiistaina matsiin ja yhet 7 euron oluet.
Mukava lukea tällaisiakin mielipiteitä. Näistä jatkoajan kirjoittajien mielipiteistä ei voi vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Totuuden kertoo vain ja ainoastaan pelien yleisömäärät.

Ymmärrän kuitenkin niitä jotka haluavat takaisin Suomen liigaan, koska vastustajat siellä ovat tutumpia kuin KHL:ssä ja joukkueiden fanien kesken Liigassa on tietysti täysin eri tason kanssakäymistä (niin hyvässä kuin pahassa) kuin KHL:ssä, missä välissä on valtava kieli- ja kulttuurimuuri. Joillakin nämä asiat painavat vaakakupissa enemmän kuin pelkkä pelillinen taso, joka on KHL:n eduksi melko murskaava. Jokerithan olisi nykyisellä rosterillaan naurettavan ylivoimainen joukkue jos se pelaisi Liigassa.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
.... Totuuden kertoo vain ja ainoastaan pelien yleisömäärät.

Ymmärrän kuitenkin niitä jotka haluavat takaisin Suomen liigaan, koska vastustajat siellä ovat tutumpia kuin KHL:ssä

Jokerithan olisi nykyisellä rosterillaan naurettavan ylivoimainen joukkue jos se pelaisi Liigassa.

Näin se menee, yleisömäärä on hyvä mittari tapahtuman kokonaisilmeestä.
On päivänselvää, että kahdessa kaudessa, eikä vielä viidessäkään kaudessa voi omaksua jokaista KHL-joukkuetta samalla lailla, kuin mitä Liigassa on voinut seurata jo vuosikymmeniä. Vie aikansa.

Olisikin ollut ihan mielenkiintoista, jos Jokerit olisi myös mahdutettu ns samppionsliigaan, nähdä kuinka ylivoimainen se olisi ollutkaan.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Eikä siinä mitään, ihan hauskaahan tuota on lukea ... toisinaan.
Jos Jokerit jostain kumman syystä joutuisi jättämään Euroopan kovimman, maailman toiseksi kovimman, lätkäliigan, niin todennäköisesti se ei pelaisi enää koskaan missään liigassa. On turha kuvitella, että Rotenberg/Harkimo möisi Jokerit -brändiä jollekin harrasteluporukalle, ei todellakaan ja tätä toivon minäkin.
Joel ja Teemu Jokerien omistajiksi...höpöhöpö... saahan sitä kuolata.
48 vuotta Jokereita seuranneena ja fanittajana saman verran, kausariomistajana yhtäjaksoisesti 23 vuotta. Ei kaduta mikään muu, kuin ehkä viimeiset 2-3 vuotta siinä Suomen muoviliigassa, jota nykyisin Liigaksi kutsutaan. Ne vuodet pitää siivota muistista. Nyt Jokerit pelaa taas sitä 90-luvun lätkää ja menestyy sen mukana, väki on palannut katsomoihin ja "show" on mukaansatempaavaa. Jokainen matsi on "nitromatsi", joku on sanonut "täst mie piän" ... siihen on helppo yhtyä. Innolla taas tiistaina matsiin ja yhet 7 euron oluet.

Tai miten olisi, että kaltaisesi syöpä siivottaisiin helvetin kauas Jokereista? Parempi jokaiselle osapuolelle, jätetään seura kannattajille ja gloryhuntterit, joilla ei ole mitään ymmärrystä urheilukannattamisesta painuisivat vittuun. Jokerit-nimeä tällä hetkellä käyttävä organisaatiofranchisemikävittuliekään voi kuolla pois mutta seura ei koskaan. Vaikka sitten harrasteporukalla ylöspäin, jonka ottaisin milloin tahansa nykyisen muovivammailun tilalle.
 

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
Tai miten olisi, että kaltaisesi syöpä siivottaisiin helvetin kauas Jokereista? Parempi jokaiselle osapuolelle, jätetään seura kannattajille ja gloryhuntterit, joilla ei ole mitään ymmärrystä urheilukannattamisesta painuisivat vittuun. Jokerit-nimeä tällä hetkellä käyttävä organisaatiofranchisemikävittuliekään voi kuolla pois mutta seura ei koskaan. Vaikka sitten harrasteporukalla ylöspäin, jonka ottaisin milloin tahansa nykyisen muovivammailun tilalle.
Niin, siellähän istuisite/seisoisitte kaikki viisi pojua tixin pikkuareenalla. Älä nyt ahdistu liikaa.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Niin, siellähän istuisite/seisoisitte kaikki viisi pojua tixin pikkuareenalla. Älä nyt ahdistu liikaa.

Ja noilla jutuilla kehtaat kutsua itseäsi Jokerien kannattajaksi. Jos pelin taso laskee niin hylätään seura. Kertoo aika surullista kieltä keskivertosuomalaisen ymmärryksestä kannattajuudesta ja urheilukulttuurista. No ei siinä mitään toki, nauti vaan muovisesta Venäjän pääsarjasta ja ''huippukiekosta'' höystettynä jenkkien roskakulttuurista kopioidulla ''viihdyttävällä'' ottelutapahtumalla. Se ei tällä menolla tule onneksi kestämään kuin ehkä kauden tai korkeintaan kaksi. Sitten saadaan kannattajienkin riveihin puhdistus, kun saasta on siivottu pois ja aidot Jokerikannattajat jäävät...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös