Jukurit Liigaan kaudelle 2016–2017

  • 103 905
  • 539

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jukureiden nousussa on se mukava puoli, että kannattajat pääsevät maakuntamatkailemaan entistä enemmän. Mikkeli on kauniilla paikalla, joten sinne kelpaa mennä. Kiinnostus runkosarjan urheilullisuuteen laskee, mutta toisaalta siinä vaiheessa, kun tosipelit alkavat, ovat nämä kabinettijoukkueet ulkona.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kaikki kunnia ja onnittelut Jukureille. Nousutapa toki oli tökerö, mutta eihän se Jukureiden syytä ole, Liiga kantaa vastuun tämän liiganousun toteutuksesta. Eli siis, vastustan nousutapaa, mutten noussutta joukkuetta, en missään nimessä.
 

Valdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea liigapaikasta! Kun kabinettinousuihin kerta lähdettiin, olisi ollut suuri vääryys, jos Jukureita ei olisi nostettu.
Jukurit on oikeasti menestynyt Mestiksessä. Koettakaa Risto D:n johdolla tehdä mahdottomasta mahdollinen ja ottaa Liigassa heti avauskaudella pleijaripaikka. Viime kaudella kävin katsomassa Jukurit-SaPKo-pelin. Vuoden päästä viimeistään olen seuraavan kerran katsomossa.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
En onnittele Jukureita enkä myöskään kiroa nostoa, Oikeastaan tämä oli aika odotettu päätös, Sen haluaisin tietää nähdä, miten tämä talouspuoli hoidettiin paperilla (kreikan malliinko?) Hyvä asia tässä on että sarjassa on 16 joukkuetta (selkeä nelinkertainen sarja ilman väkisin väännettyjä välisarjoja) loppuu se ikuinen itkeminen kenellä helpompi lohko jne. ja runkosarjassa väännetään se 60 ottelua. Itselle on yhde tekevää mistä joukkueet tulevat, kunhan pystyvät kahlaamaan sarjan läpi ilman että jolla uppoaa kesken leikin.(k-laser mestis sekoilu) Tämä on lässyn lässyn puehetta riittääkö pelaajia liigaan, kyllä riittää. on joukkkuemäärä 14, 15 tai tuleva 16, kärki menee menojaan ja häntäpää kahlaa omassa kurjimuksessaan, ns huippu jätkät pelaa jatkossakin kärki porukoissa. Jukurit tulee saamaan ne ylijäämä pelaajat jotka ei kelpaa muille, sitten joku vanhempi liigajyrä saa uralleen vuoden parin jäähdyttely jakson. (mallin Marko Kauppinen, enää ei ironnut liigasopparia keskikastin yläpuolen joukkueista) Kun kaverilla riittää intoa vielä pelata niin miksei sitä voi pelata näissä alakastin joukkueissa, en nää siinäkään mitään pahaa. Ainoa negatiivinen asia on että Jukurit ei vaan itse pysty tuottamaan pelajiaa omasta juniori myllystä vaan joutuu etsimään sen 2-3 ketjua muualta vuodesta toiseen. Ne pelaajat jotka Jukurit niin sanotusti naaraa muilta liigajoukkueilta tuskin kukaan jää itkemään niiden pelaajien perään. Nuorille pelaajille tulee mahdollisuus aikuisten peleihin, en nää tässäkään mitään pahaa. ns play off joukkueiden taso ei putoa mihinkään tällä muutoksella. ja tuleehan panosta nyt vaikka sinne alapäähän kovia taisteluja kuka ei jää viimeiseksi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mikkeli on liigapaikan ansainnut nimenomaan urheilullisilla näytöillä. Mutta kyllähän tuo taloudenpito tulee olemaan varsinkin Jukureille kova savotta. Ei se Toivakan kaivokaan voi ihan pohjaton olla. Olen tästä aikaisemminkin jankannut ja jankkaan yhä, että kun menestyvä Jukurit ei hiveästi yleisöä jaksanut kiinnostaa Mestiksessä, niin mahtaako liigastatus olla kuitenkaan sellainen ruiske, että siellä alkaa yhtäkkiä se 3500 ihmistä olla joka pelissä? Liigakiekko kun ei muutenkaan oikein myy tällä hetkellä parhaansa mukaan. Hieman pelonsekaisin tunnelmin odotan, että millä katsojakeskiarvolla tähän kauteen lähdetään, kun nyt vielä talouselämästäkin tulee jatkuvasti pelkästään huonoja uutisia.

Kirjoitin jo keväällä:

Toisaalta, jos vain liigaportit aukenevat, niin silloinhan oikeastaan taloudellisella tilanteelle voi pyyhkiä... no vaikka kasvomaalit Sarvis-HC:n jäseniltä. TV-sopimus tuo tietyn pötkön pöytään vuosittain ja toisaalta kun taloudelliset lähtökohdat eivät muutoinkaan ole kummoiset, mutta putoamispeikkoa ei ole, niin herran haltuun vain. Kyllä ~2000-2500 yleisökeskiarvo pystyttäneen liigassa kantamaan vetenä kaivoon ja se riittänee sinnittelyyn. Kolme-neljä vuotta sitten aina vähän huumorijengillä koustailua ja tämän jälkeen all-in. Jos ei toimi, niin kalliimmat pelurit joulua viettämään muualle ja palataan reseptin alkuun. Tämä mahdollisuushan ei ole missään tapauksessa Jukurien vika, mutta toki eri asia mitä lisäarvoa Liiga näkee ottaessaan tällaisen jengin mukaan. Eipä se multa ole pois eli sekaan vaan, jos rahkeet riittävät.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Sitten vielä kommenti muutamaan aikaisempaan kirjoitukseen. Naurettavaa tällaiset puheet että joku pelkäisi Dufvaa ja Jukureita HEH. Itseä kiinnostaa tässä lähinnä se minkälainen poppamies se Dufva sitten oikeasti on, mitä se saa irti vuoden päästä liigan piennimmällä budjetilla toimivan joukkueen ja varmasti heikoimman pelajaa materiaalin joukkueesta. Ei mopolla pärjää moottoripyörä kilpailussa edes tulevaisuudessa, unissa korkeintaan.
Dufva on puolijumalan maineessa Mikkelissä 2000- luvun alkupuolen mestaruuksien vuoksi. Mutta ei hän mikään sateen tekijä tule olemaan. Ottaen huomioon Mestiksen alkutaipaleella Jukurit pelaaja materiaalisesti oli kuitenkin aina Mestiksen kärki porukoita (siis Dufva valmensi sarjassa täysin kilpailu kykyistä joukkuetta) mestaruuksia tuli ja se siitä. Sitten tuli siirto astetta korkeammalle, JYP organisaatioon, samaan aikaan JYPssä omistaja taho rupesi ampumaan kovilla. joukkueen budjetti lähes tuplaantui ensimmäisenä vuoten edellisestä. Eli täysin eli pelikortit oli Dufvalla kuin Alatalolla, siinä harjoiteltiin pari vuotta ja JYP oli suomen mestari, Mutta oli tuo JYPn joukkuekin täysin kilpailukykyinen Liigassa ei ehkä paras mutta kärki roostereita sekin, NYT Dufva on kolmatta vuotta Lukon ruorissa, jälleen kerran pelajaa materiaali liigan huippua, mutta paska on jäänyt käteen, viime vuonna jo vähän kolkuteltiin finaali porttia mutta loppu tuolos neljäs, täysin alakantiin sillä pelaaja materiaalilla. Dufva on nyt ns epäonnistunut tuloksellisesti viimeiseä 5 vuonna aika huolella. Valmenta gurun kilpi on hapettunut pahasti.
Jukureissa ei tule olemaan lähellekään vastaavia pelaajia mitä Dufva on valmentanut viimeiset vuodet (Jarkko Immonen, J-P Hytönen, Erik Perrin, Tuomas Pihlman, Ville Nieminen, Olli Palola, Ville Vahalahti, jne jne) Jukurien mestaruus liigassa on se että jääkö se toka vikaksi) katsotaan nyt miten KooKoo pärjää. Sitten ei se muiden ongelma ole käykö mikkelissä yleisö se on taas jukurien ongelma, kuinka kauan kalevankankaan liikennesumppuun viitsii mennä katsomaan tappiopelejä se että yleisesti yleisömäärät on tippunut niin ei voi vieras fanien varaan hirveästi laskea, eiköhän sitä juuri ensimmäisenä tingitä niistä peleistä.
 
Suosikkijoukkue
SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
Tervetuloa ja tervemenoa liigaan näin omasta näkökulmasta. Nousutapa ei ollut kaunis, mutta vikahan ei ole Jukureiden. Liigan paisumisesta ja Mestiksen näivettymisestä on sanottu jo kaikki oleellinen. Todella toivon, että Mikkelissä löydetään Jukurit nyt kun "Mestis ja menestys on nähty". Myös niinä kylminä ja pimeinä iltoina kun pisteitä ei sadakaan kaatamalla laariin.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U15 ja U13
Toivakka on maininnut, että Jukurit tavoittelee 2500-3000 keskiarvoa.

Ensimmäisellä kaudella voi yleisömäärät olla lähempänä tuon 3000ka, mutta kuinkas kun tulee takkiin illasta ja kaudesta toiseen? Kannattajapohja on kuitenkin kääpiömäinen liigaan ja talousalue myös..

Tämä on se kipeä kohta, jota mikään RD-ilmiö numero 2 tai muukaan inhimillinen subjektiivinen tekijä ei muuksi muuta. Ja sillä on eräs seuraus, jota en ole huomannut kenenkään vielä huomanneen: Jukurit tuskin tulee tyytymään Mikkelin talousalueeseen, vaan sen on pakko yrittää levittää rahoitusimurinsa letkuja koko maakuntaan.

Tämä taas liittyy liigan paisuttamisen siihen seuraukseen, josta kyllä ovat monet puhuneet: Mestiksen alasajoon. Se konkretisoi yhtä puolta siitä. Rahoituspohjaansa laajentaessaan Jukurien on nimittäin väistämättä yritettävä käydä SaPKon taskulla, halusipa tai ei.

On liiketoiminnan logiikan mukaista, että monien alojen paikalliset yritykset, joiden potentiaalinen asiakaskunta on maakuntaa laajempi, hakevat vahvempaa valtakunnallista näkyvyyttä. Voisi myös ajatella, että jotkut pelkästään eteläsavolaisia palvelevat maakunnalliset palvelualan yritykset jyvittäisivät tukeaan uudelleen liigajoukkueen ja mestisjoukkueen kesken. Tämä on toistaiseksi teoreettista pohdiskelua, konkretisoimatta lainkaan yritystasolle.

Mutta ongelma on Jukureilla kiistamatta olemassa, ja sen lievittämiseksi kaikki keinot tullaan ujostelematta käyttämään. SaPKon päättävien elinten ja toimihenkilöiden on nyt oltava todella hereillä, jotta Mestiksen alasajo ei ala Savonlinnasta. Tulee yksi uusi iso haaste lisää.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Vähän erikoista oikeastaan uutisoida Jukureiden nousevan liigaan. Eihän se mihinkään noussut: kuten Sport ja Kookoo, se lisättiin liigaan. Ja kun nyt on otettu jokavuotiseksi tavaksi lisätä joku Mestis-jengi liigaan niin mikäs vuoden päästä lisätään joukkoon?

Sylettää kyllä ihan huolella tää touhu, jos ei olisi kausikorttia niin jäisi liigat seuraamatta. Liiga tosiaankin on liikaa. Mut ainakin Rannisto voi kaksi seuraavaa kautta röyhistellä rintaansa kuinka katsojamäärät ovat taas nousseet.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Dufva ei tosin pelkää haasteita, se on Dufvan puolesta sanottava. Tulihan Dufva valmentamaan 2011-2012 umpisurkeaa Tapparaakin silloin ja sai mielestäni ihan hyvää tulosta erityisesti loppukaudesta varsin heikolla pelaajamateriaalilla aikaan. Dufvan tapauksessa fakta on myös se, että se on aivan sama, missä Dufva on ollut niin pelaajat ovat hänestä ja hänen tyylistään yleensä pitäneet. Monet totutut palkkaratsut ovat jopa tiputtaneet palkkatoiveitaan ja odotuksiaan palkasta melkoisesti, että ovat päässeet Dufvan joukkueeseen pelaamaan.

Dufva siis on Jukureilta erittäin järkevä satsaus, koska se todennäköisesti tuo pari pelaajaa Lukosta mukanaan, houkutteleen varmasti pelaajia myös Jyväskylästä jne. Dufvalla on myös ihan aitoa halua tulla Jukureihin valmentamaan, joka on poikkeuksellista, että up-and-coming liigajoukkue saisi noin kokeneen luotsin itselleen. En minä nyt myöskään ihan vähättelyn linjalle lähtisi tuossa Lukko-casessakaan. Raumalla on käynyt monen monta nimekästä valmentajaa vetämässä täysin vihkoon hommat. Esimerkiksi Jukka Rautakorvella ei onnistunut Raumalla mikään. Rauma on ollut yleensä valmentajalle paha paikka ja pelkästään se, että Dufvaa ei ole monotettu Lukosta kesken sopimuksensa kertoo siitä, että mies on varmaan Raumalla aika arvostettu. Raumallahan on tehty huonoa työtä liigassa ja RTK on monesti pelastanut juuri kun on sitä rahaa kuitenkin ollut. Raumalla ei todellakaan ole totuttu tekemään maltillista duunia ja RD taitaa olla ensimmäinen kokenut valmentaja, joka on onnistunut Lukossa viemään läpi sellaisen organisaatiomuutoksen, jonka seurauksena toiminta on parantunut kauttaaltaan melkoisen paljon.

Vaikka Dufva ei mestaruutta Raumalle pystyisikään tuomaan, kyllä hänen visiittinsä siellä ehdottomasti jää varmasti raumalaisten mieleen positiivisena asiana. Dufva on hinannut joukkueensa välieriin kolmesti putkeen ja kahdesti homma on mennyt game 7:n. Poikkeuksellista on myös se, että viime kaudella jopa kuuluisa onnetar kääntyi karulla tavalla Lukkoa vastaan, koska matka olisi varmasti käynyt finaaleihin, jos mm. Jerry Ahtola ja Ville Vahalahti olisivat olleet pelikuntoisia. Tappara voitti nimenomaan tuolla pienellä marginaalilla sitten lopulta Lukon, että meidän kärkiäijät olivat terveitä Lukon ei.

Toissa kaudella Lukolle kävi välierissä kyllä ainoastaan melkoisen ohraisesti, koska Tappara oli playoffeissa kaikkea muuta kuin parhaimmillaan ja lopulta ainoastaan Rautakorven hiuksen hienoilla marginaaleilla saatiin Lukko kairattua pois tieltä. Lopultahan Rautakorvenkin eväät sitten loppuivat finaalissa Kärppiä vastaan, kun peli-ilo oli syöty pelitavasta ja äärimmäisen kontrolloitu kiekko oli imenyt joukkueesta totaalisesti mehut pihalle.

Itse kyllä sanoisin, että Dufva on tehnyt hyvää työtä ja varmasti osaava valmentaja myös rajallisemman budjetin seuroihin. :)
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U15 ja U13
Kyllä RD tiedetään ja tunnetaan Savonlinnassakin. Vei SaPKon liigakarsintaan, missä yksi voitto Ilveksestä. Jukureihin mentyään (Kärpät-potkujen jälkeen) pudotti SaPKon divarista, jonka jälkeen SaPKo tahkosi Suomi-sarjaa kuusi vuotta.

Mikkelin talousaluetta RD vain ei pysty laajentamaan, ja sitä edellinen kommenttini tarkoitti.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Kyllä RD tiedetään ja tunnetaan Savonlinnassakin. Vei SaPKon liigakarsintaan, missä yksi voitto Ilveksestä. Jukureihin mentyään (Kärpät-potkujen jälkeen) pudotti SaPKon divarista, jonka jälkeen SaPKo tahkosi Suomi-sarjaa kuusi vuotta.

Mikkelin talousaluetta RD vain ei pysty laajentamaan, ja sitä edellinen kommenttini tarkoitti.

No en minä kyllä kysymystäni sinulle esittänyt.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Karmea, vaikkakin odotettu uutinen. Tälle kaudelle vähensin kortit viiteen ja ensi kaudella loputkin pois ja muukin näkyvyys pois. En todellakaan tunnista tätä samaksi sarjaksi mitä tämä oli aiemmin.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Jukureille liigapaikasta! Varmasti kauan odotettu ja kovasti toivottu päätös Jukureiden kannalta.

Pikkaisen aion seuraavassa purkaa sydäntäni. Minulla ei ole mitään kaunaa niitä joukkueita kohtaan, joita tulen mainitsemaan. Ilmaisen vain huoleni suomalaisen pääsarjatason jääkiekkoilu puolesta.

Liigaa pelaa vuoden päästä 16 joukkuetta. Osa seuroista on suuria, osa pieniä. Siinä ei ole mitään pahaa. Osalla seuroista taloudellinen tilanne on hyvä, osalla huono. Siihen toivoisi parannusta. Osalla seuroista juniorityö on laadukasta, osalla ei. Siihen toivoisi parannusta. Osalla joukkueista joukkueen johtaminen on asiaankuuluvalla tasolla, osalla ei. Siihen toivoisi parannusta. En jaksa enää lähteä vääntämään siitä, riittääkö Suomessa pelaajatuotanto näin isoon sarjaan, tai riittääkö ammattimaisia ja motivoituneita johtajia sikariportaaseen, tai riittävätkö ylipäätään kaikilla liigaseuroilla taloudelliset resurssit tasokkaan liigajoukkueen ylläpitämiseen.Jotkut vastaavat kyllä, minä vastaan ei. Olen väitellyt tästä asiasta jo tarpeeksi, joten jätetään se nyt väliin.

Mietin nyt niitä liigaseuroja, joilla mielestäni on kovasti haasteita saada kasaan liigatasoinen joukkue:

Jukureilla haaste on suurin juuri nostettuna joukkueena. Oma juniorituotanto on heikkoa, eikä suuria taloudellisia resursseja ole. Pelaajamateriaaliltaan Jukurit tulee olemaan ensimmäisellä liigakaudellaan surkea. Tätä surkeutta kompensoidaan huippuvalmentaja Risto Dufvalla. Häntä arvostan nykyään kovin. Risto hommaa sitten puolustuorientoituneita halpoja pelaajia, jotka liigan tasapäistämisperiaatteen mukaan saavat tuomareilta lähes vapaa kädet metsurointiin. Onko sitä sitten mukava katsella? Tätäkö haluamme? En näe Jukureilla olevan mahdollisuutta nousta tasokkaaksi liigajoukkueeksi pitkälläkään aikavälillä asiaa tarkasteltuna.

KooKoo vaikuttaa paperilla erittäin heikolta joukkueelta Liigaan. Päävalmentaja Mattila ei kyllä paljon tule tuolla nipulla aikaan saamaan.

Sport on lupaava, muttei vieläkään liigatasoa. Milloinkahan?

Ässät on erikoisen joukkueen kasaamisen takia surkeassa tilassa, eikä vaikuta kyllä kovinkaan hääviltä. Juniorimylly sentään pyörii mallikaasti ja perinteitä piisaa. Tämän takia näenkin, että Ässät pystyy tulevaisuudessa pelamaan Liigaa hyvällä tasolla.

HPK painii kroonisessa rahapulassa ja se näkyy joukkueessakin. Perinteitä riittää ja sieltä on hyvä ammentaa. En kuitenkaan näe HPK:n tulevaisuutta erityisen ruusuisena johtuen nimenomaan haasteellisesta taloudellisesta tilanteesta.

Blues on myös oma lukunsa. Loistavaa juniorityötä, mutta rahaa ei tunnu löytyvän liigajoukkueen pyörittämiseksi. Mielelläni näkisin Bluesin liigajoukkueena, mutta mitenkäs pelaat, jos ei ole varaa maksaa palkkoja. Ihmeellinen tilanne on Espoossa.

Perinteikäs Ilves tuottaa laadukkaita pelaajia, mutta talous on aivan kuralla. Kauanko näin voi jatkua?

Tällaista menoa Liigassa. Mestis näivettyy ja Liigan taso laskee. Ei mitään järkeä!

Edit. Ei Liigassa ensi kaudella mitään 16 joukkuetta pelaa. Vuoden päästä kylläkin.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Muutaman vuoden kuluttua kun jokainen uusi liigaseura on jo pelannut vuosia ja vakiinnuttanut asemansa niin taloudellisesti kuin pelillisesti liigassa pysymiseen, lueskellaan näitä juttuja ja naurahdellaan että kaikenlaisia uhkakuvia ja aivopieraisuja sitä päästeltiinkin ennenvanhaan. Tismalleen samat uhkakuvat ja konkurssiuhat lueteltiin aina Pelsujen ja KalPan noususta asti, ainoa joka ei ole joutunut kuulemaan paskanjauhamista on Kärpät koska niillä oli Junno ja rahaa enemmän kun pohjanlahden rantarosvoilla yhteensä alusta asti. Aina kun kärppäfani tai pelaaja kumartui perseestä tipahti kultakolikko ja nenänsäkin niistivät muinaisiin satasen seteleihin on tositarina tämä .
Parasta on kun lukee oman juttunsa perästäpäin ja kysyy, että kirjoitinko minä oikeasti tuon?
 

Thompson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Arsenal
Ässät on erikoisen joukkueen kasaamisen takia surkeassa tilassa, eikä vaikuta kyllä kovinkaan hääviltä. Juniorimylly sentään pyörii mallikaasti ja perinteitä piisaa. Tämän takia näenkin, että Ässät pystyy tulevaisuudessa pelamaan Liigaa hyvällä tasolla.
Sori OT, mutta uskoisin, että Ässät tulee saamaan tulevaisuudessa hyviä joukkueita jalkeille. Tämän vuoden joukkueen rakennus on ollut vähintäänkin hankalaa johtuen pahoista loukkaantumisista. Eikä se tämänkään kauden rosteri niin huonolta näytä jos kaikki ovat pelikunnossa. Lisäksi Ässillä on tälle kaudelle todella monta ylihintaista pelaajaa (Ryan, Uusitalo, Sammalkangas jne.). Kesällä rahaa vapautuu todella paljon kun näiden sopimukset ovat katkolla.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvä asia tässä on että sarjassa on 16 joukkuetta (selkeä nelinkertainen sarja ilman väkisin väännettyjä välisarjoja) loppuu se ikuinen itkeminen kenellä helpompi lohko jne. ja runkosarjassa väännetään se 60 ottelua.
Aina saa unelmoida. Liigassa on aiemminkin ollut parillinen määrä joukkueita ja aina sinne on nerokasta välisarjaa työnnetty mukaan

Ei mitään Jukureita vastaan, mutta haluan nähdä tasokasta lätkää ja kiinnostavia pelaajia jokaisessa joukkueessa. 16 joukkueen sarjassa tätä ei tulla näkemään. Kaj Kunnas, minäkin itken. Itken Liigan puolesta, itken Mestiksen puolesta, itken koko Suomalaisen jääkiekon puolesta.
 
Jukureiden ottaminen liigaan toi jotenkin käänteisesti mieleen sen mitä pesäpallo yritti 90- luvulla Kaisaniemen Tiikereiden tapauksessa. Tosin jääkiekon suhteen isoimmat talousalueethan olivat jo hallussa ja nyt meininki alkaa muistuttaa sitä että "joka niemeen, notkoon ja saarelmaan liigaseuran tahdon perustaa".

Se ei tule yllätyksenä edes Kurikassa että kun pelkästään KHL:ssä pelaa pari joukkueellista suomalaispelaajia niin yhtälö on täysin mahdoton. Ei ole kun ajan kysymys milloin kupla puhkeaa kun rajallisessa tilassa yritetään rajatonta kasvua.

Niin joo, Jukureille noin muuten tervetuloa sarjaan. Seuran logo on itsestä aina ollut tyylikäs ja joukkue muutenkin kohtuullisen sympaattinen.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Jukureiden ottaminen liigaan toi jotenkin käänteisesti mieleen sen mitä pesäpallo yritti 90- luvulla Kaisaniemen Tiikereiden tapauksessa. Tosin jääkiekon suhteen isoimmat talousalueethan olivat jo hallussa ja nyt meininki alkaa muistuttaa sitä että "joka niemeen, notkoon ja saarelmaan liigaseuran tahdon perustaa".

Se ei tule yllätyksenä edes Kurikassa että kun pelkästään KHL:ssä pelaa pari joukkueellista suomalaispelaajia niin yhtälö on täysin mahdoton. Ei ole kun ajan kysymys milloin kupla puhkeaa kun rajallisessa tilassa yritetään rajatonta kasvua.

Niin joo, Jukureille noin muuten tervetuloa sarjaan. Seuran logo on itsestä aina ollut tyylikäs ja joukkue muutenkin kohtuullisen sympaattinen.
Kaisaniemen tiikerit oli keinotekoinen joukkue joka yritettiin istuttaa täysin uuteen ympäristöön siinä kun Jukurit on jo niin tuttu ja vanha tekijä savossa, että MIKKELI- kyltin tilalle pitäisi vitostielle ripustaa pelkkä jukurien vaakuna. Hiukka onnahtava vertaus näille kahdelle siis..
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Parasta on kun lukee oman juttunsa perästäpäin ja kysyy, että kirjoitinko minä oikeasti tuon?
Niinpä. Kun nyt KalPan ja Pelsut mainitsit niin kyllä aika tukalaa on molemmilla ajoittain ollut. Ei ole konkurssiuhat ihan hirveän kaukana olleet. Huonossa taloudellisessa tilanteessa olevia joukkueita on Liigassa jo valmiiksi. Siihen kun lisätään nyt Jukurit, joka ei mikään rikas-seura ole, niin ongelmia on luvassa. Joko talouspuolella tai joukkueen laadun kanssa. Ainoa toivo tässä on se, että kyseessä on tosiaan Liigan valmistautuminen aikaan, jolloin isot lähtevät lopullisesti osaksi monikansallista sarjaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös