Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 238 349
  • 28 696

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se ihminen tulee kuitenkin Kreikasta lähdettyään läpi monen EU-maan, joiden kuuluisi joko ottaa hakemus käsittelyyn tai käännyttää takaisin. Sen sijaan he päästävät ihmisiä kulkemaan läpi maansa seuraavaan. Tämähän ei ole tuon sopimuksen idea alkuunkaan.
En tiedä minkälaista porukkaa ja mitä reittiä pitkin tänne tullaan, mutta EU:n sisällähän se liikkuminen maasta toiseen on aika helppoa nykyään. Ei ne maat siis välttämättä ketään mihinkään päästä, ihmiset nyt vaan menee rajojen yli. Eipä tuo taida kummoisiakaan vaatia Venäjältä Suomeen tulokaan. Jos siis haluamalla haluaa rajan laittomasti ylittää.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Tämä on mielenkiintoinen videonpätkä Makedoniasta. Valitettavasti Islam on juuri tätä. Mielummin nälänhätä, kuin toimiminen Koraanin vastaisesti. Pitänevät varmasti kohdemaissa suuressa uskossa myös vääräuskoisia, jotka Koraani siis ohjeistaa teurastamaan.

https://www.youtube.com/watch?v=1EYlwyoP4vc

Linkki vie Youtuben videoon otsikolla "Muslim refugees reject food aid because it's not Halal"

Yritin myös selvitellä onko video aito, tai siis lähinnä sen otsikko ja toisena vaihtoehtona ilmeni spekulaatiota siitä, että avusta kieltäydyttiin, koska se tuli punaiselta ristiltä. Samapa tuo.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Toki naisen asema on erilainen, kuin Suomessa (ja länsimaalaisittain tarkasteltuna varmasti huonompi), mutta kyllä naisia ja naiseutta Syyriassa arvostetaan.

Olet aivan oikeassa. Ja itse asiassa olisi pitänyt täsmentää Somaliaan, Afganistaniin (ja osittain Irakiin).

Noihin verrattunahan Syyriahan on (tai siis oli) miltei sivistysvaltio. Heinäkuun loppuun mennessä Syyrialaisia ei vain vastaanottokeskuksissa ollut juurikaan näkynyt. Elokuun tilastoja odotellessa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Pakko kyllä kysyä, että mitä maita luet tällä hetkellä sivistyneeksi arabivaltioksi?

Kuten olen sanonut, niin kaikki on suhteellista. Länsimaisin mittarein niit ei voi kaikilta osin laskea sivistyneiksi, kulttuurikin on erilainen. Arabikevät on sotkenut sivistynyttäkin arabimaailmaa, mutta kait Gaddafin aikainen Libya ja sisällissotaa edeltänyt Syyria täyttävät jokseenkin nämä kriteerit.

Kummassakin maassa oli paljon pahaa ja diktaattorit, mutta elämän perusedellytykset kunnossa. Libya oli muuten matkalla kohti parempaakin tulevaisuutta (talouspakotteiden purku), mutta sitten tuli arabikevät ja oikeamieliset eurooppalaiset päättivät "auttaa".
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En tiedä minkälaista porukkaa ja mitä reittiä pitkin tänne tullaan, mutta EU:n sisällähän se liikkuminen maasta toiseen on aika helppoa nykyään. Ei ne maat siis välttämättä ketään mihinkään päästä, ihmiset nyt vaan menee rajojen yli. Eipä tuo taida kummoisiakaan vaatia Venäjältä Suomeen tulokaan. Jos siis haluamalla haluaa rajan laittomasti ylittää.

Pakolaiskriisi uhkaa sulkea Euroopan rajat (Iltalehti)

Mitä Venäjän rajan laittomaan ylitykseen tulee, niin ei se helppoa ole. Kerran-pari vuodessa on uutisissa että joku/jotkut on tullut luvatta rajan yli, sitten sitä etsitään ja aina on jäänyt kiinni. Tuota rajaa kuitenkin valvotaan molempien maiden osalta hyvin tehokkaasti.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Pakolaiskriisi uhkaa sulkea Euroopan rajat (Iltalehti)

Mitä Venäjän rajan laittomaan ylitykseen tulee, niin ei se helppoa ole. Kerran-pari vuodessa on uutisissa että joku/jotkut on tullut luvatta rajan yli, sitten sitä etsitään ja aina on jäänyt kiinni. Tuota rajaa kuitenkin valvotaan molempien maiden osalta hyvin tehokkaasti.
Suomi ei mielestäni silti ole vielä siinä tilanteessa, että rajoja tarvitsisi alkaa sulkemaan, mutta jos monikin maa alkaa tuota Unkarin esimerkkiä seuraamaan, on meidänkin niin mielestäni pakko tehdä. Italian huolen ymmärrän, olisivathan he täysin kusessa, jos rajoja ruvetaan Euroopassa sulkemaan.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
The Most Shocking video you'll ever see
Sen verran tuuheita skenaarioita oli videossa, etten yhtään ihmettele, että valtaosa suomalaisista välttelee leimautumista kumpaankaan ääripäähän tässä pakolaiskeskustelussa.

Maltillista maahanmuuttokritiikkiä tämäkin maa vaatisi, tuollaisten asioiden julistaminen ei kyllä palvele mielestäni ketään.
 

Rankkari

Jäsen
Ilmeisesti Euroopassa ollaan laajemminkin herätty siihen, mitä parhaillaan tapahtuu. Se, miten meidänkin poliittinen johtomme ja mediamme ollaan saatu valjastettua tähän toimintaan niin totaalisesti, on minulle mysteeri.

Väestönkasvu menee todennäköisesti suunnilleen noin.
Mitä tapahtuu sitten, kun kaksi täysin eri kulttuuria törmää, ei kukaan voi tietää.
Maassa maan tavalla ajattelutapaa ei enää käytetä, vaan meitä enemmistöä yritetään valistaa toimimaan niin, että vähemmistön tarpeet saa toteutua. Ja nyt kun valtavat ihmismassat vaeltavat eurooppaan, ei se vähäinenkään mamujen opastaminen länsimaisille tavoille voi toimia kunnolla.
Ei siis hyvältä vaikuta, vaikkakin videon tapaiseen sekasortoon on todella piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä matka, ja toivottavasti/tuskin se koskaan toteutuukaan.

Ai tuo ihmettelysi politikojen toimintaan.. No on nykyajan muoti -ilmiö ("uusi hippikausi") olla kukkahattu setiä/tätejä, niin teennäisen suvaitsevaisia, jeesustelijoita ja vastustajien tuomitsijoita.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Silläkin uhalla, että ajoin trollin miinaan, niin todetaan nyt, että YK.n mandaatilla YK:n peruskirjan mukainen operaatio. Tai mikäli yksimielisyyteen ei päästä, niin sitten EU.n tulee tietenkin toimia aloitteellisesti. Mitä hintaan tulee, niin kukaan ei pysty tarkasti arvioimaan sen enempää pakolaiskriisin kustannuksia kuin YK operaatioiden hintaa.
Periaatteessahan asia ei olisi ongelma, mikäli YK toimisi kuten sen pitäisi, mutta nyt olisi taas yksi mahdollisuus korjata tämäkin kohdalleen..

Niin, täti olis setä jos sillä olisi munat, vai miten se nyt meni. Koska nuo skenariosi ovat reaalimaailmassa täyttä huttua, miksi käytät aikaa ja energiaa moiseen tyhyjänpäiväiseen maalailuun. Tosiasia on, että mikään maa ei lähde vapaaehtoisesti sotimaan vain siksi, että pakolaisongelma. Yhtäältä se vain lisäisi pakolaisten määrää ja toisaalta nykyaikaisen sodankäynnin hinta on niin tähtitieteellinen, puhumattakaan turhista ihmisuhreista. Jos mikäli eskaloitumista ei sattuisi tulemaan lisää, siellä sotineiden maiden pitäisi sitten käyttää miljarditolkulla rahaa, jotta maa taas palautuisi asuinkelpoiseksi. Ei mitään tolkkua koko ajatuksessa.



On sinulla pokkaa väittää Australialaisten tekevän vapaudenriistoa! Eihän siitä ole kysymys, vaan siitä että Australia on niin suuri manner, että he eivät voi antaa turvapaikkaa hakevien kadota jonnekin tiettömien taipaleiden taakse, vaan heidän on odotettava päätöstä aloillaan. Ja tietenkin olot ovat pakolaisille erittäin hyvät, ainoastaan tilaa on rajoitetusti. Tähän astihan Euroopassa ei ole ollut isompia ongelmia, mutta nyt kun tulijoiden määrä lienee miljoonissa, niin onhan asia otettava hallintaan. Ja Australian mallin tiedetään toimivan, he pystyvät valvomaan sekä pakolais- että maahantulovirtaa. Olisi kovin vaivatonta ottaa mallia ja soveltaa toimivaa systeemiä. Vai esitätkö, että avataan vain ovet ja annetaan kaikkien halukkaiden tulla aivan vapaasti? Tuollaisen naiviuden ajat ovat takana ja kotonakin kannattaa pitää ulko-ovea öisin lukossa - ajat ovat muuttuneet.

Kuuntele nyt itseäs. Onhan tuo yk:ta myöten saanut pyyhkeitä, viimeksi tänään, että lapset tuolta keskitysleiriltä pitäisi saada pois. Myös on ihan faktatietoa (joka ei tietyssä ryhmässä koskaan tule kuulluksi), kuinka huiman paljon kalliimpaa tuo lysti on, verrattuna esim. meidän systeemiimme. Uskonhan minä, että ihminen joka näkee sotimisen ratkaisuna sotien takia pakenevien ongelmaan ja pelkää niin helvetisti pakenevia, että haluaa sulkea ne keskitysleireihin ja viedä vapauden perusteetta, ei juuri voi kyetä kovinkaan järjelliseen pohdintaan asian hoitamiseksi hyvin ja inhimillisesti, koska herätys siellä, ne on ihmisiä, jotka pakenee kestämättömiä elämän olosuhteita, eikä torakoita tai heinäsirkkoja. Voisi olla hyvä sunkin tutkia hiukan historiaa, sillä tälläisiä vapaudenriistoon perustuvia ratkaisuja on siellä täällä yritetty aikojen kuluessa, mutta milloinkaan niistä ei ole mitään hyvää tulemaa saatu, perkeleesti kärsimystä ja ruumiita toki.

Saletisti parempi ja halvempi loppulasku on minun esittämilläni argumenteillä, vaikka ne mihinkään suurempaan konkretiaan eivät menneetkään, vaan enempi periaatteellisella tasolla askelmerkeiksi. Sen kerran, kun saksa saa aikaan jotakin kunnollista, jurpot täällä eivät kykene sitäkään tajuamaan, saati että rakentaisivat niitä turvallisia käytäviä pakoon yhdessä muun euroopan kanssa ja aloitteellisina, jotta ihmissalakuljettajia saataisiin oikeasti pois bisneksestä, sen sijaan, että esitetään harhaisia kuvitelmia, kuinka muka paatteja upottelemalla välimerellä salakuljettajat luovuttaa ja aurinko paistaa taas.

Koomista ulottuvuutta herättää täällä jatkoajassa se, että samat nikit, jotka vaahtoaa natoon ja asemoidutaan länteen jargonia, tässä asiassa asemoituvatkin itäeurooppaan ja venäjään ideologisesti, näinköhän se sittenkin on se luontevampi suunta tälle kansalle?
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tuo yk:ta myöten saanut pyyhkeitä, viimeksi tänään, että lapset tuolta keskitysleiriltä pitäisi saada pois.

Mitä merkitystä noilla YK:n antamilla pyyhkeillä on? Saako Australia sakkoja? Menikö siltä maine? Eristetäänkö se kansainvälisistä pöydistä? Erotetaanko se YK:sta? Australia voi tehdä juuri niinkuin se haluaa, se ei vaikuta yhtään mihinkään eikä sille kukaan mitään voi. Nykyinen YK on yksi iso vitsi vailla oikeastaan minkäänlaista todellista mahdollisuutta/halua vaikuttaa yhtään mihinkään joten noin kärjistetysti, ei siitä tarvitse välittää.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Niin. Kun puoli kymmenen maissa illalla joutuu tuolla vähän syrjemmällä pyöräilemään, niin kyllähän sitä tajuaa ettei siinä paljon olisi tehtävissä jos ne jotain päättäisi tehdä. Varmaan nyt on sitten rasistista/stereotyyppistä ajattelua, mutta tuo huutelu on lähes päivittäistä ollut tässä viime viikkoina.

Voin olla hakoteillä, mutta kokemus on, että ihan Italiassa ja espanjassakin on miehillä tapana näin naisia huomioida. Exäni oli aivan puissa, kun oltiin italiassa, kun blondille eivät pelkästään huudelleet ja vislailleet, vaan kaikkialla, kun oli mahdollista, pyrkivät hipelöimään. Kulttuurierohan tämä oli, ei siellä mikään raiskaus ollut yrityksenä, mutta onhan se tottumattomalle viheliäistä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitä merkitystä noilla YK:n antamilla pyyhkeillä on? Saako Australia sakkoja? Menikö siltä maine? Eristetäänkö se kansainvälisistä pöydistä? Erotetaanko se YK:sta? Australia voi tehdä juuri niinkuin se haluaa, se ei vaikuta yhtään mihinkään eikä sille kukaan mitään voi. Nykyinen YK on yksi iso vitsi vailla oikeastaan minkäänlaista todellista mahdollisuutta/halua vaikuttaa yhtään mihinkään joten noin kärjistetysti, ei siitä tarvitse välittää.

No, aika näyttää onko ausseilla jotain negatiivista edessään toimiensa vuoksi, sitä on turha pohtia. Mutta mielipiteesi Yk:sta on, miten sen nyt ilmaisisi, asiaan perehtymättömän jodlaamista. En tiedä mitä odotuksia yk:lle mielessäsi olet laittanut, mutta jos mietit miten monessa asiassa ympäri maailmaa tälläkin hetkellä yk:n alaiset järjestöt työskentelevät ja pidät sitä merkityksettömänä vitsinä, niin mitäpä tuohon muuta voi kommentoida, kuin että hohhoijaa...
 

paki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kommentit (linkki facebookkiin)

Yksi tarina nykySuomen arjesta. Onhan se ihan väistämätöntä, että kun kehitysmaista joissa kameli on naista arvokkaampi roudataan valtavia määriä nuoria miehiä tänne, niin suomalaisten naisten turvallisuus heikkenee huomattavasti. Onko tämäkin osa #unelmaa?
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Kommentit (linkki facebookkiin)

Yksi tarina nykySuomen arjesta. Onhan se ihan väistämätöntä, että kun kehitysmaista joissa kameli on naista arvokkaampi roudataan valtavia määriä nuoria miehiä tänne, niin suomalaisten naisten turvallisuus heikkenee huomattavasti. Onko tämäkin osa #unelmaa?

Kaikkein ironisinta ja paradoksaalisinta on, että tätä mädätystä kannattavat nimenomaan Vihreiden ja Vasemmistoliiton feministiäänestäjät. Maahanmuttoa kulttuureista, jossa nainen on arvoasteikolla koirasta seuraavana ja homoilta otetaan nirri pois. Raiskausten räjähdysmäisestä lisääntymisestä puhumattakaan.

Sen lisäksi tämä invaasio tulee romahduttamaan koko suomalaisen sosiaaliturvan. Sen jälkeen on vaikeaa chillailla Toukolassa ja Vallilassa asumistuen varassa ja tilata Vihreää Lankaa.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kommentit (linkki facebookkiin)

Yksi tarina nykySuomen arjesta. Onhan se ihan väistämätöntä, että kun kehitysmaista joissa kameli on naista arvokkaampi roudataan valtavia määriä nuoria miehiä tänne, niin suomalaisten naisten turvallisuus heikkenee huomattavasti. Onko tämäkin osa #unelmaa?

Näitä nykypäivän Suomesta olevia tarinoita tuntuu tällä hetkellä nousevan kuin sieniä satellä. Kyseisen kertomuksen kirjoittaneen sivulta löytyi myös aikaisempi päivitys Heidi Mäntylä - Miksi olen mielipiteeni vanki? Miksi... | Facebook Täytyy myöntää, että olen tällä hetkellä hyvin skeptinen somessa liikkuvia tarinoita kohtaan.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Omassa tuttavapiirissäni olen havainnut, että julkisella puolella työskentelevät ovat huomattavasti innokkaampia ottamaan pakolaisia vastaan yksityisellä puolella työskenteleviin verrattuna.

Tämä välihuomiona siis vain.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Täytyy myöntää, että olen tällä hetkellä hyvin skeptinen somessa liikkuvia tarinoita kohtaan.

Olen samaa mieltä ja minusta ne omat kokemukset sitten antavat sitä perspektiiviä ajan kulusta. Nyt keskitytään liikaa somessa liikkuviin juttuihin. Niin hyvissä kuin pahoissa. Mitään ei kannata uskoa ennen kuin itse sen näkee tai kokee. Tosin näitä kokeneita on paljon mutta some. Mihin siis uskoa...edes uutisiin?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen samaa mieltä ja minusta ne omat kokemukset sitten antavat sitä perspektiiviä ajan kulusta. Nyt keskitytään liikaa somessa liikkuviin juttuihin. Niin hyvissä kuin pahoissa. Mitään ei kannata uskoa ennen kuin itse sen näkee tai kokee. Tosin näitä kokeneita on paljon mutta some. Mihin siis uskoa...edes uutisiin?

Juurihan uutisoitiin tummaihoisesta pikkupojasta, joka oli äidin mukaan joutunut rasistisen kiusaamisen kohteeksi. Todellisuus oli kuitenkin se, että kaksi tyttöä oli kiusannut poikaa, rasismilla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Tätä vaan tapahtuu molemmin puolin.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Kaikkein ironisinta ja paradoksaalisinta on, että tätä mädätystä kannattavat nimenomaan Vihreiden ja Vasemmistoliiton feministiäänestäjät. Maahanmuttoa kulttuureista, jossa nainen on arvoasteikolla koirasta seuraavana ja homoilta otetaan nirri pois. Raiskausten räjähdysmäisestä lisääntymisestä puhumattakaan.

Tämähän se on minuakin ihmetyttänyt ja en oikeasti keksi kyllä mitään järkiperäistä syytä, miksi arvoliberaalit feministit ovat ottamassa innolla äärimmäisen konservatiivisista maista maahanmuuttajia. Maista, joissa naisen arvo on jossain kamelin ja sohvan välissä ja jossa iso osa kansasta kannattaa drakonistista ja alkukantaista sharia-lakia.

Jotenkin on melko monella realiteetit hakusessa. Luullaan maagisesti että aletaan kannattamaan homojen ja naisten oikeuksia kun astutaan Suomeen tai sitten ei haluta vaan uskoa kulttuurieroja. Katsotaan maailmaa pinkkien sateenkaarilasien läpi.

Sen lisäksi tämä invaasio tulee romahduttamaan koko suomalaisen sosiaaliturvan. Sen jälkeen on vaikeaa chillailla Toukolassa ja Vallilassa asumistuen varassa ja tilata Vihreää Lankaa.

Näin tulee käymään. Ei pelkästään se, että sen varassa elävien määrä kasvaa, mutta se että ihmisten on vaikea tukea järjestelmää joka vie heiltä rahaa ja antaa sen täysin erilaiset arvot ja tavat omaavalle väestönosalle. Hyvinvointivaltio tarvitsee monokulttuurisen ja monoetnisen yhteiskunnan toimiakseen tai muuten on luvassa kähinää että miksi minä maksan näin paljon veroja, kun somalit pitää rautatieasemien seiniä pystyssä. Tribalismi nostaa väkisinkin päätään, oli asia faktaa tai ei, koska evoluutio ja resurssien jakaminen eikä ulkopuolisille tahdota resursseja luovuttaa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Omassa tuttavapiirissäni olen havainnut, että julkisella puolella työskentelevät ovat huomattavasti innokkaampia ottamaan pakolaisia vastaan yksityisellä puolella työskenteleviin verrattuna.

Moniko näistä julkisella työskentelevistä ystävistäsi on ottanut pakolaisen kotiinsa asumaan? Vastaanottokeskukset ovat täynnä tai sitten rasistit ovat äänestäneet niin, etteivät suostu ottamaan apua tarvitsevia kuntansa tyhjiin kiinteistöihin. Nyt on näytön paikka niillä, jotka ovat oikeasti huolissaan hädässä olevista kolmekymppisistä miehistä. Odotan suvaitsevaisten näyttöjä. Vielä ei ole tullut vastaan mutta kun huoli on suuri niin arvioisin muutaman sadan hädässä elävän saavan "kotipaikan" jo muutaman viikon sisällä. Tämä varmasti myös uutisoidaan isosti. Suurin osa maamme ihmisistä kuitenkin ovat antipersuja eli kaikki tulee päättymään ihan okei.

Erityisesti odotan vihreiden ulostuloa suurella auttamishalulla mutta olen varma, että näitä "kaikille parempi huominen"- uutisia varmasti tullee lähiviikkoina kun ollaan otettu hätää kärsivä laiton maahantulija omaan talouteen. Ehkä meillä on vielä toivoa.
 

Rankkari

Jäsen
Näitä nykypäivän Suomesta olevia tarinoita tuntuu tällä hetkellä nousevan kuin sieniä satellä. Kyseisen kertomuksen kirjoittaneen sivulta löytyi myös aikaisempi päivitys Heidi Mäntylä - Miksi olen mielipiteeni vanki? Miksi... | Facebook Täytyy myöntää, että olen tällä hetkellä hyvin skeptinen somessa liikkuvia tarinoita kohtaan.

Olisi helppo tapa saada selville kirjoittaako ahdistelusta väittänyt tyttö totta. Kamera ja mikrofoni muutamaksi päiväksi mukaan, ja tulos median kautta ulos.

Jostain syystä media ei halua tuoda negatiivisyyttä mamuista ulos. Ei ole näkynyt yhtään ajankohtaisongelmaa, missä mahdollisia tapahtuneita, taikka mahdollisia tulevia ongelmia käsiteltäisiin. Tai tehtäisiin kokonaiskustannus laskelmia tulevillekin vuosille, että mitä tämä kaikki maksaa.

Heitän tähän loppuun yhden asian, joka ei ole tarkoitettu TosiFanille. Joskus epäasiallisesti sanottiin mamujen kannattajille, että ota mamu kotiin, jos niistä tykkäät. Nyt muuten olisi mahdollista, se toteuttaakin. Luulen että aika harva, edes puolesta puhuja, haluasisi mamun edes naapurikseen.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Ollaan me kyllä aika vellihousuja nykyään. Suomi on selvinnyt muun muassa lukuisista katovuosista, sisällissodasta, ja kahdesta sodasta Neukkulan kanssa. Nyt sitten näköjään muutama tuhat turvapaikanhakijaa romuttaa koko valtion. Ihmeellistä.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Ollaan me kyllä aika vellihousuja nykyään. Suomi on selvinnyt muun muassa lukuisista katovuosista, sisällissodasta, ja kahdesta sodasta Neukkulan kanssa. Nyt sitten näköjään muutama tuhat turvapaikanhakijaa romuttaa koko valtion. Ihmeellistä.

Ota yhteyttä Maahamuuttovirastoon ja ilmottaudu ottamaan vapaaehtoisesti yksi tatuoitu 30v. Albaani kotiisi. Itse ei oikein huvittaisi piffata tätä totaalikusetusta yrittäjänä, omistajana ja nettoverojen maksajana.

Jos Suomeen tulisi edes oikeasti hädänalaisia lapsia esim. Syyriasta, maksaisin mielelläni. Mutta Syyriasta on tullut MUUTAMA SATA. Loput ovat sosiaalishoppaajia täysin turvallisista maista.

Kaikkein eniten oksettavat muiden rahoilla "parempaa ihmistä" leikkivät tapaukset. Niitä totisesti Suomessa riittää. Ainoa lohdutus on se, että niitä toisten rahoja ei riitä enää kauaa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
. Hyvinvointivaltio tarvitsee monokulttuurisen ja monoetnisen yhteiskunnan toimiakseen tai muuten on luvassa kähinää että miksi minä maksan näin paljon veroja, kun somalit pitää rautatieasemien seiniä pystyssä. Tribalismi nostaa väkisinkin päätään, oli asia faktaa tai ei, koska evoluutio ja resurssien jakaminen eikä ulkopuolisille tahdota resursseja luovuttaa.

Tässä nyt nostaa päätään ainoastaan syvä ja pohjaton tyhmyys ja pahantahtoisuus. Väittämääsi tukemaan ei taida mistään löytyä ainuttakaan perustetta tai todistetta. Mielipiteenä se on pelkästään keskenkasvuinen ja typerä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös