Kärpät CHL:ssä 2015–2016

  • 101 004
  • 380

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lohkoarvonta sai taas ison inhotuksen nousemaan pintaan. En pidä tätä sarjaa millään muotoa uskottavana tuotteena, kun tuo joukkuemäärä ja pelisysteemi on tuota tasoa. Alkulohkot menevät entistä suuremmaksi pelleilyksi, kun sudeettivaltioita piti saada lisää mukaan ja keinotekoisesti nostaa joukkuemäärää.

Urheilullisesti tämä liiga on tuotteena toistaiseksi ihan vitsi, eikä nykyinen formaatti kolmen jengin lohkoilla ja kaksilla jatkoonmenijöillä ole mistään kotoisin. Pahasti pelkään, että yleisö näkee bluffin ja äänestää taas jaloillaan pitkälle talveen CHL:ää vastaan.

Nätisti sanottuna: turpa kii ja lähe paikan päälle kattomaan noita pelejä.

Raksilan yleisö ei pääse koskaan, viimeisen Liigafinaalin hurmosta lukuunottamatta, samaan tunnelmaan kuin miten yleisö riehaantuu mukaan noissa keskieurooppalaisissa "harjoituspeleissä". Joukkue ansaitsee kannustuksen riippumatta siita mitä sarjaa se pelaa.

Joka maan parhaat joukkueet (tavallaan) tuolla kiekkoilevat, joten nautitaan ja kannustetaan!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Olen hieman pettynyt, että ei pelata 4 joukkueen lohkoissa, siitä syystä, että olisin mielelläni nähnyt ne 2 peliä enemmän alkulohkosta. GT:lle sanoisin, että pitkään sitä itkettiin MM-kisojenkin 16 joukkueesta, mutta nyt lähes kaikki myöntävät, että se on ollut lajille hyvä ratkaisu. Se on siis saanut levikkiä. Samoin on tämän CHL:n kanssa, on mielestäni erinomainen asia, että lajille pyritään saamaan tukevampaa jalansijaa perinteisten maiden ulkopuolella. Jos sinulla on pakkomielle vain "tosimiesten" peleihin niin katso NHL:ää. Eipä muuten ollut kaukana, että MM-kisoista olisi tippunut joko KHL-Latvija tai viime vuosina vakavasti suurmaita piinannut Ranska. Maalierolla ja/tai keskinäisillä selvisivät molemmat.

Niinkauan kuin Liigaa pyöritetään "kaikilla pitää olla kivaa" mentaliteetilla, on CHL minulle ykkönen. Joo tässä on ristiriita, mutta liigan tehtävä Suomen sisällä pitäisi olla hiukan erinlainen, kuin eurokiekkoilun yhtenäistämistä ja laajentumista eteenpäin vievän CHL:n euroopan mittakaavassa. Korostettakoon, että itse en anna sarjan nimen hämätä. Sehän on vain markkinointia varten. Tavoitteet sarjalla ja usealla seuralla sen taustalla ovat hyvin erilaiset.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Viime vuonna CHL tarjosi erittäin hyviä pelejä mitä pidemmälle turnaus eteni. Tottakai jotkut joukkueet ovat ns. heittopusseja, mutta niitähän on lähes joka sarjassa/turnauksessa eikö?! Kyllä mestarien liigaan pitää mestarit ottaa mukaan, oli kyseessä sitten joku tanskan, Norjan tai Suomen sarja. KHL:stä olisi myös hienoa saada mukaan joku 3 - 4 joukkuetta, mestari ja runkkarin parhaat. Sitä mieltä olen kyllä että esim. Suomesta tulee liikaa joukkueita tähän turnaukseen, joku max 5 olisi hyvä, mutta ehkä tämäkin määrä vähenee kun turnaus saa jalansijaa eikä olisi noita vakiopaikkoja seuroille joita nyt ( pakosta ) on.
 
Kauas oli tippunut tämäkin ketju mutta tänään mennään taas, tällä kertaa Saksanmaalla. Kärpät jatkaa tutuilla ketjuilla ja Krefeldistä nyt ei osaa sanoa oikein mitään. Daniel Pietta kuulostaa kyllä tutulta nimeltä ja hän ilmeisesti onkin selvä tähtipelaaja tuossa joukkueessa. Krefeld on Saksan liigan viime kauden kymppi mutta ei kannata silti aliarvioida vastustajaa, varsinkaan vieraskentällä. Kärpät voittaa 1-6.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näkeekö näitä tällä kaudella muualta kuin katsomosta? Sillai niinku rahaa vastaan?
 
H

Hidas_ja_kankea

Mtv3 Total Sport (mikälie) ei näytä matsia. Ainoastaan pari peliä on tarjolla kierrosta kohden.
Katsomosta, villistriimi tai maablokkauksen purku CHL-sivuston kautta (jossa onkin ihan passeli hinta)

Walitettavasti näin
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
MTV3 Totalilta. Mut en tiiä miksi tämä ottelu ei näy sieltä. Tai ei ainakaan vastaan ole tullut, että näkyy joltain sport kanavalta.

Eli edelleen on maablokit toiminnassa. Harmi. Viime kaudella katsoin muutaman pelin, mm. legendaarisen Frölunda-pelin ja pidin konseptia erittäin mielekkäänä. Ikävä kyllä tuotteen saatavuudessa on ongelmia, sillä en ala maksamaan näistä älyttömiä
 

SASamuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Seattle Kraken
Katsomoon ostin itse aamulla CHL-kausarin joka oli oikeasti järkevästi hinnoiteltu. 39.95 ja sillä näkee livenä + tallenteena kaikkien suomalaisten joukkueiden pelit koko CHL-kauden ajan.
 
Korkkarisaksalla käänsin vähän Krefeldin otteluennakkoa. Ihan perusjargonia vaan.

Valmentaja Rick Adduono:
"Siitä tulee kuuma peli, jossa meidän täytyy antaa kaikkemme. Peli Kärppiä vastaan on ehdoton tasonmittari meille."

"Heidän joukkueensa on erittäin kokenut, meidän erittäin nuori. Meidän pitää kääntää asetelma omaksi eduksemme. Mielenkiintoista nähdä, mitä saamme aikaan energiallamme tuollaista joukkuetta vastaan."


Lisäksi mainitaan, että vuoden 2011 maailmanmestarijoukkueella ja "napapiirin" Kärpillä on selviä yhtäläisyyksiä Kukkosen ja Pyörälän muodossa, ja että Saksassa harvoin nähdään tämän tason kiekkoa, Kärpät kuuluu ehdottomiin huippujoukkueisiin Euroopassa ja ottelua voi verrata siihen, kun Juventus, Real Madrid, PSG tai Chelsea tulee vierailulle jalkapallossa. No näinhän se on, mitä sitä kiertelemään!
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Mielenkiinnolla odotan miten Kärpät saa moottorinsa käynnistymään tähän aikaan kaudesta. Harjoitusottelut olivat vähän ristiriitaisia eikä pelisapluuna ollut ihan kaikille vielä uponnut. Krefeld sinänsä pitäisi olla suupala, mutta odotan yllättävänkin tiukkaa taistelua enkä yllättyisi jos eka erän jälkeen ollaan maalin tai kahden takaa-ajossa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luulen että tulee vaikea peli Kärpille. Viime kaudellakin oli ongelmia Berliinä vastaan, vaikka se ei jatkoon mennytkään, eivätkä saksalaiset muutenkaan pärjänneet. Maalin peli, uskoisin. Kolmen joukkueen lohkoissa jokaisella pelillä on entistä suurempi merkitys ja se laittaa joukkueet pelaamaan tarkkaa peliä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikäli olen oikein ymmärtänyt, Kärppien peliä ei voi ostaa singlenä. Tuossa on erikseen mainittu ottelut, jotka voi ostaa yksittäin ja siinä ei Kärppäpeliä ole. Toisekseen CHL:n sivuilla on maablokkaukset, eli suomalaiset eivät voi ilman kikkailuja katsoa suomalaisten jengien pelejä.

Hinta olisi tuolla kyllä kohdallaan. 2€ yksittäisestä pelistä tai 5€ päiväkatselusta on vähintäänkin kohtuullista. Onko tuon maablokkauksen kiertämiseen mitään näppärää keinoa? Tahtoo olla nuo proxy-viritykset hemmetin hitaita, jolloin livematsin katselu ei oikein onnistu, tai sitten en vain osaa/löydä toimivaa proxya.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tuon maablokkauksen kiertämiseen mitään näppärää keinoa? Tahtoo olla nuo proxy-viritykset hemmetin hitaita, jolloin livematsin katselu ei oikein onnistu, tai sitten en vain osaa/löydä toimivaa proxya.

Hola Unblocker -lisäosalla sain pelit näkymään LaolaTv:n kautta. Firefoxissa toimi aluksi ja sitten ei, mutta Chromella toimi hyvin koko kauden. LaoltaTV ei tosin taida tänä vuonna CHL:ää näyttää, enkä tiedä toimiiko Hola CHL:n streameihin.
 

Hypnotised

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
F-Securen Freedome on varsin pätevä ohjelma geoblokkauksen kiertämiseen, ja kyseiseen ohjelmaan saa ilmaista käyttöaikaa lisää, kun hieman googlettelee koodeja.
 
H

Hidas_ja_kankea

Joku saksalainen vinkkasi Kärppien facebook-sivulla, että osoitteesta http://tv.sport1.de/sport1/ (Sport1-televisiokanavan verkkosivu) näkyy illan peli. Ainakin juuri yllämainitulla Freedomella pyörii tällä hetkellä hyvin laadulla 3628 KBPS.

Näyttää olevan ohjelmistossa alkaen 19:25 paikallista aikaa, mutta eikös tuohon tule kanavan oma maksullinen live-stream pakettimaksu?
Kiusaus olisi siirtyä nopeasti Ranskaan ja katsoa kertamaksulla CHL-sivustolta 2€. Aika monen maan suhteen näyttää olevan suojattu.

Tuskin kuitenkaan noin teen, kun se on niiin kovin väärin. En viitsisi CHL-pakettia MTV:ltä ostaa, kun kotiottelut seuraan Raksilassa.
.
 

sinikettu

Jäsen
Näyttää siltä, että CHL:n sivulla täytyy tehdä geoblokkaus vain ostovaiheessa (ja/tai rekisteröintivaiheessa). Oston jälkeen ainakin voi mennä suomalaisella IP:llä katsomaan peliä. Tosin siihen vielä tulee vain kello, jossa näkyy alkamisajankohta, mutta ostamattomissa otteluissa tulee vain bannerit ottelun ostamiseen. Melkosten jännää on vielä se, että muitakin suomalaisten joukkueiden otteluita voi myös ostaa kahdella eurolla. Laitoin kylläkin rekisteröintivaiheessa kotimaaksi Ruotsin, saa nähdä tuleeko jonkinnäköistä noottia tai bänniä CHL:n sivustolle.
 

Lescinzky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hockey Live Streaming | Hokcey Live Stream

Tällaselta sivustolta voi katsoa CHL:ää. Ite katon tällähetkellä TPS:n matsia, ihan hyvä kuvanlaatu jos läppärillä katsoo pelin.

Se, että kuinka turvallinen sivusto on niin jokainen saa itse tehdä päätöksen aukaseeko linkkiä vai ei. Itsellä ei ainakaan kone ole alkanut herjaamaan mitään. :)
 

Lescinzky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät sai ekassa erässä 5vs3 ja siitä ei paljoa kerrottavaa jäänyt. Samanlaista sähläystä kuin viime kauden viiskolmoset. Kärpät tekee paljon paremmalla prosentilla maaleja 5vs4 kuin 5vs3. Tuota viiskolmosta kyllä pitäisi yksinkertaistaa ja paljon.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
On tätä Junttilan pelaamista vaan ilo katsella, ja tässä on kuitenkin kauden eka peli kyseessä. Nyt kun Joonakset lähtivät kokeilemaan siipiään rapakon taa, niin laitan rahani hänen puolestaan sille, että jätkä on tänä talvena se hyökkäyspelin liideri.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Muutamia omia huomioita pelistä:
- Aittokallio hyvä, ohjaa kiekot kulmiin usein
- Puljujärvi polkee pelin ulkopuolella jatkuvaan
- Aho on kova, huikea pelimies ja upea syöttö Niemelle. Puljua paljon edellä. Erottui kentällä kokoajan, usein oikeita ratkaisuja(pari lapsusta mut näitä sattuu kelle vain)
- Nutivaara Lada hyvät pakit. Niemelä hukassa samoin paikoin Hakanpää paikkapaikoin (saako 3m mailalla pelata? :D)
- Pirnes vielä kesähöntsillä, syöttö sinne toinen tänne
- Aaltonen vaihetaan koko ajan aloituksesta pois? Ketju näkymätön
- Junttila parantaa vielä, se on selvä.
- Hyvä "pakkopulla" peli. Omapää hoitu melko hyvin ja pari maalia toiseen päähän. Vähä tunnustelua oli koko matsi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös