Ässähuhut ja mutut

  • 6 148 959
  • 29 333

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Veikkaan, että kohta rosterista löytyy Sillanpää tai Kerälä tai molemmat...

Enpä ihmettelisi. Ja mistäs sitä tietää jos vanha kunnon Huhtanenkin kohta kelpaa takaisin, sotakirveet voi yhden kauden ajaksi haudata.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Ei nyt sentään oteta Sportista mallia. Yritetään nyt hakea jonkin verran parempaa pelaajaa kuin he.

Veikkaan, että kohta rosterista löytyy Sillanpää tai Kerälä tai molemmat...

No tätä juuri toivon, että haetaan sitä parempaa vaihtoehtoa. Tässä tilanteessa en oikeastaan sentterille ihan välttämättä tarvetta edes näkisi, mutta ilmeisesti Kuparisen tilalle sellaista haetaan, niin noista Kerälä voisi olla potentiaalisempi vaihtoehto.
Edit. Niin juu ja edellisessä viestissä tarkoitin lähinnä Elon korvaajaa, jota vieläkin haetaan.

Hankinnoistahan on sanottu, että ne ovat kaikki jäässä, kunnes Ryanin tilanne ratkeaa. Ja se käsitttääkseni ratkeaa tämän viikon loppuun mennessä.

En ole tälläistä asiaa mistään lukenut tai kuullut, muuta kuin että Ryanin tilanteessa on Timeout ja toimistolla tehdään töitä asian eteen, mitä lie tarkoittaakaan. Onko tälläistä jossain lukenut, toisaalta voisi olla ihan ymmärrettävä skenaario?
Toivola ei pitsin haastattelussa ainakaan sanonut, että kaikki hankinnat jäässä Ryanin tilanteesta johtuen, vaan kiekkojargonilla Ryanilla on voimassa oleva sopimus.

Tuokin tekee tilanteen erikoiseksi, jos joukkueen muiden tärkeiden pelaajien hankintaa joudutaan vielä enemmän "riskeeraamaan" yhden pelaajan pelikunnon epävarmuuden takia?

No toivottavasti ensi viikolla saadaan jotain uutisia, oikeastaan Ryanin tilanteessa kumpikin on positiivinen uutinen pelaa tai ei pelaa, kunhan vaan tilanne selviää.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
No tätä juuri toivon, että haetaan sitä parempaa vaihtoehtoa. Tässä tilanteessa en oikeastaan sentterille ihan välttämättä tarvetta edes näkisi, mutta ilmeisesti Kuparisen tilalle sellaista haetaan, niin noista Kerälä voisi olla potentiaalisempi vaihtoehto
En itsekään näe mitään tarvetta sentterille, Kuparisen loukkaantumisesta huolimatta. Edelleen tuo joukkue mielestäni huutaa sitä ykköskorin puolustajaa. Perhana että närästää edelleen Taimen menetys. Lisäksi se vähintään kakkoskorin laituri olisi saatava.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien Twitter kirjoitti:
Mutta olisikohan korvaaja jo kaupungissa?

No missä on huhut? Aika salassa on pysynyt jos oikeasti olis joku paikanpäällä ellei kyseessä ole Hupi, Severi tai Kerälä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tämä mystinen twiitti viitannee siis, että Masin korvaaja (koska Ahlgrenia nyt ei tarvitse sinällään "korvata") olisi jo kaupungissa?? Mutta kun eihän tässä ole tullut vielä Kuprunkaan korvaajaa eikä Ryanin korvaajaa (siis sitä haussa olevaa kärkilaituria), joka nyt mitä ilmeisimmin tullaan tarvitsemaan..

Lähes kaikki mahdolliset uhkakuvat ovat siis realisoituneet, eikä olla kuin elokuun puolivälissä. Mutta onhan tämä jo niin tragikoomista, että on jollain tasolla jo lähes viihdyttävää..
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Alkaa haiskahtaa oikee Broad Street Bullies- Suomi Edition. Turpaan vaan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ei ja viel kerran ei. Josh Gratton? Mitä meidän UTJ:n päässä liikkuu...mielummin olisin ottanut vaikka Sportin Spilarin :D
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
HAHAHHA! Mitä helvettiä ihan oikeesti? :D

Tarvitaan pisteiden tekoon kykenevää pelimiestä kärkiketjuihin ja hankitaan gooni? VOI LUOJA! Ei siinä, varmasti viihdyttävä pelaaja.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivola saanut ilmeisesti vapaat kädet itsensä toteuttamiseen. Saas nähdä, miten valmentajan pelillinen filosofia kohtaa käsiin rakennetun nipun kanssa.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisin kaivannut joukkueeseen käsiä esim. YV peliin ja maalintekovoimaa.Mitähän nyt yritetään, pelotella vastustajia. Antaa Rauman Lukolle kunnolla turpaan, ainakin nyrkein jos ei muuten?
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Josh Gratton!! Tämä ei mene enää edes vitsistä, herra-mun-aikani-ties! Nyt on painettu paniikkinappulaa toimistollakin oikein isolla kädellä.. vai onko jonkin tuotantoyhtiön kanssa tehty kassakaappisopimus, että seuraava Lämäri-elokuva kuvataan ensi kauden aikana Ässien toimesta?

Hevosetkin nauravat..

EDIT: eli onko Gratton nyt siis Masin "korvaaja"? Entäs Kuprun korvaaja? Ja Ryanin tilanne, ja se luultavasti tarvittava hänen korvaajansa?
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nonnii, alkakaa tosiaan olemaan tuota "läski tummuu" miestä jo ihan riittämiin. Toisaalta hyvä hankinta, ettei Moisiot ja muut tunarit käy aina automaattisesti poimimassa SBA pois pelistä, vaan joutuvat vastaamaan ehkäpä Grattonin puhelin soittoon... Kovuutta löytyy jo, tuliskos sitä taitoakin piakkoin?
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Aijjai, kylläpä muuttuu joukkueen ilme lisää ja lisää. Tässä on pari vuotta taivasteltu kun Armian ja Saarelan päähän on tähtäilty vastustajien toimesta, jokohan sellainen touhu on vähenemään päin? Itse en jaksa enää panikoida minkään kokoonpanoon liittyvien asioiden suhteen, niillä mennään mitä on pelipäivänä rivissä. Tokihan niitä pistemiehiä kaivataan mutta noinkohan tässä annetaan nuorille mahdollisuus ottaa se tuloksenteko vastuulleen, vähän pakonkin edessä. Ei haittaa Grattonin tulo yhtään! Tapahtumiin halutaan katsojia ja tämä jos mikä on yksi sytyke porilaisille saapua peleihin paikalle.
 

Masse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Porin Ässät
Ei muuta ku Grattoni YV:llä maalin eteen rouhimaan kiekot sisään! Ei siinä paljoa tyylipisteitä ansaita, mutta tehokasta voi olla...tai sitten ei. No se on ainakin hyvä että jos menee mylly hommiin niin sieltä ainakin pitäisi kairata voitto kotiin. Silläkään ei pelejä voiteta, mutta ainakin siitä saa hyvän mielen.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aika hassu hankinta tuo Gratton, lähes joka kausi jäähyjä 100-200 minuutin välillä, välillä jopa yli 200 min. Maalinteko ei ainakaan statsien mukaan näytä vahvuusalueelta ;) Melkoinen gorillalauma täällä on ensi kaudeksi, tuohon vielä pakiksi Nickerson, sitten piisaisi sirkushuveja, niitä taitaa tulla silti jo näilläkin.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Kaikki nauraa meille, minä itken. Olisko aika vapauttaa Toivola tehtävistään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös